jos jedan jak argument , dominiras momcino

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
[youtube][/youtube]miki_92 je napisao/la:sad idemo malo udariti na sentimentalnost, oni su jadni i siromasni pusti ih da igraju![]()
jos jedan jak argument , dominiras momcino
Troll level proGalion je napisao/la:Jesam li ja sinoć bio jedini koji je utakmicu BATE-Partizan gledao isključivo zbog BATe-a
stara je to kukaBvB09 je napisao/la:Troll level proGalion je napisao/la:Jesam li ja sinoć bio jedini koji je utakmicu BATE-Partizan gledao isključivo zbog BATe-a
Kako nemas Arenu BiH?KopLfc je napisao/la:Imam pet arena i nijedna ne prenosi najjacu utakmicu veceri,a i OBN jbo li vas Dinamo u pakas,navijaci Dinama to nece gledati.
Pa jednu tekmu utorkom i jednu cetvrtkom.SlevinKelevra je napisao/la:Meni samo nije jasno kakav su to oni paket uzeli pa BHT, FTV i RTRS ne mogu prenositi razlicite utakmice?
Nuno nije neki trener, ali i Monaco je odlicna ekipa- to treba imati u vidu.JoeBleck je napisao/la:Večeras će Monaco našamarati Valenciju.Uzrok tome, naravno Nuno bilde.
Mark my words !
Ja sam gledao i pisalo je. Možda si gledao na Areni 1 Srbija, a ne Arena 1 BiH. Nije ista shema na kecu kad je LP i JSL/Premier Liga BiH u pitanju.KopLfc je napisao/la:@Mesilla imam,ali gledao program na netu,nije pisalo da prenose Valencia-Monaco. Obradova me,hvala momcino.
I mene je izradilo. Rekao je ovaj da Arena1 BiH prenosi Celtic i onda se ukljucise na Valensija - Monako.Otelo je napisao/la:Ja sam gledao i pisalo je. Možda si gledao na Areni 1 Srbija, a ne Arena 1 BiH. Nije ista shema na kecu kad je LP i JSL/Premier Liga BiH u pitanju.KopLfc je napisao/la:@Mesilla imam,ali gledao program na netu,nije pisalo da prenose Valencia-Monaco. Obradova me,hvala momcino.
Sviđa mi se nova grafika LP, tek je sad primjetio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.