MyCareer ?Otelo je napisao/la:Jel se samo meni dogadja da dam u tekmi 24 poena a onda u narednoj ne mogu okean pogoditi
da,ponekad , ali pocnem forsirati i krene
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
MyCareer ?Otelo je napisao/la:Jel se samo meni dogadja da dam u tekmi 24 poena a onda u narednoj ne mogu okean pogoditi
Kad ti ne ide sut samo agresivno pod kos. Sudije sve sviraju.Otelo je napisao/la:Jel se samo meni dogadja da dam u tekmi 24 poena a onda u narednoj ne mogu okean pogoditi
Kad namjestim to, na desni analog samo dribla nece da puca, a kocka naravno ostaje ista, i ne pomislja na sut, samo trzanje.. Koji mu je qrc ?IlCapitano je napisao/la:U controller settings namjesti da ti je right stick isomotion/shots.Guarin14 je napisao/la:Ma gledao sve zivo, nisam mogao namjestiti..Hajde ziv bio skontaj kako si to namjestio, ne znas kako bi dobro djelo uradio samokokuz je napisao/la:pogledaj u opcijama, mislim da ima neka opcija, ja sam kod sebe tako nešto slično rješio.. mrsko mi sad ulazit u igricu
Je li iko probao ovaj ultimate roster? Kad se to ubaci briše li ove normalne rostere koje imam, mogu li vratiti kasnije na to i može li se igrati asocijacija na njima?? Volio bih malo probati prijašnje sezone, Jordanovu eru, borbu Lakersa i Celticsa prije par godina itd...

Head je napisao/la:Moze li mi neko pomoci i objasniti kako se ovo moze igrati online
Hvala
ne mora, potrazi na ovoj temi vec je neko postavljao kako igrati ovu "narodnu" verziju onlineinvincible1921 je napisao/la:ja mislim da se mora imat original igrica za online
e budel radilo bicu ti vjecno zahvalanmiki_92 je napisao/la:ne mora, potrazi na ovoj temi vec je neko postavljao kako igrati ovu "narodnu" verziju onlineinvincible1921 je napisao/la:ja mislim da se mora imat original igrica za online
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.