Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
ma ja gledam onaj prosjek po utakmici, a ne ko je vise dao koseva.Pierce je odigrao 100 utkamica vise od legende pa mozemo reci ovog sporta, a ne samo Celticsa...Nemate razloga sada o tome polemisati.Bernanrd nije rekao da je bolji, ali je cinjenica da je Pierce prestigao Birda iz 100 vise utakmica koliko je odigrao od doticnog...Samo realno je da Pierce ne moze nikada ni biti blizu Birda i njegovoj generaciji, koja je tad uz Lakerse harala
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Hocete li nas vise dobiti
Neka, bice bolje iduci put.
Kako su se Pierce i Pietrus nalozili, poslije trica, i na kraju nista.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Niti ja ne želim raspravljati.
Paul Pierce je dobio pojačanja u 30 godini života. Ray i Kevin su imali preko 30. Šta je Pierce kriv što nema više naslova? Pa ne može igrati sam protiv svih.
Ja isto tako mislim da je Bird vrhunski igrač i da je bolji od Pierca. Ali da kažeš, KK Bosna, da je Pierce 0 u poređenju sa Birdom.... to ne prolazi kod mene.
Ja nikome ništa ne želim dokazati već samo hoću reći da Paul Pierce nije toliko slabiji igrač od Birda i da je imao malo bolje suigrače kroz godine ( jbg, da strina ima .... bila bi stric ) osvojio bi i više naslova. Dakle, treba pogledati realno i reći da je Paul Pierce vrhunski igrač a po mojem mišljenju je i malo podcijenjeni igrač.
Paul Pierce je dobio pojačanja u 30 godini života. Ray i Kevin su imali preko 30. Šta je Pierce kriv što nema više naslova? Pa ne može igrati sam protiv svih.
Ja isto tako mislim da je Bird vrhunski igrač i da je bolji od Pierca. Ali da kažeš, KK Bosna, da je Pierce 0 u poređenju sa Birdom.... to ne prolazi kod mene.
Ja nikome ništa ne želim dokazati već samo hoću reći da Paul Pierce nije toliko slabiji igrač od Birda i da je imao malo bolje suigrače kroz godine ( jbg, da strina ima .... bila bi stric ) osvojio bi i više naslova. Dakle, treba pogledati realno i reći da je Paul Pierce vrhunski igrač a po mojem mišljenju je i malo podcijenjeni igrač.
serete, ko da ste 1889. godište pa pamtite ko je bolji bio i kakva se ranije košarka igrala, a kakva danas. nije pierce kriv što je igrao s raznim amaterima sve dok allen i kg nisu došli.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
a hocete li i vi vise stici nas po titulamaneno#4 je napisao/la:Hocete li nas vise dobiti![]()
![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Mozda, sta ja znam. U posljednjih 11 godina, 5 titula, vi samo jednu.
Nije lose, nije.
Ali, to opet ne mijenja cinjenicu da ste porazeni sinoc

Nije lose, nije.
Ali, to opet ne mijenja cinjenicu da ste porazeni sinoc
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- BernardBarnjak
- Kontakt:
neno#4 je napisao/la:Mozda, sta ja znam. U posljednjih 11 godina, 5 titula, vi samo jednu.
Nije lose, nije.
Ali, to opet ne mijenja cinjenicu da ste porazeni sinoc![]()
Cestitam. Bolji ste bili.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
E to je pravi navijac. Hvala.BernardBarnjak je napisao/la:neno#4 je napisao/la:Mozda, sta ja znam. U posljednjih 11 godina, 5 titula, vi samo jednu.
Nije lose, nije.
Ali, to opet ne mijenja cinjenicu da ste porazeni sinoc![]()
Cestitam. Bolji ste bili.
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
konacno pobjeda protiv nekog jakog protivnika
..i opet uz puno muke, ispustamo prednost od +14 5 min do kraja, ali ipak smo pobijedili prvenstveno zahvaljujuci rondu
, koga sam kritikovao dosta ove godine, i njegovom triple doubleu, 32 points, 15 assists and 10 rebounds...dobro je odigrao i johnson sa klupe, sa 12 poena, i wilcox koji je prvi put bio u prvoj petorci 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Boston Celtics (15-12)
Pobjeda zasluzena. Bullsi su igrali bez najboljeg svog igraca.
R. Rondo 32P, 10S, 15, 5TO.
C. Wilcox 11P, 9S.
P. Pierce 9P.
R. Allen 11P.
J. Johnson 12P.
Par min prije kraja umalo da boston prokocka pobjedu. Cini mi se da je bilo +11 za Boston i onda je bezpotrebnim, glupim potezima ta prednost pala na 3 poena... PP los. Allen los, blokada od Asika na istom mjestu kao od Gasola...
Sve u svemu vazna pobjeda, 33 poena iz kontranapada. odbrana vrlo dobra.

Pobjeda zasluzena. Bullsi su igrali bez najboljeg svog igraca.
R. Rondo 32P, 10S, 15, 5TO.
C. Wilcox 11P, 9S.
P. Pierce 9P.
R. Allen 11P.
J. Johnson 12P.
Par min prije kraja umalo da boston prokocka pobjedu. Cini mi se da je bilo +11 za Boston i onda je bezpotrebnim, glupim potezima ta prednost pala na 3 poena... PP los. Allen los, blokada od Asika na istom mjestu kao od Gasola...
Sve u svemu vazna pobjeda, 33 poena iz kontranapada. odbrana vrlo dobra.

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kad se susretnu NBA i NFL...Garnett i Rondo su po sudačkom podbacivanju lopte odradili snap
...
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... hZR2WhhJ-M
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... hZR2WhhJ-M
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
citajuci neke postove zakljucio sam da pojedinci prate boston od '08
cuj pierce nije imao saigrace
prije bih rekao da PP nije taj kalibar da donese titulu za razliku od, recimo, wadea.
a igrali su sa istim saigracem, samo sto je bio troduplo slabiji kad je igrao sa wadeom
cuj pierce nije imao saigrace
prije bih rekao da PP nije taj kalibar da donese titulu za razliku od, recimo, wadea.
a igrali su sa istim saigracem, samo sto je bio troduplo slabiji kad je igrao sa wadeom
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:citajuci neke postove zakljucio sam da pojedinci prate boston od '08
cuj pierce nije imao saigrace![]()
non stop ovo radis. izvrces ono sto ljudi pisu... nemam snage da se raspravljam sa tobom u vezi ovoga ali preporucujem ti da citas sto ljudi pisu...
p.s. kakve je sugrace imao PP na pocetku svoje karijere odnosno do dolaska KG i Allena?
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Ma imao je strašne saigrače recimo J.R. Bremer,Tony Allen,Bruno Sundov itd.da ne nabrajam.BernardBarnjak je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:citajuci neke postove zakljucio sam da pojedinci prate boston od '08
cuj pierce nije imao saigrace![]()
non stop ovo radis. izvrces ono sto ljudi pisu... nemam snage da se raspravljam sa tobom u vezi ovoga ali preporucujem ti da citas sto ljudi pisu...
p.s. kakve je sugrace imao PP na pocetku svoje karijere odnosno do dolaska KG i Allena?
edit:
Zadnja izmjena: Freddy Krueger, dana/u 14 feb 2012, 22:14, ukupno mijenjano 1 put.
"Welcome to prime time, bitch!"
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@Freddy Krueger
tony delk je bio fenomenalan igrac.
tu su jos igrali Milt Palacio, Rodney Rogers, Eric Williams, Chucky Atkins, Jiri Welsch, Marcus Banks, Gerald Green, Leon Powe...
Sve zvijezda do zvijezde
tony delk je bio fenomenalan igrac.
tu su jos igrali Milt Palacio, Rodney Rogers, Eric Williams, Chucky Atkins, Jiri Welsch, Marcus Banks, Gerald Green, Leon Powe...
Sve zvijezda do zvijezde
- Paraglajder
- Kontakt:
Zamrla nam tema skroz...
Neko gledao sinoć onu bruku protiv mrtvih Pistonsa?
Ja ne znam odakle da počnem, opet ću po ko zna koji put kritikovati Ronda, jer mi mali indijanac skoro svaku noć digne pritisak sa svojim retardiranim potezima i glumljenjem Kobija, fol ono sve riješava.
Ne znam vala kako ni Doca nije stid, yebeni Rondo ti uzme 30 šuteva a kapiten i RayRay ukupno 15 šuteva. Ko je ovdje lud?
Playoff lagano odmiče, Knicksi će nas prestići kako je krenulo, a možda je i bolje da ne igramo playoff, jer ne možemo dalje od 7. mjesta a zapadnu li nas Bullsi ili Heat, metla nam ne gine 100%...
Neko gledao sinoć onu bruku protiv mrtvih Pistonsa?
Ja ne znam odakle da počnem, opet ću po ko zna koji put kritikovati Ronda, jer mi mali indijanac skoro svaku noć digne pritisak sa svojim retardiranim potezima i glumljenjem Kobija, fol ono sve riješava.
Ne znam vala kako ni Doca nije stid, yebeni Rondo ti uzme 30 šuteva a kapiten i RayRay ukupno 15 šuteva. Ko je ovdje lud?
Playoff lagano odmiče, Knicksi će nas prestići kako je krenulo, a možda je i bolje da ne igramo playoff, jer ne možemo dalje od 7. mjesta a zapadnu li nas Bullsi ili Heat, metla nam ne gine 100%...
YNWA
Kakav samo propuh u odbrani je bez Garnetta. Rondo se naljutio jer nije na all-staru, nek se smiri malo, bitnija je ekipa od te glupe egzibicije.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- BernardBarnjak
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:Kakav samo propuh u odbrani je bez Garnetta. Rondo se naljutio jer nije na all-staru, nek se smiri malo, bitnija je ekipa od te glupe egzibicije.
RR je kreten samo tako. Volio bih vise nego ista da Calderon igra za Celticse...
Sad je kreten a prosle sezone bio bolji od Rosea.Cudno koliko su samo neki htjeli da dokazu da je bolji od Rosea.Uostalom Rondo je dobar igrac i nije slucajno sto ove sezone suta vise i trudi se da bude bolji ofanzivno.On htio ne htio mora ovu ekipu uzet na sebe i bit glavni igrac.A zasto velika trojka ide u penziju i to ubrzo.Ostaje ti RR koji ce tad morat ubacivat i poene pored odbrane.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
dema, ne z****! ja nisam nikad rekao da je bolji od rosea. sta mislim o rr to sam i napisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.