gdje mogu skinuti ovaj dill,fajl,koci mi zbog njega brisem raspakujem uvjek ista stvar ,da li ima naki link za da provjereno radi,ja sam skino sa http://thepiratebay.org/torrent/6759834 ... 16_Sonuyos" onclick="window.open(this.href);return false; ali meni ne radiclassic je napisao/la:Skines crack, i kopiras ikonu igrice u folder gdje ti je igrica, jednostavnoMarseille84 je napisao/la:Da li je komplikovano creckovati, i kako da je creckujem jer nisam bas sjajan u tome
Football Manager 2012
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: Football Manager 2012
- supersonic83
- Kontakt:
http://thepiratebay.org/torrent/6782447 ... s_Megapack" onclick="window.open(this.href);return false; jel zna itko jel ovo valja
I require a window seat and an in-flight Happy Meal…and no pickles. GOD HELP YOU IF I FIND PICKLES!
Evo vam cracka s kojeg sam ja skinuo i na kojem ja igram bez problema,groka12 je napisao/la:crack radi
http://www.fileserve.com/file/FDuk5fN" onclick="window.open(this.href);return false;
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Marseille84
- Kontakt:
Iko link za igricu, a da nije ovaj Piratebay ne moze mi nesto :S
izašao ovaj 12.0.3
"We are pleased to announce that the Football Manager 2012 Patch 12.0.3 is now available to download. Steam will need to be set to ONLINE mode to automatically update your game with the patch. "
kako sad update igru
"We are pleased to announce that the Football Manager 2012 Patch 12.0.3 is now available to download. Steam will need to be set to ONLINE mode to automatically update your game with the patch. "
kako sad update igru

Nil Satis Nisi Optimum
JA sam ga skinuo ali neradi slomi me s ovom greskom dill.fajlGunnerS je napisao/la:Evo vam cracka s kojeg sam ja skinuo i na kojem ja igram bez problema,groka12 je napisao/la:crack radi
http://www.fileserve.com/file/FDuk5fN" onclick="window.open(this.href);return false;
Probaj izbrisati taj crack što si snimio i probaj extrakovati direkt u fm i onda kada extrakujes skidrow uzmeš sve fileove cut iz njega u fm direktori i sve replaced i kod mene je radilo.
to kad uradim ne moze da mi kopira skindrow.exe javlja gresku access is denied nije dozvoljen pristup,ne znam haosGunnerS je napisao/la:Probaj izbrisati taj crack što si snimio i probaj extrakovati direkt u fm i onda kada extrakujes skidrow uzmeš sve fileove cut iz njega u fm direktori i sve replaced i kod mene je radilo.
E onda izbriši sve i ponovo skini igricu i crack i pokušaj ponovo.
Kopiraj ili ekstraktuj file na desktop i onda ga s desktopa kopiraj u folder igrice, ako imas win 7 odobri kao admin.clood je napisao/la:to kad uradim ne moze da mi kopira skindrow.exe javlja gresku access is denied nije dozvoljen pristup,ne znam haosGunnerS je napisao/la:Probaj izbrisati taj crack što si snimio i probaj extrakovati direkt u fm i onda kada extrakujes skidrow uzmeš sve fileove cut iz njega u fm direktori i sve replaced i kod mene je radilo.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
joj ljudi instaliro sam ga sad prije pola sata...koliko mi je drago, jest da cu sjebat sve ispite al jbg
sa juventusom poceo, doveo za pocetak ilicica i vertrongena...ali nisam uspio teveza, on je jedini od vecih imena koje bi mi doslo jer je napravljeno da je nezadovoljan u cityju, ali city hoce 50 miliona
bolje je uradjen od prethodnih...pogotovo kad se igra utakmica, imas dobar pregled ko je pretrko koliko, kako se osjeca, kakve su mu ocjene nakon prvog, bolje ih mozes motivisat ili pogrdit....teze je pregovarat, uglvanom dobar manager
izbacili su na piratebay torrente od 1,9 GB, taj sam ja skinuo i ima i crack dodje i sve

sa juventusom poceo, doveo za pocetak ilicica i vertrongena...ali nisam uspio teveza, on je jedini od vecih imena koje bi mi doslo jer je napravljeno da je nezadovoljan u cityju, ali city hoce 50 miliona

bolje je uradjen od prethodnih...pogotovo kad se igra utakmica, imas dobar pregled ko je pretrko koliko, kako se osjeca, kakve su mu ocjene nakon prvog, bolje ih mozes motivisat ili pogrdit....teze je pregovarat, uglvanom dobar manager

izbacili su na piratebay torrente od 1,9 GB, taj sam ja skinuo i ima i crack dodje i sve

Zadnja izmjena: Juve-TZ, dana/u 01 nov 2011, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Hvala, prika.ZELJO DO GROBA je napisao/la:a editor za download, ovdje:
http://www.multiupload.com/WKLHAV2Z9Y" onclick="window.open(this.href);return false;

Hayley <3
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
molim,badblueboylivno je napisao/la:Hvala, prika.ZELJO DO GROBA je napisao/la:a editor za download, ovdje:
http://www.multiupload.com/WKLHAV2Z9Y" onclick="window.open(this.href);return false;
nego koji skin koristite, jel vam uopste moze i jedan...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Ima li neki patch da svi grbovi budu normalni? :S
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
ima na piratebay link, velicina linka je 1,9 GB SKINDROWNumber1 je napisao/la:izašao ovaj 12.0.3
kako sad update igru
ima na njemu sve i patch 12.0.3, samo instaliras igru i patch se sam nabacio, udjes u crack koji isto dodje u paketu i kopiras samo onu ikonu od cracka i deres...ide ko mlijeko
ja mislim da je ovo najjednostavniji nacin od svih ovih
možeš li mi link dat?Juve-TZ je napisao/la:ima na piratebay link, velicina linka je 1,9 GB SKINDROWNumber1 je napisao/la:izašao ovaj 12.0.3
kako sad update igru
ima na njemu sve i patch 12.0.3, samo instaliras igru i patch se sam nabacio, udjes u crack koji isto dodje u paketu i kopiras samo onu ikonu od cracka i deres...ide ko mlijeko
ja mislim da je ovo najjednostavniji nacin od svih ovih
Nil Satis Nisi Optimum
- Mesut Ozil 10
- Kontakt:
a sto moram patch igru ?
e da i ja sma prije skinuo igru , samo je ekstraktovo nisam trebao instal , hocel mi se onda uvaziit taj patch ?
e da i ja sma prije skinuo igru , samo je ekstraktovo nisam trebao instal , hocel mi se onda uvaziit taj patch ?
ima greška sa golmanima na 12.0.2Mesut Ozil 10 je napisao/la:a sto moram patch igru ?
i sad su objavili ovaj 12.0.3 da to ispravi, to i još par stvari

al evo ja ne znam kako update, kaze nešto namjestit steam online

Nil Satis Nisi Optimum
Moze li neko staviti link(provjeren) da radi da ima crack i da je patchovan sa 12.0.3????
sta da uradim kada krekujem i otvori mi steam ?
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.