Krajnje bezopasna uzrecica " Rodjace" tebe je ocito pogodila ,nema vezeDANTES je napisao/la:@tribaliane ja ti nisam rodjak. Puno znas o istoriji Partizana, za jednog Deliju. Moracu citirati omiljenu rijec kolege magice''trolujes temu''
KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Dobar je Tegi, cim malo podigne glasic, dodje mu Vujosevic, pa mu se ispisa po dignitetu i pretvori ga u svog kunica.DANTES je napisao/la:@magica osjecam li ja to blagu mrznju prema Partizanu? Drzavni projekat? Nemoj mi tih kompleksaskih fora, ti si bolji od toga! A recu ti nesto o Tegiju. Radio sam seminarski iz sporta. Kontaktirao sam novinare Sportnet.hr, C.Zvezdu, PFC, HNK Hajduk, Dinamo, i Tegija. Svi su mi odgovorili i dali trazeno. Svi sem Dinama i Tegija. I bi li trebao sad da ga napadam, pljujem i mrzim? Ima hinjske manire, ali bolje zna sta se desava u kosarci nego ja i ti!
To je to "objektivno i istrazivacko novinarstvo" doticnog. Vazno je da je on 1 "veliki Srbin".
A da je JSDP drzavni projekat - pa i nije mnogo. Nije drzavni projekat nista vise od 1 CSKA, 1 Steaue i sl. sportskih kolektiva koje je osnovala vojska. A sad ti vidi sta su doticni klubovi, pa negde pronadji mesto JSDPu.
Ja sa severom imam veza koliko i ti. Tako da tvoje strele, jos jednom mase metu. Nista neobicno.sasagmp je napisao/la: Magica cisto da ti napomenem da i tvoji decki sa severa imaju obradu iste te pesme Dok palme njisu grane...trujes bilo kakvu normalnu raspravu svojim frustracijama,ovim si to i pokazao.Dobar Nedovic veceras,Subotic s obzirom na rejting njegov igra odlicno(svaku maximalno)...odbrana vam skripi extra.Fale 2,3 igraca da bi tim bio ozbiljan.
@magica a Zvezdu su osnovali sigurno intelektualci krajem 19. vijeka! Da,da ona nema veze i nikad nije imala sa drzavom, politicarima komunistima i slicnim po tebi nizim vrijednostima. Pa da.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@tribalian mene nista ne pogadja, samo isticem da ti nisam rodjo!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Naravno da ni Zvezda nije napravljena na gradjanskim vrednostima, ali nije ju de facto i de jure osnovao drzavno-vojni aparat. U takvom jednom aparatu, 1 Aca Obradovic nikada ne bi mogao da radi.DANTES je napisao/la:@magica a Zvezdu su osnovali sigurno intelektualci krajem 19. vijeka! Da,da ona nema veze i nikad nije imala sa drzavom, politicarima komunistima i slicnim po tebi nizim vrijednostima. Pa da.
Inace, oba kluba su "Titovi blizanci" sa ideoloskih pozicija u momentu osnivanja, ali samo je 1 imao drzavni aparat uz sebe.
Radetic out do kraja sezone, velika steta.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Ko je imao vecu podrsku i bio pravi drzavni projekat dalo bi se raspravljati i to poprilicno. A kad pominjes marsala, znas li da je bio navijac Hajduka?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Otvori temu, pa da raspravljamo. Sto se mene tice - ja sam za.DANTES je napisao/la:Ko je imao vecu podrsku i bio pravi drzavni projekat dalo bi se raspravljati i to poprilicno.
Tada je Hajduk bio levicarski klub sa panjugoslovenskom podrskom. A i igrali su meceve sa saveznicima u Italiji za vreme WW2.A kad pominjes marsala, znas li da je bio navijac Hajduka?
Ode Igor u Sienu.
Zafalilo mu kesa.
Zafalilo mu kesa.
Normalno. Bice opaka Siena. A i bolje je za Zvezdu, ovako bi sansu trebali dobiti djecaci koji bi trebali biti bolji i od Igora
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
I sta ja rekoh za Igora?
De nek mi neko nadje "povjerljive" izvore sa KKCZ foruma?!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Pa rek'o sam ja odma' vama samo budala moze poverovati @Bloodsu sa KKCZ foruma.neno#4 je napisao/la:I sta ja rekoh za Igora?
p.s Nikola Vasic poceo trenirati sa ekipom.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Nikola bi mogao biti solidno pojacanje za razliku od Popovica, koji mi se nikada nije svidjao.Devil je napisao/la:Pa rek'o sam ja odma' vama samo budala moze poverovati @Bloodsu sa KKCZ foruma.neno#4 je napisao/la:I sta ja rekoh za Igora?
p.s Nikola Vasic poceo trenirati sa ekipom.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ne znam zasto nije potpisao, jos na ljeto je prosao pripreme sa ekipom.
Treba sad naci zamjenu i za Radetica.
Zato sto je morao da uzme jos 4 - 5 stotina hiljada eura do kraja sezone. A to su veliki novci. I Igor zeli sigurno jos makar 1 - 2 sanse da ode po titulu. Ipak kada bi igrao NLB ove godine u osrednjem timu, eventualno iduce godine ne bi tako lako nasao tim koji bi mu omogucio priliku za titulu.retro je napisao/la:Ne znam zasto nije potpisao, jos na ljeto je prosao pripreme sa ekipom.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Znam za Igora. 
Mislio sam na Vasica, trenirao je s ekipom i spominjalo se da ce potpisati, ima dva, tri mjeseca.
Mislio sam na Vasica, trenirao je s ekipom i spominjalo se da ce potpisati, ima dva, tri mjeseca.
Ne zelim da vjerujem u to dok ga ne vidim na predstavljanju.
Zeli posljednji put da pokusa osvojiti Evroligu i ode u Sienu? Veze.
Bice i zamjena za Radetica, siguran sam. Mozda to bude centar pa Kari Nikolica prekomanduje na cetvorku.
Bice i zamjena za Radetica, siguran sam. Mozda to bude centar pa Kari Nikolica prekomanduje na cetvorku.
Izvinjavam se. Lose sam ocijenio situacijuretro je napisao/la:Znam za Igora.
Ja sam neki dan htio da postavim ovdje to pitanje, ali dobro vjerovatno su se nadali da ce Igor mozda da ostane.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.