Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Ne znam koliko sad znaci kritikovati limitirane igrace sa evidentnim nedostatkom inteligencije. Od njih ne moze bolje.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Amateri..Ti u ovoj repki nemas igraca koji je konstantan za dva poena,za tri poena ni za slobodna..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Cistka, pa makar igrali kadeti.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ovaj Gordic, kad god smo imali priliku da se vratimo u utakmicu on pocne srati...to nije bilo samo danas nego i protiv Poljaka 1 utakmicu, te juce protiv Finaca dok smo jos bili blizu...idi tebra igraj i dalje za rs
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- invincible1921
- Kontakt:
Ok nema se kvalitet....ali slobodna, izgubljene lopte, broj poena, skok,,,pa po tom smo najgori na prvenstvu. To ne znaci da smo los nego da smo tarabe zestoke...
Gordic je najbolej sto imamo, malopriej sa starim vodim raspravu AJJ STO JE ZVAO OVOG ONOG
Pa koga je mogo zovnut? Haj recite jednog igraca da je zasluzio da igra, a nije na spisku?
Gordic je najbolej sto imamo, malopriej sa starim vodim raspravu AJJ STO JE ZVAO OVOG ONOG

=\_1921_/=
Ovako ce nam biti i u fudbalu 

mislis da Campara sa svojih 16 godina ne bi bio u stanju da sutira 1 od 13 iz igre ??invincible1921 je napisao/la:Ok nema se kvalitet....ali slobodna, izgubljene lopte, broj poena, skok,,,pa po tom smo najgori na prvenstvu. To ne znaci da smo los nego da smo tarabe zestoke...
Gordic je najbolej sto imamo, malopriej sa starim vodim raspravu AJJ STO JE ZVAO OVOG ONOGPa koga je mogo zovnut? Haj recite jednog igraca da je zasluzio da igra, a nije na spisku?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ovakava Rusija je sinoc vrlo lako mogla pobjediti FrancuskuElCartel11 je napisao/la:Ovakva Rusija te nabija za 20 razlike covjece?? Bolje da nismo ni otisli na EB majkemi

majke mi trebalo je sastaviti ekipu od u20 i u18 igrača + Musa + par igrača iz ove ekipe i neka djeca stiču iskustvo a sigurno ne bi bili katastrofalni kao ovi panjevi koji nas iz ciklusa u ciklus brukaju. Pa Bavčić, Albijanić, Peršić, Pašalić su bukvalno rečeno košarkaški nepismeni igrači, ne poznaju osnovne elemente igre, fulaju zicere, ispadaju im lopte, sumnjiva dodavanja, ispadaju smiješni u odbrani protiv prosječnih igrača. Kriminalno je da uopšte dobiju priliku prije nekog juniora pred kojim je karijera i nije opravdanje ni mladost ni neiskustvo ni fizička snaga. Samo je kod nas igrač od 18 godina premlad a sa 22 još uvijek talenat i ima za njega vremena. Kad mogu kod hrvata Hezonja i Šarić mogui kod nas ovi s početka posta (znam da se kvalitetom ne mogu porediti ali...)
- invincible1921
- Kontakt:
Brate campara ne bi uospte uspio da sutira...jestel vi svjesni da juniori koji su dominantni u svojoj kategoriji ne mogu meda u senirima, a kamol dijete od 16 godinadelinjo je napisao/la:mislis da Campara sa svojih 16 godina ne bi bio u stanju da sutira 1 od 13 iz igre ??invincible1921 je napisao/la:Ok nema se kvalitet....ali slobodna, izgubljene lopte, broj poena, skok,,,pa po tom smo najgori na prvenstvu. To ne znaci da smo los nego da smo tarabe zestoke...
Gordic je najbolej sto imamo, malopriej sa starim vodim raspravu AJJ STO JE ZVAO OVOG ONOGPa koga je mogo zovnut? Haj recite jednog igraca da je zasluzio da igra, a nije na spisku?

Da su bile kvalifkiacije modza bi dusko i ganjo nesto da podmladi, al iovako na euro jbg moro je odvest najbolje sto imamo
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 10 sep 2015, 19:35, ukupno mijenjano 2 puta.
=\_1921_/=
Prije ove utakmice smo imali 61 asistenciju i 67 izgubljenih lopti
Danas smo to malo popravili, čak 19 asista i 18 izgubljenih lopti.
Trica nam je na 24,5%.
25/102

Trica nam je na 24,5%.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Tako je nazalost. Samo cetvorica igraca zasluzuju biti u reprezentaciji. Ostalo sve treba zamjeniti. Gordic je u svim elementima osim suta sasvim solidan i ima puno vecih problema od njega. I nijedan od te cetvorice solidnih nije vrhunski nazalost. Vrhunska sa ona trojica koja fale sve i jedan i to su igraci koji donose prevagu.akisarajevo92 je napisao/la:A koga bi na poziciji pleja? Gordic ja najbolje sto imamo (ubjedljivo), koliko god to tuzno bilo.
@invincible1921 bas tako. Sto se tice Gordica. A sto se tice Pasalica koji se ovdje ni ne spominje. Covjek je toliko los da mislim da cak ni Campara nebi bilo nesto losiji. A za godinu, dvije tek onda.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 sep 2015, 19:35, ukupno mijenjano 2 puta.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nek onda igra za Rusiju ili bilo koju drugu drzavu, odvratan je u svetom dresu.Unofficialpage je napisao/la:Kako ne donosi? Donosi njima.Omerbavarac je napisao/la:Gordica treba poslati u tri lijepe, nista on nije bolji od Bavcica. Ovaj bi isto pogadjao da trosi onoliko lopti.
Prvi play jedne reprezentacije mora da donosi prevagu a Gordic to kod nas ne cini stoga on vise nema mjesta.
Igrao je dobro samo protiv Izraela kad su svi dobro igrali, no pretvara se u duha onda kad se od njega najvise ocekuje.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Napokon i ovo završi. Katastrofalni smo, amaterske greške pravimo. Kikanović okružen sa 4 igrača i on ide, gura se ka košu i naravno gubi, daj vrati loptu, čekaj bolji trenutak. Zar nismo mogli nači nekog da zna šutat? Zar su nam najbolji šuteri Peršić i Šutalo?
Dobru čistku napravit, podmladiti ekipu, bolje trpit igrača od 19, 20 godina sličnih kvaliteta Bavčića i sličnih nego njega i ostale koji imaju po 30 godina.
Dobru čistku napravit, podmladiti ekipu, bolje trpit igrača od 19, 20 godina sličnih kvaliteta Bavčića i sličnih nego njega i ostale koji imaju po 30 godina.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
e pa to ti ja pricam,zalosno je da bi on imao sa 16 godina isti ucinak kao i ovaj jbginvincible1921 je napisao/la:Brate campara ne bi uospte uspio da sutira...jestel vi svjesni da juniori koji su dominantni u svojoj kategoriji ne mogu meda u senirima, a kamol dijete od 16 godinadelinjo je napisao/la:mislis da Campara sa svojih 16 godina ne bi bio u stanju da sutira 1 od 13 iz igre ??invincible1921 je napisao/la:Ok nema se kvalitet....ali slobodna, izgubljene lopte, broj poena, skok,,,pa po tom smo najgori na prvenstvu. To ne znaci da smo los nego da smo tarabe zestoke...
Shvatate li vi da iz te repke sa eura mozda 2 3 postanu uospte kosarkasi
Sta vam je ljudi dragi... cuj dijete od 15 gdoina u seniore
Da su bile kvalifkiacije modza bi dusko i ganjo nesto da podmladi, al iovako na euro jbg moro je odvest najbolje sto imamo
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Slatinash_7
- Kontakt:
Suma sumarum EP nije iskoristeni nizasta osim za jedan dan radosti malobrojnih fanova..Grupu prosli nismo,niti jednog mladjeg igraca nismo izbacili i to me onako bas potreslo,koliko god mi drag bio Ivanovic sad kad malo bolje skontas frajer kao da je pokusao izvaditi karijeru na ovom prvenstvu..Bavcic i Albijanic su dva igraca koja nisu smjela vidjeti spisak ove godine a kamoli sta drugo..Ne znam koji mu je plan bio sa Persicem ali Buza nije nista losiji igrac od njega..Vrabac je mozda bio jedini igrac koji je iole dobar za neki moderniji stil kosarke.Ljudi doveli teretne centre zatvorili Kikana i hajd kuci...Sansu su po meni trebali dobiti Musa i Campara od ovih u-16 te Polutak i Memic od ovih starijih umjesto Albijanica,Bavcica,Persica i Minje..Vrabac nista losiji igrac ako nije i bolji od Milosevica..Ode nam jos jedan eurobasket,dok druge reprezentacije prave iskorake,igraju modernu kosarku mi samo tonemo dole i ko zna da li ce nas Musa i Atic izvuci..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- invincible1921
- Kontakt:
messilla je napisao/la:Prije ove utakmice smo imali 61 asistenciju i 67 izgubljenih loptiDanas smo to malo popravili, čak 19 asista i 18 izgubljenih lopti.
![]()
Trica nam je na 24,5%.25/102

Ma mi smo realno smijesna repretzntacija, zanci ponavljam ono sto stalno pisem...ruku dajem da bi se i sa mirzom i nihadom ZESTOKO NAPATILI DA PRODJEMO PRVI KRUG...
Nije ih mogo pozvat bez obzira na sve ovi momci su ipak puno kvalitetniji giraci od njih...isto ko da kazes da bi mene koji ne treniram vec pet godina pobijedilo neko dijete od 11 jer et dominira u toj kategoriji...Nema price ba ko je imalo ozbiljnije ikad igro kosraku svjestane je sta znaci biti senior. Musa i ostali bi rizikovali tezu povredu pri svakom kontaktu sa protivnicima
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 10 sep 2015, 19:42, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Strahotamessilla je napisao/la:Prije ove utakmice smo imali 61 asistenciju i 67 izgubljenih loptiDanas smo to malo popravili, čak 19 asista i 18 izgubljenih lopti.
![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
E ovo.Zbog ovoga njega posebno treba protjerati,ritualno.Od kako igra za reprezentaciju za svaku izgubljenu utakmicu on je najveci krivac.ElCartel11 je napisao/la:Ovaj Gordic, kad god smo imali priliku da se vratimo u utakmicu on pocne srati...to nije bilo samo danas nego i protiv Poljaka 1 utakmicu, te juce protiv Finaca dok smo jos bili blizu...idi tebra igraj i dalje za rs
On otprilike igra ovako,kad je bitno promasuje,gubi lopte,zavlaci se,petlja a kad je nebitno daje neke koseve.
On je kosarkaski Ognjen Vranjes,intelektualno strahovito limitiran.
Inace nisam gledao,procjenio sam da je ta odluka korisna za moje zdravlje i vidim nisam pogrijesio.
Zadnja izmjena: Fidelis, dana/u 10 sep 2015, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Potpuno se slazem,dzaba ti dva vrhunska igraca kad imas ostalih 8 limitiranih igraca ,cije su psihomotoricke sposobnosti jako lose,no sta je tu je mozda nekad i mi sklopimo solidan tim u buducnosti ali bogami tesko,nazalost.invincible1921 je napisao/la:messilla je napisao/la:Prije ove utakmice smo imali 61 asistenciju i 67 izgubljenih loptiDanas smo to malo popravili, čak 19 asista i 18 izgubljenih lopti.
![]()
![]()
![]()
Ma mi smo realno smijesna repretzntacija, zanci ponavljam ono sto stalno pisem...ruku dajem da bi se i sa mirzom i nihadom ZESTOKO NAPATILI DA PRODJEMO PRVI KRUG...
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, CAZIN, Fudbalmozak2, Google Adsense [Bot], guillermo, Iniesta12, senad82, TripleThreat, Vaya i 93 gosta.