U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Omerbavarac
Kontakt:

Re: Mladje selekcije

Post Postao/la Omerbavarac » 13 okt 2009, 23:53

Ma kakav njihov kvalitet, malo se nabrijali protiv Italijana, i to je sve. Nadam se da grijesim, ali ovi momci su pokazali svoje protiv Luksemburga.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 okt 2009, 23:56

omerbavarac je napisao/la:Ma kakav njihov kvalitet, malo se nabrijali protiv Italijana, i to je sve. Nadam se da grijesim, ali ovi momci su pokazali svoje protiv Luksemburga.
Ma ja,najgore od svega toga sto onaj konjina Tulic nakon ovog ,,uspjeha,,ostade jos jedne kvalifkacije :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 okt 2009, 23:59

harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ma kakav njihov kvalitet, malo se nabrijali protiv Italijana, i to je sve. Nadam se da grijesim, ali ovi momci su pokazali svoje protiv Luksemburga.
Ma ja,najgore od svega toga sto onaj konjina Tulic nakon ovog ,,uspjeha,,ostade jos jedne kvalifkacije :roll:
Ma ako je njima ovaj bod neki uspjeh, ali dobro mozda i jeste ako se uzme u obzir da se igralo u gostima. Vidjecemo u narednim tekmama, ako kiksaju, Tulic bi trebao van. Po meni, domace tekme se moraju dobiti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 14 okt 2009, 00:44

Ako sve bude u najboljem redu, najkasnije naredne godine dobit ćemo jedno veliko pojačanje na golmanskoj poziciji. Samo ako mu Tulić ne bude tražio pare :mrgreen:

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 14 okt 2009, 00:46

ma kako nije ovo uspjeh za mlade kad pogledas cinjenicu da za italju igra jedan mario balotelli, momak koji sam vrijedi vise nego cijela nasa ekipa sto je igrala veceras...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 okt 2009, 00:48

Jackie_Chan je napisao/la:Ako sve bude u najboljem redu, najkasnije naredne godine dobit ćemo jedno veliko pojačanje na golmanskoj poziciji. Samo ako mu Tulić ne bude tražio pare :mrgreen:
A ko je taj golman? Gdje igra i kako se zove? :?

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 14 okt 2009, 00:52

Tarik14 je napisao/la:
Jackie_Chan je napisao/la:Ako sve bude u najboljem redu, najkasnije naredne godine dobit ćemo jedno veliko pojačanje na golmanskoj poziciji. Samo ako mu Tulić ne bude tražio pare :mrgreen:
A ko je taj golman? Gdje igra i kako se zove? :?
E ne bih sada o tome..Anlayan će sve srediti :mrgreen: .. Ne bi bio fazon da sad kažem :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2009, 01:22

omerbavarac je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Ma ako je njima ovaj bod neki uspjeh, ali dobro mozda i jeste ako se uzme u obzir da se igralo u gostima. Vidjecemo u narednim tekmama, ako kiksaju, Tulic bi trebao van. Po meni, domace tekme se moraju dobiti.
Italija je osvojila drugo mjesto na Evropskom i to skoro ova generacija.Toliko da li je uspjeh ili ne.
Samo sto je ovo razlog podcjenjivanja Italije,nekih individualnih poteza i srece.Tulic ovdje nikakvog udjela nema ali ce se voditi kao da ima.
Nebih se iznenadio kad bi sa ovim bodom ,,mahao,,cjele kvalifikacije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 okt 2009, 03:10

Ma sramotno je da Tulić ostane selektor naših momaka, jer on faktički ne zna postaviti igru, nema čovjek apsolutno veze sa onim što radi, bar koliko sam upratio u ovo par godina od kada sam se zado u fudbalske vode. Inače, ima paket talenata i on ne zna to iskoristiti.

Također, živcira me što neki anonimci igraju, dok djeca koja puno bolje rade i mogu puno više napraviti nisu pozvani. Al' tako je to u našem Savezu /da ne kažem kavezu/.

Bod protiv Italije svakako je zamazivanje očiju javnosti, Tulić je sada dobio ulogu Mourinha. Bem ti život.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 14 okt 2009, 08:37

Gledao sam utakmicu na RAI 3,momci su ekstra odigrali pogotovo prvo poluvrijeme.U ovoj ekipi ima materijala i za A selekciju, ovaj Ćorić što je dao gol i što igra u Jablonecu stvorno je extra igrač, pun ga teren, hladan sa loptom, stvarno dobar igrač, podsjeća me na Bajramovića, i ostali momci Galešić, Vranješ, Subašić, Bunoza, Kiso i Šeha koji je stvarno dobro branio, odigrali su odlično.Da kod nas nema nacionalnog ključa i da mladu selekciju preuzme Amar Osim oni bi sigurno igrali na završnici prvenstva.Ovako sa "ekspertom teoretičarem"Tulićem ovo je samo jedan bljesak.
Za nadati se da će A selecija proći na svjetsko pa da Ćiro povede par mlađih igrača da osjete smotru, a potom da ravnopravno konkurišu za mjesto u ekipi koja će se boriti za naredno evropsko prvenstvo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2009, 11:08

Tako je stručnjaci, dajte nam taktike i formacije, znam ja da bi vi odradili bolje od svih selektora i trenera ovog svijeta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

gringo1
Kontakt:

Post Postao/la gringo1 » 14 okt 2009, 11:12

Po meni prvo poluvrijeme je briljirao Galesic i to u stilu Pjanica u drugom je bio puno defanzivan pa se malo pogubio...
A u drugom poluvremenu definitivno momak sa brojem 3 je briljirao,nije imao nikakvog respekta prema talijanima i nije izgubio niti jednu loptu niti duel,po meni imace finu buducnost....
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

edooo
Kontakt:

Post Postao/la edooo » 18 okt 2009, 02:26

Ovaj sastav U21 reprezentacije BIH doveo bi nas do SP.

Sehic
Subasic Malic Vranjes Pejic
Haurdic
Galesic Pjanic Husejinovic
Zec Biblija

Klupa:
Hamzic
Sunjic
Pandza
Coric
Milutinovic
Dzafic

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 19 okt 2009, 20:25

ovisnik je napisao/la:Gledao sam utakmicu na RAI 3,momci su ekstra odigrali pogotovo prvo poluvrijeme.U ovoj ekipi ima materijala i za A selekciju, ovaj Ćorić što je dao gol i što igra u Jablonecu stvorno je extra igrač, pun ga teren, hladan sa loptom, stvarno dobar igrač, podsjeća me na Bajramovića, i ostali momci Galešić, Vranješ, Subašić, Bunoza, Kiso i Šeha koji je stvarno dobro branio, odigrali su odlično.Da kod nas nema nacionalnog ključa i da mladu selekciju preuzme Amar Osim oni bi sigurno igrali na završnici prvenstva.Ovako sa "ekspertom teoretičarem"Tulićem ovo je samo jedan bljesak.
Za nadati se da će A selecija proći na svjetsko pa da Ćiro povede par mlađih igrača da osjete smotru, a potom da ravnopravno konkurišu za mjesto u ekipi koja će se boriti za naredno evropsko prvenstvo.
jesu li za italijane igrali Balotelli, Giovinco i co. ili neki anonimusi?
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 19 okt 2009, 20:36

nevjernik je napisao/la:
ovisnik je napisao/la:Gledao sam utakmicu na RAI 3,momci su ekstra odigrali pogotovo prvo poluvrijeme.U ovoj ekipi ima materijala i za A selekciju, ovaj Ćorić što je dao gol i što igra u Jablonecu stvorno je extra igrač, pun ga teren, hladan sa loptom, stvarno dobar igrač, podsjeća me na Bajramovića, i ostali momci Galešić, Vranješ, Subašić, Bunoza, Kiso i Šeha koji je stvarno dobro branio, odigrali su odlično.Da kod nas nema nacionalnog ključa i da mladu selekciju preuzme Amar Osim oni bi sigurno igrali na završnici prvenstva.Ovako sa "ekspertom teoretičarem"Tulićem ovo je samo jedan bljesak.
jesu li za italijane igrali Balotelli, Giovinco i co. ili neki anonimusi?
Ovi prvi 8-)

aldin mem
Kontakt:

Post Postao/la aldin mem » 23 okt 2009, 18:02

joj naši mlađi mogu al im trener "ne daju"
:arrow:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 nov 2009, 00:20

TVSA će sutra s početkom u 16 sati direktno prenositi kvalifikacione utakmice Evropskog prvenstva U-21 između reprezentacija BiH i Welsa.

Utakmica se igra na stadionu Grbavica, tako da gledatelje koji ce biti pored malih ekrana zasigurno očekuje zanimljiv meč ovih mladih selekcija.

Bit će to uvertira pred revanš susret baraža za odlazak na svjetsko prvenstvo, utakmice BiH-Portugal, koja se sutra igra u Zenici.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

peace_an
Kontakt:

Post Postao/la peace_an » 18 nov 2009, 16:23

gleda li iko ovu tekmu mladih,mogu li se sastati sa loptom ili ce biti jos jedan debakl??

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 18 nov 2009, 16:24

trener ****.........dokazalo se milion puta

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 18 nov 2009, 16:26

senoRA je napisao/la:trener ****.........dokazalo se milion puta
vidio sam onaj prvi gool sto smo primili katastrofa na samom pocetku, slabe nam ove nada :P :cry:
mB!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.