On je kriv i za trade Ray Allena u Sonicse.
2015-16 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015-16 NBA Off-Season
On je kriv i za trade Ray Allena u Sonicse.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ovo ne valja za Kingse , ali fakat narusena atmosfera odmah.
To se samo maoze izljeciti pobjedama ili prstenom ,a li od toga nista tako da Kingsi ili Karl ili Boogie moraju rijesti vrlo brzo ako hoce zdravu ekipu.
To se samo maoze izljeciti pobjedama ili prstenom ,a li od toga nista tako da Kingsi ili Karl ili Boogie moraju rijesti vrlo brzo ako hoce zdravu ekipu.
- IlCapitano
- Kontakt:
Kaze Zach Lowe da mu je par ljudi u ligi reklo kako ocekuju da Love potpise novi ugovor sa Cavsima, a onda izvrse sign and trade u neku drugu ekipu...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- adriano_leite
- Kontakt:
Moguce s Portlandom za Aldridgea, o cemu sam pisao na Portlandovoj temi. Isto je moguce i trejd za Cousinsa ali ne znam zasto smo onda potpisali i Mozzya, tako da mislim da je ipak ovo prvo. Svaki dan izlaze vijesti kako je LMA stavio Cavse na sami vrh liste timova gdje bi zelio otici. Mozda je moguc i trade sa nekom ekipom gdje bi dobili visok pick pa birali najspremnijeg za NBA ligu koji bi bio na rookie ugovoru pa da se moze pitpisati Wade. Svasta je moguce, a vrlo je moguce i da se nista ne desi. Vazda ovako plivaju informacije uoci drafta.IlCapitano je napisao/la:Kaze Zach Lowe da mu je par ljudi u ligi reklo kako ocekuju da Love potpise novi ugovor sa Cavsima, a onda izvrse sign and trade u neku drugu ekipu...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mozgov za 5mil kao drugi centar? Mislim da bi ostalih 29 ekipa odma potpisalo, pa i za 6 godisnje...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bucksi opet nesto pokusavaju miksati. MCW i Henson dostupni za trade za neki visi pick iznad 12.
- Donnie Darko
- Kontakt:
To je nemoguće.IlCapitano je napisao/la:Kaze Zach Lowe da mu je par ljudi u ligi reklo kako ocekuju da Love potpise novi ugovor sa Cavsima, a onda izvrse sign and trade u neku drugu ekipu...
Sign and trade je bukvalno potpisivanje novog ugovora, tako da ga ne mora produžiti sa Cavsima
Produživanje ugovora, a da je pri tome svjestan da će biti trejdovan, nema apsolutno nikakvog smisla za Lovea, jer to znači da ga mogu trejdati gdje god žele a da se on ništa ne pita.
Neko reče Portland, ne vjerujem iskreno da bi Love bio zainteresovan za igranje u Portlandu.
imal išta da se oko indiane spominje, isto kao da je franšiza u stanju mirovanja 
nema potpisa
Tamo je odrastao.Donnie Darko je napisao/la: Neko reče Portland, ne vjerujem iskreno da bi Love bio zainteresovan za igranje u Portlandu.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma dobro, pogrešno sam se izrazio, zna se na šta mislim uglavnom.Donnie Darko je napisao/la:To je nemoguće.IlCapitano je napisao/la:Kaze Zach Lowe da mu je par ljudi u ligi reklo kako ocekuju da Love potpise novi ugovor sa Cavsima, a onda izvrse sign and trade u neku drugu ekipu...
Sign and trade je bukvalno potpisivanje novog ugovora, tako da ga ne mora produžiti sa Cavsima![]()
Produživanje ugovora, a da je pri tome svjestan da će biti trejdovan, nema apsolutno nikakvog smisla za Lovea, jer to znači da ga mogu trejdati gdje god žele a da se on ništa ne pita.
Neko reče Portland, ne vjerujem iskreno da bi Love bio zainteresovan za igranje u Portlandu.
Love dogovori max sa Celticsima i Cavsi zauzvrat dobiju Olynyka i Bradleya, mjera.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- adriano_leite
- Kontakt:
Tada bi Mozgov bio treci centar, a ne drugi ili ako bi bio drugi, ne bi imalo smisla drzati Andya, jer bi rotacija na PF/C imala preko 42 miliona platu (sa Cousinsom) a premalo minuta. Uglavnom dobro si to okrenuo da sam protiv Mozgova i kao da je los za te pareJHam je napisao/la:Mozgov za 5mil kao drugi centar? Mislim da bi ostalih 29 ekipa odma potpisalo, pa i za 6 godisnje...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne kazem ja da si ti rekao da je mozgov los za te pare, ne seri, nego pises isto kao da je 5mil puno za backup centra. Varejaoa komotno mozete trejdovati, dok se opet nije povrijedio(ako je ozdravio uopste)..
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne, nije plata uopste problem, nego bi bio problem da bismo u tom slucaju imali Cousinsa kao startera, Varejaa, Mozgova, Tristana (jer cemo ga 99% potpisati), gdje bi Cousins igrao 35 minuta, a za Andya i Mozgova ostaje koliko? 13 minuta, s tim da bi Andy mogao dijeliti minute sa Tristanom na PF, ali Mozgov je mnogo bolji igrac od tih dostupnih 13 minuta u rotaciji na C. To je meni nelogicno i mislim da u toj situaciji Mozgov ne bi mogao pokazati sve sto moze, a nakon playoffa i onoga sto je igrao u RS za nas, sigurno nije zasluzio samo 13 minuta. Andya da se trejda nema sanse, jer je lik ikona kluba, a i grada. Igraci ga vole, navijaci ga vole, FO ga voli, a sto je najbitnije James ga voli, dakle svi ga vole iako bih volio da se James tu ne pita, ali se ipak pita. Ne znam ni ko bi nesto kvalitetno ponudio za njega, jer smo odbijali sve moguce ponude za njega do sada. Iz tog razloga sam rekao da tesko dolazi Cousins, te da je logicnija razmjena LMA za Lovea, nego Cousins Love, a sve to na Zachove izvore koji govore da bi Love mogao sign and trade u drugi tim i jer svaki dan izlaze informacije da je LMA stavio i Cavse u sami vrh zeljene destinacije.JHam je napisao/la:Ne kazem ja da si ti rekao da je mozgov los za te pare, ne seri, nego pises isto kao da je 5mil puno za backup centra. Varejaoa komotno mozete trejdovati, dok se opet nije povrijedio(ako je ozdravio uopste)..
Btw. ozdravio je Andy, tj. u trenaznom je procesu (vjerovatno laksem), pa je tako i bio na treninzima u finalnoj seriji i radio sa visokim igracima Cavsa na treninzima, ali vise u sluzbi nekog vida trenera nego igraca. Slicno onome sto je radio Potapenko kao trener, bio je big body pod kosem, a sumnjam da bi se rizikovalo da nije zdrav.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
da u nekom ludom scenariju Cousins moze doci u Cavse a uslov je da Andy dobije nogu, on bi je dobio iste sekunde
te izlizane price fan base, svi ga vole i tako to mozda su bile aktuelne prije 30-ak ili koliko vec godina a mi zivimo u 2015-toj gdje se sve vrti oko novca i uspijeha
te izlizane price fan base, svi ga vole i tako to mozda su bile aktuelne prije 30-ak ili koliko vec godina a mi zivimo u 2015-toj gdje se sve vrti oko novca i uspijeha
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- adriano_leite
- Kontakt:
Mislis da nije bilo ponuda kada su svi otisli iz Clevelanda a on ostao sa mladom ekipom u rebuildingu? Pa lik je tada potpisao i novi ugovor, ne samo da je ostao, nego se i dugorocno vezao za tim, ugovorom, a komotno je mogao biti trejdan ili jednostavno smo mogli da ne produzimo ugovor sa njim. Da Cousins dodje kod nas, nije uopste ludi scenarij ako u suprotnom pravcu krene Love, ali naravno Love treba da prihvati to, jer tesko da SAC moze dobiti nesto vise od Lovea za Cousinsa. Ja mislim da bi Cousins bio problem jer bi bio treca opcija i bio bi nezainteresovan za igru, jer momak nije dobar u glavi nikako. Ja bih licno vise volio da Love ostane ili da dodje LMA ili da jednostvno ostanemo i bez Lovea i LMA, a da Cousins ne dodje. Cousins je igracina, to se zna, ali je itekako precijenjen. S druge strane imas Andya koji se sigurno nece posvadjati sa nekim, zna svoje mjesto, zna sta moze, uvijek ce dati 150% sebe, bez obzira da li dobio loptu u napadu ili ne. Ja ne govorim da je Andy bolji igrac od Cousinsa, ali je sigurno bolji saigrac i pametniji od Cousinsa. Uostalom vidjecemo sta ce se izdesavati u narednom periodu, kako sa Loveom, tako i sa Cousinsom i ostalim igracima. Vlasnik Kingsa je rekao kako ne zeli trejdati Cousinsa, tako da mozda Cousins nece uopste ni otici iz SAC.miki_92 je napisao/la:da u nekom ludom scenariju Cousins moze doci u Cavse a uslov je da Andy dobije nogu, on bi je dobio iste sekunde
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
U kojem ludom scenariju bi Cousins, najjaci ofabzivni cebtar lige bio treca napadacka opcija u nekoj ekipi da mi je i to vidjeti. LeBronu treba neko kao Cousins ili LMA ko moze biti konstantna prijetnja sa posta i ako mu uspoju to osigurati plus back-up playa siguran sam da sljedece godine osvaja.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma kao da gledam,Cousins ce ostati u SAC(jer im se vlasnik petlja u sve),ekipa ce igrati lose na prejakom Zapadu,a onda ce ga trejdovati u trade deadlineu kad skontaju da to vise ne moze tako.Takodje,ako je on zaista toliko dominantan C kao sto to ovdje mnogi pisu,vrijeme je da konacno uvede ekipu u PO il barem bude u nekoj "mrtvoj trci" za 8.mjesto.Davisu je to poslo za rukom u upola manje vremena,a nije da nesto ima kvalitetniju ekipu...
- Donnie Darko
- Kontakt:
1. Davis je klasa iznad Cousinsa. Cousins tesko da ce ikada biti njegov level. Vise je level igraca poput Westbrooka koji takodjer ne moze sam uvesti ekipu u PO na zapadu.
2. Ima bolje saigrace, mozda ne mnogo bolje ali bolje kako god.
3. Igra u mnogo zdravijem okruzenju.
Moje vidjenje.
2. Ima bolje saigrace, mozda ne mnogo bolje ali bolje kako god.
3. Igra u mnogo zdravijem okruzenju.
Moje vidjenje.
Smijesno je Davisa porediti sa Cousinsom jer je Davis jedan od najvecih talenata koji se pojavio u ligi u zadnjih x godina i vec sad vjerovatno jedini legitimni nasljednik LBJ-a kao najboljeg igraca lige.
hrpa scrubova i pickova 2. runde nudjena, tesko za odbiti nema staadriano_leite je napisao/la:Mislis da nije bilo ponuda kada su svi otisli iz Clevelanda a on ostao sa mladom ekipom u rebuildingu? Pa lik je tada potpisao i novi ugovor, ne samo da je ostao, nego se i dugorocno vezao za tim, ugovorom, a komotno je mogao biti trejdan ili jednostavno smo mogli da ne produzimo ugovor sa njim. Da Cousins dodje kod nas, nije uopste ludi scenarij ako u suprotnom pravcu krene Love, ali naravno Love treba da prihvati to, jer tesko da SAC moze dobiti nesto vise od Lovea za Cousinsa. Ja mislim da bi Cousins bio problem jer bi bio treca opcija i bio bi nezainteresovan za igru, jer momak nije dobar u glavi nikako. Ja bih licno vise volio da Love ostane ili da dodje LMA ili da jednostvno ostanemo i bez Lovea i LMA, a da Cousins ne dodje. Cousins je igracina, to se zna, ali je itekako precijenjen. S druge strane imas Andya koji se sigurno nece posvadjati sa nekim, zna svoje mjesto, zna sta moze, uvijek ce dati 150% sebe, bez obzira da li dobio loptu u napadu ili ne. Ja ne govorim da je Andy bolji igrac od Cousinsa, ali je sigurno bolji saigrac i pametniji od Cousinsa. Uostalom vidjecemo sta ce se izdesavati u narednom periodu, kako sa Loveom, tako i sa Cousinsom i ostalim igracima. Vlasnik Kingsa je rekao kako ne zeli trejdati Cousinsa, tako da mozda Cousins nece uopste ni otici iz SAC.miki_92 je napisao/la:da u nekom ludom scenariju Cousins moze doci u Cavse a uslov je da Andy dobije nogu, on bi je dobio iste sekunde
u ovu tezu da bi neki GM uzeo Andya prije Rodjaka jos valjda samo ti vjerujes i jos poneki clan Andyeve uze porodice (mada je i to upitno)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.