EURO 2016 ( kvalifikacije )
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: EURO 2016 ( kvalifikacije )
Najbolja grupa bi bila ona u kojoj je moguc susret Albanije i Svicarske , hej što bi volio to doživjet. Albanija - Švicarska
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma dobro, zanimljivo je, jer do kraja ne znas bas s kojom se grupom tvoja grupa krizaCaptain4 je napisao/la:Sistem je komplikovan ko atomska fizika.JoseMourinho je napisao/la:6 grupa, 4 trećeplasirana idu dalje, u zavisnosti iz kojih grupa odu ta 4 tako imaju i razne kombinacije kako se dalje ukrstavaju u 1/8 finala
Al polako nemojte oko toga sad priču pravit večeras je tekma i lagana pobjeda

Inace ovako se igralo i kad je SP imao 24ekipe.
Joj kako bi to bilo mocnoBesic je napisao/la:Najbolja grupa bi bila ona u kojoj je moguc susret Albanije i Svicarske , hej što bi volio to doživjet. Albanija - Švicarska

"We need to suffer. And we need to fight."
Zamisli pune tribine sxhiptatraCaptain4 je napisao/la:Joj kako bi to bilo mocnoBesic je napisao/la:Najbolja grupa bi bila ona u kojoj je moguc susret Albanije i Svicarske , hej što bi volio to doživjet. Albanija - Švicarska

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Shaqiri zabije gol i ne proslavi gaBesic je napisao/la:Zamisli pune tribine sxhiptatraCaptain4 je napisao/la:Joj kako bi to bilo mocnoBesic je napisao/la:Najbolja grupa bi bila ona u kojoj je moguc susret Albanije i Svicarske , hej što bi volio to doživjet. Albanija - Švicarskai kad Džaka primi loptu pa doda Džemailiju aj urnebes

Ako se aBd plasiramo na Euro, u kojem bi sesiru za zrijeb grupa mogli zavrsit ? Ako je kako moguce da budemo u drugom, mozda bi mogli i do cetvrtfinala doc
P.S
Halalite ako ste vec pisali, ucim citav dan pa nemam puno vremena da prelistavam stranice i trazim

P.S
Halalite ako ste vec pisali, ucim citav dan pa nemam puno vremena da prelistavam stranice i trazim
Pisalo se zadnjih dana ako Ukrajina izgubi a mi dobijemo Cipar i obe repke zavrse na Euru mi bi presli umjesto njih u Pot 2Epidaurus je napisao/la:Ako se aBd plasiramo na Euro, u kojem bi sesiru za zrijeb grupa mogli zavrsit ? Ako je kako moguce da budemo u drugom, mozda bi mogli i do cetvrtfinala doc![]()
P.S
- ElCartel11
- Kontakt:
Samo uci pametnije ti je. Ovdje pise dosta likova sto nisu ucili i evo rezultataEpidaurus je napisao/la:Ako se aBd plasiramo na Euro, u kojem bi sesiru za zrijeb grupa mogli zavrsit ? Ako je kako moguce da budemo u drugom, mozda bi mogli i do cetvrtfinala doc![]()
P.S

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja ovo ne mogu skontat tako da neću ni pokušavatBesic je napisao/la:In the round of 16, UEFA have arranged the match-ups to take place as follows:[24]
Match 1: Runner-up Group A v Runner-up Group C
Match 2: Winner Group D v 3rd Place Group B/E/F
Match 3: Winner Group B v 3rd Place Group A/C/D
Match 4: Winner Group F v Runner-up Group E
Match 5: Winner Group C v 3rd Place Group A/B/F
Match 6: Winner Group E v Runner-up Group D
Match 7: Winner Group A v 3rd Place Group C/D/E
Match 8: Runner-up Group B v Runner-up Group F
Jest s ove distance glupo govorit o tome al gledaj kako će funkcionisat 1/8 na Euru koje ludilo .

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno raspravljaju o treceplasiranim ekipama na Euru.Virtu4l je napisao/la:Dokle ste? Nisam pročitao par zadnjih stranica.
Znaci, dogurali su do 1/8 finala.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
+ kako je @Anel rekao Ukrajina u barazu ne smije dobiti obje tekme, moze jednu a da drugu nerjeseno odigraju.Besic je napisao/la:Pisalo se zadnjih dana ako Ukrajina izgubi a mi dobijemo Cipar i obe repke zavrse na Euru mi bi presli umjesto njih u Pot 2Epidaurus je napisao/la:Ako se aBd plasiramo na Euro, u kojem bi sesiru za zrijeb grupa mogli zavrsit ? Ako je kako moguce da budemo u drugom, mozda bi mogli i do cetvrtfinala doc![]()
P.S
Mogli bi ako se dosta toga poklopi , ali teškoFliX je napisao/la:+ kako je @Anel rekao Ukrajina u barazu ne smije dobiti obje tekme, moze jednu a da drugu nerjeseno odigraju.Besic je napisao/la:Pisalo se zadnjih dana ako Ukrajina izgubi a mi dobijemo Cipar i obe repke zavrse na Euru mi bi presli umjesto njih u Pot 2Epidaurus je napisao/la:Ako se aBd plasiramo na Euro, u kojem bi sesiru za zrijeb grupa mogli zavrsit ? Ako je kako moguce da budemo u drugom, mozda bi mogli i do cetvrtfinala doc![]()
P.S

Hvala svima
ma nema sta, idemo po medalju na Euru sa Arom i Dzekom u spicu i Pjanketom u formi zivota koja ce mu onda donijet transfer u Real il Barcu 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Pa, igrali su u proslim kvalifikacijama... Tuga, jad i cemer kod svakog gola Svicarske i kod jednih i kod drugihBesic je napisao/la:Najbolja grupa bi bila ona u kojoj je moguc susret Albanije i Svicarske , hej što bi volio to doživjet. Albanija - Švicarska

Pazi Xhake i reakcije

[youtube][/youtube]
- DonCorleone
- Kontakt:
Shaqiri bi prije sebi nogu slomio i odsepao sa terena, nego sto bi Shiptariji zabioCaptain4 je napisao/la:Shaqiri zabije gol i ne proslavi gaBesic je napisao/la: Zamisli pune tribine sxhiptatrai kad Džaka primi loptu pa doda Džemailiju aj urnebes

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Pitanje za ove bolje upucene.
Jel istina da na EP idemo direktno zato sto smo najljepsa reprezentacija, nakon sto su se oprostili Rahimic i Ibricic
Jel istina da na EP idemo direktno zato sto smo najljepsa reprezentacija, nakon sto su se oprostili Rahimic i Ibricic

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Pegi10 je napisao/la:Pitanje za ove bolje upucene.

Ma jok, idemo zato sto znamo lopte.Pegi10 je napisao/la:Pitanje za ove bolje upucene.
SlevinKelevra je napisao/la:Pa, igrali su u proslim kvalifikacijama... Tuga, jad i cemer kod svakog gola Svicarske i kod jednih i kod drugihBesic je napisao/la:Najbolja grupa bi bila ona u kojoj je moguc susret Albanije i Svicarske , hej što bi volio to doživjet. Albanija - Švicarska![]()
Pazi Xhake i reakcije![]()
![]()
[youtube][/youtube]

Ovo sam zaboravio čak je i Xhaka poslije negdje izjavio da je namjerno promašio .
Edit: http://www.ind.ex.hr/mobile/clanak.aspx ... &id=636731
A jesu ludi
Još duela što bih ja poželio
Engleska - Wels
Ako se Irska plasira onda Irska - Sjeverna Irska
Turska - Hrvatska
Belgija - Francuska
Ne znam kako kotiraju ovi Rumuni , Slovaci i Poljaci ...
Engleska - Wels
Ako se Irska plasira onda Irska - Sjeverna Irska
Turska - Hrvatska
Belgija - Francuska
Ne znam kako kotiraju ovi Rumuni , Slovaci i Poljaci ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.