NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

sandro82
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

Post Postao/la sandro82 » 06 maj 2016, 15:27

natio je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Jos jednom ste pokazali kavi ste papci vi iz zenice svaka cast na pobjedi ali ponasanje navijaca bruka i sramota ste ove drzave dabogda ispali iz lige do godine pa bolje igrati u banjaluci i sirokom nego u zenici mislio sam da su ovi gori al vi ste sljam bosne fuj nije ovo prvi put da se ovo desava u zenici sarajevskim klubovima
Tačno je to se isto dešava u Tuzli protiv Tuzlaka, u Širokom Brijegu pritiv škripara, u Mostaru, u Banja Luci, pa se zapitajte zbog čega!!!!
SAMO ČELIK!
Drug, treba sportski podnijeti poraz igrali ste ko ****, moraš priznati i bruka bi bila da odete u Evropu sa tim sastavom i ponašanjem,
Čuj Evropski Željo i igrači tuku službenike i osiguranje.
Bayer je prvu stvar uradio kada je naša legenda Spahić Emir udario osiguranje, ISTOG MOMENTA SUSPENDOVAO I NOGOM U GUZICU IZBACIO IZ KLUBA.
MI TO OČEKUJEMO OD EVROPSKOG ŽELJE DA SVIH PETORICU junaka (k.....) SUSPENDUJE IZ KLUBA I PROTJERA.
Sretno i vidimo se na sljedećoj tekmi, nije sve izgubljeno, biće još utakmica sa Čelikom.
Želim ti puno zdravlja, moj druže sarajevski. :bih:
Ko si ti da nesto ocekujes od Zelje? I da poredis "smetljara" sa nasim igracima?

Sent from my K00G using Tapatalk

natio
Kontakt:

Re: RE: Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

Post Postao/la natio » 06 maj 2016, 15:34

Čovjek nije "smetljar", klocu jedan, čovjek je samo radio svoj posao. Ti moraš svoje moždane vijuge malo ispeglati.
SAMO DA ZNAŠ DA ĆE TE OSTATI BEZ POLA KLUBA I BEZ PARA, ŠTO NEULASKA U EVROPU (POLA MILIONA km) ŠTO OD PLAČANJA KAZNI.
POSEBNA KAZNA ĆE BITI ZA KLOCOVE (HEROJE) KOJI SU DRŽALI I UDARILI MOMKA PO PRIVATNOJ TUŽBI. TAKO MI U ZENICI ŽIVIMO OD KRETENA KOJI DOĐU U ZENICU.
Sad mrš" sa bloga glavom bez obzira i lijeći svoje frustracije na blogu ispred.

Samo malo pogldedaj saopštenje ispod, prije nego istrčiš sa bloga. :bih: :bih:

sandro82 je napisao/la:
natio je napisao/la:
BLU SKY je napisao/la:Jos jednom ste pokazali kavi ste papci vi iz zenice svaka cast na pobjedi ali ponasanje navijaca bruka i sramota ste ove drzave dabogda ispali iz lige do godine pa bolje igrati u banjaluci i sirokom nego u zenici mislio sam da su ovi gori al vi ste sljam bosne fuj nije ovo prvi put da se ovo desava u zenici sarajevskim klubovima
Tačno je to se isto dešava u Tuzli protiv Tuzlaka, u Širokom Brijegu pritiv škripara, u Mostaru, u Banja Luci, pa se zapitajte zbog čega!!!!
SAMO ČELIK!
Drug, treba sportski podnijeti poraz igrali ste ko ****, moraš priznati i bruka bi bila da odete u Evropu sa tim sastavom i ponašanjem,
Čuj Evropski Željo i igrači tuku službenike i osiguranje.
Bayer je prvu stvar uradio kada je naša legenda Spahić Emir udario osiguranje, ISTOG MOMENTA SUSPENDOVAO I NOGOM U GUZICU IZBACIO IZ KLUBA.
MI TO OČEKUJEMO OD EVROPSKOG ŽELJE DA SVIH PETORICU junaka (k.....) SUSPENDUJE IZ KLUBA I PROTJERA.
Sretno i vidimo se na sljedećoj tekmi, nije sve izgubljeno, biće još utakmica sa Čelikom.
Želim ti puno zdravlja, moj druže sarajevski. :bih:
Ko si ti da nesto ocekujes od Zelje? I da poredis "smetljara" sa nasim igracima?

MUP ZDK-a izdao je saopštenje o dešavanjima na utakmice Čelik – Željezničar 1:0, odigranoj u srijedu, 04. maja 2016. godine na Bilinom polju, a koje vam prenosimo u cijelosti.

"Dana 04.05.2016. godine, na stadionu Bilino polje u Zenici, nakon odigravanja nogometne utakmice između NK “Čelik” i FK „Željezničar“, na terenu za igru, od strane igrača nogometnog kluba „Željezničar“ fizički je napadnut, udarcem noge u štit, pripadnik zaštitarske agencije koja je bila angažovana na održavaju reda na stadionu. Netačni su navodi izneseni od strane pojedinih medija da je u navedenom slučaju napadnut pripadnik Specijalne policijske jedinice Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona. Ovaj fizički napad je zadokumentovan od strane policijskih službenika, kao i drugi incident u kojem je, takođe od strane igrača nogometnog kluba „Željezničar”, fizički napadnut radnik koji je bio angažovan na održavanju i koji je tom prilikom zadobio lakše tjelesne povrede.

Nakon dokumentovanja ovih napada, od strane službenika policije će protiv počinilaca istih biti preduzete zakonom predviđene mjere i radnje. Takođe su, u 16,50 sati, na sjevernoj tribini stadiona Bilino polje, policijski službenici lišili slobode lica I.Z. i Ć.S., oba lica iz Sarajeva, zbog kršenja odredbi Zakona o bezbjednosti održavanja sportskih takmičenja u Zeničko-dobojskom kantonu", navodi se u saopštenju.

Istovremeno, trener Željezničara, Edis Mulalić je, kako je potvrđeno portalu Sportzdk.ba, insistirao kod ljudi iz NK Čelik da umjesto u VIP loži na “istočnoj” strani, utakmicu prati sa “zapada” gdje je, kako je tom prilikom rekao, “želio biti blizu svojih igrača”.

“Mulalić je utakmicu pratio normalno i imao je od strane komesara za bezbjednost NK Čelik Muje Mešanovića osiguranu pratnju koja se brinula za njegovu bezbjednost. Tek kada su igrači Željezničara na terenu napali jedno lice, u uzavreloj atmosferi neki od gledalaca uputili su i Mulaliću pogrdne riječi”, rekao je za Sportzdk.ba izvor iz NK Čelik

sandro82
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

Post Postao/la sandro82 » 06 maj 2016, 15:58

Glupko Spahu neki mediji zovu "smetljarem",al ti to ne kontas... citaj novine ako vec ne citas knjige glupko...

natio
Kontakt:

Post Postao/la natio » 06 maj 2016, 16:14

Klocu, dobio si odgovore i ispoštujte vase čarlama standarde, nemoj se ljutiti, kažem ti ja frustracije treba na vrijeme lijčiti, na drugom polju
pozdrav moj drže sarajevski i poraz od Čelika morate sportski prihvatiti, to vam savjetujemo ako želite dogodine u evropu.

natio
Kontakt:

Post Postao/la natio » 06 maj 2016, 16:18

sandro82 je napisao/la:Glupko Spahu neki mediji zovu "smetljarem",al ti to ne kontas... citaj novine ako vec ne citas knjige glupko...

Samo još nam vratite stolicu za evropsku grbavicu, ako vam ista stvarno nedostaje, mi iz Zenice smo voljni da istu doniramo, (prosjacima smo uvijek davali) ali neznamo kako će se crvena boja slagati, heee :bih:

natio
Kontakt:

Post Postao/la natio » 06 maj 2016, 16:22

Klocu,
Legendu si ti nazvao tako,

shalabajzer
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

Post Postao/la shalabajzer » 06 maj 2016, 16:34

sandro82 je napisao/la:
tale07 je napisao/la:
sandro82 je napisao/la:Bez namjere da ikoga vrijedjam,zelim samo da pitam navijace Celika kakva je situacija u Zenici,mislim kako se zivi?

Fino brate, zaposlis se u sarajevu uzimas pare, za vikend u ze trosis kesovinu, al najsladje je od svega slusati kmecanje sarajlija 5 Dana u sedmicu kako raja sa strane Im uzima poslove a kako njihova djeca se ne mogu zaposliti ;)
Lp.

Sent from my MI 4W using Tapatalk
Vidi pasha nije to tako kako mislis,ja sam licno jednu poznatu zenicanku zaposlio u jednu gimnaziju u Sarajevu,a to sve da bi bila "zlatna ribica" i ispunjavala moje posebne zelje... sluzi svrsi,kao i svi vi... kad ste dobili kakvo rukovodece mjesto,zapitajte se malo??
Svako dobro zelim...

Sluzi svrsi ?? Zakljuci 2(dvojku) tvojoj djeci (ako ih imas, nesto cisto sumnjam, jer mislim da si ti neki balavac obicni, koji picke vidio nije osim na TV 1000) koja imaju koeficijent inteligencije kao prosjecna sobna temperatura ??
Legendo puno gledas americke si-fi filmove, pa zivis u zabludi.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 06 maj 2016, 16:36

sandro82 je napisao/la:Bez namjere da ikoga vrijedjam,zelim samo da pitam navijace Celika kakva je situacija u Zenici,mislim kako se zivi?

A kako ce se ziviti.I ove godine bez Evrope,bas kao i vi..Tesko..
Kod Vas ? Jel GRAS donirao pare ? Vidim taxisti jesu...Samo lagano,taman do sljedece godine mozete izgradit vip lozu
!

sandro82
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: NK Čelik Zenica (opšte diskusije)

Post Postao/la sandro82 » 06 maj 2016, 17:44

shalabajzer je napisao/la:
sandro82 je napisao/la:
tale07 je napisao/la: Fino brate, zaposlis se u sarajevu uzimas pare, za vikend u ze trosis kesovinu, al najsladje je od svega slusati kmecanje sarajlija 5 Dana u sedmicu kako raja sa strane Im uzima poslove a kako njihova djeca se ne mogu zaposliti ;)
Lp.

Sent from my MI 4W using Tapatalk
Vidi pasha nije to tako kako mislis,ja sam licno jednu poznatu zenicanku zaposlio u jednu gimnaziju u Sarajevu,a to sve da bi bila "zlatna ribica" i ispunjavala moje posebne zelje... sluzi svrsi,kao i svi vi... kad ste dobili kakvo rukovodece mjesto,zapitajte se malo??
Svako dobro zelim...

Sluzi svrsi ?? Zakljuci 2(dvojku) tvojoj djeci (ako ih imas, nesto cisto sumnjam, jer mislim da si ti neki balavac obicni, koji picke vidio nije osim na TV 1000) koja imaju koeficijent inteligencije kao prosjecna sobna temperatura ??
Legendo puno gledas americke si-fi filmove, pa zivis u zabludi.
Jesu li svi ljudi u Zenici glupi i nepismeni? Legendo obrazuj se,palatalizacija,svrha->svrsi!!

www.enciklopedija.hr/natuknica.aspx?id=46202

Nevjerovatno,hvala Bogu ne disem isti vazduh kao i vi...
GLUPKO SJEDI JEDAN...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 06 maj 2016, 17:56

:lolno: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

Ako neko nije shvatio odgovor onda si to ti.

Covjek napisao "sluzu svrsi" i stavio upitnik. I na to pitanje koje je tebi postavio, on je odmah dao odgovor. Svrha joj je, da ti djetetu da dvojku.... :idea:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 06 maj 2016, 18:47

Pasha je napisao/la::lolno: :rol: :rol: :urnebes: :urnebes:

Ako neko nije shvatio odgovor onda si to ti.

Covjek napisao "sluzu svrsi" i stavio upitnik. I na to pitanje koje je tebi postavio, on je odmah dao odgovor. Svrha joj je, da ti djetetu da dvojku.... :idea:
Hvala na mukotrpnom odgovoru. Vjeruj mi da ne bih znao kako da mu pojasnim. Kao sto ja napisah gore....koeficijent inteligencije ko sobna temperatura u proljece :)

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 06 maj 2016, 19:20

Evo ja zivim bolje od tebe 100 %.

Sta hoces da kazes da je u Sarajevu neki ekstra standard i da tamo ljudi ekstra zive, primjera radi radnici Grassa, itd...

Ali ti si skroz profulao temu, ovo je sportski a ne privredni sajt.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 maj 2016, 21:53

Pa sta da ti kazem bez da ikog vrijedjam ulazemo u stadion pravimo arene ne trazimo pare po merhametu i po karitasu za stolice i tako **** ima se moze se

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 maj 2016, 00:38

Sto citirate trolla, on se tim hrani.
Ebat mu mater nek sanja o drzavama u drzavi, samo pokazuje koliko je prosjecnog Sarajliju briga za ostale dijelove BiH
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 07 maj 2016, 13:13

Vrati stolice klošaru.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 maj 2016, 23:38

samocelik je napisao/la:

Vrati stolice klošaru.
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 10 maj 2016, 03:24

Ovo akciju "stolice za evropsku Grbavicu" su pokrenuli navijaci, dakle od navijaca koji vole svoj klub i kojem nastojimo pomoci.
Da, trudimo se, pokusavamo svim silama, izgraditi nasu Grbavicu, koja je potpuno unistena u prethodnom ratu i spaljena bukvalno do temelja. Hvala vam sto vi taj isti stadion nazivate "sugavicom" "golubarnik" itd. Zasijat ce ona kad tad ;)
A vi se sakrivajte po tribinama stadiona (kada dodje neki sarajevski tim) i furajte taj nekakav bojkot jer se ne moze skupiti 50-ak normalnih navijaca na vasoj tribini.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

vivaILchelik
Kontakt:

Post Postao/la vivaILchelik » 10 maj 2016, 11:45

KONTRASVIH je napisao/la:Ovo akciju "stolice za evropsku Grbavicu" su pokrenuli navijaci, dakle od navijaca koji vole svoj klub i kojem nastojimo pomoci.
Da, trudimo se, pokusavamo svim silama, izgraditi nasu Grbavicu, koja je potpuno unistena u prethodnom ratu i spaljena bukvalno do temelja. Hvala vam sto vi taj isti stadion nazivate "sugavicom" "golubarnik" itd. Zasijat ce ona kad tad ;)
A vi se sakrivajte po tribinama stadiona (kada dodje neki sarajevski tim) i furajte taj nekakav bojkot jer se ne moze skupiti 50-ak normalnih navijaca na vasoj tribini.
Po tvojoj prici ispade da se mi smijemo to sto je zadesilo grbavicu u ratu, ali ne mozete se na to vaditi i 20+ godina poslije rata...
¤ ¤ 1970/1971; 1971/1972 -Prvak MitEuropa Kupa;
¤ ¤ 1975-Prvi u grupi Intertoto kupa;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996; 1996/1997 - Sampioni BiH;
¤ ¤ 1994/1995; 1995/1996 - Osvajaci kupa BiH

tale07
Kontakt:

Post Postao/la tale07 » 10 maj 2016, 12:17

vivaILchelik je napisao/la:
KONTRASVIH je napisao/la:Ovo akciju "stolice za evropsku Grbavicu" su pokrenuli navijaci, dakle od navijaca koji vole svoj klub i kojem nastojimo pomoci.
Po tvojoj prici ispade da se mi smijemo to sto je zadesilo grbavicu u ratu, ali ne mozete se na to vaditi i 20+ godina poslije rata...
Ma oni s Grbavice mogu sve, imaju veto :lol:

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 10 maj 2016, 12:43

http://sportsport.ba/bh_fudbal/horic-pr ... som/194023

Horić protiv Gorice igrao sa slomljenim nosom

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/horic-pr ... som/194023

Da nam je ovakvu trojicu bili bi prvaci, kakvo srce ima ovaj momak to je nevejrovatno
Opstanak moramo izboriti

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, MostarReds22, supervizor i 36 gostiju.