AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Pipita
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Pipita » 13 dec 2009, 18:38

Ajoj sta im danas radi onaj kapiten Palerma. Ne moze Milan igrati sa ovim igracima, pa jos dok je Ronaldinho slab onda je to nikakav tim. Jos jedan kiks, i to je stigao bas kad su Inter i Juve kiksali... steta, ja bih volio da se vratite, ali kako cete biti prvaci dok u ekipi imate onakve igrace,.. treba ulagati
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 13 dec 2009, 18:40

Milan deklasiran od strane Palerma :lol: :lol:

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 dec 2009, 18:49

ma ko je uopšte i razmišljao o osvajanju Lp, nema šanse sa favalijem, ambrosinijem, antoninijem i sl. danas ronaldinjo bio sasvim ok, bar je 3-4 perfektne lopte dao za boriela al ovaj prespor, nije mi jasno da svi imaju prednost prije huntelara, nije se dokazao zato jer i nema nikakvu minutažu
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Pipita
Kontakt:

Post Postao/la Pipita » 13 dec 2009, 18:54

tony-mortale je napisao/la:ma ko je uopšte i razmišljao o osvajanju Lp, nema šanse sa favalijem, ambrosinijem, antoninijem i sl. danas ronaldinjo bio sasvim ok, bar je 3-4 perfektne lopte dao za boriela al ovaj prespor, nije mi jasno da svi imaju prednost prije huntelara, nije se dokazao zato jer i nema nikakvu minutažu
Pa mislim stvarno, sto se tice Huntelaara on je odlican igrac. Jedini razlog zasto je napustio Real Madrid jeste odnos prema velikanima. Huntelaar je u 6 mjeseci odigranih u Realu bio najbolji strijelac tog kluba u tom periodu, a sad u Milanu se pocelo isto dogadjati kao u Realu, pa i Inzaghi ima prednost ispred njega. Siguran sam da je bolji i od njega i od Boriella.

Govorio sam o Serie A
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.

Bešiktaš XXL
Kontakt:

Post Postao/la Bešiktaš XXL » 13 dec 2009, 20:08

Palermo vas odera :D

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 dec 2009, 21:09

palermo se sa vama samo malo igrao :lol: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 13 dec 2009, 21:13

evo kažu danas neki lik udario berlusconija u facu, navodno mu izbio 2 zuba :lol: [img]

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 13 dec 2009, 21:15

Italijanskog premijera Silvija Berlusconija napao je danas u Milanu 42-godišnji Massimo Tartaglia udarivši ga pesnicom u lice i pri tome mu raskrvavivši nos i usta.

Napad se dogodio u Milanu u trenutku kada je aktuelni italijanski premijer stajao ispred svog automobila i dijelio autograme, nakon mitinga stranke PDL, izvijestile su svjetske agencije.

Berlusconi se navodno prije napada obratio okupljenim pristalicama, rekavši da ga svi predstavljaju kao monstruma, ali da on to nije zato što lijepo izgleda i zato što je sasvim pristojan i fin čovjek. Nakon ovoga uslijedio je napad.

Berluconija su saradnici odmah uvukli u automobil, no premijer je nakon nekoliko sekundi izašao iz automobila kako bi javnosti pokazao da nije ozbiljno povrijeđen, međutim njegovi saradnici su ga odmah vratili nazad na sjedište automobila.

Premijer je odmah prevezen u bolnicu u Milanu, a napadač Massimo Tartaglia, za kojeg mediji tvrde da je psihičnki bolesnik, je pritvoren.

Svjedoci tvrde da je Tartaglia predsjednika italijanske Vlade udario metalnim predmetom kojeg je držao u šaci.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 dec 2009, 21:16

tony-mortale je napisao/la:evo kažu danas neki lik udario berlusconija u facu, navodno mu izbio 2 zuba :lol: [img]

neka je, koji su zubi to bili znaš li :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 14 dec 2009, 00:46

Milan danas propusti veliku priliku da se priblze Interu.

A sto se Berluskonija tice, trebo mu je noge polomit (mislim manijak njemu) :D

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 dec 2009, 02:34

Gilliani danas na jednom intrv..pitanje:"Dali je napadac o kojem su zaintrs.rijec o srbsko-bosanskom Edinu Dzeki??odg.."On je jedan napadac koji nam se jako svidja,ali nije tip napadac kojeg trazimo sad"...molim ja tebe srbsko-bosanskog :mrgreen: :mrgreen:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 dec 2009, 14:57

nisam to nigdje vidio za srpko-bosanskog igrača, ali čitam da je izjavio da je džeko dobar ali nije tip igrača za milan, a pošto je ljetos dolazio u sarajevo zbog njega, biće da mu pokušavaju smanjiti cijenu (koja je po meni fakat previsoka)
Tuttosport izabrao Pata za najboljeg mladog igrača u evropi :D
Felipe melo to strašno pojačanje juventusa preuzelo Bidone d'Oro tj zlatnu kantu(za smeće) od interovog quaresme :lol: :lol:

fabio
Kontakt:

Post Postao/la fabio » 14 dec 2009, 16:03

tony-mortale je napisao/la:nisam to nigdje vidio za srpko-bosanskog igrača, ali čitam da je izjavio da je džeko dobar ali nije tip igrača za milan, a pošto je ljetos dolazio u sarajevo zbog njega, biće da mu pokušavaju smanjiti cijenu (koja je po meni fakat previsoka)
Tuttosport izabrao Pata za najboljeg mladog igrača u evropi :D
Felipe melo to strašno pojačanje juventusa preuzelo Bidone d'Oro tj zlatnu kantu(za smeće) od interovog quaresme :lol: :lol:
ima na Madridskom http://www.as.com intrv.Milan zeli Garay-a...pa su pricali i o Dzeki..o napadacu

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 dec 2009, 17:09

ma Galiani to prica zato da pokusa da mu spusti cijenu. Da se malo osvrnem na utakmicu jucer.
Istina gledao sam samo prvo poluvrijeme i igra uopste nije bila toliko losa. Odigrali smo puno losijih utakmica u ovoj sezoni pa smo ih dobili. Ronaldinho se vraca u staru formu. Borielo meni nikad nije bio za Milana tako da bih volio da i njemu i Inzagiju daju zahvalnice i otjeraju ih iz kluba. Huntelaar zasluzuje sansu od prve minute. Sve u svemu nismo puno zaostali kiksao je i Inter a i Juventus.

Bešiktaš XXL
Kontakt:

Post Postao/la Bešiktaš XXL » 14 dec 2009, 19:01

[youtube][/youtube]

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 dec 2009, 20:05

Auu bogami dobro ga unakazio :roll: Ne znam zbog cega, ali nimalo mi ga nije zao :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 dec 2009, 20:07

Nek je dobio malo po labrnji...sigurno neka njegova fufica bacila maketu na glavu :lol: :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 dec 2009, 20:14

samo mi nije jasno sto ga nije ubio. brate izvadis pistolj i u glavu ko se jos danas bije sakama niko.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 14 dec 2009, 20:24

ma čak ga nije ni udario već je iz blizine bacio na njega željeznu maketu milanske katedrale, a lik je već liječeni psihički bolesnik

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 dec 2009, 20:27

tony-mortale je napisao/la:ma čak ga nije ni udario već je iz blizine bacio na njega željeznu maketu milanske katedrale, a lik je već liječeni psihički bolesnik
Nije ga udario,samo se bacio na njega.
Ajjjjjjjjjjjj ljudi oplakah danas kao nikad :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99 i 5 gostiju.