2014-15 NBA Off-Season

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Donnie Darko
Kontakt:

Re: 2014-15 NBA Off-Season

Post Postao/la Donnie Darko » 02 jul 2014, 23:46

Hes je napisao/la:Otjeraše Afflala da bi pare shabali na raspalog Gordona.
Free agent CJ Miles has agreed to 4-year, $18M deal with Pacers
Gordon je doveden čisto da popune malo salary cap. Ionako u sljedeće dvije godine neće dovoditi maks igrače ili slično. Vjerovatno će dovesti još poluigrača za dobre pare, da ne bi plaćali penale.

Afflalo bi gušio dvojac Oladipo-Payton koje ovi očito očito planiraju startati već ove sezone. Predobar je Afflalo igrač da bi sjedio na klupi.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 02 jul 2014, 23:50

alemsa je napisao/la:Meni je totalno ne bitno jer se radi o Linu, eto.
Da se radi o bilo kojem drugom igracu pa haj.

I da upravu ste, mi smo krivi ne on. Zato mu daleko kuca bila, da Bog da nikad vise ne vidio u dresu Rocketsa.
Ako i ostavimo Lina po strani,meni je svakako vise zao Parsonsa.Valjao je kad je trebalo dovoditi Howarda,a sad kad treba doci neko drugi,onda pakuj kofere Chandleru,ko te hebe,zelimo All stara.Razumijem ja i tebe i to da zelis da tvoj tim bude sto jaci,ali moj mentalni sklop vise cijeni ljude koje si ti razvio kao klub i sa kojima si godinama gradio i hemiju i postovanje,nego da dovedes 3 placenika da odrade posao.Kad tad se bumerang gazenja ljudi vrati,bilo u zivotu ili u kosarci...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 02 jul 2014, 23:56

da, to je jedna jako loša stvar koju Houston bi mogao uraditi.

što je najgore, ne bi bio prvi put. sjetit ćemo se mjenjanja Casella i Horrya(ostala dvojica nisu toliko bitna) za već potpuno isluženog Barkleya. i to što je najgore, više da bi se njemu pomoglo da osvoji titulu. mada je u tom trenutku sa tom postavkom bilo iluzorno očekivati, kad sa druge strane imaš Bullse...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 jul 2014, 00:00

Pasha je napisao/la:da, to je jedna jako loša stvar koju Houston bi mogao uraditi.

što je najgore, ne bi bio prvi put. sjetit ćemo se mjenjanja Casella i Horrya(ostala dvojica nisu toliko bitna) za već potpuno isluženog Barkleya. i to što je najgore, više da bi se njemu pomoglo da osvoji titulu. mada je u tom trenutku sa tom postavkom bilo iluzorno očekivati, kad sa druge strane imaš Bullse...
Barkley je doveden da se prodje Seattle koji nas je pomeo godinu prije, to i sam znas brate. Sa Barklijem smo prosli Seattle 4-3 i tog se sjecas, trade je bio itkekao los jer smo dali previse, ali to je bio najveci razlog i pokazo se uspjesnim. U finalu konferencije nam je presudio Stockton onim buzzer beaterom. Utaha koju smo redovno izbacivali u PO. A u finalu SBBKBB je druga prica

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 03 jul 2014, 00:11

taj trade je bio, kako se to u američkom fudbalu kaže "Hail Marry pass". znači posljednji pokušaj da se nešto uradi, a uz male šanse.

dugoročno se pokazao potpunim promašajem.

ok, dovođenje Anthony-a bi bilo ipak drugačije, jer su ova dvojica postoječih superstara uz njega ipak dosta mlađi i možda ne prve, ali druge godine bi vjerovatno igrali bar finale NBA lige...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 jul 2014, 00:26

Pasha je napisao/la:taj trade je bio, kako se to u američkom fudbalu kaže "Hail Marry pass". znači posljednji pokušaj da se nešto uradi, a uz male šanse.

dugoročno se pokazao potpunim promašajem.

ok, dovođenje Anthony-a bi bilo ipak drugačije, jer su ova dvojica postoječih superstara uz njega ipak dosta mlađi i možda ne prve, ali druge godine bi vjerovatno igrali bar finale NBA lige...
Pa jeste bio, ali Seattle nas je pomeo sezonu nakon sto smo uzeli titulu, otisli su u finale zijanili od Bullsa, znalo se da ako ce Hakeem i Drexler imati jos jednu sansu za nesto vise da se mora proci Seattle u PO, najgori match up su za nas bili godinama, srecom pa su chokali nekoliko puta u prvoj rundi 90-ih. Sa Barklijem smo ih izbacili, i tad se mislilo da idemo u finale, medjutim desio se Stockton i Boze moj. Bolje sto smo dali jos jednu sansu Hakeemu i Drexleru nego da smo krenuli u neki rebuilding . Barem po meni.

Ovo sad je totalno drugaciji scenario, Hardena nebi dao za Mela, zbog 6 godina razlike nikako, Parsons-a stvarno ne bi volio kad bi ga dali, ali ako je moranje onda ok.

sumnjam da ce Melo kod nas ionako, ali eto

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 jul 2014, 01:02

Izgleda da OKC vodi u trci za Gasola.Zanimljivo ce biti pratiti situaciju sa Perkinsom,ako potpisu Paua...

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 03 jul 2014, 01:20

Jedan komentar na ponudu NYK Melu 130 mil. Kada JJ iz Netsa moze imati ugovor kakav ima, onda i Melo moze imati ovaj ugovor. Ali posto mi je Melo jedan od drazih igraca ne bih volio da se zadrzi u NYK, jer u toj ekipi imaju jedva 2-3 igraca. Volio bih da ode u CB. :) Mada ni HR nisu losa opcija, ali mislim da je puno lakse igrati na istoku nego na zapadu. :mrgreen: :mrgreen: Izgleda da je Mills potpisao ugovor na 3 godine sa SAS.
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 03 jul 2014, 02:16

SoooE7 je napisao/la:Jedan komentar na ponudu NYK Melu 130 mil. Kada JJ iz Netsa moze imati ugovor kakav ima, onda i Melo moze imati ovaj ugovor. Ali posto mi je Melo jedan od drazih igraca ne bih volio da se zadrzi u NYK, jer u toj ekipi imaju jedva 2-3 igraca. Volio bih da ode u CB. :) Mada ni HR nisu losa opcija, ali mislim da je puno lakse igrati na istoku nego na zapadu. :mrgreen: :mrgreen: Izgleda da je Mills potpisao ugovor na 3 godine sa SAS.
slika

Mogao si bar novi acc napraviti. :kafa:
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 jul 2014, 02:19

slika

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 03 jul 2014, 02:46

DejaNMG je napisao/la:
SoooE7 je napisao/la:Jedan komentar na ponudu NYK Melu 130 mil. Kada JJ iz Netsa moze imati ugovor kakav ima, onda i Melo moze imati ovaj ugovor. Ali posto mi je Melo jedan od drazih igraca ne bih volio da se zadrzi u NYK, jer u toj ekipi imaju jedva 2-3 igraca. Volio bih da ode u CB. :) Mada ni HR nisu losa opcija, ali mislim da je puno lakse igrati na istoku nego na zapadu. :mrgreen: :mrgreen: Izgleda da je Mills potpisao ugovor na 3 godine sa SAS.
slika

Mogao si bar novi acc napraviti. :kafa:
Nema potrebe, i sa ovog rijetko pisem. :salut: A nikoga nisam vrijedjao i omalozavao da bih se "skrivao". :) Melo mi je najdrazi igrac, tako da je normalno da cu navijati za NYK. Nemam klub za koji navijam od malih nogu. Imam nekoliko dragih, ali ne mogu reci da sam navijac. :) Ovo boldirano, mislio sam da ima 2-3 igraca sa kojima bi mogao u borbu za prsten ostalo nisu igraci za tu borbu. :mrgreen: :mrgreen: LP. ;)
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 03 jul 2014, 03:05

Ma Melo ostaje u NYK, mislim da je to svima jasno, ipak mu je tamo i porodica, porijeklom je iz Brooklyna. Konacno odluku kazu da ce donijeti do nedjelje
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2014, 05:13

alemsa je napisao/la:slika

Prije 3 dana Gasol i Bullsi su dogovorili razgovor ..pa prije 3 dana sam citao ove vjesti na TV sta je ovdje cudno?..Bullsi ce traziti i veterane koji ce za manje para igrati pomoci nam uz Mela ako dodje...pa logicnl da cemo i sa drugima razgovarat a ne kao 2010 mi se vezali za Jamesa i Wada i onda ispustili Leea koji je bio sve prihvatio da dodje i onda cekajuci Jamesa pde covjek i zadovoljismo se Boozerom..zato i razgovaramo sa drugim igracima
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SoooE7
Kontakt:

Post Postao/la SoooE7 » 03 jul 2014, 05:24

Izgleda Lowry dogovorio sa Torontom 48 mil za 4 godine.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 03 jul 2014, 08:16

SoooE7 je napisao/la:Izgleda Lowry dogovorio sa Torontom 48 mil za 4 godine.
Pljacka

Hes
Kontakt:

Post Postao/la Hes » 03 jul 2014, 08:38

Multiple **** say Rudez is getting $1.1M next year from Pacers. Puts total salary for now at ~ $69.3M, less than $8M below tax.
Nemaju dovoljno za Lancea (možda da se Scole riješe) osim da idu preko capa.
#MFFL!
#COYG!

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 03 jul 2014, 08:49

Povratak Lancea kuci je neizbjezan.

Interesuje me samo sta li su Pacersi vidjeli u Rudezu(nikakav diss),cudno mi od svih potencijalnih nba hrvata dje njega iskopase?!?

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 jul 2014, 08:57

BABADZO je napisao/la:
Pljacka
u nekom tvom imaginarnom svijetu da, u ovom realnom u kojem zivi sav normalan svijet ne
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 03 jul 2014, 09:06

miki_92 je napisao/la:
BABADZO je napisao/la:
Pljacka
u nekom tvom imaginarnom svijetu da, u ovom realnom u kojem zivi sav normalan svijet ne
PG koji je konacno imao breakout sezonu u svojoj 8 sezoni i to tacno u contract godini ? hmm :kafa:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 03 jul 2014, 09:33

digni slusalicu, Masai te treba Mr. Know It All
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.