mogao je u bolje klubove kakav MontpellierTarik14 je napisao/la:Ovo je pogresna odluka Spahica da prede u Montpellier. On je previse dobar da bi igrao u francuskoj ligi.![]()
A bogami imao je ponuda Wigana, Wolfsburga, Hamburg itd. Mogao je lahko preci u Bundesligu.
Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
Da, upravo sam to htio da kazem. Da je otisao u Lyon ili u Marseille nebi ovoliko zalio njegovu odluku.fanatikos je napisao/la:mogao je u bolje klubove kakav MontpellierTarik14 je napisao/la:Ovo je pogresna odluka Spahica da prede u Montpellier. On je previse dobar da bi igrao u francuskoj ligi.![]()
A bogami imao je ponuda Wigana, Wolfsburga, Hamburg itd. Mogao je lahko preci u Bundesligu.

'Mislis da Lyon i Marseille kupuju igrace sto nisu igrali 6 mjeseci?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Da ima igro bi tamo vec davno, ljudi placu za dobrim stoperima, po cemu je to on ekstra klasa za njemacke ili engleske? Igro je u zagrebu, dubrovniku, lokomotivu, u repki borben ali hiljadu glupih poteza, godinu dana bez 2 tekme ako izuzmemo repku, ko ce takvog igraca sa 28 godina?Tarik14 je napisao/la:Sve je to lijepo ali Spahic ima dovoljno kvaliteta za Bundesligu ili za Premijership.nick je napisao/la:daj ba sto je pogresna odluka,svaka njemu cast svi ga mi gotivimo ali ovo je njegiva realnost da je mogo bolje izabro bi i to je to,i sto je francuska losa liga svake godine izbace po 5-10 igraca boli glava,ako je dobro placen i ako ce bit u prvih 11 ne treba mu bolje... imat ce priliku da se pokazeTarik14 je napisao/la:Ovo je pogresna odluka Spahica da prede u Montpellier. On je previse dobar da bi igrao u francuskoj ligi.![]()
NIKO PAMETAN
Cuva Bog Zelju svog!
napadač mozda i ne mora imati kontituet igara ali odbrambeni mora obavezno. stoper kada pogrijesi duplo se bolje vidi od promasene sanse navijaca. kako ono kazu, kako sam se držala dobro sam se i udala
bh hrvat je napisao/la:napadač mozda i ne mora imati kontituet igara ali odbrambeni mora obavezno. stoper kada pogrijesi duplo se bolje vidi od promasene sanse navijaca. kako ono kazu, kako sam se držala dobro sam se i udala

U sustini se slazem sa ovim.
Nek' je se i on snasao pa makar u novom francuskum prvoligasu.

Vom Jäger zum Gejagten
Super...
Ljudi jel Spaha otišao u taj francuski klub. Evo ja gledam njihov web site i nema Spahe nigdje
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
a da, on je uvijek pred potpisom za neki klub, a nikad da potpiseam333 je napisao/la:Ljudi jel Spaha otišao u taj francuski klub. Evo ja gledam njihov web site i nema Spahe nigdje

samo da ne ostane "vjecni nezenja"
100% sportski i krajnje opušten potpis
Spahić: Uvjeti su fantastični PDF Ispis E-mail
Autor Giggs
Utorak, 30 Juni 2009 10:31
Francuski dnevnik "L'Equipe" objavio je prije nekoliko dana da Emir Spahić prelazi u Monpelje. Da u tome ima istine, potvrdio je odlazak našeg reprezentativca u Francusku.
Nakon dva dana u Monpeljeu, Spahić se vratio u Sarajevo, gdje će, kako kaže, čekati ishod razgovora koje je vodio u francuskom gradu.
- Još ne mogu reći ništa konkretno. Dva dana sam bio gost predsjednika kluba. Razgovarali smo, ali ništa nismo zaključili. Morat ću još dva-tri dana pričekati na vijesti iz Francuske - kaže Spahić.
Naglašava kako je veoma zadovoljan onim što mu je ponuđeno u Francuskoj.
- Uvjeti su fantastični. Plaća je super, a dali bi mi i opciju da biram na koliko ću potpisati. Ugovor na jednu godinu odlično bi mi došao, jer nisam normalno trenirao sa prvim timom još od aprila. Ta godina poslužila bi mi da se vratim u top-formu - ističe Spahić.
Kapiten reprezentacije BiH, koji je od raskida saradnje sa moskovskim Lokomotivom bez kluba, kaže da ima još nekoliko opcija.
- Ne bih govorio o čemu se radi, ali imam tri-četiri prilično dobre ponude. Vidjet ćemo šta će se od svega toga obistiniti - dodao je naš fudbaler za Avaz.
Izvor: kako neko reče, novina u Fahre
Autor Giggs
Utorak, 30 Juni 2009 10:31
Francuski dnevnik "L'Equipe" objavio je prije nekoliko dana da Emir Spahić prelazi u Monpelje. Da u tome ima istine, potvrdio je odlazak našeg reprezentativca u Francusku.
Nakon dva dana u Monpeljeu, Spahić se vratio u Sarajevo, gdje će, kako kaže, čekati ishod razgovora koje je vodio u francuskom gradu.
- Još ne mogu reći ništa konkretno. Dva dana sam bio gost predsjednika kluba. Razgovarali smo, ali ništa nismo zaključili. Morat ću još dva-tri dana pričekati na vijesti iz Francuske - kaže Spahić.
Naglašava kako je veoma zadovoljan onim što mu je ponuđeno u Francuskoj.
- Uvjeti su fantastični. Plaća je super, a dali bi mi i opciju da biram na koliko ću potpisati. Ugovor na jednu godinu odlično bi mi došao, jer nisam normalno trenirao sa prvim timom još od aprila. Ta godina poslužila bi mi da se vratim u top-formu - ističe Spahić.
Kapiten reprezentacije BiH, koji je od raskida saradnje sa moskovskim Lokomotivom bez kluba, kaže da ima još nekoliko opcija.
- Ne bih govorio o čemu se radi, ali imam tri-četiri prilično dobre ponude. Vidjet ćemo šta će se od svega toga obistiniti - dodao je naš fudbaler za Avaz.
Izvor: kako neko reče, novina u Fahre

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nadam se samo da ce tamo dobiti minutazu. Najgore bi bilo kada bi nas kapiten grijao klupu u bilo kojem klubu. Valjda im je Spahic zaista potreban u odbrani. 

- MentalitaUltras
- Kontakt:
Ajde sad polako serete ..
Čovjek igrao za Lokomotivu Moskua i bio standardan ..
A sad da ne bude standardan u Montpellier ..
Jes da nije igrao Pola sezone ..
Ali ipak protiv belgije iako je imao povrijedu odradijo je utakmice na visokom nivou ..
Vidjelo se je u Genku kakav je on stoper .. dok je izasao on iz igre odma nam je odbrana bila švicarski sir ..
Nek igra za Montpellier ..
Samo nek je on nama standardan ..
A vjerujem da če bit glavna karika Montpelliera..
A sigurno je mogao u Bundes Ligu ..
Al šta je tu je.. Važno je samo da bude standardan drugo nas netreba zanimat ..
Pa sigurno on najbolje zna šta je zanjega dobro
Čovjek igrao za Lokomotivu Moskua i bio standardan ..
A sad da ne bude standardan u Montpellier ..
Jes da nije igrao Pola sezone ..
Ali ipak protiv belgije iako je imao povrijedu odradijo je utakmice na visokom nivou ..
Vidjelo se je u Genku kakav je on stoper .. dok je izasao on iz igre odma nam je odbrana bila švicarski sir ..
Nek igra za Montpellier ..
Samo nek je on nama standardan ..
A vjerujem da če bit glavna karika Montpelliera..
A sigurno je mogao u Bundes Ligu ..
Al šta je tu je.. Važno je samo da bude standardan drugo nas netreba zanimat ..
Pa sigurno on najbolje zna šta je zanjega dobro

вяαηισ¢ι ¢αѕтι gℓανησg gяα∂α
-HzsA87-
-HzsA87-
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
navodno su se i neki španski klubovi zainteresovali za Spahića. ima kao 3-4 ponude i ne žuri mu se 

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma ja nema zurbe nikakve.Kad god nadje klub do nove godien dobro je.mone je napisao/la:navodno su se i neki španski klubovi zainteresovali za Spahića. ima kao 3-4 ponude i ne žuri mu se

BosnaE
Pa najbolje je tako, a čovjek nije zaigrao utakmicu sem one rep. više od pola godine, misli svi čekaju samo njega, nek on što prije traži sebi klub da počne sa pripremama, a ne opušteno i laganini...newton_heath_lyr je napisao/la:Ma ja nema zurbe nikakve.Kad god nadje klub do nove godien dobro je.mone je napisao/la:navodno su se i neki španski klubovi zainteresovali za Spahića. ima kao 3-4 ponude i ne žuri mu se
SAMO ŽELJO
prema transfermarktu Spahić je već potpisao za HSC Montpellier
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Na oficijelnoj stranici kluba nema još nikakve potvrde
http://www.transfermarkt.de/de/spieler/ ... rofil.html
Na oficijelnoj stranici kluba nema još nikakve potvrde

Ma neka on samo igra pa bilo to i u 10 ligi. Važno je da uđe u formu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sapunica oko potrage za novim klubom našeg kapitena Emira Spahića i dalje se nastavlja.
Prije nekoliko dana, mnogi bh i evropski mediji objavili su da će naš kapiten karijeru nastaviti u njemačkom Kolnu, ipak od toga neće biti ništa pa se u medijima pojavila informacija da je Spahić potpisao ugovor sa novim francuskim prvoligašem Montpellierom, i sam Spahić je izjavio da je blizu prelaska u Montpellier ali kako se čini i Montpellier je sada već zatvorena tema.
Neću ići ispod svoje cijene, moja cijena je 3 miliona eura, nismo se uspjeli dogovoriti, tako da ne vjerujem da ću preći u redove novog francuskog prvoligaša, izjavio je Spahić.
I nakon Belgije, Grčke, Njemačke, Francuske na red je došla i Španija, naime, naš kapiten je u kontaktu sa nekoliko klubova iz primere a više bi se trebalo znati tek za nekoliko dana.
Nadamo se da će kapiten naše reprezentacije ubrzo pronaći novi klub u kojem će nastaviti pružati partije kao u dosadašnjoj karijeri za Lokomotiv odnosno reprezentaciju Bosne i
Prije nekoliko dana, mnogi bh i evropski mediji objavili su da će naš kapiten karijeru nastaviti u njemačkom Kolnu, ipak od toga neće biti ništa pa se u medijima pojavila informacija da je Spahić potpisao ugovor sa novim francuskim prvoligašem Montpellierom, i sam Spahić je izjavio da je blizu prelaska u Montpellier ali kako se čini i Montpellier je sada već zatvorena tema.
Neću ići ispod svoje cijene, moja cijena je 3 miliona eura, nismo se uspjeli dogovoriti, tako da ne vjerujem da ću preći u redove novog francuskog prvoligaša, izjavio je Spahić.
I nakon Belgije, Grčke, Njemačke, Francuske na red je došla i Španija, naime, naš kapiten je u kontaktu sa nekoliko klubova iz primere a više bi se trebalo znati tek za nekoliko dana.
Nadamo se da će kapiten naše reprezentacije ubrzo pronaći novi klub u kojem će nastaviti pružati partije kao u dosadašnjoj karijeri za Lokomotiv odnosno reprezentaciju Bosne i
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Imas li izvor? Odakle si ovo preuzeo?omerbavarac je napisao/la:Sapunica oko potrage za novim klubom našeg kapitena Emira Spahića i dalje se nastavlja.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.