calcio je napisao/la:Da, i? Problem?Donnie Darko je napisao/la:Nisam ni skužio jutros na prvu da spisak broji 21 igrača. Pa Pape majstore

Djeca ti se smiju jadan ne bio

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
calcio je napisao/la:Da, i? Problem?Donnie Darko je napisao/la:Nisam ni skužio jutros na prvu da spisak broji 21 igrača. Pa Pape majstore
A sto se smijes djete? Znas li obrazloziti?Papastathopoulos je napisao/la:calcio je napisao/la:Da, i? Problem?Donnie Darko je napisao/la:Nisam ni skužio jutros na prvu da spisak broji 21 igrača. Pa Pape majstore
Šta ako se Džeko povrijedi? Hoćemo igrati sa lažnom 9-om? Ne možeš druže nas porediti sa jednom Njemačkom ali nikako. Halo, Muller=Višća?calcio je napisao/la:Ne, nego vi kritikujete samo da bi kritikovali pa cesto iz velike zelje pocnete lupetati. U cemu je problem sto je pozvao 21 igraca na jednu utakmicu? Pa ni to sto imamo samo jednog klasicnog napadaca nije neki problem. Necu nabrajati druge ekipe koje imaju slicne sastave ekipa, a neki od njih su bas velike ekipe koje osvajaju titule.... Ali svak poziva igrace prema tome gdje je najjaci, ako smo mi najjaci na sredini normaln da ce najvise biti veznjaka. Da imamo vise klasnih napadaca, pozvali bi vise klasnih napadaca.HariTz je napisao/la: Nekad' stvarno kontriraš samo da bi kontrir'o.
Pa jel vidiš da imamo 1-og centarfora, 11 veznjaka, 6 odbrambenih i 3 golmana? Misliš da je to uredu?
Znači potreban nam je čovjek bez kluba, i njega nije problem povesti, a problem je povesti još jednog prosječnog standardnog napadača koji nam može zatrebati? I daj molim te, samo sad i ti još uporedi nas sa Njemačkom, čuj velike ekipe koje osvajaju titule imaju slične sastave kao mi pa se zbog toga možemo porediti s njima. Halo, ekipa koja osvaja titule i mi u istu rečenicucalcio je napisao/la:Nema slobodnih mjesta, nigdje ne pise da mora pozvati toliko i toliko igraca. Svaki trener pozove koliko misli da mu je potrebno, a cesto se u obzir uzme i finansijska strana. Ne vuca se previse igraca osim ako bas nije potrebno. Za jednu utakmicu je 21 igrac i vise nego dovoljan.DragonGirl je napisao/la:
Problem su dva potpuno slobodna mjesta, od kojih je jedno npr. mogao popuniti bilo koji prosječan napadač, čisto iz predostrožnosti
Ne, nego vi kritikujete samo da bi kritikovali pa cesto iz velike zelje pocnete lupetati. U cemu je problem sto je pozvao 21 igraca na jednu utakmicu? Pa ni to sto imamo samo jednog klasicnog napadaca nije neki problem. Necu nabrajati druge ekipe koje imaju slicne sastave ekipa, a neki od njih su bas velike ekipe koje osvajaju titule.... Ali svak poziva igrace prema tome gdje je najjaci, ako smo mi najjaci na sredini normaln da ce najvise biti veznjaka. Da imamo vise klasnih napadaca, pozvali bi vise klasnih napadaca.HariTz je napisao/la:
Nekad' stvarno kontriraš samo da bi kontrir'o.
Pa jel vidiš da imamo 1-og centarfora, 11 veznjaka, 6 odbrambenih i 3 golmana? Misliš da je to uredu?
Pa neznam sta je problem, imamo mi dosta igraca koji mogu igrati napadaca.emil02in je napisao/la:Hebote život da nije žalosno bilo bi smješno.Šta ako se Džeki oklizne u kupatilu,ili mi ispade kolonska voda na nogu kao Kanizaresu čini mi se?Safate proklet da si i ti i onaj ko te drži u reprezentaciji.
Vršajević je u zadnjoj utakmici pogodio ako ne griješim.sajo10 je napisao/la:Pa neznam sta je problem, imamo mi dosta igraca koji mogu igrati napadaca.emil02in je napisao/la:Hebote život da nije žalosno bilo bi smješno.Šta ako se Džeki oklizne u kupatilu,ili mi ispade kolonska voda na nogu kao Kanizaresu čini mi se?Safate proklet da si i ti i onaj ko te drži u reprezentaciji.
Visca, Hajrovic, Medunjanin, Zakaric, Sven... cak i Vrsko.
![]()
Ovo su bili samo smajliji, ne smijem se ja, mene su ucili da se ne rugam drugima..calcio je napisao/la:A sto se smijes djete? Znas li obrazloziti?Papastathopoulos je napisao/la:calcio je napisao/la: Da, i? Problem?
Nekad smo znali sa 13 igraca ici na gostovanja (i pobjediti) ali naravno, vi ste premladi da bi se sjecali takvih stvari.
Smijesan pogled na fudbal imas. To sto je Muller bolji igrac znaci da je Visca beskoristan? Pogledaj neke od njegovih golova iz Turske, u stilu najboljih golgetera. U cemu je problem ako bi igrali sa laznom devetkom? Ako nema drugih rjesenja, zasto ne? Nisu samo klasicni napadaci ti koji odlucuju utakmice i daju golove. Fudbal se moze igrati na vise nacina. Sta ako se povrijedi Dzeko? Pa tesko da bi i tada dobio sansu taj "prosjecni napadac" koga prizivate. Taj bi eventualno mogao dobiti par minuta pred kraj i ako mislis da ce ga to prodati, iako u svom klubu ne daje golove i ne igra bas tako dobro onda ne znam.... Zamjerate Susicu sto poziva igrace koji (po vama) ne zasluzuju poziv, a sa druge strane trazite od njega da pozove neke druge igrace koji ne zasluzuju poziv samo da bi popunili brojku...HariTz je napisao/la:
Šta ako se Džeko povrijedi? Hoćemo igrati sa lažnom 9-om? Ne možeš druže nas porediti sa jednom Njemačkom ali nikako. Halo, Muller=Višća?
Nemamo više napadača klase kao Džeko, ali kakve to veze ima? Čekamo sljedećeg Ibrahimovića da ga se pozove?
Ako već neki igrači se "guraju" u reprezentaciji ne bi li se prodali, tako može pozvati nekog napadača koji će unijeti neke promjene, koji će imati drugačiji stil igre, drugačije prednosti i slično. Možda baš zbog igara i dokazivanja u repki taj igrač postigne transfer, i onda win-win situacija. Ali ne, Pape je to tako uradio, to vam je tapija. Yebote led, nemamo toliki izbor igrača, moramo pružati šanse onima koji igraju u ozbiljnijim ligama i to je tako.
Smiješan? dobro, hvala ti, u pravu si. De mi boldiraj gdje sam napisao da je Višća beskoristan, zamolio bih te. Višća je tu zasluženo i nema dileme. Uporedio sam ga jer Višča ne može ponuditi ono što bi mogao ponuditi klasični napadač. Jeste, davao je golove, ali nije to to.calcio je napisao/la:Smijesan pogled na fudbal imas. To sto je Muller bolji igrac znaci da je Visca beskoristan? Pogledaj neke od njegovih golova iz Turske, u stilu najboljih golgetera. U cemu je problem ako bi igrali sa laznom devetkom? Ako nema drugih rjesenja, zasto ne? Nisu samo klasicni napadaci ti koji odlucuju utakmice i daju golove. Fudbal se moze igrati na vise nacina. Sta ako se povrijedi Dzeko? Pa tesko da bi i tada dobio sansu taj "prosjecni napadac" koga prizivate. Taj bi eventualno mogao dobiti par minuta pred kraj i ako mislis da ce ga to prodati, iako u svom klubu ne daje golove i ne igra bas tako dobro onda ne znam.... Zamjerate Susicu sto poziva igrace koji (po vama) ne zasluzuju poziv, a sa druge strane trazite od njega da pozove neke druge igrace koji ne zasluzuju poziv samo da bi popunili brojku...HariTz je napisao/la:
Šta ako se Džeko povrijedi? Hoćemo igrati sa lažnom 9-om? Ne možeš druže nas porediti sa jednom Njemačkom ali nikako. Halo, Muller=Višća?
Nemamo više napadača klase kao Džeko, ali kakve to veze ima? Čekamo sljedećeg Ibrahimovića da ga se pozove?
Ako već neki igrači se "guraju" u reprezentaciji ne bi li se prodali, tako može pozvati nekog napadača koji će unijeti neke promjene, koji će imati drugačiji stil igre, drugačije prednosti i slično. Možda baš zbog igara i dokazivanja u repki taj igrač postigne transfer, i onda win-win situacija. Ali ne, Pape je to tako uradio, to vam je tapija. Yebote led, nemamo toliki izbor igrača, moramo pružati šanse onima koji igraju u ozbiljnijim ligama i to je tako.
Nije isto pozivati igrača dvadeset puta, davati mu da igra, i nakon dvadesetog puta se uvjeriti da on i dalje nije kvalitet za reprezentaciju, i pozvati možda istog takvog igrača jednom, predostrožnosti radi, a ne da se popuni broj.calcio je napisao/la:Zamjerate Susicu sto poziva igrace koji (po vama) ne zasluzuju poziv, a sa druge strane trazite od njega da pozove neke druge igrace koji ne zasluzuju poziv samo da bi popunili brojku...
Nisi mi jasan. Imamo još 18 bodova u igri.Goalgetter je napisao/la:Remi iz ove utakmice je ravan porazu.
Because fuck logic.HariTz je napisao/la:Nisi mi jasan. Imamo još 18 bodova u igri.Goalgetter je napisao/la:Remi iz ove utakmice je ravan porazu.
Ne znam, remi nam ne ostavlja neke šanse, to su onda sve kalkulacije. Haman ona logika, bod po bod, 101 bodGoalgetter je napisao/la:Because fuck logic.HariTz je napisao/la:Nisi mi jasan. Imamo još 18 bodova u igri.Goalgetter je napisao/la:Remi iz ove utakmice je ravan porazu.![]()
Bodova ostaje i ostaje u igri, samo sto nam skupljanje bodova nesto ne ide.
Pogrešno niko ne zamjera Sušiću za pozivanje igrača, već za nepozivanje. Sad je Višća igračina a recimo Hadžić iz Španije je beskoristan. Treba na kraju biti objektivan porediti Mullera i Višću je više nego smiješno.calcio je napisao/la:Smijesan pogled na fudbal imas. To sto je Muller bolji igrac znaci da je Visca beskoristan? Pogledaj neke od njegovih golova iz Turske, u stilu najboljih golgetera. U cemu je problem ako bi igrali sa laznom devetkom? Ako nema drugih rjesenja, zasto ne? Nisu samo klasicni napadaci ti koji odlucuju utakmice i daju golove. Fudbal se moze igrati na vise nacina. Sta ako se povrijedi Dzeko? Pa tesko da bi i tada dobio sansu taj "prosjecni napadac" koga prizivate. Taj bi eventualno mogao dobiti par minuta pred kraj i ako mislis da ce ga to prodati, iako u svom klubu ne daje golove i ne igra bas tako dobro onda ne znam.... Zamjerate Susicu sto poziva igrace koji (po vama) ne zasluzuju poziv, a sa druge strane trazite od njega da pozove neke druge igrace koji ne zasluzuju poziv samo da bi popunili brojku...HariTz je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.