Smjesan video
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Nas uspjeh totalno zavisi od toga da ne bude povreda. Ako ne bude povreda mozemo i do cetvrtfinala uz nesto srece sa izvlacenjem. Bude li par povreda, znamo u kakvim smo problemima. Kolasinac ce doc kao kec na desetku jer pokriva dvije od pozicija gdje smo najslabiji. Samo me malo brinu ove njegove konstantne povrede. Od maja je prakticki povrijedjen.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
solidno kako je moglo biti

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Yebem ti grupe, otvorite novu temu pa gatajte do mile volje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tako to radi FIFA, a ne kao UEFA i Platini. Dobili su što su i zaslužili. Želim im Hrvatsku.FIFA odbila prigovor Francuske: Pravila se mogu mijenjati tek u kvalifikacijama za SP u Rusiji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
želiš li njima Hrvatsku ili Hrvatima, FrancuskuVirtu4l je napisao/la:Tako to radi FIFA, a ne kao UEFA i Platini. Dobili su što su i zaslužili. Želim im Hrvatsku.FIFA odbila prigovor Francuske: Pravila se mogu mijenjati tek u kvalifikacijama za SP u Rusiji.
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Koja je to bagra. Pravila se jasno znaju od prije kvalifikacija, i onda se oni tuze jer njima ne odgovara. Koji smradovi. Jedino iznenadjenje sto ih bagra iz FIFA-e nije poslusala, izgleda Platini nije dovoljno platio Blatteru ovog mjeseca.
-
lucif3R666
- Kontakt:

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Jbg, znaš mene, stari nacionalista. Tu bi bilo mnogo vatre, obje ekipe su na staklenim nogama i bio bi to veliki derbi.JTS je napisao/la:želiš li njima Hrvatsku ili Hrvatima, FrancuskuVirtu4l je napisao/la:Tako to radi FIFA, a ne kao UEFA i Platini. Dobili su što su i zaslužili. Želim im Hrvatsku.FIFA odbila prigovor Francuske: Pravila se mogu mijenjati tek u kvalifikacijama za SP u Rusiji.
@Cartman,
Na to sam i ciljao u prethodnom postu. Sramotno, nakon svega što se dešavalo u prošlim i pretprošlim kvalifikacijama, treći put bi bilo previše. Sad su već u opasnosti, jer ih svaka od ove četiri ekipe može izbaciti. Za nas bi najbolje bilo da dobiju Portugal, ko god da ispadne - nama drago
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mislim da je francuska najjaca od svih repki u barazu,ipak su oni bili u grupi sa Spanijom i nije za ocekivati bilo da budu prvi. Francuska je dosta bolja neko prijasnjih godina i lahko ce izbaciti bilo koju od ovih u barazu vidjet cete.
Drugi krug bi bio ogroman uspjeh 
Misliš da bi tako lako išli preko Portugala? Ali naravno, nikad FIFA neće dozvoliti da se ove dvije ekipe sretnu u baražu, ispadanjem jedne od te dvije ekipe izgubili bi mnogo šoldi...terabajt je napisao/la:Mislim da je francuska najjaca od svih repki u barazu,ipak su oni bili u grupi sa Spanijom i nije za ocekivati bilo da budu prvi. Francuska je dosta bolja neko prijasnjih godina i lahko ce izbaciti bilo koju od ovih u barazu vidjet cete.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
[youtube][/youtube]
Ne znam jel bilo, al' je zanimljivo
P.S. Ko zna njemacki (ja ne), jos zanimljivije sigurno
Ne znam jel bilo, al' je zanimljivo
P.S. Ko zna njemacki (ja ne), jos zanimljivije sigurno
Zadnja izmjena: Orao, dana/u 17 okt 2013, 02:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
lucif3R666
- Kontakt:
imal gdje snimka utakmice iz litvanije ??
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
JTS je napisao/la:solidno kako je moglo biti![]()
Lakse je SP, nego EP....ako ubodemo ovako neku grupu bilo bi extra. Ostaje da vidimo.
ne bi Hrvati imali šanse protiv Francuza .. jednostavno su u rasulu trenutno, a sumnjam da to Niko može popraviti za kratko vrijeme .. a čak i da popravi koliko-toliko, Francuska je ipak Francuska, igrači koji mogu jednim potezom da riješe tekmu .. a i imali bi i pomoć sudija
Hrvati će sigurno proći ako dobiju Rumune ili Island, ako dobiju Švede ili Francuze .. ja bih Francuze da igraju s ovim Grčkim ciganima
Hrvati će sigurno proći ako dobiju Rumune ili Island, ako dobiju Švede ili Francuze .. ja bih Francuze da igraju s ovim Grčkim ciganima
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ma Francuzi su posebna sorta. Dan danas misle da vladaju Svijetom. Ko je bio onda u Parizu zna kakvi su karakteri i koliko ih mrze stranci koji zive u toj drzavi. Nadam se da ce Portugal (yebiga uvijek sam ih nesto volio), Island, Ukrajina i Svedska izborit plasman iz ovog baraza. Francuzi neka idu na sud da u buducnosti dobiju automatski plasman na osnovu Platinia.
Sto se tice Hrvatske, vjerujem da bi ih i Island izbacio da je ostao Stimac. Mozda sad dobiju pozitivni sok kad dodje Kovac, vjerovatno ce ih motivisat i imaju dovoljno individualnog kvaliteta da izbace Rumuniju i Island bez vecih problema. Svedska bi vec bila teza misija, dok ce vrlo tesko sa Francuskom.
Sto se tice Hrvatske, vjerujem da bi ih i Island izbacio da je ostao Stimac. Mozda sad dobiju pozitivni sok kad dodje Kovac, vjerovatno ce ih motivisat i imaju dovoljno individualnog kvaliteta da izbace Rumuniju i Island bez vecih problema. Svedska bi vec bila teza misija, dok ce vrlo tesko sa Francuskom.
Jeli Raab rekao nešto lijepo o nama ili nas je opet samo ismijavao, kao onda Dinu Merlina na Eurosongu?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Cuj oovog Kralja lucif3R666 gore - lucifer brani Isusa.
De ba ohladi - nit ima vase nit nase - Isus je i nas kao i vas a inace niko nista ne ismijava - cak naprotiv...
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 17 okt 2013, 02:38, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ne znam njemacki, ali pjevao je nesto na nas pri kraju videaVirtu4l je napisao/la:Jeli Raab rekao nešto lijepo o nama ili nas je opet samo ismijavao, kao onda Dinu Merlina na Eurosongu?
Trenutno korisnika/ca: 231983, Amidzaa, CAGarfia, General505, Google Adsense [Bot], invincible1921, legendarnadruga, Normus90 i 86 gostiju.