FIFA Confederations Cup Brazil 2013

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Tweeds_10
Kontakt:

Re: FIFA Confederations Cup Brazil 2013

Post Postao/la Tweeds_10 » 26 jun 2013, 22:57

Cavani **** masina od napadaca.

A Neymar glumac nad glumcima, savrseno ce se uklopiti u Barcelonu, makar sto se tog segmenta igre tice. :mrgreen:
pi.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jun 2013, 22:58

Španija je najdosadnija repka za gledanje. Posjed lopte 70%, uništavanja protivnika i tako sve redom. Prođu li a prići će 99%, uništiti će Brazil 2-3 razlike.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 jun 2013, 22:58

Urugvaj nije ni zasluzio da prodje. Bunkeraska ekipa koja je fizicki perfektno pripremljena.
Medjutim ni to im nije bilo dovoljno za prolaz.

Sutra bi talijani mogli iznenaditi, ali nadam se da nece jer po svemu prikazanom Spanija i Brazil su zasluzili finale.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 26 jun 2013, 22:59

Unknown Genius je napisao/la:Osveta za finale iz 1950. :lol:
Opet se potvrdilo ono što sam rekao, bez učešća Neymara Brazil naprijed ne može ništa.
Neymar **** kako se covjek baca to je smijesno

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 26 jun 2013, 23:06

M4kaveli je napisao/la::lol:
Pa ovo bi i Adilovic zabio.
Poklon gol.
Eto isti takav je Neymar ti fulao nakon pete Oscara. Znaci Adilovic > Neymar ?

Inace ko je asistirao prema Neymaru kod prvog gola? Odlicno ga je pronasao al ne mogu uhvatit ko je??
Hulk?

Cavani igracina samo takva.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 jun 2013, 23:09

soxx je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la::lol:
Pa ovo bi i Adilovic zabio.
Poklon gol.
Eto isti takav je Neymar ti fulao nakon pete Oscara. Znaci Adilovic > Neymar ?
Ako Adilovic moze voditi jedan Brazil i zabijati onakve golove onda jest. 8-)
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 26 jun 2013, 23:11

Kako se odmah pale . Kao da je covjek bio ozbiljan :shock:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jun 2013, 23:12

Pljuju Neymara a Cavanija dizu u nebesa. :roll: Pustite za trenutak pripadnost klubovima i budite realni, Neymar je 10x bolji igrac od Edinsona. I ja sam bio skeptican prema njemu ali mali je veliki igrac. Cavani je slabo odigrao ovaj turnir... Suarez je puno vazniji igrac za Urugvaj od njega.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 jun 2013, 23:24

calcio je napisao/la:Pljuju Neymara a Cavanija dizu u nebesa. :roll: Pustite za trenutak pripadnost klubovima i budite realni, Neymar je 10x bolji igrac od Edinsona. I ja sam bio skeptican prema njemu ali mali je veliki igrac. Cavani je slabo odigrao ovaj turnir... Suarez je puno vazniji igrac za Urugvaj od njega.
E sad kako ti baš zaključi da je Neymar 10 x bolji od Cavanija.... :) Ja bi teško mogao reči trenutno ko je bolji. Za Cavanija znam da je odličan , paklen igrač i izuzetno koristan za ekipu, koliko čovjek samo trči, trudi se, radi za ekipu. Govorim sad generalno, ne uzimajući samo ove sad utakmice za Urugvaj.
A Neymara sam manje gledao, nešto na Svjetskom klubskom prvenstvu, nešto na Confed Cup-u sad i još par utakmica. Znači momak ima ogroman potencijal, sjajan s loptom, ali on se tek mora dokazat u Evropi. Edinson je to već postigao i mašina je od igrača. Onako na prvu, prije bi se odlučio za Edinsona. Ali Neymara opšte ne podcjenjujem i smatram ga dobrim igračem, ali koliko je zaista dobar tek treba da vidimo.

Što se utakmice tiče, jeste zaslužena pobjeda Brazilaaca, ali Urugvaj po meni opšte nije loše odigrao, igrali su solidno. Na kraju i malo sreće za Brazil, ali sve u svemu zasluženo. Brazil je napravio veliki korak naprijed na ovom takmičenju, opet djeluju živo, snažno, moćno. Par stvari treba popravit i na SP ih čak vidim i kao prve favorite možda (ili u najmanju ruku među najvećim favoritima). Domaći teren njih nosi, Scolari je postigao opet tu hemiju u ekipi i sve to napreduje.
Ako bude finale Španija-Brazil, ne slažem se ja da će tu Španci lako, bit će tu tijesno. Španija je super jaka, ali ovaj Brazil sigurno nije za bacanje. Ne vidim baš argumente da ih se podcjenjuje (a čini mi se Neutral gore reče da bi ih Španci nakantali).
A treba pričekati i drugo polufinale prvo, Talijani su izranjavani povredama, oslabljeni, Španija funckioniše sjajno, ali vidjet ćemo. Kod Talijana se nikad ne zna. Španija svakako ipak favorit sutra.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 jun 2013, 23:27

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 26 jun 2013, 23:32

effe_sa je napisao/la:
calcio je napisao/la:Pljuju Neymara a Cavanija dizu u nebesa. :roll: Pustite za trenutak pripadnost klubovima i budite realni, Neymar je 10x bolji igrac od Edinsona. I ja sam bio skeptican prema njemu ali mali je veliki igrac. Cavani je slabo odigrao ovaj turnir... Suarez je puno vazniji igrac za Urugvaj od njega.
E sad kako ti baš zaključi da je Neymar 10 x bolji od Cavanija.... :) Ja bi teško mogao reči trenutno ko je bolji. Za Cavanija znam da je odličan , paklen igrač i izuzetno koristan za ekipu, koliko čovjek samo trči, trudi se, radi za ekipu. Govorim sad generalno, ne uzimajući samo ove sad utakmice za Urugvaj.
Koji se to urugvajac ne trudi i ne trci? Pa Gonzales se jos vise trudi i trci a ne kosta 60 miliona. Igra u Laziu i mislim da mu je vrijednost 8-9 miliona. ;)
Eto dobre prilike za ove koji zele da daju 60 miliona zbog toga jer se Cavani trudi, trci i bori, da ustede mnogo para. Gonzales ne daje tako mnogo golova ali se bori kao lud. :lol:
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 26 jun 2013, 23:36, ukupno mijenjano 1 put.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 jun 2013, 23:33

Pa kako neko uopste moze porediti umjetnika s loptom s nekim poput Cavanija ?
Totalno besmisleno poredjenje.

@effe_sa Spanija je klasa iznad svih, ali naravno ne treba to nista da znaci.
Sitnice odlucuju tekme i ne pobjedjuje uvijek bolji.

Joj Neymara dajva. :lol:
Samo jos to treba usavrsiti.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 26 jun 2013, 23:37

rio_Ferdy88 je napisao/la:slika :mrgreen:
Oj pada :lol: :lol: :lol: :lol:
Visca el Barça ! Mes que un club !

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 26 jun 2013, 23:38

Zao mi Urugvajaca. Ovi danasnji Brazilci mi antipaticni kao Real M. ili Miami Heat .. :lol:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 jun 2013, 23:41

rio_Ferdy88 je napisao/la:slika :mrgreen:
:roll:
Odlicno pojacanje za farselonu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 26 jun 2013, 23:46

calcio je napisao/la:
Koji se to urugvajac ne trudi i ne trci? Pa Gonzales se jos vise trudi i trci a ne kosta 60 miliona. Igra u Laziu i mislim da mu je vrijednost 8-9 miliona. ;)
Drugo je kad ti samo trčiš, a drugo je kad i trčiš, borac si, a uz to zabijaš golove....A znamo dobro koliko Cavani zabija. A sad ne možeš ga osporavat jer je zakazao na ovom takmičenju. Čovjek je mašina.
A sad tih 60 miliona su priča, vjerovatno, pa gotovo sigurno neće niko toliko iskeširat za njega.
Ali da vrijedi dosta, vrijedi.
Pa ne vrijedi ni Neymar 57 miliona ..... ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 26 jun 2013, 23:50

Nije niko ni rekao da vrijedi.
Samo sto se za klasicnog napadaca kakav je Cavani ne daju tolike pare dok Neymar za koju godinu moze uzeti zlatnu loptu i uduplati vrijednost.

Eto Bayern za Gomeza trazi 20-30 milona a covjek ima i bolji osjecaj za gol od Cavanija.
Eh sad jedino ako trka vrijedi dodatnih 30 miliona onda je u redu ..

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 26 jun 2013, 23:52

Brazil mi je oduvijek bio najdraza repka. Ali ovaj danasnji ne mogu organski, sve sami cirkusanti sem Silve i Hernanesa.

Navij'o sam za Urugvaj, yebiga.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 jun 2013, 23:53

Puma je napisao/la:Brazil mi je oduvijek bio najdraza repka. Ali ovaj danasnji ne mogu organski, sve sami cirkusanti sem Silve i Hernanesa.

Navij'o sam za Urugvaj, yebiga.

Gustavo i Dante ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 jun 2013, 00:01

M4kaveli je napisao/la:
Eto Bayern za Gomeza trazi 20-30 milona a covjek ima i bolji osjecaj za gol od Cavanija.
Eh sad jedino ako trka vrijedi dodatnih 30 miliona onda je u redu ..
To ti je sad druga priča.....Bayern želi faktički Gomeza da se riješi , a i ovaj želi ići. A pisao sam tamo na temi, da još skidaš s liste jednog od bolje plaćenih igrača, najplaćeniji nakon Lahma i Schweinija.
A Cavanija Napoli ne želi da proda i naravno da onda i gleda da izvuče više love...Kad bi mi to sad ugrubo gledali, onda bi rekli i da je jedan Tevez prodat ispod realne cijene. Različiti faktori igraju ulogu. Plaćeno obeštećenje je rijetko kad jednako realnoj vrijednosti tog igrača.

A ovo za Neymara mi je jasno, samo tu jeste Barca ušla i u rizik. Ali naravno da postoji vjerovatnoća veća da će ovaj igrač razvalit zajedno s Messijem i da bi to moglo sjajno funkcionisat. Momak jeste potencijal i sam sam to rekao.
Ali sam prije svega reagovao na ono izrečeno da je puno bolji od Cavanija. A u suštini teško je njih i poredit, to su totalno različiti tipovi igrača. ;)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.