Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mario Vrančić
Ja ne znam sta je s njim, pa on je na klupi najgoreg tima u ligi ovog Darmstadta, sto je gore prosle godine je vecinu utakmica proveo na klupi takodjer najgoreg tima te sezone u ligi (ne mogu se ni imena kluba sjetiti).
I to sve sa 25 godina na ledjima kad treba da je najbolji i da se bori za transfer u top 5 klubova u ligi, on sjedi na klupi kluba koji ce ispasti iz lige kao uostalom i prosle godine.
I to sve sa 25 godina na ledjima kad treba da je najbolji i da se bori za transfer u top 5 klubova u ligi, on sjedi na klupi kluba koji ce ispasti iz lige kao uostalom i prosle godine.
-
SjeverniVjetar
To je valjda igrac koji bi nam donio tri boda u Belgiji.?
E jbg,sve dok se ne nametne u Darmstadtu onda tesko da moze biti neki bitniji faktor u repki,posebno u jacim utakmicama.
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 12 sep 2015, 17:44, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Igrao ili ne za Hadzića je Iniesta,i kad ga probude u pola noci.
Gledao sam ih uzivo obojicu,sve je jasno iz aviona.
Gledao sam ih uzivo obojicu,sve je jasno iz aviona.
Hadzic je bar standardan u klubu.
Igrac koji se ne moze izboriti u Darmstadtu, ne moze biti standardan ni u nasoj reprezentaciji.
Vise sam ocekivao od ovog momka.
Igrac koji se ne moze izboriti u Darmstadtu, ne moze biti standardan ni u nasoj reprezentaciji.
Standardno preuveličavanje naših igrača..SjeverniVjetar je napisao/la:To je valjda igrac koji bi nam donio tri boda u Belgiji.?
Nad tobom sunce najljepše sja
Jest standardan ali u kojem klubu. Sigurno bi njegov klub igrao na noz sa ovakvim Bundesligasem. Imamo ih standardnih koliko hoces ako za mjerilo uzimas klubove vrijedne 15ak miliona Eura.mercurial je napisao/la:Hadzic je bar standardan u klubu.
Eto nek Darmstadt vrijedi vise 
Poredis Hadzica od kojeg navijaci nista nikad nisu ni ocekivali (moze samo iznenaditi) i Vrancica kojeg smo cekali ko ozebli sunce. Na nekim portalima se cak i najavljivalo da bi mogao biti pojacanje Dortmunda, a da ne kazem da je najavljivan kao zamjena za Misimovica.
Ma samo nek se Cimirot ustali u PAOK-u i eto njega u pocetnom sastavu reprezentacije. Ocekujem ga vec protiv Walesa u odsustvu Besica, a mozda i Pjanica. Ovaj Vrancic u najboljem slucaju moze zamijeniti Susica na klupi, posto je ovome cak uspjeh zaigrati u Hajduku.
Poredis Hadzica od kojeg navijaci nista nikad nisu ni ocekivali (moze samo iznenaditi) i Vrancica kojeg smo cekali ko ozebli sunce. Na nekim portalima se cak i najavljivalo da bi mogao biti pojacanje Dortmunda, a da ne kazem da je najavljivan kao zamjena za Misimovica.
Ma samo nek se Cimirot ustali u PAOK-u i eto njega u pocetnom sastavu reprezentacije. Ocekujem ga vec protiv Walesa u odsustvu Besica, a mozda i Pjanica. Ovaj Vrancic u najboljem slucaju moze zamijeniti Susica na klupi, posto je ovome cak uspjeh zaigrati u Hajduku.
Covjek je tek stigao u klub i mislim da prerano donosis prosudbe. Bez ikakvih poguranaca cijena mu je duplo veca nego Anelova i moje misljenje je da oni ne mogu u istu recenicu kao igraci uopce. Zar Anel nije DM i zasto bi ga uopce usporedjivali sa Mariom. Ali eto svi vi koji branite Hadzica imat cete se vremena hvatati za glavu.mercurial je napisao/la:Eto nek Darmstadt vrijedi vise
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa ne igra u Drini iz Zvornika negu u Sturmu.dubrovnik je napisao/la:Jest standardan ali u kojem klubu. Sigurno bi njegov klub igrao na noz sa ovakvim Bundesligasem. Imamo ih standardnih koliko hoces ako za mjerilo uzimas klubove vrijedne 15ak miliona Eura.mercurial je napisao/la:Hadzic je bar standardan u klubu.
Eto Sturm je institucija. Koliko ima pobjeda ove godine u mocnoj Austrijskoj ligi. Usput ne znam kolika je vrijednost Drine ali 15 miliona nije sigurno. Dobro ce biti ako je i 4 puta manje.calcio je napisao/la:Pa ne igra u Drini iz Zvornika negu u Sturmu.dubrovnik je napisao/la:Jest standardan ali u kojem klubu. Sigurno bi njegov klub igrao na noz sa ovakvim Bundesligasem. Imamo ih standardnih koliko hoces ako za mjerilo uzimas klubove vrijedne 15ak miliona Eura.mercurial je napisao/la:Hadzic je bar standardan u klubu.
Kakve se samo lazi ovdje iznose pa ovo je stvarno jadno. Ovaj momak iznad TVRDI da je vecinu utakmica proveo na klupi. E pa sada ti nama lijepo objasni kako je to vecinu proveo na klupi kada je od 38 utakmica odigrao 30 utakmica. A od onih 8 bar u pola njih nije igrao zbog povreda. Osim toga covjek je bio prema ocijenama drugi najbolji igrac svog tima prosle sezone. Znaci drugi najbolji od 24 igraca. Stigao je u novi klub. Nije tako jednostavno izbacite nekog igraca iz prvih 11. I svaki bundesligas je za klasu jaci od ovako loseg Sturma koji je vec godinama los. Oni bi sluzili za nabijanje gol razlike u Bundesligi. E strucnjaka, svasta.mercurial je napisao/la:Ja ne znam sta je s njim, pa on je na klupi najgoreg tima u ligi ovog Darmstadta, sto je gore prosle godine je vecinu utakmica proveo na klupi takodjer najgoreg tima te sezone u ligi (ne mogu se ni imena kluba sjetiti).
Pa i Susiceva cijena je puno puno veca od Vranciceve.
Od 30 utakmica, 23 je bio starter. U tih 30 utakmica 2 gola i 1 asistenciju.
Pogledaj malo gdje su njegovi bivsi saigraci napravili transfere, a igrac ako je pravi odmah ce se ustaliti u pocetnu postavu kluba u koji dodje, pogledaj samo Sunjica, a Boze dragi pricamo o Darmstadtu.
Od 30 utakmica, 23 je bio starter. U tih 30 utakmica 2 gola i 1 asistenciju.
Pogledaj malo gdje su njegovi bivsi saigraci napravili transfere, a igrac ako je pravi odmah ce se ustaliti u pocetnu postavu kluba u koji dodje, pogledaj samo Sunjica, a Boze dragi pricamo o Darmstadtu.
-
SjeverniVjetar
Ma kakve veze Hadzic sada ims sa Vrancicem? Ne igraju istu poziciju, Vranciceva konkurencija je Medo I sl.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa i Sunjica su oni sahranili, osim nas nekolicine koji smo od pocetka tvrdili da je momak kvalitetan stoper.
Kakav sad Susic i prije Hadzic. Ovdje se govori o Vrancicu a ti spominjes neke druge igrace. Ni jedan ni drugi nije njemu konkurencija. Njemu je najveca konkurencija Medunjanin ako se gleda prema pozicijama. Osim toga jako dobro znas da vrijednost igraca raste poslje nastupa za reprezentaciju a kamoli za top 20-30 reprezentaciju. Vrancic je u zadnje tri sezone za Paderborn 30,30 i 33 utakmica od 38. Bile je i povreda. Radi se o standardnom igracu sto si ti ocigledno znao jer vidim da odjenom znas i koliko je bio starter od tih 30 prosle sezone. A napisao si "sto je gore prosle godine je vecinu utakmica proveo na klupi" sto NIJE TACAN PODATAK.
A znaci pozicija mu je ofanzivni vezni, a 2 gola i 1 asistencija u citavoj prosloj sezoni.
On treba biti glavni igrac klubova poput Paderborna ili Darmstadta da bi nesto postigao, odnosno da bi ga neko primijetio. Ovako dok on nije siguran u pocetnoj postavi tih klubova nece ni napredovati puno u karijeri.
Medunjanin nista nije bolji, samo se nadam da ce se Prcic i Cimirot sto prije ustaliti u svojim klubovima da konacno dobijemo pravu konkurenciju u veznom redu reprezentacije. Od ovih Hadzic, Susic, Vrancic, Medunjanin (sve je to isto) nema nista.
On treba biti glavni igrac klubova poput Paderborna ili Darmstadta da bi nesto postigao, odnosno da bi ga neko primijetio. Ovako dok on nije siguran u pocetnoj postavi tih klubova nece ni napredovati puno u karijeri.
Medunjanin nista nije bolji, samo se nadam da ce se Prcic i Cimirot sto prije ustaliti u svojim klubovima da konacno dobijemo pravu konkurenciju u veznom redu reprezentacije. Od ovih Hadzic, Susic, Vrancic, Medunjanin (sve je to isto) nema nista.
Nije ni Medunjanin ofanzivni vezni. Koliko je on postigao golova prosle sezone. Koliko je utakmica odigrao kada vec to spominjes. Hadzic kao defanzivni vezni u reprezentaciji kojega si ti spomenuo mu sigurno nije konkurencija. TSS donekle. Vrancic je centralni vezni koji moze odigrati i desetku. I jos jednom za igraca koji je odigrao 30 utakmica od 38 ne mozes tvrditi da nije standardan a bilo je i povreda. I on jeste bio jedan od boljih prosle sezone. Samo to ocigledno nije dovoljno za tvoje visoke kriterijume. Bio je drugi najbolje ocijenjeni igrac za svoj klub.mercurial je napisao/la:A znaci pozicija mu je ofanzivni vezni, a 2 gola i 1 asistencija u citavoj prosloj sezoni.
Paderborn Squad Bundesliga 2014/2015
Ima samo jedna velika razlika. Svi ovi igraci su dobili sansu da pokazu koliko mogu. Cak i Prcic je dobio dvije pune utakmice. Ako ovaj igrac isto nebi nista pokazao u dvije utakmice ja bi rekao kao sto sam i rekao za Prcica da to nije dovoljan nivo i neka jos napreduje. A ovako neznamo ni ti ni ja ni niko koliko moze ovaj igrac realno. Ja ga hvalim jer mislim da ima dovoljan kvalitet.mercurial je napisao/la:Medunjanin nista nije bolji, samo se nadam da ce se Prcic i Cimirot sto prije ustaliti u svojim klubovima da konacno dobijemo pravu konkurenciju u veznom redu reprezentacije. Od ovih Hadzic, Susic, Vrancic, Medunjanin (sve je to isto) nema nista.
Vidjet cemo, ja bih najsretniji bio da je on ove sezone presao direktno u Dortmund. Ovo za sad mi ne ulijeva povjerenje. Realno Salihovic moze jos uvijek vise pruziti od svih ovih nabrojanih, ali steta ode u Kinu za parama.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Beduin, Google Adsense [Bot], greenwood, Sarajevskigigant1921, Serha, signalidunapark i 46 gostiju.