Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Harrison
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Harrison » 23 jun 2009, 15:53

CRNI_SA je napisao/la:pa kad si tako pametan onda znas i sam da ni vas nema nesto puno u samoj spaniji kada oduzmemo baskiju ,galiciju ,andaluziju. znaci ostade nesto slicno kao madridski pasaluk :mrgreen: a porediti rs i kataloniju nema smisla !!
To je sve Spanija i nema dalje price, a vas melene katalonce koji se nesto kofrcite treba sve tenkovima sravniti sa zemljom i na ista mjesta posaditi cvijece ne bi li malo popravilo i uljepsalo to ruglo koje ste napravili....
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 jun 2009, 20:25

i riberi napokon napusta bundesligu, kraljevskome klubu fali jos samo mesi i da budu zaista kraljevi svijeta

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 23 jun 2009, 20:35

bh hrvat je napisao/la:i riberi napokon napusta bundesligu, kraljevskome klubu fali jos samo mesi i da budu zaista kraljevi svijeta
Ma kakav bolan messi, kazu nudio se fk Sarajevu, ali ovi navodno kazu da nije zadovoljio na probi i da se ne bi uklopio u stil igre pa ga odbili...
Nije ti on za Kraljevskog kluba... :mrgreen:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 23 jun 2009, 22:49

Harrison je napisao/la:
bh hrvat je napisao/la:i riberi napokon napusta bundesligu, kraljevskome klubu fali jos samo mesi i da budu zaista kraljevi svijeta
Ma kakav bolan messi, kazu nudio se fk Sarajevu, ali ovi navodno kazu da nije zadovoljio na probi i da se ne bi uklopio u stil igre pa ga odbili...
Nije ti on za Kraljevskog kluba... :mrgreen:
harrison, ti se drogiras il si opasno bolestan idi lijeci se svijju ti :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 24 jun 2009, 01:57

pa ti nisi dobar pasa ! Messi drug ! Messi !Ako je moguce imat boljeg , izmislit ga onda njega treba ! Genius at work , rekli bi englezi ! Ne brukaj se i pisi neke retardireane stvari oko najboljeg medju najboljim ! Cjenim sve igracve , i Realova pojacanja koja si stvarno jaka , ali on je bolji od njih mnogo ! i Kao osoba i kao nogometas !

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 24 jun 2009, 02:02

alldenn je napisao/la:pa ti nisi dobar pasa ! Messi drug ! Messi !Ako je moguce imat boljeg , izmislit ga onda njega treba ! Genius at work , rekli bi englezi ! Ne brukaj se i pisi neke retardireane stvari oko najboljeg medju najboljim ! Cjenim sve igracve , i Realova pojacanja koja si stvarno jaka , ali on je bolji od njih mnogo ! i Kao osoba i kao nogometas !

hahaha... iskreno navijam za Real ali bi bila sramota dovesti Messi-ja... istog bih trena prestao navijat za kapitalisticku bagru kao sto je Real :) ionako su postali fudbalski hollywood to bi bila kap koja bi prepunila chashu i odricem ih se :P

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 24 jun 2009, 02:19

elguru je napisao/la:
alldenn je napisao/la:pa ti nisi dobar pasa ! Messi drug ! Messi !Ako je moguce imat boljeg , izmislit ga onda njega treba ! Genius at work , rekli bi englezi ! Ne brukaj se i pisi neke retardireane stvari oko najboljeg medju najboljim ! Cjenim sve igracve , i Realova pojacanja koja si stvarno jaka , ali on je bolji od njih mnogo ! i Kao osoba i kao nogometas !

hahaha... iskreno navijam za Real ali bi bila sramota dovesti Messi-ja... istog bih trena prestao navijat za kapitalisticku bagru kao sto je Real :) ionako su postali fudbalski hollywood to bi bila kap koja bi prepunila chashu i odricem ih se :P
ma ja nikad ne bi volio tog malog prevaranta u ekipi :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

alldenn
Kontakt:

Post Postao/la alldenn » 24 jun 2009, 02:23

sve pare svjeta nebi nejga mogle kupit ! Sta je Barcelona ucinila za njega !!!!!!!Spasila mu zivot , napravila od nejga "CUDO" ! to se nemoze dovest , kao ni pola Barcelonine ekipe , nema para koje to mogu kupit , slao je Real 200ml , ali sam Messi ih je sa osmjehom odbijao ! za Inijestu takodzer , kao iza Pique prije neki dan !Nemoze se sve blago ovohg ssvjeta kupit :D jebga !

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 24 jun 2009, 02:27

alldenn je napisao/la:sve pare svjeta nebi nejga mogle kupit ! Sta je Barcelona ucinila za njega !!!!!!!Spasila mu zivot , napravila od nejga "CUDO" ! to se nemoze dovest , kao ni pola Barcelonine ekipe , nema para koje to mogu kupit , slao je Real 200ml , ali sam Messi ih je sa osmjehom odbijao ! za Inijestu takodzer , kao iza Pique prije neki dan !Nemoze se sve blago ovohg ssvjeta kupit :D jebga !
pa hvala bogu da to trebaju odbiti...ja bi zabranio uopste da se kupuju katalonci da sam prjedsednik reala :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 24 jun 2009, 10:08

@BrneeH
kolko si ti utakmica reala gledao uzivo ?

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 jun 2009, 10:09

BrneeH je napisao/la:Robe,nisi mi odgovorio na ovo pitanje:

"harrison ti mora da si slovenac ...

jerbo, zvucis mi kao danilo :mrgreen:"

jel tako da si slovenac? :mrgreen:
E kud mi rece da sam Slovenac, znas sta, ujeo si za me srce time da sam Slovenac :mrgreen:
Messi je obicna treba i uopste nije kompletan igrac, samo sto ima brzinu i dribling, a dovoljno je samo da ga neko pogleda malo grublje i lik pada, nema uopste jak udarac, ne igra glavom, ne znam kad je zabio gol van 16, uglavnom nidje veze...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 jun 2009, 10:31

BrneeH je napisao/la:nemam ja struje kod kuce, nisam odavno gledao..zadnja je bila kad je karanka zario i palio po odbrani :mrgreen:
Ehh kad se sjetim, Karanka u tandemu sa Campom, Realu tada nije islo, igraci bojkotovali Tosaka i namjerno gubili i bili u zoni ispadanja, zatim otpustise Tosaka, dodje Del Boske i Real te sezone osvoji LP, razbije Valenciju u finalu, a u ligi zavrsi na 5. mjestu, ali opet ode u LP :P :P :P

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 24 jun 2009, 11:40

negdje je neko spominjao velicinu messi-ja kao covjeka evo malog dokaza tek da se prestane labrnjat o tome...

covjek je argentinac znaci u krvi mu je da bude lopov i bandit... sjecam se i protiv reala je sudiju gurao rukama sto mu nije faul svirao... tako da sto se tice sportskog ponasanja na terenu moze da se ugleda na Raula i tako te velicine... mah i ja sam budala sto se oko djecijih stvari prepirem :evil:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 jun 2009, 12:05

@Harrison
nisi mi odgovorio na pitanje -- dal se drogiras il da nisi mozda opasno bolestan ??
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 24 jun 2009, 12:07

BrneeH je napisao/la:
elguru je napisao/la:negdje je neko spominjao velicinu messi-ja kao covjeka evo malog dokaza tek da se prestane labrnjat o tome...

covjek je argentinac znaci u krvi mu je da bude lopov i bandit... sjecam se i protiv reala je sudiju gurao rukama sto mu nije faul svirao... tako da sto se tice sportskog ponasanja na terenu moze da se ugleda na Raula i tako te velicine... mah i ja sam budala sto se oko djecijih stvari prepirem :evil:
:mrgreen: kaze se messijevu velicinu :mrgreen:
shuti kako je krenulo ovi Katalonci ce i Messijeu velicinu u gacama naci...22ica kad je raspolozen 23 :P

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 24 jun 2009, 12:30

elguru je napisao/la:negdje je neko spominjao velicinu messi-ja kao covjeka evo malog dokaza tek da se prestane labrnjat o tome...

Ajde i ti ne seri majketi. Ko da sam znao, da če u ovoj priči jedan iznjeti ovaj video, samo još fali da još neko priljepi film kad je postigo gol sa rukom, pa počne i o tome. Od toga ima več skoro pa godinu dana i to je MARCA prva objavila, i dokazano je da nije namjerno pljucao, začuda nije nijedne kazne dobio.

A počeli ste srati na veliko, odkad je Perez nabavio Kaku i Ronalda ste svi sami puni sebe. Tipično za Real, znam da boli naša tripleta, znam da vas peče guzica od guženja na vašoj svetinji, znam da vas boli kad ovakav fudbal ko u ovoj sezoni što ga je Barca igrala niste još igrali i vjerovatno nečete ga ni vidjeti, ali stvarno ne treba pisati gluposti i srati po svakoj temi(pogotovo po naši ne). Face it Barce je bila daleko bolja ove sezone, vi ste u k.... odkad je Perez napravio budaleštinu sa Del Bosquejom i Makeleljem, i sad vam je opet došao ispravljati stvari sa istom politikom ko i pre.

elguru
Kontakt:

Post Postao/la elguru » 24 jun 2009, 12:52

omgmessi je napisao/la:

Ajde i ti ne seri majketi. Ko da sam znao, da če u ovoj priči jedan iznjeti ovaj video, samo još fali da još neko priljepi film kad je postigo gol sa rukom, pa počne i o tome. Od toga ima več skoro pa godinu dana i to je MARCA prva objavila, i dokazano je da nije namjerno pljucao, začuda nije nijedne kazne dobio.

A počeli ste srati na veliko, odkad je Perez nabavio Kaku i Ronalda ste svi sami puni sebe. Tipično za Real, znam da boli naša tripleta, znam da vas peče guzica od guženja na vašoj svetinji, znam da vas boli kad ovakav fudbal ko u ovoj sezoni što ga je Barca igrala niste još igrali i vjerovatno nečete ga ni vidjeti, ali stvarno ne treba pisati gluposti i srati po svakoj temi(pogotovo po naši ne). Face it Barce je bila daleko bolja ove sezone, vi ste u k.... odkad je Perez napravio budaleštinu sa Del Bosquejom i Makeleljem, i sad vam je opet došao ispravljati stvari sa istom politikom ko i pre.

Ja nigdje nisam osporio velicinu Barce ove sezone... i smijesno bi bilo da je Real onako rahljav uspio uzeti Barci titulu... svaka cast i vidimo se ove sezone na terenu jer Barca ove sezone nece biti 70% uspjena kao prosle... a ako pocnemo se vezat oko historije bolje za vas da shutite... al opet ce te naci neke argumente kao sto je Francova diktatura i te gluposti... i na kraju krajeva taj video sam nalijepio iz cistog razloga da pokazem da je Messi mali prgavi Argnetinac a ne svetinja... i nek se zahvali Bogu sto ima iza ledja Xavi-a i Iniesta-u...

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 24 jun 2009, 12:56

elguru je napisao/la:
omgmessi je napisao/la:

da slazem se :D realovci serete uvelko i pisete neke nebuloze

Blaugrana

Mes Que Un Club

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 24 jun 2009, 13:15

elguru je napisao/la:Ja nigdje nisam osporio velicinu Barce ove sezone... i smijesno bi bilo da je Real onako rahljav uspio uzeti Barci titulu... svaka cast i vidimo se ove sezone na terenu jer Barca ove sezone nece biti 70% uspjena kao prosle... a ako pocnemo se vezat oko historije bolje za vas da shutite... al opet ce te naci neke argumente kao sto je Francova diktatura i te gluposti... i na kraju krajeva taj video sam nalijepio iz cistog razloga da pokazem da je Messi mali prgavi Argnetinac a ne svetinja... i nek se zahvali Bogu sto ima iza ledja Xavi-a i Iniesta-u...
S tim nisam mislio samo na tebe, neg na sve navijače Reala, koji zadnje dane pišu budaleštine po čitavom forumu i probavaju se nadmudrivati. To koliko uspješna če Barca biti iduče godine i koliko če Real biti dobar čemo vidjeti naravno iduče sezone.

Ma taj video nije nimalo pokazao šta želiš pokazati. Ako bi malo više čitao novosti bi vidio, da je Marca to prva objavila i onda su svi ismijavali Marcu, jer se je približavo prvi El Classico pa su stim videom mislili, da isprovociraju malog i možda da dobije i nekakvu kaznu. U tvojim očima neznam kakav je, ali mali je sigurno više nego zreo za svoje godine tako van terena ko i na njemu, ko manje ili više svaki igrač koji dodje iz La Masije.

Šta se tiče tvoje historije i tvoga Reala nemamo šta šutati, ja sam više nego ponosan na historiju svog kluba i ponosan što smo odkako sam gledam fudbal(1992) po trofejima, rezultatima i svim bolji od direktnog rivala ;)

I naravno hvala bogu za Xavija i Iniestu, to je ono što Real nema i pitanje je hočel ikad imati, svoje igrače ko najbolje igrače u klubu.

A sad se nadam da se i jedni i drugi vratimo na temu, ako ne bi molio admine da stvarno ovo sve počiste, jer je prošlo več sve granice.

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 jun 2009, 13:48

Ako neko zna spanski volio bih da ovo prevede sa stranice Marce, tice se Riberija i Reala, a spominje se i barcelona, steta sto nema verzija na engleskom.

http://www.marca.com/2009/06/24/futbol/ ... 31651.html
Zadnja izmjena: Harrison, dana/u 24 jun 2009, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.