ABA Liga 2012/2013

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Ko osvaja ABA ligu?

Anketa je završila: 26 jun 2013, 19:13.

Partizan
19
17%
Cedevita
13
12%
Crvena Zvezda
18
16%
Olimpija
3
3%
Buducnost
1
1%
Radnicki
0
Nema glasova.
Cibona
1
1%
Siroki
5
4%
Igokea
47
42%
MZT Skopje
6
5%

Ukupno glasova: 113

samoradnik
Kontakt:

Re: ABA Liga 2012/2013

Post Postao/la samoradnik » 05 jan 2013, 19:50

Uh kakve tekme... da te srčka spuca.. Mi za sada laganini u Stožicama.. ako se ovo dobije,tučemo Cedevitu i onda u Aleksandrovac po prvo mjesto.. :)

Cedevita ovim porazom dokazala da je rinaka od tima,što sam govorio i na početku sezone,džabe im keš,kad nemaju trenera i nemaju hemiju u ekipi.. Et i Široki na strani bitnu pobjedu upisao.. Budućnost slavila protiv MZT... Večeras Partizan - Cibona.. Ukoliko Partizan dobije i mi Olimpiju,evidentno je da su poznata tri učesnika već sada,dok će za to četvrto mjesto igrati Cedevita,Budućnost i Radnički... Ključna su sledećih pet duela kada su u pitanju ova tri tima,ko napravi najbolji skor završio je posao : Radnički-Budućnost,Cedevita-Partizan,Igokea-Cedevita,Partizan-Budućnost,Radnički-Zvezda

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 05 jan 2013, 20:57

Za Cedevitu nemam vise sta reci.Smijeh sta rade od kluba.Split danas borbeno i apsolutno zasluzeno pobijedio.Dragi Emil ne zna sta radi dok jos drzi Mamica i slicne u klubu.Ebo vas Aco i prosjecni igraci kojima se ne da potrcat.Predvidjam im poraze u narednim utakmicama ukoliko nesto drasticno ne promjene.

Siroki konacno pobjeda.Amerikanci se pokazali jako dobri.Oba danas po 10 koseva cini mi se.Vise me iznenadio Freeman.Sada imaju 5-12 - ajde bjeze pobjedu madjarima.Nadam se da krecu uzaznom putanjom jer je vrijeme vise.

Slijedi nam veliki okrsaj u Pioniru.Nadam se pobjedi Cibosa.

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 05 jan 2013, 21:33

Najgora publika u ligi, katastrofa
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 05 jan 2013, 21:50

ovo su **** nista drugo.sramote svoj klub.ebote ne moze proc utakmica,a da se ne prekine u pioniru.

GT1970
Kontakt:

Post Postao/la GT1970 » 05 jan 2013, 22:01

? се $ ово спорту не &,? се $ % " & $ & " ' ?.

? $ " ' ' $ је ово " - пар $, $ " & траје... а $ се " " ' "...

Ево /," аут.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 05 jan 2013, 23:24

Prosječna utakmica, sa par atraktivnih poteza.
Cibona je imala šut za tri preko 50%. Sa takvim postotkom se utakmica mora dobiti. AL nije imala igru. Sve pojedinačni prodori ili baci Žižiću pod koš, nigdje konkretne akcije..
Onaj novi crnac je jedno obično sebično razmaženo derište..

Partizan ništa posebno, imaju kretene od navijača, po običaju.

I dalje ne mogu vjerovati da je Igokea tako dobra. Nisam ih nikad gledao, al su napravili prvorazredno iznenađenje.
Zadnja izmjena: dubrava, dana/u 05 jan 2013, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 05 jan 2013, 23:25

dubrava je napisao/la:Prosječna utakmica, sa par atraktivnih poteza.
Cibona je imala šut za tri preko 50%. Sa takvim postotkom se utakmica mora dobiti. AL nije imala igru. Sve pojedinačni prodori ili baci Žižiću pod koš, nigdje konkretne akcije..

Da je bio neki drugi play a ne Parker dobila bi ovo Cibona
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 jan 2013, 00:22

Nisam gledao tekmu, bio sam vani, ali sad pogledah... vrijeme je da se ovaj ciganluk počne kažnjavati službenim rezultatima i oduzimanjem bodova.

Non stop neka sranja u Pioniru, svako malo neka momčad se povlači u svlačionicu.

Nabijem ligu i vodstvo iste na kuratz.
Hayley <3

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 06 jan 2013, 00:45

Nisi gledao ali je bitno da znas kako se treba kaznjavati,sankcionisati itd.

Mozda je to pravi i jedini put do final foura jednog od 2 zagrebacka tima.

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 06 jan 2013, 00:47

sasagmp je napisao/la:Nisi gledao ali je bitno da znas kako se treba kaznjavati,sankcionisati itd.

A sta svaka utakmica isto.Pa to treba kazniti.Kad ih nabijem nesposobne i primitivne da svaku utakmicu isto rade.

Jos da slucajno u Pioniru Partizan ne bi izgubio i suci navlace.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 06 jan 2013, 00:54

Koja to svaka utakmica/aj nabroj...

Opet sudije krive ? zbog cega sad ?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 jan 2013, 02:25

sasagmp je napisao/la:Nisi gledao ali je bitno da znas kako se treba kaznjavati,sankcionisati itd.

Utakmica protiv Zadra u Pioniru i prekid, primjerice.

Non stop je nešto na utakmicama Partizana (nisam vidio nerede ni u Ciboni ni u Tivoliju ni na utakmicama Zvezde ili nekog drugog srpskog kluba), ne moram gledati prijenos da vidim da je bilo sranje kad mogu vidjeti i snimke i medije, kako hrvatske tako i srpske.

Za zagrebačkim me klubovima boli kuratz, neka budu četiri srpska na završnom turniru, isto mi je jer želim gledati košarku, samo je dosta više teroriziranja lige i poguranaca za Partizan - i sudačkog i onog drugog, za disciplinskim stolom.

Baklje u dvorani, dimne bombe, petarde, upaljači u terenu. Fuj.
Hayley <3

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 06 jan 2013, 06:05

Utakmica protiv Zadra u Pioniru i prekid, primjerice.

To je jedna utakmica,koje su ostale/....i ta je prekinuta zbog tehnicke Vujosevica,ne zbog skandala nekog na tribinama,igracima Zadra dlaka sa glave nije falila,kao ni veceras igracima Cibone....panicno bezanje igraca Zadra zbog kesice semenki koja je bacena na sudiju je smesno komentarisati...ozbiljni smo ljudi.
Non stop je nešto na utakmicama Partizana
evo opet te molim reci na kojoj utakmici se desilo nesto pored ove 2 navedene...
Za zagrebačkim me klubovima boli kuratz, neka budu četiri srpska na završnom turniru, isto mi je jer želim gledati košarku, samo je dosta više teroriziranja lige i poguranaca za Partizan - i sudačkog i onog drugog, za disciplinskim stolom.
kako je to poguran Partizan veceras/...ako nije problem da objasnis...

veceras se desio incident,ali taj incident nema nikakve veze sa Cibonom,hrvatskom,itd....po sredi je bio navijacki obracun izmedju 2 frakcije na tribinama i resen je tako sto su problematicni izbaceni kao sto propisi nalazu.

zato ne vidim razlog zbog kojeg se bunis,kada je ispostovano sve.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 06 jan 2013, 09:24

dubrava je napisao/la:Prosječna utakmica, sa par atraktivnih poteza.

I dalje ne mogu vjerovati da je Igokea tako dobra. Nisam ih nikad gledao, al su napravili prvorazredno iznenađenje.
Gledao sam par tekmi Igokee,i mogu ti reci da su ljudi zasluzeno najbolji.Sinoc mozda prvi put ove sezone da su imali mali pad ,ali vise zbog lude trojkaske serije Radnickog nego zbog svoje lose igre.Igraju svih 40 min malte ne u istom tempu.Ima cini mi se tu jos jedna stvar.Ostale ove tzv. velike ekipe dosta podcjene Igokeu( primjer Partizana u Laktasima) ,ali su ovi iskusni i znaju to itekako realizovati.Doveli su odlicne Amerikance.Ovaj Heemonds je odlican igrac i pravi izbor,iako nije nesto igrao sinoc.I Edvards je odlican igrac.Oni i ovi iskusni igraci iz Srbije Jorovic ,Dozet ,te Stronberger nekada igrac Sirokog cini mi se, cine ekipu za koju me nebi iznenadilo da vec poslije prvog djela takmicenja donesu BiH Evroligasa iduce sezone sto bi stvarno bio ogroman uspjeh za nasu kosarku.Niti jedan klub iz nase zemlje nije ni blizu bio takvom uspjehu.Kada bolje razmislim to je cini mi se od jacih sportova uspjela samo Bosna u rukometu.Iskreno bi volio da ljudi uspiju da izbore ovo takmicenje na kraju sezone.
Sto se ostalih tice cini mi se da im je za kraj regularnog djela najveci kokurent ta prvo mjesto Zvjezda.Partizan izuzetno cjenim ali mislim da ove godine nemaju suvi kvalitet za takvo nesto.Usli su u sezonu sa sa previse mladom ekipom i sa osim Gordona dosta losim pojacanjima.Bertran nesto pogodi za 3 poena ali to nije dovoljno.Cedevita ima kvalitet ali tu nesto definitivno u klubu nije u redu.Imaju odlicnog trenera trenutno ,ali predvidjam im da ce ipak uci u zavrsni dio.
Po meni bez konkurencije ta 4 tima ce odlucivati o ovogodisnjem pobjedniku...
Volim pogadjati pa da probam.Konacni pobjednik lige Zvjezda.A drugi Evroligas i pobjednik ligaskog djela Igokea...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 06 jan 2013, 10:20

Molim da se post ne obriše,jer evidentno neki su sebi dali za pravo pljuvati KK Partizan,Grobare i uopšteno špekulisati i laži izgovarati...

Pre svega sportski aspekt, kao što sam i očekivao tvrda utakmica u kojoj je evidentno mladi Lutz imao ideju kako zaustaviti Partizan,imao itekako raspoložena dva momka Zubčića i Šarića,imao velikog atletu Stroberija. Cibona je zaista u nekim momentima odigrala fantastično. S druge strane, Smush je praktično bio naš igrač,zaslužio je i tehničku ali evidentno nije Pukl i kompanija smatrala da je i treba dati. Kažem,,zaslužena pobeda, Cibona jača nego na početku sezone,Šarić će evidentno biti veliki košarkaš, Partizan može da raduje sve bolja igra Gordona,Leo je takođe manje grešio,konačno je nešto i Gagić radio na tekmi,kapiten kao po običaju sjajan.

Sudijska trojka iz Slovenije je opet pojela go.vno. Nije im Partizan kriv što su Krka i Olimpija postale lagana hrana za srpske klubove,nije im Partizan kriv što je u Beogradu konstantno puna hala,nije im Partizan kriv što sopstvene komplekse poseduju,nije im Partizan kriv što klubovi iz Hrvatske su u teškoj finansijskoj situaciji,izuzev Cedevite,nije ni Partizan puno bolji,ali je sasvim jasno da nekome ne odgovara da Partizan nastavi biti u vrhu! Kako drugačije objasniti to što su hteli da budu glavne face na tekmi??? Nekoliko puta su im smetala,pazi tog idiotluka dobacivanja nekih od legendi kluba,ljudi koji prate košarku i koji jasno vide kada su koraci,kada je faul,a ne blokada.... ali naravno ego i kompleks se leče jadnim odlukama,dokaz tome je da su jednog Grbu poslali na tribine,ko poznaje Grbu zna koliko je taj čovek korektan,a poslat je jer je kao i svi u Pioniru video da Pukl od utakmice želi napraviti šou.

I na kraju navijači,vidim da dečki koji uopšte nisu pratiili tekmu ni na tvu znaju više od nas koji smo proveli sat i po vremena u Pioniru.... Vidim da dečki govore o nekakvom primitivizmu i nekakvoj debilnoj grupi,neretko stižu i epiteti najgori navijači u regionu...
Nemam pravo kao član grupe niti kao grobar pisati po forumu stvari o podelama i o tome što je kako je... Ali ono što imam pravo je podsetiti da navijačka grupa Grobari nije bacila nijednu petardu,nijedan vatromet na utakmici. To su uradili idioti iz redova formacije koja je i došla sa namerom da bude u centru pažnje,da se priča o njima koji dan jer zaboga retke su prilike gde će ih videti ceo Balkan. Na kraju krajeva nijedan igrač,trener Cibone nije pogođen što je najbitnije,sudije takođe...

Ali naravno desilo se to zaboga u Beogradu oni su po automatizmu primitivni,mi smo svi ostali dobri... Da kako da ne,bilo bi to zaista tako da ja ne pamtim gostovanja u Zadru,Splitu,Šibeniku,Zagrebu u ABA ligi i svu dozu teškog primitivizma i to ne od isključivo navijača,već i od simpatizera,al naravno interes je da se iz fotelje pljuje po KK Partizan i Grobarima,uspesi se teško praštaju,a sopstvene neuspehe je najlakše izgraditi pljuvanjem većeg i boljeg kluba. Trebam li podsećati da dugo godina u Pioniru Grobari nisu ni dolazili na utakmice?! Svo to vreme od Zadra do Zagreba igrači i stručni štab Partizana su bili izloženi primitivizmu hrvatskih, bosanskih (čitaj navijači Širokog),a eto u zadnje vreme i mađarskih navijača... Jedino gde KK Partizan nikada nije imao problema jeste naravno u Laktašima i u Sarajevu... Na ovim gostovanjima je dočekan korektno,štaviše utakmice protiv Bosne su značile punu Skenderiju i sjajnu atmosferu... Navijači Širokog,Splita,Zadra,Solnoka,Cibone,Šibenke,Zagreba svi su imali repertoare prethodnih godina i zato molim da se neki ne prave pametni i ne izigravaju nešto što nikada nisu bili,ima nas koji košarku pratimo godinama!
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 jan 2013, 12:43

Momci, nitko ne napada ni Srbiju ni Grobare, prekidima utakmica nema mjesta, bakljama i dimnim bombama u dvoranama nema mjesta, tkogod da ju je prekinuo, ili glavna skupina navijača ili neka podskupina. Dvije su utakmice prekidane ove sezone u ligi, obje u Pioniru na Partizanovoj utakmici. Gledam malo komentare po srpskim portalima, i vidim da i Srbi u jako velikom broju traže kazne i za navijače i za klub. Ali neki to, uključujući i mene, ne smiju tražiti.

Dobro, neću više ništa reći jer sam apsolutno u krivu. Živjeli.
Hayley <3

nate
Kontakt:

Post Postao/la nate » 06 jan 2013, 12:48

Ajde under reci.Kad je to ove sezone i prijasnjih u Splitu,Zadru,Zagrebu bilo tako neprijateljski kao ove godine u Pioniru?

Pa prekinuli su utakmicu sa Zadrom i Cibonom - i jos onaj lika kaze aj nabroji koju jos :roll:

Pa zar su 2 prekinute utakmice malo? Cuo sam ja za te podjele Zabranjenih i Alcatraza, nego koji su to jucer pravili nered?

Tuzno je gledat roditelje i djecu kako moraju napustat dvoranu radi tih budala sto nemaju veze s mozgom.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 06 jan 2013, 14:11

badblueboylivno

Niko od nas Grobara nije rekao da je prekidanje utakmice i ubacivanje pirotehnike ispravno,štaviše , to je dokaz idiotizma! Šta je problem??? Problem je što se kreće sa generalizovanjem, percepcijom to se radi zbog ovog ili onog.

Još na kraju ispade da je utakmica prekinuta zbog Hrvata, zbog Cibone... Dajte molim vas... Malo ozbiljnosti,ko god da je juče bio protivnik desilo bi se isto.Jednostavno kada neko naumi nešto loše da uradi ne postoji zakon i ne postoji prevencija! Mnogi naravno nisu članovi nikakve grupe pa im je teško to shvatiti, a naravno najlakše se pozivati ne nekakav nacionalizam,šovinizam... Teška srca, moram reći poentu JEDAN DIO NAVIJAČA PARTIZANA JE JUČE ŽELeO NANETI ZLO SOPSTVENOM KLUBU!

I da, utakmica nije prekidana samo u Pioniru.Prekid je bio i u Podgorici,gde su domaći tzv. navijači gađali Grobare,pogodili par ljudi,devojaka.Prekinuta je i utakmica u Aleksandrovcu,nestanak struje,trebala je biti prekinuta i u Zadru,kao i u Solnoku, u Skoplje je zabranjen put navijačima....

nate

Prvo, ove sezone je Zvezda bila izložena istim i gorim skandiranjima u Zagrebu,ako na skandiranja misliš.Partizan u Zadru.... Dodamo li činjenicu da Split,Cibona i Cedevita nemaju navijače,već se radi o simpatizerima to je još gora stvar. A prvi ne pevam te pesme niti me dodiruju... Ne vidim s druge strane šta je to u Pioniru bilo toliko strašn oza Cibonu??? Niti šta bi to trebalo brinuti Cibonu što je došlo do obračuna dve grobarske frakcije?! Na moju veliku radost igrači i stručni štab Cibone nikakve probleme nije imao... Baš kao ni Zadar. Semenke su bačene u pravcu **** od sudija,zbog tehničke... Što je kasnije Ante Nazor bio kontradiktoran to je druga stvar.
Ponavljam,ranijih godina su igrači,stručni štab,pa i prevozna sredstva na gostovanjima u Hrvatskoj i Širokom,Podgorici bili u mnogo gorim situacijama.

Naravno da nema potrebe za prekidima utakmice.Al opet ponavljam problem je koncepcije...Na fudbalskoj utakmici sa OFK Beogradom je došlo do obračuna frakcija,na još nekim sportovima, na ulici svakodnevno... Dakle priča kako se neredi prave zbog mržnje prema Ciboni,Zadru su smešne.
Zabranjeni su odgovorni za prekide.Oni uglavnom ne dolaze na utakmice KK Partizan,ali po svemu sudeći ova im je poslužila kao adekvatan događaj za sranje.

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 06 jan 2013, 14:41

Samo da konstatujem da nisu samo 2 takme Partizana prekidane.U Podgorici je takodje bio prekid.Na snimku se lijepo vidi sta je u pitanju i da su obje navijačke grupe izbacene i Varvari i Grobari.Vjerovatno sljedi komentar da su Podgoricani krivi,ali svi znaju da su ljudi bili isprovocirani skandiranjima Grobara.Ovo istine radi.I nemoj prijatelju braniti nesto sto se ne smije braniti.Istina je sto kazes da ima uvreda i prema navijacima Partizana u Hrvatskoj.To stoji i ne valja treba otvoreno reci.Ali nemoj prebacivati lopticu na druge kada svi znamo o cemu je rjec.Navijaci Partizana imaju dvije kriminalne frakcije Alkatraz i Zabranjene koje ratuju po citavoj Srbiji i Sire.Pa ovim drugima u Milano nisu dali ici zbog dogovorenih nereda tamo.Te frakcije prave izgrede evo ima duze vrijeme,i na nogometu i rukometu i kosarci.Nemoj da sada postavljamo brojne snimke .To je ogroman problem Partizana .Uostalom ima odlicna izjava vaseg za mene,velikog trenera Duleta Vujosevica danas.Covjek sve rekao.Nisu vama krivi ni Hrvati ni Aba liga,ni sudije.Nego idite se negdje iskrvite na livadu i pustite gledaoce da uzivaju u SPORTU.Pa kada se iskrvite onda ko pobjedi nek dodje.Kod vas to valjda tako ide.I pratimo mi to sve ovdje, nismo ni mi bas s druge galaksije...
Bez zle namjere.Veliki pozdrav svim pravim navijacima Partizana... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 06 jan 2013, 14:52

vidovitadjemila je napisao/la:Samo da konstatujem da nisu samo 2 takme Partizana prekidane.U Podgorici je takodje bio prekid.Na snimku se lijepo vidi sta je u pitanju i da su obje navijačke grupe izbacene i Varvari i Grobari.Vjerovatno sljedi komentar da su Podgoricani krivi,ali svi znaju da su ljudi bili isprovocirani skandiranjima Grobara.Ovo istine radi.I nemoj prijatelju braniti nesto sto se ne smije braniti.Istina je sto kazes da ima uvreda i prema navijacima Partizana u Hrvatskoj.To stoji i ne valja treba otvoreno reci.Ali nemoj prebacivati lopticu na druge kada svi znamo o cemu je rjec.Navijaci Partizana imaju dvije kriminalne frakcije Alkatraz i Zabranjene koje ratuju po citavoj Srbiji i Sire.Pa ovim drugima u Milano nisu dali ici zbog dogovorenih nereda tamo.Te frakcije prave izgrede evo ima duze vrijeme,i na nogometu i rukometu i kosarci.Nemoj da sada postavljamo brojne snimke .To je ogroman problem Partizana .Uostalom ima odlicna izjava vaseg za mene,velikog trenera Duleta Vujosevica danas.Covjek sve rekao.Nisu vama krivi ni Hrvati ni Aba liga,ni sudije.Nego idite se negdje iskrvite na livadu i pustite gledaoce da uzivaju u SPORTU.Pa kada se iskrvite onda ko pobjedi nek dodje.Kod vas to valjda tako ide.I pratimo mi to sve ovdje, nismo ni mi bas s druge galaksije...
Bez zle namjere.Veliki pozdrav svim pravim navijacima Partizana... ;)
Nisi korektan al nimalo!
U Zadru je bilo puno većih provokacija,utakmica nije prekinuta.U Mađarskoj su unošene fašističke zastave,sa sve cijelim repertoarom naci pjesama,utakmica nije prekinuta... Godinama unazad su kamenovani autobusi Partizana u Hrvatskoj! Problem je što nisu aršini isti za sve.

Što se tiče dešavanja u Podgorici i to je bilo dogovoreno,naime mali iz Podgorice ne mogu da shvate kako to da u Morači uvek više Grobara ima... pa često prave incidente,a sporno skandiranje Grobara nije bilo na nacionalnoj osnovi to prvo,a drugo valjda znaš da su Varvari prosrpska grupa,kad idemo već toliko daleko,dakle radi se o čisto navijačkom sukobu,kako već rekoh večitih kompleksaša iz Podgorice... (neću ulaziti toliko daleko,jezgro cg Grobara čine NIkšIĆ s kojim se takođe nikako ne mogu)... I uporno ponavljam da izgredi na utakmicama Partizana su stvar podela,nikakvih nacionalnih i drugih sadržaja.

Kriminal je jedno,grupa drugo. U svakoj grupi ako je to glavni razlog imaš kriminalaca,narkomana, idiota. ;)
Nisam nijedno od troje navedeno,pa me vreća,a navijač sam.

Naravno da prave,ali ne prave ga zbog mržnje prema drugom klubu,već zbog interesa podgrupa! A 100 izgovorena glupost postaje istina,e to je ono što mi smeta,dakle OSUĐUJEM SVAKU VRSTU NEREDA,PREKIDA,ali prave stvari nazovimo pravim imenom.

Da li ja svo vreme pričam išta drugačije od onoga što je Dule rekao??? A kada su incidenti u pitanju?

Dakle jedini razlog incidenata su podele u grupi,nikakva zavera protiv hrvatskih,slovenskih klubova.A istina je da svi u ligi nemaju isti tretman!

Pozdrav i tebi,al jedno je čitati stvari sa interneta i gledati montirane snimke,a sasvim drugo koračati ulicama Beograda ;)

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.