Belgija - BiH / BiH - Andora

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

U ovim utakmicama cemo osvojiti...

6 bodova
116
34%
4 boda
116
34%
3 boda
92
27%
2 boda
0
Nema glasova.
1 bod
6
2%
0 bodova
10
3%

Ukupno glasova: 340

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Belgija - BiH / BiH - Andora

Post Postao/la Papastathopoulos » 13 avg 2015, 18:47

Goalgetter je napisao/la:Ja sad bas nesto se pitam kad sam protiv Izraela bio na Bilinom Polju kad ce vise promjeniti onaj semafor, na nesto modernije. Odlicno da ce i to da bude, bilo je vec odavno vrijeme. :D
Haj' ne lazi ovaj napaceni narod :mrgreen: :tralala:
hahaha :P

slika
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 avg 2015, 19:33

A covjece pa ti si ono bio par redova ispred mene. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Prije utakmice gledam reko jesi li ti, nisi, popuni se red ispred nas i zaboravi. Trebao si ti prici ako si me prepozno. :nene: :tralala:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 13 avg 2015, 19:58

Pa cim si vidio da mi je Seo na ledjima, mog'o si otkloniti sve sumnje :D

A jbg, gotovo je sad, bice selfie aBd protiv Andore il Walesa :tralala:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 avg 2015, 20:07

Papastathopoulos je napisao/la:Pa cim si vidio da mi je Seo na ledjima, mog'o si otkloniti sve sumnje :D

A jbg, gotovo je sad, bice selfie aBd protiv Andore il Walesa :tralala:
Steta :P .

Protiv Walesa aBd, Andoru cu preskociti. :bih:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 13 avg 2015, 21:49

Posto se blizi ova jako vazna utakmica u ovim klvafikacijama, zamolio bih vas sve a pogotovo ove strucnjake-selektore sa foruma da pred utakmicu ne povezujte XY igrace sa reprezentacijom, neke lude taktike ili neke stvari koje je nemoguce izvesti.

Da ne sklapate sastave u kojima je 3-4 igraca koji nemaju nikakve veze za reprezentacijom, da ne postavljate pitanja tipa gdje je Tankovic - sto nije pozvan, Scuk, Mahmutovic, i slicni igraci !

Da se ne povezuju sa timom igrace koji nemaju papire niti sta rade po pitanju isith ili ih boli neka stvar za BiH. I ono najvaznije, ne pravite sastave u kojima su po 2-3 igrca Sarajeva, Zeljenicara !

Molim vas, pravite sastave od postojecih igraca, kao i formacije, da ne pravimo sr.nje od teme, da barem jedna utakmica dođe u miru.

:bih:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 13 avg 2015, 23:09

Ma skoro isto kao i protiv Izraela,jedino nam se vraća Zuka i valjda Vrančić.Tu bi mogle biti male rokade ,možda na stoperu i lijevom beku,eventualno Vrančić umjesto Mede,evo da pokušam ko fol nešto(sa izmjenama,a ne moraju biti.)
Beg

Mujdža , Spaha , Bićo(Toni,KOlašinac) , Zukanović

Pjana , Bešić

Višća , Lulić
Vrančić ,

Džekson

Ovo je ko fol sa nekim promjenjenim sastavom,mada će to vjerovatno biti isto kao i protiv Izraela,jedina nepoznanica mi je Medo sa njegovim radijusom kretanja i brzinom,protiv Belgije nam, i ne treba toliko tehnike koliko trke ,izdržljivosti i čiste fizičke snage...

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 13 avg 2015, 23:20

aqarius je napisao/la:Ma skoro isto kao i protiv Izraela,jedino nam se vraća Zuka i valjda Vrančić.Tu bi mogle biti male rokade ,možda na stoperu i lijevom beku,eventualno Vrančić umjesto Mede,evo da pokušam ko fol nešto(sa izmjenama,a ne moraju biti.)
Beg

Mujdža , Spaha , Bićo(Toni,KOlašinac) , Zukanović

Pjana , Bešić

Višća , Lulić
Vrančić ,

Džekson

Ovo je ko fol sa nekim promjenjenim sastavom,mada će to vjerovatno biti isto kao i protiv Izraela,jedina nepoznanica mi je Medo sa njegovim radijusom kretanja i brzinom,protiv Belgije nam, i ne treba toliko tehnike koliko trke ,izdržljivosti i čiste fizičke snage...
Ima da duva po desnoj strani samo tako. Takodjer koliko god je Vrancic mozda dobar, cisto sumnjam da moze samo tako uletiti u formaciju u svom debiju, i to bas protiv Belgije.

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 13 avg 2015, 23:29

Jeli ovo famozni Vrancic playmaker tj. prvi covjek iza Dzeke
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 avg 2015, 23:31

Kakav Vrancic, miljama daleko od prvih 11 reprezentacije.

Mislim da ce biti pozvan, ali kod njega se jos ne zna na cemu smo.

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 13 avg 2015, 23:38

Ma desna će ti strana biti vjerovatno takva,Mujdža i pomaže Višća sa krila,tako ti je bilo i zadnja protiv Izraela,šta bi se moglo,promjeniti????? Ma nisam ovo možda šematski dobro postavio,ali kontaš šta sam mislio.Vrančića sam stavio ono zbog nekog tako reći osvježenja mada ni ja ne vjerujem da će debitovati odmah u prvih 11 i to protiv Belgije.Zuka mi je tu upitan i naravno Medo,ustvari im,amo dosta veznjaka ali kako će to Meša postaviti,pa možda i drugi stoper ,kraj Spahe...

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 13 avg 2015, 23:44

Takođe što se tiče Pjanića njegova mi pozicija na terenu nije baš najjasnija.Meni lično je puno bolji kada igra nazad sa Bešićem(nešto kao u Romi),a ne odmah iza Džeke..čak mi je Bešić puno bolji,brži,eksplozivniji,brže pravi kontru(primjer Austrija),dok mi je Pjana tu bolji da malo smiri,umrtvi,stane na loptu,neki super dobar precizan pas iz naše dubine prema naprijed...znači ko umjesto Misketa..

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 13 avg 2015, 23:47

Sta nam je s Vrsketom, haman je izaprao usta sto se tiče reprezentacije?! :D

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 13 avg 2015, 23:54

slika

Kakvi li su ovo opet spiskovi od Avaza.. :zviz:

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 14 avg 2015, 00:00

Avdija defanzivac.. :urnebes:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

kvalitet
Kontakt:

Post Postao/la kvalitet » 14 avg 2015, 00:03

Znamo svi da oni često znaju lupati, ne treba ništa čuditi. S tim da bi bilo sasvim normalno pozvati Hodžića, jer je sigurno kalibar za "A" reprezentaciju.

AndreWilliams
Kontakt:

Post Postao/la AndreWilliams » 14 avg 2015, 04:46

Po svemu sudeci, Besic ce biti u timu i ne sumnjam da ce odigrati kako treba. Nazlost, povreda ce uticati da ne bude 120% nabrijan, ali ovaj put ce 100% biti sasvim dovoljno, jer sa njim i bez njega mi nismo isti tim. Prirastao mi je srcu i ne mogu da zamislim tim bez njega.
Nego, nesto drugo me muci, a to nisu ni Cimi, Tinki, Lena pjevac, Prcko, Avdija i ostala boranija...to je, naravno,Medunjanin!!! Kad je u formi, jedan je od najboljih na terenu. To se najbolje vidjelo protiv Izraela, ali sta ocekivati od njega protiv Belgije. Tehnika vanzemaljska, motorika sve slabija. Bas protiv Belgije ce vazno biti izdrzati pritisak u prvom poluvremenu, a to znaci dosta trcanja, pozicioniranja, uklizavanja, skakanja, a to mu slozicete se nije jaca strana. Opet, Mesa zna bolje od prosjecnog forumasa i ne bi me iznenadilo da izvede identican tim kao protiv Izraela. Vrancic, Hajrovic i Hodzic (ako budemo ganjali rezultat) sa klupe mogu unijeti svjezinu.
Jedna logicna izmjena u odnosu na Izrael bi bila staviti Spahu na desnog stopera, a Zuku na lijevog, pa da imamo Mujdzu, Spahu, Zuku i Seu da se hrvaju sa Bendekeom i Lukakuom.
U nekoj ekstremno defanzivnoj varijanti, 5-4-1 izgleda kao opcija, naprimjer:
Begovic,
Mujdza, Vranjes, Spahic, Zukanovic, Kolasinac
Pjanic, Besic kao dva centralna,
Visca, Lulic na krilima,
Dzeko
Mislim da ovako ne bi duvalo, a bekovi bi imali vise slobode da krenu naprijed, narocito Mujdza koji bi imao Vranjesa da krpi.
Mesa zna najbolje!!!

Gabon
Kontakt:

Post Postao/la Gabon » 14 avg 2015, 04:56

pirotehnik je napisao/la:Avdija defanzivac.. :urnebes:
:urnebes: :oops:
Hadzic Anel pjevac, igrac manje na terenu.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 14 avg 2015, 05:23

Ne znam koliko pratite deportivo ali imam dojam da griješite u vezi Medunjanina, kako se ovdje piše čovjek bi pomislio da dečko nije izašao na teren dva -tri mjeseca. Veliku većinu utakmica u pretemporadi Haris je bio starter, ostale je ulazio na poluvremenu, osim čini mi se prošle kad ga nije bilo na spisku. Znaci momak je ako ništa barem u solidnoj formi.Mislim da je suludo i pomisliti da Vrancic bude starter protiv Belgije.
Medunjanin zna stati na loptu, smiriti igru,osim toga jedan je od rijetkih igrača koji se ne boje lopte. Raja generalno ga ne simpatise pretjerano ali Medo samo treba ponoviti utakmicu protiv Izraela i to je to.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 14 avg 2015, 09:23

Ako Avdija i dalje bude tu, to je stvarno sramota. Neka prosirenog spiska i ako je istinit drago mi je zbog Libeta i Are, zasluzuju biti tu, dok veliki broj igraca ako je spisak istinit su dobili nagradu za to.
@andre, mislim da sigurno necemo igrati sa 5 uzadnjoj liniji i da ce Mesa igrati 4-5-1 formaciju, sa krilima koja se vracaju nazad, ali vidjet cemo svakako.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 14 avg 2015, 09:28

Slazem se treba pozvati sve iskusne igrace. Od novih igraca samo dvojicu Hodzica i Vrancica ( koji je trebao vec davno debitovati tako da ga nebi sada isprobavali nego bi znali koliko moze da ponudi ). Prema nekim "strucnjacima" ovdje nije bilo dovoljno da je bio najbolji vezni igrac "Cvajte" i da je potpisao za Bundesligasa ( gdje je bio drugi najbolje ocjenjeni igrac prosle sezone na kraju ) nego je morala proci cijela sezona da se vidi "da valja". A sada kaj je konacno stekao pravo sada ne moze debitovati. :crazy: :crazy: Upravu ste Andora je prejak protivnik za jednog iskusnog Bundesligasa i prvaka svijeta za Njemackom. :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.