ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Madafaka
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Madafaka » 24 feb 2010, 18:49

@ljubav, sta je ovo sa tvojim britancem. :lol: :lol: :lol: :lol:

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 24 feb 2010, 18:50

Madafaka je napisao/la:@ljubav, sta je ovo sa tvojim britancem. :lol: :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: hhahhahahhahahahhaa nije doručkovao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 25 feb 2010, 15:31

Meltzer izbacio Čilića sa 7.6 7:5 , u polufinalu Dubajia ga čeka Youzhny , koji je danas pobijedio Tipsarevića.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 feb 2010, 15:39

Meltzer je odigrao iznad svojih očekivanja, iskoristio je Marinove greške. Šteta zbog Čilića, da je barem otišao u polufinale radi dobitka bodova, ovako ostaje na pozitivnoj nuli
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 25 feb 2010, 18:17

Bravo Nole..svaka čast Ljubičiću ali bi mogao polako u penziju... 8-)
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 25 feb 2010, 18:19

Ted Mosby je napisao/la:Meltzer je odigrao iznad svojih očekivanja, iskoristio je Marinove greške. Šteta zbog Čilića, da je barem otišao u polufinale radi dobitka bodova, ovako ostaje na pozitivnoj nuli
A koliko si pričo o Čiliću mislio sam da će smrviti Melcera...
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 25 feb 2010, 19:01

Bily Piton je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:Meltzer je odigrao iznad svojih očekivanja, iskoristio je Marinove greške. Šteta zbog Čilića, da je barem otišao u polufinale radi dobitka bodova, ovako ostaje na pozitivnoj nuli
A Đoković se provlači iz kola u kolo kao da je neki prosječan tenisač a ne drugi tenisač svijeta
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 25 feb 2010, 19:51

Ted Mosby je napisao/la:
Bily Piton je napisao/la:
A Đoković se provlači iz kola u kolo kao da je neki prosječan tenisač a ne drugi tenisač svijeta
Đoković se ne provači već pobjeđuje...činjenica je da je 2.igrač svijeta a ti pričaj šta hoćeš,siguro nije na 2.mjestu nezasluženo..postoji bodovanje
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 mar 2010, 09:21

Marin Čilić, Hrvat, ne Bosanac: "Navijao sam za Ćirinu BiH"

Marin Čilić, rođeni Hercegovac, trenutno se u Varaždinu priprema za nastup u hrvatskoj reprezentaciji na Davic Cupu protiv Evadora. S obzirom da je rođen u Međugorju, novinar hrvatskih Sportskih novosti upitao ga je da li se osjeća kao Bosanac ili Hrvat.

"Ne postoji Bosanac u mojem rječniku. Kad mi kažu da sam iz Bosne, ja kažem “nisam, iz Hercegovine sam”. Da, navijao sam za Ćirinu Bosnu kad je igrala kvalifikacije za SP, drago mi je što je nacija živnula, ali ipak, ja sam Hrvat", kazao je Čilić.

Kao i svaki pravi Hercegovac Čilić u garaži ima mjesto za samu jednu marku vozila.

"Postoji puno dobrih automobile, ali Mercedes je ipak Mercedes", otkrio je svoju omiljenu marku automobila.

Iako je vrlo mlad postao bogat, to i slava nije utjecalo na njega. Nije rastrošan, iako mu je sa novcem lakše, ali ga ne čini sretnijim čovjekom.

"Imam život, ljubav, obitelj. Imam i djevojku. Mlad čovjek? Što znači biti mlad čovjek? Svatko ima svoj put, zašto bi bili svi isti? Uživam u svom životu, ne bih ništa mijenjao. Da se ponovo rodim, bio bih Marin Čilić" iskren je bio mladi teniser.

sax
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 mar 2010, 08:51

Turnir u Sarajevu nikad jači, evo nekih od igrača koji učestvuju:

K. Beck, Bogdanovic, Bohli, Karanušić, Sluiter, Roger-Vasselin, Mahut, J. Minar, Hrbaty, Muller, Hernych, Vliegen, Kamke, Ilhan,

Igra se u Skenderiji, oficijelni sajt turnira je http://www.saopen.ba
Voli te tvoje Sarajevo.

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 10 mar 2010, 00:06

Virtu4l je napisao/la:Turnir u Sarajevu nikad jači, evo nekih od igrača koji učestvuju:

K. Beck, Bogdanovic, Bohli, Karanušić, Sluiter, Roger-Vasselin, Mahut, J. Minar, Hrbaty, Muller, Hernych, Vliegen, Kamke, Ilhan,

Igra se u Skenderiji, oficijelni sajt turnira je http://www.saopen.ba
Mashallah da se iko interesuje za ovaj turnir :( evo ja sad gledao ucesnike i mogu reci, svaka cast, ipak su uspjeli dovesti par dobrih imena poput Hrbatya, Hernycha ili Mahuta, nekadasnji Top-20 igraci, mislim da je Hrbaty cak bio i medju Top10 ali nisam siguran, a ima i nadolazecih zvijezda poput Ilhana koji ce ubudece biti veliki igrac.
Tracy McGrady!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2010, 09:11

Bez obzira što je ulaz besplatan i što je ovo najjači turnir do sada, posjeta je sramna. Ali dobro, doći će šminka na polufinale i finale, kao i uvijek, da se malo pokažu pred kamerama.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 mar 2010, 14:24

Večeras počinje prvi turnir iz masters serije ATP 1000 Indian Wells .

Roger Federer je u gornjoj strani žrijeba sa Murrayem.

Na Rogerovoj strani je Roddick dok su sa Murrayem , Soderling i Tsonga.

U donjoj polovici su Nadal i Đoković.Nadal ima lagani žrijeb do četvrfinala kada čeka ili Davydenka ili Verdasca.Marin Čilić je sa Đokovićem i njih dvojica će vjerovatno igrati za polufinale IW.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 11 mar 2010, 14:40

Virtu4l je napisao/la:Bez obzira što je ulaz besplatan i što je ovo najjači turnir do sada, posjeta je sramna. Ali dobro, doći će šminka na polufinale i finale, kao i uvijek, da se malo pokažu pred kamerama.
Ništa novo kada su u pitanju stanovnici Sarajeva i odnos prema tenisu i sportu uopšte.Odnos nadležnih institucija neću spominjati, već si naveo kako će biti.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 12 mar 2010, 21:24

Mister No je napisao/la:Večeras počinje prvi turnir iz masters serije ATP 1000 Indian Wells .

Roger Federer je u gornjoj strani žrijeba sa Murrayem.

Na Rogerovoj strani je Roddick dok su sa Murrayem , Soderling i Tsonga.

U donjoj polovici su Nadal i Đoković.Nadal ima lagani žrijeb do četvrfinala kada čeka ili Davydenka ili Verdasca.Marin Čilić je sa Đokovićem i njih dvojica će vjerovatno igrati za polufinale IW.
Od sutra na ovom turniru na teren izlaze neki od najboljih. Parovi u kojima nastupaju igrači iz samog teniskog vrha su:

Čilić - Garcia Lopez
Davydenko - Gulbis
Verdasco - Delgado
Đoković - Fish
Nadal - Shuettler

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 12 mar 2010, 23:31

Marine samo naprijed, idi do kraja najbolji si.
Hercegovina je uz tebe
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 14 mar 2010, 11:13

Šteta za Marina, vjerojatno mu se desio loš dan, nije se još navikao na klimatske uvjete. U Miamiu će biti bolje
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 mar 2010, 13:39

Ted Mosby je napisao/la:Šteta za Marina, vjerojatno mu se desio loš dan, nije se još navikao na klimatske uvjete. U Miamiu će biti bolje
Rani brejk u drugom setu ga je poprilično poljuljao, kasnije nije imao šanse.
Voli te tvoje Sarajevo.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 16 mar 2010, 10:11

Čudan su meč sinoć odigrali Đoković i Kolschreiber a rezultat je prolaz Đokovića u naredno kolo gdje čeka Ivana Ljubičića.

Đoković je meč počeo dosta smireno, servis ga nije služio najbolje ( veliki problem zadnjih par mjeseci ), nije forsirao previše, Kohlchreiber je s druge strane pravio greške i ubrzo se došlo do 6:3 i 2:0.Tada se Kohlschreiber lagano budi, namješta bekend, popravlja servis, Đoković igra dosta loše i Kohlschreiber osvaja narednih 9 gemova za 6:3 2:6 i 0:3 .Taman kada je Phillip pomislio da ponovno skida skalp Đokoviću, ovaj se ponovno javlja i osvaja naredna 4 gema uz brejk prednosti.Kohlschreiber opet preokreće i kod rezultata 5:4 na Đokovićev servis ima 3 vezane meč lopte.E tada Kohlschreiber počinje ziheraški da igra, čeka Novakovu grešku , Đoković nakon dugih razmjena osvaja poene i spašava meč.TB trećeg seta je bio samo formalnost za Đokovića , za konačnih 6:3 2:6 7:6.

Verdasco nastavlja sa svojim "igrama", sinoć je glatko izgubio od Berdycha.

Nadal je dosta lagano prošao Ančića sa 6:2 6:2 , koji se opet vraća na teniske terene na radost svih ljubitelja.Nadal je djelovao je dosta opušteno i sigurno no pravu vrijednost i domete ćemo vidjeti sutra protiv sve boljeg Isnera.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 mar 2010, 15:24

Agassi Samprasu: "Izvini, pretjerao sam"

Andre Agassi ispričao se Peteu Samprasu zbog incidenta koji se dogodio prošlog petka u Indian Wells Tennis Gardenu u egzibicijskom teniskom meču za potresom razoreni Haiti.

U meču parova u kojem je Sampras snage udružio s Rogerom Federerom, a Agassi s Rafaelom Nadalom i u kojem su igrači nosili mikrofone kako bi publika mogla čuti šta govore, došlo je do neugodnih situacija između dvije američke ikone bijelog sporta.

"Uvijek moraš biti tako ozbiljan, ha Pete?", dobacio je Agassi Samprasu u jednom trenutku.

"OK Andre, malo ću se šaliti. Imitirat ću tebe", odgovorio je Sampras imitiravši tada specifičan Agassijev hod i njegove malene korake.

Agassi potom nije ostao dužan i bocnuo je Samprasa da je škrt, kao što je to učinio u svojoj kontroverznoj autobiografiji "Open" gdje je nekadašnjeg velikog rivala nazvao dosadnim i optužio ga da daje male napojnice.

"Nemam novca. Ne, čekaj, imam dolar za tebe."

Sampras, koji je u tom trenutku bio na servisu, potom je opalio jedan servis ravno u Agassija na osnovnoj liniji, zbog čega se "veličanstveni ćelavac" morao sagnuti.

Obojica su sve popratili uz osmijehe na licima, ali kasnije se nisu pojavili na novinarskoj konferenciji.

"Pretjerao sam, bilo je neprikladno. Ali noć je bila užarena i svi smo se zabavljali. Htio sam biti smiješan i imao sam djelić sekunde za donijeti odluku. Pokušao sam i ispalo je neukusno. Pete nije prihvatio šalu. Bila je to promašena šala i žao mi je. Kasnije sam poslao Peteu poruku i pitao ga mogu li mu se izviniti uživo. Nadam se da je noć bila svejedno zabavna", rekao je Agassi u razgovoru za ESPN.com.

Dok je Federer cjelokupnu situaciju opisao "škakljivom", Nadal je u ponedjeljak nakon meča s hrvatskim teniserom Marijem Ančićem objasnio da nije primjetio nikakve tenzije među Samprasom i Agassijem.

"Svi su mi nakon meča rekli što se zapravo dogodilo, ali tokom meča nisam ništa shvatio. Znate kako Amerikanci brzo pričaju, a ja sam Španac i nisam ništa shvatio", kazao je Nadal.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.