Ludi snovi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Re: Ludi snovi
Zadnjih dana ne mogu normalno zaspati,nece san na oci nikako.Znam po sat vremena lezat,okretat se al ne ide.Imal neko tih problema ? 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Imas tri rijesenja za to, jedn je bolnoAgresivnoDjubre je napisao/la:Zadnjih dana ne mogu normalno zaspati,nece san na oci nikako.Znam po sat vremena lezat,okretat se al ne ide.Imal neko tih problema ?

1. da cekas da san dodje sam od sebe
2. da popijes apaurin ili nesto slicno
3. da uzmes drvo i da se glavu od sve snage udaris i zaspat ces 97 %

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Probaj brojati ovce
.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
radi nesto po danu, vidit ces kako san dolazi na oci kad se krene spavatiAgresivnoDjubre je napisao/la:Zadnjih dana ne mogu normalno zaspati,nece san na oci nikako.Znam po sat vremena lezat,okretat se al ne ide.Imal neko tih problema ?

Isti slucaj i kod mene.AgresivnoDjubre je napisao/la:Zadnjih dana ne mogu normalno zaspati,nece san na oci nikako.Znam po sat vremena lezat,okretat se al ne ide.Imal neko tih problema ?
Samo sto to kod mene traje 2 sata.Znaci legnem u 1 tek oko 3 cu zaspati.

Visca el Barça ! Mes que un club !
Malo vise fizicke aktivnosti i vec u 11 cete zaspati kao bebice 

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Sigurno je to 1 od razloga sto nmg zaspati.neo je napisao/la:Malo vise fizicke aktivnosti i vec u 11 cete zaspati kao bebice
Preko raspusta uvijek se udebljam,jer samo spavam,sjedim i jedem.

Visca el Barça ! Mes que un club !
-
- Kontakt:
Tih problema ima dosta ljudi,a nekvalitetan san = nekvalitetan život.AgresivnoDjubre je napisao/la:Zadnjih dana ne mogu normalno zaspati,nece san na oci nikako.Znam po sat vremena lezat,okretat se al ne ide.Imal neko tih problema ?
Što ovi ljudi kažu,više se kreći, jbg svi mi sad znamo tu frazu koristiti sve je u šetnji,al zaista jeste.
Nadam se da nije hronično,nemoj kljukat nikakve tablete i navikavati se,to je najgore.
Kad smo kod snova,ponekada zaista sanjam tako morbidne i nevjerovatno idiotske snove,da me prosto bude stid sutradan kada se probudim i prisjetim šta mi se motalo tokom sna po glavi... Čak se nekada i bojim da pred suprugom ili djetetom iz usta ne izleti nešto,sasvim nesvjesno.. A znalo mi se dešavati da nekoliko večeri za redom sanjam istu stvar,ustvari nastavak prethodnog sna.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
To je 100 % tako.Jer nisam izlazio iz kuce,dobro odem do kladionice i vratim se i to je to.Kisa ruzno vrijeme nemam sta raditi,moram ostati u kuci.A sto se tableta tice to nikad ne gutam,tako da... 

Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- el-fighter
- Kontakt:
Legnes oko 11 i zaspat ces u 1...DesimaL je napisao/la:Isti slucaj i kod mene.
Samo sto to kod mene traje 2 sata.Znaci legnem u 1 tek oko 3 cu zaspati.![]()

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- EdenHazard
- Kontakt:
Ja kad ne mogu zaspati brojim do 3 i zaspim, dobro nekad znam i do pola 4 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Sinoc sanjam da sam u nekom klubu i prilazi mi Dzeko, donsi 4 tekile i kaze da je to samo za mene 

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
jel vam se kad desillo da sanjate nesto i probudite se i sutra navecer kad zaspite nastavite tamo gdje ste stali
Thomas Müller - Fußballgott
Jeste meni , sinoc i preksinocdon_burza je napisao/la:jel vam se kad desillo da sanjate nesto i probudite se i sutra navecer kad zaspite nastavite tamo gdje ste stali

Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 19 jan 2013, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- justFlowFKZ
- Kontakt:

Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Pa meni je jedna od najdražih stvari da sanjam nešto , pa se onda probudim rano ujutro (između 4 i 6) , i odma ponovo zaspim ko zaklan , i nastavim sanjat ono što sam sanjao prije buđenja 

- VolimLiverpool
- Kontakt:
Sinoć sam sanjao kako sam ugledao nekog serijskog ubicu kako ide nožem po selu i kolje sve redom.Pobjegao sam nekoj ženi u kuću,ušao u kupatilo i zaključao se.
Ja u zadnje vrijeme zaspim kad sviće,oko 05:30 ili 06:00 i spavam u najboljem slučaju do 16:30,tačno kad noć počinje da guta dan.Tako da bukvalno jedva ugledam svjetlost dana.
Ja u zadnje vrijeme zaspim kad sviće,oko 05:30 ili 06:00 i spavam u najboljem slučaju do 16:30,tačno kad noć počinje da guta dan.Tako da bukvalno jedva ugledam svjetlost dana.
You'll never walk alone.
Loše ti je to buraz, pravo lošeVolimLiverpool je napisao/la:Sinoć sam sanjao kako sam ugledao nekog serijskog ubicu kako ide nožem po selu i kolje sve redom.Pobjegao sam nekoj ženi u kuću,ušao u kupatilo i zaključao se.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Prije sat, mozda malo jace, sanjao sam da spasavam Adrianu Limu od ogromnog cudovista sastavljenog od lego kockica. Ono, unisti Zenicu yebo familiju svoju, a mi bjezimo ovo ono. I taman kad je sve gotovo bilo, taman da je zguzim probudim se. Fuck life.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Jabroni, jasmin10 i 11 gostiju.