raul-zakon je napisao/la:Opstepoznata je cinjenica da sto si uspjesniji stvaras sebi sve vise i vise neprijatelja ili anti-fanova.Pa se tako tvoj uspjeh amortizuje u dvije smjernice.Zaludjenike i mrzitelje.
Kako u svijetu glamura koji se prenjeo na travnjak tako i u svijetu nas "normalnih" i totalno nebitnih insana..
E hajd' ti meni sad objasni kako si uspio ovo lupit i ostati živ ! Pa bolan, ja ču ti evo ovakav, tek ustao, nikakav, navesti 2 primjera koja pobijaju ovu tvoju tezu.
1.Raul Gonzalez Blanco: Nije što ga ja volim k'o brata rođenog, al' fakat ne znam nikoga(ili skoro pa nikoga, ima par onih paćenika) da mrzi ovog čovjeka.Razlog-pa čovjek jednostavno čitavu karijeru šuti i radi svoj posao,ne daje nikome povoda da ga mrzi, ili ne voli. Pa njega čak ni navijači Barce(oni pravi,iz Barcelone) ne mrze !
2.Roger Federer: Ista stvar k'o i za prethodnog, jedini čovjek koga znam da mrzi Fedexa je moj stari

.
a sto nisi naveo tu i Messia
a dobro rijetki su igraci koji su tako veliki a da ih svi vole, ili bar postuju i ne mrze,
al puno vise imas suprotnih primjera, kao npr Cristina, jedan od najboljih igraca danasnjice, al vecina ga mrzi iz nekih nefudbalskih razloga, tako ti je i sa Barcelonom, sve sto je Barca bolja i sto je teze pobjediti je, sve vise onih koji je mrze, samo iz razloga sto se poigrava sa protivnicima,
jer to ti je primjer i neki dan kad je Barca igrala nerjeseno sa Sevillom, ili cak kad pobjedi, a da samo 1 ili 2 gola...
svima drago, svi kazu mrze Barcelonu zbog ovoga ili zbog onoga, a dok je Barca bila nesto losija bila je OK...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club