Desavanja unutar reprezentacije

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

adolino
Kontakt:

Re: Desavanja unutar reprezentacije

Post Postao/la adolino » 08 sep 2011, 21:16

budzak je napisao/la:Bice ovo sve dobro na kraju..do danas nisam znao da najbolja 2. ide direktno na Euro,sto ne tražiti i tu sebi šansu.
Realno,u Parizu max možemo izvući remi što bi možda i bilo dovoljno za najbolju 2.

Ove izjave Hasagića i Misimoviće..Hasagić,neka brani protiv LUX, ali u Parizu neka ga na klupi, a Miske...e nećeš nam ponoviti Portugal, sad u eventualnom baražu igraš sporednu ulogu, a glavni lik je Pjanić...koji je srcem odabrao BiH!!!

Miske hvala ti za gol i sve dobre nastupe za BiH, ali ima par situacija koje mi nisu jasne oko njega..Portugal,bojkot,povlačenje iz repke pa povratak i sl.

Ma Miske ima da suti, reprezentacija je ispred svega, nije to njegova reprezentacija, u ovom trenutku medunjanin i pjanic su puno bolji od njega, a mi u Misimovicu imamo igraca koji moze uvijek uletiti kad je gusto, sta se ima ko buniti vremena se mijenjaju nekad smo krpili prvi tim, danas imamo i dobru klupu...

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 08 sep 2011, 21:23

Meni nekako nije bas najjasnije zasto se ,cini mi se i sracunato pravi negativna atmosfera oko reprezentacije.Prvo svi ovi napadi na Papeta ,a covjek nas doveo do duple sanse za prolaz prvi put u istoriji,pa onda ove izjeve Misketa a evo citam i Kene .Pa zasto ljudi zaboga da ne vjerujemo u sebe pred ovaj okrsaj sa Francuzima .Pa ako mi necemo ko ce onda da vjeruje.Evo citam nemamo sanse ,gubimo tradicionalno od svih velikih protivnika.Tacno.Ali zato dosad i nismo otisli nigdje.Pa valjda smo izvukli pouke iz toga.I zasto da sada ne odemo tamo i ebemo im majku kako to Ciro kaze.Pa bar da probamo pa ako i ne uspijemo ima baraz gdje realno osim mozda ako Portugal kiksa i dodje opet tamo i nema nekih toliko zastrasujuce jakih protivnika.npr Danska ,Grcka ,Svedska,Srbija Hrvatska i Crna Gora koji su nam najvjerovatnije opcije garantujem nisu reprezentacije koje se ne mogu dobiti.Samo treba realno reci .Mi moramo igrati hrabro sto u 3 dosadasnje sanse nismo uradili.I odmah u prvoj sansi u Parizu treba jurnuti prema golu Francuza pa sta nam bog da.Neka primimo i 5 komada pa ako budemo igrali napadacki i borili se ko lavovi do zadnje kapi krvi neka nam ne bude zao...Bar cemo znati da smo probali.A ako budemo igrali tako mozda i rezultat dodje.Nikako ali nikako nam se ne smije ponoviti kukavicka igra protiv Danaca pod selektorom Sliskovicem ili pogotovo ovaj posljednji revans baraza u Zenici protiv Portugala kad nismo za 9o min kako treba ni opalili po golu.Jednostavno mi sebi moramo iz glave izbiti taj kompleks nize vrijednosti ,pa ako smo malo i slabiji od protivnika siguran sam da se to srcanoscu, borbenoscu , hrabrom igrom i zdravim odnosom u reprezentaciji iznad svega, moze nadomjestiti.Zato mi svi moramo vjerovati u ovu pricu jer samo tako srcem Bosanskim i vjerom u sebe mozemo do uspjeha.Nikako drugacije...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Goldy
Kontakt:

Post Postao/la Goldy » 08 sep 2011, 21:38

adolino je napisao/la:
marseille7 je napisao/la:
Goldy je napisao/la:Jel ko gledo EURO 2004 od Vas?
Iz tog događaja naši mogu mnogo naučiti...

Koja je po Vašem mišljenju bila formula uspjeha tadašnjeg Grčke? na koju su foru uzeli to prvenstvo... BIH treba da uzme pouke iz toga jer smo po jačini igrača otprilike kao što su i grci bili tada..možda i jači jer oni nisu imali zvjezde tipa Džeke
Strasna pouka :lol:

formula uspjeha tadašnje Grčke? Slaba Spanija, jako slaba Njemacka i Italija u potrazi svog identiteta. Portugal izbacio Englesku i Holandiju, dok je Grcka na guzove dobijala 1-0 u produzetcima.

Neznam kako je moguce poredit nasu ekipu sa njima iz 2004, em je to bilo drugo vrijeme (spanija, njemacka) em su ljudi igrali Bunker sa 4 zadnja vezna u sredini.

De molim te objasni sta je pouka, jel da sa jakim koletivom se moze sve postignuti? Dzaba ti to u bilo kojoj vezi sa nasom reprezentacijom, pogledaj samo sta staji u medijima. Ili je pouka da idemo na EP po prvi puta i da ga osvojimo? Ako je tako, dream on!

Grci su imali savrsenu taktiku, znali su koliko im igraci mogu i sta mogu igrati, sve sto su imali u napadu je bio centarsut i charisteas a odbrana je bila beton betona, doduse to je bilo prvenstvo gdje su ekipe bile dosta slabije nego danas, Spanija, Njemacka i svi ostali...bili su podcijenjeni, cak u finalu niko im nije dao sansu da po drugi put dobiju Portugal...

pravo da Vam kažem ni ja ne znam koje je objašnjenje.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ali znam da je to vrijedno proučavanja i razmišljanja, i da rješenje vrijedi zlata, kako u fudbalu tako i u životu.... i to znači da i BIH može u najmanju ruku pobjediti Francusku...

razlozi koje ste naveli iznad ništa ne objašnjavaju....nego su samo opisivanje nečega što se desilo ,a što ni sama Grčka ni prije ni poslije nije mogla ni izbliza ponoviti...mrsko mi je sad da pišem ali ako samo pročitate šta ste napisali vidjećete da ništa niste objasnili...

Npr jedan argument 'bili su podcjenjeni' -

niđe veze , svaka slabija repka je gotovo uvijek potcjenjena od jače repke kao npr bosna kad igra sa francuskom pa su nas opet glat dobili...

Ili 'odbrana je bila beton betona'-
jest sad to lako reći nakon što su to napravili- al kako odigrati sa prosječnim igračima odbranu koja je beton betona??( a istu tu odbranu su prije i poslije tog EP velike ekipe sa lakoćom guzile) ...pa najbolji grčki igrači bili su rezerve u evropskim timovima, a niko nije bio član jačih timova osvajača evropskih kupova i slično...

Ili 'njemačka i španija nisu bile jake..Italija je tražila identitet'...eto ko fol Grčka je bila jaka, i Grčka je eto imala identitet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: sa druge strane gdje su onda bile jake reprezentacije?....Francuska. Rusija. Engleska Holandija...Češka je tada bila beton...Njemačka je tada bila važeći viceprvak svijeta! a 2 godine nakon toga brončani na SP... kako god, to je sve priča post facto tj. nakon što su te repke izgubile EP... jer da su osvojile rekli bi 'bile su jake'...ovako kad ih je Grčka nakantala mi kažemo nisu bile jake....dakle to ništa ne objašnjava samo konstatuje....kao što bi sada nekon gledao ove kvalifikacije ako mi prođemo kroz par godina pa rekao 'Francuska nije bila jaka'...a mi ovdje padosmo s nogu govoreći da su prejaki.... iako nemaju nikavih rezultata....i jedva se provuku protiv albanije koju naguzi i luxemburg istim rezultatom

Dakle ponavljam pitanje čiji je odgovor zlata vrijedan: kako je prosječna evropska reprezentacija koja nikad prije nije grupe prošla, ( i samo po jednom bila na sp i ep prije toga) osvojila EP i pritom 2 x pobjedila moćni Portugal na njihovom terenu na EP u Portugalu, pred punim stadionima i predvođen Scolarijem?
"...but the football is very strange." - R. Mancini
http://www.youtube.com/watch?v=lh8zUroNItw

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 08 sep 2011, 22:19

Isto ko sto Misketova reprezentacija nije, isto tako ni Safeta Susica Papka reprezntacije nije njegova. Ako cemo gledati koje od koga vazniji, ja mislim u ovom trenutku nam je vazniji Miske, kojeg da nije bilo sad bi vec ovdje plakali. Ako cemo gledati koje vise dao za ovo drzavu to je svakako Miske, bio je tu kad je najteze bilo svima. Podrska Misketu, al nije on jedini ima tu jos igraca, a to je nasem dragom Keni. Sve u svemu ako ne prodjemo baraz( a sa ovakvom igrom kao protiv Bjelorusa ovdje i Rumuna,i Albanaca tamo, mislim da nemamo nikakve sanse, ali tu smo da se bar nadamo) ako ne prodjemo otjerat ovog papka i dovesti nekoga koji ce imati autoritet i drzati dobru atmosferu od pocetka do kraja.

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 08 sep 2011, 22:27

safira je napisao/la:Isto ko sto Misketova reprezentacija nije, isto tako ni Safeta Susica Papka reprezntacije nije njegova. Ako cemo gledati koje od koga vazniji, ja mislim u ovom trenutku nam je vazniji Miske, kojeg da nije bilo sad bi vec ovdje plakali. Ako cemo gledati koje vise dao za ovo drzavu to je svakako Miske, bio je tu kad je najteze bilo svima. Podrska Misketu, al nije on jedini ima tu jos igraca, a to je nasem dragom Keni. Sve u svemu ako ne prodjemo baraz( a sa ovakvom igrom kao protiv Bjelorusa ovdje i Rumuna,i Albanaca tamo, mislim da nemamo nikakve sanse, ali tu smo da se bar nadamo) ako ne prodjemo otjerat ovog papka i dovesti nekoga koji ce imati autoritet i drzati dobru atmosferu od pocetka do kraja.

znas kako kazu : " da majmun ima tastaturu i on bi imao nesto da kaze" :)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 08 sep 2011, 22:38

safira je napisao/la:Isto ko sto Misketova reprezentacija nije, isto tako ni Safeta Susica Papka reprezntacije nije njegova. Ako cemo gledati koje od koga vazniji, ja mislim u ovom trenutku nam je vazniji Miske, kojeg da nije bilo sad bi vec ovdje plakali. Ako cemo gledati koje vise dao za ovo drzavu to je svakako Miske, bio je tu kad je najteze bilo svima. Podrska Misketu, al nije on jedini ima tu jos igraca, a to je nasem dragom Keni. Sve u svemu ako ne prodjemo baraz( a sa ovakvom igrom kao protiv Bjelorusa ovdje i Rumuna,i Albanaca tamo, mislim da nemamo nikakve sanse, ali tu smo da se bar nadamo) ako ne prodjemo otjerat ovog papka i dovesti nekoga koji ce imati autoritet i drzati dobru atmosferu od pocetka do kraja.
Po mogucnosti Osima, Amara, reci slobodno, znamo sta vise mislis..
Celik!3,2,2.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 08 sep 2011, 23:07

safira je napisao/la: Ako cemo gledati koje od koga vazniji, ja mislim u ovom trenutku nam je vazniji Miske, kojeg da nije bilo sad bi vec ovdje plakali. Ako cemo gledati koje vise dao za ovo drzavu to je svakako Miske, bio je tu kad je najteze bilo svima.
Evo zbog ovakvih prica smo mi i dalje bez ijednog velikog takmicenja, iako smo po igrackom kadru daleko ispred nekih repki koje su bile i na EP i na SP, pa cak i od nekih koje su i osvajale EP(Danska, Grčka). Daleko od toga da se ja ne slazem s tim da je Miske nasa legenda, itekako jeste, ali u ovom trenutku on ne moze izdrzati vise od 30-tak minuta(i meni je krivo al ****,tako je). Nama fali profesionalizma!!! Pa ljudi moji, sta je jedan Raul,jedan od najboljih kojeg je fudbal ikad vidio, covjek koji je jedini blistao u onoj Spaniji koja tad bila odron od ekipe, ikona iste trebao da uradi kada su ga izostavili sa spiska??? Jel' podivlj'o ko ovi nasi? Nije, nego je to prihvatio sasvim normalno jer je shvatio da su u tom trenutku postojala dvojica igraca koja su, prije svega kondiciono,miljama ispred njega...I sad, nakon odlicnih igara u Schalkeu, kada je mozda i zasluzio poziv opet je MIRNO gledao kako se prije njega poziva Torres koji je u istom tom periodu u pola godine zabio 1 gol ! Ali nije podivljao kao ovi nasi...Zasto? ZATO STO NIJE SELJAK I ZATO JER MU JE REPREZENTACIJA SVETINJA! Raula sam uzeo samo kao primjer,ima tu jos igraca tipa Poulsen,Ronaldinho...Mozda je malo opsirno ali to je moje misljenje i nije se moglo sazeti u par recenica :geek:
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

komorat
Kontakt:

Post Postao/la komorat » 08 sep 2011, 23:15

raul-zakon je napisao/la:
Evo zbog ovakvih prica smo mi i dalje bez ijednog velikog takmicenja, iako smo po igrackom kadru daleko ispred nekih repki koje su bile i na EP i na SP, pa cak i od nekih koje su i osvajale EP(Danska, Grčka). Daleko od toga da se ja ne slazem s tim da je Miske nasa legenda, itekako jeste, ali u ovom trenutku on ne moze izdrzati vise od 30-tak minuta(i meni je krivo al ****,tako je). Nama fali profesionalizma!!! Pa ljudi moji, sta je jedan Raul,jedan od najboljih kojeg je fudbal ikad vidio, covjek koji je jedini blistao u onoj Spaniji koja tad bila odron od ekipe, ikona iste trebao da uradi kada su ga izostavili sa spiska??? Jel' podivlj'o ko ovi nasi? Nije, nego je to prihvatio sasvim normalno jer je shvatio da su u tom trenutku postojala dvojica igraca koja su, prije svega kondiciono,miljama ispred njega...I sad, nakon odlicnih igara u Schalkeu, kada je mozda i zasluzio poziv opet je MIRNO gledao kako se prije njega poziva Torres koji je u istom tom periodu u pola godine zabio 1 gol ! Ali nije podivljao kao ovi nasi...Zasto? ZATO STO NIJE SELJAK I ZATO JER MU JE REPREZENTACIJA SVETINJA! Raula sam uzeo samo kao primjer,ima tu jos igraca tipa Poulsen,Ronaldinho...Mozda je malo opsirno ali to je moje misljenje i nije se moglo sazeti u par recenica :geek:
Od kud ti znas? stopao mu vrijeme ili?

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 08 sep 2011, 23:22

komorat je napisao/la:
Pa nisam mu stopao vrijeme ali sa 12 kg viska, tesko da moze vise...uostalom zasto u klubu nikad, ili bar skoro nikad, ne odigra vise od tih 30 minuta?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

HALA MADRID !

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 08 sep 2011, 23:32

komorat je napisao/la:

Pa nisam mu stopao vrijeme ali sa 12 kg viska, tesko da moze vise...uostalom zasto u klubu nikad, ili bar skoro nikad, ne odigra vise od tih 30 minuta?
Hajd ti meni objasni onda, kako ti kazes ima 12 kg viska? Ako je tako, zasto ga je uopce zvao u reprezntaciju, i ako je tako zasto ga je uopce ubacivao ikako, jer po logici, kad nemas rezultat i 0-0 je i ne mozes prilike napravit, ti ubacujes nekog od 12 kg da ti preokrene mec? Kakva je to logika? Objasni mi ?

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 08 sep 2011, 23:55

Hajd ti meni objasni onda, kako ti kazes ima 12 kg viska? Ako je tako, zasto ga je uopce zvao u reprezntaciju, i ako je tako zasto ga je uopce ubacivao ikako, jer po logici, kad nemas rezultat i 0-0 je i ne mozes prilike napravit, ti ubacujes nekog od 12 kg da ti preokrene mec? Kakva je to logika? Objasni mi ?[/quote][/quote][/quote]
Hocu nije problem...zato sto je taj covjek nevidjeni fantazista i zato sto je on i mogao, u toj kondiciji u kakvoj je, doci do izrazaja tek kad smo bili brojcano jaci i kada su oni vec bili malo klonuli...e tad je on bio idealna zamjena...Pape je, po meni, ucinio tacno ono sto je trebao, jer je znao, ako ga ubaci od prve da ce ispuhat za 45 minuta i da ce ga Bjelorusi,koji su nas u ove dvije tekme, trkacki, nacisto izdominirali,onako svjezi pojest. A znao je i to da u drugom poluvremenu, na svjezinu, i uz ogromno znanje,koje neupitno ima, moze rijesiti utakmicu, sto je ovaj i uradio...Po meni je to ocigledno i nema potrebe da se objasnjava, al eto trazio si pa...izvoli. Ali ponavljam, to je moje misljenje!Sorry sto kasnim s odgovorom! Budi mi pozdravljen! ;)

HALA MADRID !

komorat
Kontakt:

Post Postao/la komorat » 09 sep 2011, 01:10

Nisam upoznat sa njegovim radom u klubu niti mi je to sada previse relevantno.
Ono sto mi je relevantno da mi imamo samo 2 igraca tipa Misimovic. Njega i Pjanica. Posto Pjanic nije imao pravo nastupa logicki je bilo da utakmicu pocne Misimovic, ne zbog starih zasluga nego sto jedini uz Pjanica i donekle Medunjanina moze podvaliti zadnji pas koji moze rijesiti utakmicu.
Medjutim nije problem ni kondicija ni igranje ni ne igranje nego sto za neke vaze jedni arsini a za druge drugi.

Ako bi Misimovica trebalo biti stid onda bi trebalo i Muslimovica, Ibricica, Zahirovica, Rahimica jer svi oni ili igraju malo ili nimalo za svoj klub. To je stvar koja boli Misimovica a i mene kao iskrenog patriote Bosne i Hercegovine.
Ako postoje Safetova pravila onda neka se primjenjuju na sve igrace a ne samo na pojedine.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 09 sep 2011, 01:15

Miske je deblji nego što je Samir Ćemalović Pika bio dok je igrao zadnjih sezona u Veležu! :lol: Pa i Pika vidio da nemože i okanio se sa 30tak godina, mada je bio što kažu bog i batina tada u Veležu.Trebao ga je Sušić ubaciti na početku i da 4 miliona ljudi gleda kako se pati.Vidi se iz aviona da se udebljao ko krme i da nemože meda, max može 20 minuta izdržati.Moj stari je ogulio svaku liniju u ratu pa šta bi on trebao, a pogotovo oni što su ostavili živote za ovu zemlju.Nek jedu ****, svima im je repka valjala više negp oni njoj.I još nešto, sjećate se dešavanja u tekmama sa Portugalom?Tada je ostavio sve na cjedilu, nek pusi kitu, neznam koji ga je **** Pape ikako zvao levat.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 09 sep 2011, 01:19

raul-zakon je napisao/la:Evo zbog ovakvih prica smo mi i dalje bez ijednog velikog takmicenja, iako smo po igrackom kadru daleko ispred nekih repki koje su bile i na EP i na SP, pa cak i od nekih koje su i osvajale EP(Danska, Grčka). Daleko od toga da se ja ne slazem s tim da je Miske nasa legenda, itekako jeste, ali u ovom trenutku on ne moze izdrzati vise od 30-tak minuta(i meni je krivo al ****,tako je). Nama fali profesionalizma!!! Pa ljudi moji, sta je jedan Raul,jedan od najboljih kojeg je fudbal ikad vidio, covjek koji je jedini blistao u onoj Spaniji koja tad bila odron od ekipe, ikona iste trebao da uradi kada su ga izostavili sa spiska??? Jel' podivlj'o ko ovi nasi? Nije, nego je to prihvatio sasvim normalno jer je shvatio da su u tom trenutku postojala dvojica igraca koja su, prije svega kondiciono,miljama ispred njega...I sad, nakon odlicnih igara u Schalkeu, kada je mozda i zasluzio poziv opet je MIRNO gledao kako se prije njega poziva Torres koji je u istom tom periodu u pola godine zabio 1 gol ! Ali nije podivljao kao ovi nasi...Zasto? ZATO STO NIJE SELJAK I ZATO JER MU JE REPREZENTACIJA SVETINJA! Raula sam uzeo samo kao primjer,ima tu jos igraca tipa Poulsen,Ronaldinho...Mozda je malo opsirno ali to je moje misljenje i nije se moglo sazeti u par recenica :geek:
Ma kume sve si rek'o ;)
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 09 sep 2011, 04:04

komorat je napisao/la:
Pa nisam mu stopao vrijeme ali sa 12 kg viska,
Nisi mu stopao vrijeme, ali si ga izgleda vagao. Dje si cika Miso, nisam te prepoznao.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 09 sep 2011, 11:38

Ma dosta je vise i tih debelguzana koji dolaze na pripreme a da su po defaltu u prvih 11,nisam niti najmanje ljubitelj Pajde ali brate ovaj put sam na njegovoj strani taman i da je rekao ono Misketu ili sta vec Hasagicu...Sta je trebao reci lijepi moj Miske samo ti tepsiju pite pred sebe i ne sekiraj se igraces ako nista na sumo turniru jer si ti 1896 bio najbolji asistent,apsolutno sam za to da selektor vrsi pritisak na igrace da se bore za prvih 11 u svom timu ako misle da igraju za BiH...

Takodze i Hasagic nesta trabunja a invalidna je osoba koja nije odigrala takmicarsku tekmu prije Bjelorusije pola godine i ima obraza nesta pricati!!!

Rastjerati sve debelguzane i natrpati tim borcima pa makar oni imali 18 godina ako mislimo izaci iz ovog statusa Qo,mislim da je Zahirovc trasirao put za dosta novih mladica koji ce ginuti za svaku loptu i samo igrac sa takvim pristupom moze davati neke kriticarske izjave a ovi sto ih repka drzi na zivotu neka budu zahvalni sto imaju status Reprezentativca i premije u klubovima na osnovu toga!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

safira
Kontakt:

Post Postao/la safira » 09 sep 2011, 11:59

Za_raju je napisao/la:Ma dosta je vise i tih debelguzana koji dolaze na pripreme a da su po defaltu u prvih 11,nisam niti najmanje ljubitelj Pajde ali brate ovaj put sam na njegovoj strani taman i da je rekao ono Misketu ili sta vec Hasagicu...Sta je trebao reci lijepi moj Miske samo ti tepsiju pite pred sebe i ne sekiraj se igraces ako nista na sumo turniru jer si ti 1896 bio najbolji asistent,apsolutno sam za to da selektor vrsi pritisak na igrace da se bore za prvih 11 u svom timu ako misle da igraju za BiH...

Takodze i Hasagic nesta trabunja a invalidna je osoba koja nije odigrala takmicarsku tekmu prije Bjelorusije pola godine i ima obraza nesta pricati!!!

Rastjerati sve debelguzane i natrpati tim borcima pa makar oni imali 18 godina ako mislimo izaci iz ovog statusa Qo,mislim da je Zahirovc trasirao put za dosta novih mladica koji ce ginuti za svaku loptu i samo igrac sa takvim pristupom moze davati neke kriticarske izjave a ovi sto ih repka drzi na zivotu neka budu zahvalni sto imaju status Reprezentativca i premije u klubovima na osnovu toga!!!
Da nije bilo ti kako ti kazes debeguzana mi ne bi isli ni u baraz, a Safet bi bio bivsi. Nek se zahvalitom debelom sto mu je dao gol u Zenic, a prije toga nismo mogli sastaviti dvije akcije. Pametnjakovici ...

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 09 sep 2011, 12:01

Za_raju je napisao/la:Ma dosta je vise i tih debelguzana koji dolaze na pripreme a da su po defaltu u prvih 11,nisam niti najmanje ljubitelj Pajde ali brate ovaj put sam na njegovoj strani taman i da je rekao ono Misketu ili sta vec Hasagicu...Sta je trebao reci lijepi moj Miske samo ti tepsiju pite pred sebe i ne sekiraj se igraces ako nista na sumo turniru jer si ti 1896 bio najbolji asistent,apsolutno sam za to da selektor vrsi pritisak na igrace da se bore za prvih 11 u svom timu ako misle da igraju za BiH...

Tako je ;)
YNWA!

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 09 sep 2011, 12:08

stvar je vrlo jednostavna:

Igraju samo najbolji igrači koji su trenutno u formi...

znači ili majstore u teretanu pa budi zvijer ili uzmi košpe pa na tribine

i vozdra jarane.
Semper Fidelis

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 09 sep 2011, 12:20

Safet uradio ono najoptimalnije u datom momentu :
- Miske nije bio spreman za čitav meč, klupa od početka
- Probudio mu živac, darnuo mu ego, ovaj ušao pun bijesa i kao takav i pored 12-15 kg viška odigrao da dadne gol
- Pobijedili, Pape sretan, Miske ljut, Keno ljut, navijači sretni
- Poslije se nije razmetao izjavama tipa : 'baću mu sve neće on meni više zaigrati, ovo-ono'' nego ''Trebaju NAM i Miske i Keno''

Da rezimiramo : Protiv Luksa idemo pobijediti, protiv Francuza šta dragi Bog da (nadati je se pobjedi)

Veći su nam problem kartoni koje imamo, ko bi sve mogao fasovati i da li će to imati uticaja na našu ekipu psihološki...???? ....
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 14 gostiju.