Ponosan nego staSveti je napisao/la:Obrva*
Nisam znao da si imao takvu moralnu dilemu, koja je nadasve cudna, ali mi je drago da si "uvijek" izabrao laganje, sigurno si ponosan na svoj izbor

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ponosan nego staSveti je napisao/la:Obrva*
Nisam znao da si imao takvu moralnu dilemu, koja je nadasve cudna, ali mi je drago da si "uvijek" izabrao laganje, sigurno si ponosan na svoj izbor
Ja ne lazem,za virtuala govorite da laze,a nemate materijalnih dokaza,dok su tvoje fensi obrvice vidjeli forumasiSveti je napisao/la:A biti muskarac znaci lagati?Opet ponavljam, cudan izbor nakon jos cudnije moralne dileme. Hmmm
Mene vala i ne primjecuju nesta,mozda jer sam ruzanVirtu4l je napisao/la:Možda bi i ja to uradio da me ne primjećuju, ali hvala Bogu, nije tako
zasto **** jarugo, zar nisi ti taj koji evo vec sat vremena komentarise moj vanjski izgled. Znaci moralne dileme, patolosko laganje, nacionalna pripadnost (odbacivanje gramatike maternjeg jezika), a evo sad i cudna sexualna opredjeljenost. Ti si beznadezan slucaj, zao mi jeCurry je napisao/la:Pokusava biti ironican i duhovit,ali radi to na pomalo pedderrski nacin
priznajes da si nasamaran. NapredujemoCurry je napisao/la:Da sam znao da ces ovoliko pametovati,rekao bih ti da je ok sto si pocupao obrve i da bi to svi trebali raditi jednom mjesecno.