Transferi, igrači Premijer Lige BiH

odsutraopetultra
Kontakt:

Re: Zimski prelazni rok !!!

Post Postao/la odsutraopetultra » 30 nov 2009, 19:26

A_d_0 je napisao/la:
odsutraopetultra je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:prica se da je osim rekao da ce dovesti 3 najbolja igraca premijer ligu u zelju e sad jel to isitna i ako jeste koji su to...mislim da bi zelji bilbija najbolje dosao a oko 200 00 borac trazi za njeg.
škoro ne dolazi sigurno u zeljeznicar
e ako je on najbolji igrac ja sam onda najveci talenat evrope...
spisak predlozenih igraca za idola nacije ti sve govori ,morao je biti jedan igrac iz premijer lige BiH i izabran je najbolji

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 30 nov 2009, 19:26

FK Sarajevo je napisao/la: Ja cu do tada umrijeti od znatizelje cujem Ronaldu se sprema otkaz u Realu spominje se neka Zvijezda kontam moze biti samo Gradacacka :mrgreen: :mrgreen:
Ne znam kako ta informacija dospije u javnost, a tako smo je dobro držali u tajnosti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 30 nov 2009, 19:27

kada sam neki dan procitao izjavu fisera da bi u borcu rado vidjeli skoru , mislio sam da luepta po obicaju.
Medjutim , informacije koje imam , a jako su dobre :) govore da u upravi borca raazmisljaju ozbiljno o toj mogucnosti, kao i o malom dzaficu iz veleza.

Cinjenica je da uprava ima namjeru da napravi evropskiborac, koliko ce im to uspjeti vidjecemo , ali da su verbaljnho opredjeljni jesu.

Ono o cemu se takodje uvelike prica je povratak ogija vranjesa i pominje se cak i karalic iz laktasa kao neka ( ne toliko izvjesna ali ipak nekakva alternativa)

Po meni, rekoh mislim da bi trebali upregnuti sve kapacitete i zadrzati , ako je to ikako moguce stojana vranjesa.

Nekako mislim da je prica o bilbijinom odlasku iz borca, pa reci cu preuranjena, nekako sam siguran da on ostaje.

Ova kvazipojacanja, doduse nisu ni dobila neku priliku, ali ono sto jesu, govori sledece, stanceski, promasaj, peric, e njega treba usloviti, imas zimsku pauzu skidaj kile i treniraj, ili mars iz borca

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 30 nov 2009, 19:27

A_d_0 je napisao/la:
odsutraopetultra je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:prica se da je osim rekao da ce dovesti 3 najbolja igraca premijer ligu u zelju e sad jel to isitna i ako jeste koji su to...mislim da bi zelji bilbija najbolje dosao a oko 200 00 borac trazi za njeg.
škoro ne dolazi sigurno u zeljeznicar
Ko je burazeru po tebi najbolji igrac lige , al hajd realno molim te :?:
Sto bolan sam sebe pokusavas slagati haj mi samo to reci
@ jovanbl - skoru sigurno neces vidjeti u borcu, to ti garantujem :D
Zadnja izmjena: Ton1, dana/u 30 nov 2009, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 nov 2009, 19:28

Schlager je napisao/la:mogla bi ovo biti zabavna tema...a tek kad pred januar igraci i manageri pocnu davati "realne" izjave....sjecate se onog igraca ljetos koji vise nije htio cekati valensiju pa je potpisao za olimpik? :D
A sta je tebi smijesno za par godina ce Olimpik biti jaci 3 puta od Valencije pa ce onda vidjeti da se nije pokajao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 30 nov 2009, 19:28

jovanbl je napisao/la:kada sam neki dan procitao izjavu fisera da bi u borcu rado vidjeli skoru , mislio sam da luepta po obicaju.
Medjutim , informacije koje imam , a jako su dobre :) govore da u upravi borca raazmisljaju ozbiljno o toj mogucnosti, kao i o malom dzaficu iz veleza.

Cinjenica je da uprava ima namjeru da napravi evropskiborac, koliko ce im to uspjeti vidjecemo , ali da su verbaljnho opredjeljni jesu.

Ono o cemu se takodje uvelike prica je povratak ogija vranjesa i pominje se cak i karalic iz laktasa kao neka ( ne toliko izvjesna ali ipak nekakva alternativa)

Po meni, rekoh mislim da bi trebali upregnuti sve kapacitete i zadrzati , ako je to ikako moguce stojana vranjesa.

Nekako mislim da je prica o bilbijinom odlasku iz borca, pa reci cu preuranjena, nekako sam siguran da on ostaje.

Ova kvazipojacanja, doduse nisu ni dobila neku priliku, ali ono sto jesu, govori sledece, stanceski, promasaj, peric, e njega treba usloviti, imas zimsku pauzu skidaj kile i treniraj, ili mars iz borca

Skoro u Borac ? :lol:

Ne bih izadao nikad horde alen skoro ;)
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 30 nov 2009, 19:28

Uz par pojačanje, Čelik ide jurišati k tituli. :mrgreen: :roll:

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 30 nov 2009, 19:31

TheManiacs je napisao/la:
jovanbl je napisao/la:kada sam neki dan procitao izjavu fisera da bi u borcu rado vidjeli skoru , mislio sam da luepta po obicaju.

Skoro u Borac ? :lol:

Ne bih izadao nikad horde alen skoro ;)
i ja sam se zacudio kad sam cuo prvi put.

cinjenica je da se o tom u uporavi kluba razmislja, ali nisam siguran da je obavljen ikakav razgovor sa skorom.

Po meni to je nerealno samo zbog toga, sto skoro ne zeli, inace mislim da bi se pare nasle.
Inace, po meni bolje rjesenje je dovesti dzafica iz veleza u borac, nekako je realnije, velez posustaje u trci za tiutulu i evropu, a malom je sigurno cilj da zaigra u evropi , tako se ipak lakse i bolje prodaje, tu bi borac mogao i zaraditi dobro

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 nov 2009, 19:31

Rz88 je napisao/la:Uz par pojačanje, Čelik ide jurišati k tituli. :mrgreen: :roll:
Zasto da ne ako uz Sabice budu Beganovic i Brkic imate sanse(nemoj se naljutit na mene zezam se malo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

njonjo3717
Kontakt:

Post Postao/la njonjo3717 » 30 nov 2009, 19:32

U Rudaru,klub ce napustiti Kusljic(vratice se u Olimpik),a pojacanja bi trebala biti Mikic iz Laktasa i Djoric iz Modrice...inace ova dva nisu za baciti... ;) ;) Zadovoljan sam,trebalo bi samo prodati jos neke,kao sto su Stjepic,i jos neki iz veznog reda... :arrow:
Ne **** lep,nego uporan ! :)

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 30 nov 2009, 19:34

Iako navijam za Zelju Skoro je najbolji igrac nase lige nema sta i ne bi igrao nigdje u nasem prvenstvu osim u Sarajevu.Ono sto sigurno znam je da ce Zeljo dovesti najmanje 5 igraca bez Zebe,a kako mi je rekao jedan clan uprave Osim vec pregovara sa Risticem,Pelakom i Spalevicem.
AMAR OSIM!

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 nov 2009, 19:36

Ja realno kazem Škoro jeste najbolji igrac lige, i ovu ligu je davno prerastao, ali ne samo on, tu ima i igraca u drugim klubovima koji takodje mogu komotno da igraju u jacim ligama tipa : Bekrić, Čulum, Muminović, Torlak, Bilbija, Toni Sunjić, Wagner, Varea, Dzafić, Ćolić da ih sada ne nabrajam a ima ih jos puno, i prava bi bila steta da ovi igraci napuste nasu ligu, jer bi liga kvalitetom drasticno pala, a realno tesko ce ih biti zadrzati....

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 30 nov 2009, 19:37

kalimero je napisao/la:Iako navijam za Zelju Skoro je najbolji igrac nase lige nema sta i ne bi igrao nigdje u nasem prvenstvu osim u Sarajevu.Ono sto sigurno znam je da ce Zeljo dovesti najmanje 5 igraca bez Zebe,a kako mi je rekao jedan clan uprave Osim vec pregovara sa Risticem,Pelakom i Spalevicem.
To je tih pet igrača što ih vraćamo iz Zvijezde, Ninković ih je pravo utrenirao i sada će vam biti ponovo na usluzi ;) :lol: :lol:
Dragon Town

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 30 nov 2009, 19:41

zmaj_Bosne je napisao/la:
kalimero je napisao/la:Iako navijam za Zelju Skoro je najbolji igrac nase lige nema sta i ne bi igrao nigdje u nasem prvenstvu osim u Sarajevu.Ono sto sigurno znam je da ce Zeljo dovesti najmanje 5 igraca bez Zebe,a kako mi je rekao jedan clan uprave Osim vec pregovara sa Risticem,Pelakom i Spalevicem.
To je tih pet igrača što ih vraćamo iz Zvijezde, Ninković ih je pravo utrenirao i sada će vam biti ponovo na usluzi ;) :lol: :lol:
Hahahaha ma mozda cete vi dobiti jos jednu garnituru igraca iz ZELJE, jer se kod nas sprema cistka, a najavljuje se dolazak nekoliko provjerenih igraca a i sam znas da mi vas uvijek pazimo sto se igraca tice :D

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 30 nov 2009, 19:44

Ako mislis na Haznadara,Besliju i Dialibu oni u Zelju nece sigurno.
AMAR OSIM!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 30 nov 2009, 19:46

škoro ne dolazi sigurno u zeljeznicar[/quote]

e ako je on najbolji igrac ja sam onda najveci talenat evrope...[/quote]
@ jovanbl - skoru sigurno neces vidjeti u borcu, to ti garantujem :D[/quote]
bilbija daleko najbolji igrac nase lige

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 30 nov 2009, 19:50

kalimero je napisao/la:

Ako mislis na Haznadara,Besliju i Dialibu oni u Zelju nece sigurno.
Pa mozda Beslija ostane, a ovi ostali idu i Genjac jos sa njima. Pa oni poslije odlaska Ninkovića nisu bili čak ni na klupi.
@Pirke_TM87
Mislim da vise nece biti takve saradnje jer je Ninkovic otisao i nece se vise koristiti taj vid suradnje.
Dragon Town

Ton1
Kontakt:

Post Postao/la Ton1 » 30 nov 2009, 19:50

A_d_0 je napisao/la:škoro ne dolazi sigurno u zeljeznicar
e ako je on najbolji igrac ja sam onda najveci talenat evrope...[/quote]
bilbija daleko najbolji igrac nase lige[/quote]
poslije huntelaara mozda

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 30 nov 2009, 19:55

Ton1 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:škoro ne dolazi sigurno u zeljeznicar
bilbija daleko najbolji igrac nase lige[/quote]
poslije huntelaara mozda[/quote]

Koliko je skoro ove polusezone dao golova da nisu iz penala ? :roll:
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 30 nov 2009, 19:55

Za 137 KM Gerrard prelazi u Sarajevo. Kaze da zeli osvajati titule
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”