OKK Spars
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: OKK Spars
" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlicno pojacanje za Spars, dosao Igor Josipovic, a nije ni puno star pred njim su najbolje godine.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
-
- Kontakt:
negdje sam pročitao da im je došao i onaj Armin Bilić iz ČElika. Da li je tačno? NEgdje je u CG igrao prošle godine čini mi se.neno#4 je napisao/la:Odlicno pojacanje za Spars, dosao Igor Josipovic, a nije ni puno star pred njim su najbolje godine.
Cujem da Sparsi ganjaju Polutka..To bi zaista bilo fantasticno..
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
nadam se da če uspjesti osigurati opstanak a od slijedeče sezone se nadam da če se boriti minimalno play off za prvaka.
Da da došao je.Igrao je za Lovčen(čini mi se) prošle sezone.Inače njega je Trbić i počeo trenirati u omladinkskim kategorijama Čelika.zaboljisportuBiH je napisao/la:negdje sam pročitao da im je došao i onaj Armin Bilić iz ČElika. Da li je tačno? NEgdje je u CG igrao prošle godine čini mi se.neno#4 je napisao/la:Odlicno pojacanje za Spars, dosao Igor Josipovic, a nije ni puno star pred njim su najbolje godine.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
- Kontakt:
HKK Zrinjski -- KK Spars SArajevo 66:87..
Dvorana B.Brijeg , pred 50 gledatelja , sudili arbitri : Goran Knezović , Kajan Asmir - oba iz Mostara !
HKK Zrinjski : Novak , Brajković , Zovko , Petrić Mario , Tomić , Hasandić , Mikulić , Planinić , Lalić Nikola , Petrić Ivica , Gilja , Brzica ....Trener-- Zoran Glomazić !
SPARS Sarajevo :Zahirović , Nikolić , Vrabac , Buza , Đurasović , Halilbegović , Bulić , Vašić , Glogovac , Josipović , Bajramović Kenan ....trener : Marko Trbić i pomoćni - Mirza Trnka
Dvorana B.Brijeg , pred 50 gledatelja , sudili arbitri : Goran Knezović , Kajan Asmir - oba iz Mostara !
HKK Zrinjski : Novak , Brajković , Zovko , Petrić Mario , Tomić , Hasandić , Mikulić , Planinić , Lalić Nikola , Petrić Ivica , Gilja , Brzica ....Trener-- Zoran Glomazić !
SPARS Sarajevo :Zahirović , Nikolić , Vrabac , Buza , Đurasović , Halilbegović , Bulić , Vašić , Glogovac , Josipović , Bajramović Kenan ....trener : Marko Trbić i pomoćni - Mirza Trnka
Spars je slozio jednu vrlo zanimljivu ekipu. Ne toliko skupu, ali za nase uslove odlicnu.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Sparsi trenutno igraju protiv Djakova. Udje Keno Bajramovic i odmah devet poena i to za tri minute.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
znaci nista od kene bajramovica ode u litvu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Steta za Kenu.Neno sta je bilo sa Vukovicem , bješe nekada talenat ?
Jao cirkusa od ekipe!
Jesu li ovo ti najtelantovaniji momci u državi koji gube skoro 30 razlike na utakmici.
Izgleda da im predstoji borba za opstanak. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- randy_moss
- Kontakt:
Sex!

SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."
Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.
slijedi Kakanj u Sarajevu koji trazi pobjedu po svaku cijenu....
cini mi se da se radi o porazu koji definitivno stavlja ovaj mladi i perpektivni tim u probleme.
Ja im zelim svu srecu u svakom slucaju !
P.S. da to je taj perspektivni tim cija uprava i nogama i rukama pokusava da ugasi Bosnu. Nek bolji pobjedi !
cini mi se da se radi o porazu koji definitivno stavlja ovaj mladi i perpektivni tim u probleme.
Ja im zelim svu srecu u svakom slucaju !
P.S. da to je taj perspektivni tim cija uprava i nogama i rukama pokusava da ugasi Bosnu. Nek bolji pobjedi !
To što ti pričaš veze nema sa stvarnošću.Ljudi su ti već objašnjavali neke stvari ali si ti uporan u širenju nebuloza.A "strašni" Kakanj traži pobjedu po svaku cijenu!? 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
sparsi bez prva dva pleja protiv kaknja. jedan dobio nogu, drugi povrijedjen i dalje.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Kako su odigrali zadnje dvije utakmice nije ni čudo za otkaz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.