Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
Mlad momak logicno da ima oscilacija,pogotovo kad mu se namece status zvijezde u klubu I dize ga iznad ostalih.
Pustite nek odigra decko par tekmi za repku pa mu sudite.
Sto se tice ove price oko milion I 200 milja eura ponude,e to mene nervira kood pitara,satro oni nisu pristali na tu cifru I ako je bila.
Pa bolan za te pare,dali bi gojka I jos 2 igraca I svi clanovi uprave gace sa guzice.
Sta se bolan preseravate.
Madjari za besica koji se na svijetskom proslavio,uzmu 4-5 miliona,vi satro cimirota,za kog niko ziv pojma nema ko je, necete milion I 200.
Zavrnite vi 10 miliona ako nadjete budalu,ali ne znam ko vam moze vjerovat u tu suplju I na sta se vi lozite.
Sto se tice gojka,puno srece,tesko ce se naigrat pored besica,ali bolje gojku davat sansu nego hadzicu,vrsajevicu I kompaniji.
Sto se tice ove price oko milion I 200 milja eura ponude,e to mene nervira kood pitara,satro oni nisu pristali na tu cifru I ako je bila.
Pa bolan za te pare,dali bi gojka I jos 2 igraca I svi clanovi uprave gace sa guzice.
Madjari za besica koji se na svijetskom proslavio,uzmu 4-5 miliona,vi satro cimirota,za kog niko ziv pojma nema ko je, necete milion I 200.
Zavrnite vi 10 miliona ako nadjete budalu,ali ne znam ko vam moze vjerovat u tu suplju I na sta se vi lozite.
Sto se tice gojka,puno srece,tesko ce se naigrat pored besica,ali bolje gojku davat sansu nego hadzicu,vrsajevicu I kompaniji.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
barbarez je napisao/la:Mlad momak logicno da ima oscilacija,pogotovo kad mu se namece status zvijezde u klubu I dize ga iznad ostalih.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jel vi fakat mislite da to nije istina?
Jel vi kkontate da mi nedamo cimirota ispod 2 mil. eura?
A kad dođe vrijeme prodaje, shvatit cete, a ja cu da dodjem ovdje pa da vam kopiram ovo sto sam pisao ja i što ste pisali vi. A u vezi Borusije, Tan je odmah rekao da njega ne misli prodavati za tu "smiješnu cifru"
Ista stvar je sa duljevićem i on ima pofino obeštećenje kao i Radovac.
A vi nastavite ismijavati i porediti sa nekim pticama
imat ćete kad i u rupe bježat kao što ste se smijali u vezi dolaska Tana i Dine Feningaša---
sve sto vam je bilo smijesno i cemu ste se smijali, sve se desilo... na vasu zalost
A kad dođe vrijeme prodaje, shvatit cete, a ja cu da dodjem ovdje pa da vam kopiram ovo sto sam pisao ja i što ste pisali vi. A u vezi Borusije, Tan je odmah rekao da njega ne misli prodavati za tu "smiješnu cifru"
sve sto vam je bilo smijesno i cemu ste se smijali, sve se desilo... na vasu zalost
Jel vi fakat mislite da to nije istina?
imat ćete kad i u rupe bježat kao što ste se smijali u vezi dolaska Tana i Dine Feningaša---
Cimirot je odlično završio predhodnu sezonu i počeo ovu.Sjajne igre u Ligi Evrope te protiv Borca u Banjoj Luci su jasan pokazatelj o kakvom igraču se radi.No,Uščuplić mu nije dao predaha,momak je igrao sedmično 3 utakmice,medijski je eksponiran i normalno da ni fizički ni psihički nije mogao izdržati.Treba da se spusti na zemlju,povrati snagu koju je izgubio igrajuci stalno nedjelja-četvrtak i bit će i bolji nego na početku sezone.Za koliko novaca će otići iz naše lige,to ne znamo ali sigurno će napraviti najveći transfer do sada.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako god, Pape je kritikovan zato sto ignorise igrace iz Premier Lige. Sada, kada ih je pozvao, opet bi se neka zamjerka nasla. Po meni, sasvim korektno sto su Cimirot i Zakaric dobili poziv, momci su mladi, imaju potencijal, i posebno kad govorimo o Gojku, imao je dosta dobrih utakmica iza sebe, kojima opravdava ovaj poziv Susica.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Gojko Cimirot
Ma nek ih je zvono zaslužili su a i treba iz naše lige po nekog uvijek pozvatGoalgetter je napisao/la:Kako god, Pape je kritikovan zato sto ignorise igrace iz Premier Lige. Sada, kada ih je pozvao, opet bi se neka zamjerka nasla. Po meni, sasvim korektno sto su Cimirot i Zakaric dobili poziv, momci su mladi, imaju potencijal, i posebno kad govorimo o Gojku, imao je dosta dobrih utakmica iza sebe, kojima opravdava ovaj poziv Susica.
A sto se tiče ovih bombi oko obeštećenja, prvo tako se ponude ne daju, shvatite to nije nasa liga da uscuplic/osim ode gledat rudar iz Kaknja pa kažu uh vidi ovaj je dobar de da se dogovorimo
al ces nam ti objasniti kako jeste....JoseMourinho je napisao/la:Ma nek ih je zvono zaslužili su a i treba iz naše lige po nekog uvijek pozvatGoalgetter je napisao/la:Kako god, Pape je kritikovan zato sto ignorise igrace iz Premier Lige. Sada, kada ih je pozvao, opet bi se neka zamjerka nasla. Po meni, sasvim korektno sto su Cimirot i Zakaric dobili poziv, momci su mladi, imaju potencijal, i posebno kad govorimo o Gojku, imao je dosta dobrih utakmica iza sebe, kojima opravdava ovaj poziv Susica.
A sto se tiče ovih bombi oko obeštećenja, prvo tako se ponude ne daju, shvatite to nije nasa liga da uscuplic/osim ode gledat rudar iz Kaknja pa kažu uh vidi ovaj je dobar de da se dogovorimo![]()
drugo svaka čast onom ko povjeruje da su odbijena dva i po miliona
![]()
ali je cinjenica da je vise zivosti unio Zakaric nego Gojko ok teren je bio los,kisa nikome se nije igralo ali Zakaric je imao vise svjezineGoalgetter je napisao/la:Kako god, Pape je kritikovan zato sto ignorise igrace iz Premier Lige. Sada, kada ih je pozvao, opet bi se neka zamjerka nasla. Po meni, sasvim korektno sto su Cimirot i Zakaric dobili poziv, momci su mladi, imaju potencijal, i posebno kad govorimo o Gojku, imao je dosta dobrih utakmica iza sebe, kojima opravdava ovaj poziv Susica.
- Goalgetter
- Kontakt:
Naravno da jeste, ali ja im necu suditi nakon 45 minuta na onom losem terenu, kao ni Prcicu. Bice za njih jos prilika za dokazivanje, vazno je da su dobili svoju sansu u reprezentaciji. Svakako, ovaj poziv im sluzi i za motivaciju da pruzaju i dalje dobre partije, i da ih posmatra selektor.zgembo89 je napisao/la:ali je cinjenica da je vise zivosti unio Zakaric nego Gojko ok teren je bio los,kisa nikome se nije igralo ali Zakaric je imao vise svjezineGoalgetter je napisao/la:Kako god, Pape je kritikovan zato sto ignorise igrace iz Premier Lige. Sada, kada ih je pozvao, opet bi se neka zamjerka nasla. Po meni, sasvim korektno sto su Cimirot i Zakaric dobili poziv, momci su mladi, imaju potencijal, i posebno kad govorimo o Gojku, imao je dosta dobrih utakmica iza sebe, kojima opravdava ovaj poziv Susica.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ti si inače se pokazao ko itekako realan pa ćemo tebi vjerovati na riječrammstein je napisao/la:al ces nam ti objasniti kako jeste....JoseMourinho je napisao/la:Ma nek ih je zvono zaslužili su a i treba iz naše lige po nekog uvijek pozvatGoalgetter je napisao/la:Kako god, Pape je kritikovan zato sto ignorise igrace iz Premier Lige. Sada, kada ih je pozvao, opet bi se neka zamjerka nasla. Po meni, sasvim korektno sto su Cimirot i Zakaric dobili poziv, momci su mladi, imaju potencijal, i posebno kad govorimo o Gojku, imao je dosta dobrih utakmica iza sebe, kojima opravdava ovaj poziv Susica.
A sto se tiče ovih bombi oko obeštećenja, prvo tako se ponude ne daju, shvatite to nije nasa liga da uscuplic/osim ode gledat rudar iz Kaknja pa kažu uh vidi ovaj je dobar de da se dogovorimo![]()
drugo svaka čast onom ko povjeruje da su odbijena dva i po miliona
![]()
ja glup a tvoj post prijavljensejo90 je napisao/la:ahahaha, jesi gluprammstein je napisao/la:Jel vi fakat mislite da to nije istina?
A kad dođe vrijeme prodaje, shvatit cete, a ja cu da dodjem ovdje pa da vam kopiram ovo sto sam pisao ja i što ste pisali vi. A u vezi Borusije, Tan je odmah rekao da njega ne misli prodavati za tu "smiješnu cifru"![]()
A vi nastavite ismijavati i porediti sa nekim pticamaimat ćete kad i u rupe bježat kao što ste se smijali u vezi dolaska Tana i Dine Feningaša---
zakaric je napadac, krilo, cimirot zadnji vezni i prica se o "Zivosti u igri"
Opet jufke lete visoko.
Pa zar nista niste naucili iz svih dosadasnjih prinudnih slijetanja?
a ti si? Radis mozda na aerodromu?Mozambik je napisao/la:Opet jufke lete visoko.
Samo podsjecam.
Tako visoko ste letili i prije utakmice sa Borussiom, prglasavali ga boljim od Besica, pa kad su Svabe i njega i vas postavile na pravo mjesto, onda ste kemacali.
Cuj oni odbili 1,2 miliona eura

Tako visoko ste letili i prije utakmice sa Borussiom, prglasavali ga boljim od Besica, pa kad su Svabe i njega i vas postavile na pravo mjesto, onda ste kemacali.
Cuj oni odbili 1,2 miliona eura
da, odbili u cemu je problem?Mozambik je napisao/la:Samo podsjecam.
Cuj oni odbili 1,2 miliona eura![]()
![]()
- JoseMourinho
- Kontakt:
Shvaku temu usere u kojoj počne pisat
neki dan o premijer ligi sad i ovu 
Pa vas je problem sto ne mozete prihvatiti cinjenice... ja nisam izmislio nikakve cifre, neki dan je vas momak dosao sa istim infom i pitao nas jel istina.. i da istina je.... a to sto je vama to ne shvatljivo to je drugi par carapa
Ja ne unistavam temu nego oni koji hoce da strpaju cimirota u isti koš sa nekim pticama i slicnim profilima igraca a to je smijesno i nemoguce... To sto radi uprava FKS je nesto veliko i drugima je to tesko shvatiti i prihvatiti i ja to shvatam....
To sto drugi pokusavaju umanjitisve to meni je jos veće onda
To sto sam upucen u rad kluba i sto znam kako sve funkcionise i prema kojem cilju se me veseli i ja sam siguran da klub moze samo naprijed i ako se desi neki los rezultat, sve je to proces tranzicije iz mahale u pravi, evropski klub... nekad se razočaramo ali boze moj i maribor igra LP pa je prije 6-7 godina dobio 9 komada od ajaxa, sve je to prolazno ali je bitno da se ide naprijed
tako i sto se tice prodaje igraca... nama su stizale i prije EL fine cifre za igrace, stizu i sada a tek na zimu i na ljeto... politik akluba je da se ni pod koju cijenu NE PRODAJU IGRACI i da se cuva ekipa da se iugra sto bolje i da se dovedu pojacanja na slabim tackama u ekipi..
Eto, pokvario sam vam temu da mozete pljuvati po GOJKU CIMIROTU, REPREZENTATIVCU BIH!
Ja ne unistavam temu nego oni koji hoce da strpaju cimirota u isti koš sa nekim pticama i slicnim profilima igraca a to je smijesno i nemoguce... To sto radi uprava FKS je nesto veliko i drugima je to tesko shvatiti i prihvatiti i ja to shvatam....
To sto drugi pokusavaju umanjitisve to meni je jos veće onda
To sto sam upucen u rad kluba i sto znam kako sve funkcionise i prema kojem cilju se me veseli i ja sam siguran da klub moze samo naprijed i ako se desi neki los rezultat, sve je to proces tranzicije iz mahale u pravi, evropski klub... nekad se razočaramo ali boze moj i maribor igra LP pa je prije 6-7 godina dobio 9 komada od ajaxa, sve je to prolazno ali je bitno da se ide naprijed
tako i sto se tice prodaje igraca... nama su stizale i prije EL fine cifre za igrace, stizu i sada a tek na zimu i na ljeto... politik akluba je da se ni pod koju cijenu NE PRODAJU IGRACI i da se cuva ekipa da se iugra sto bolje i da se dovedu pojacanja na slabim tackama u ekipi..
Eto, pokvario sam vam temu da mozete pljuvati po GOJKU CIMIROTU, REPREZENTATIVCU BIH!
Tako je rammstein.
Kome smeta Evropsko Sarajevo?
Kome smeta Evropsko Sarajevo?
- JoseMourinho
- Kontakt:
ništa novo nažalostrammstein je napisao/la:Eto, pokvario sam vam temu
JoseMourinho je napisao/la:Shvaku temu usere u kojoj počne pisatneki dan o premijer ligi sad i ovu
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, Amazon [Bot], Amidzaa, boatenkk, BungaBum, Google Adsense [Bot], juka55, Ledara, N3R3D, Rimes87, Sveti, travuljasSs, VivaLaLiberta i 147 gostiju.