FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Čudna situacija i oko kapitena. Niti jedna opcija od 3 ponuđene mu nisu odgovarale uz opasku da se više ne osjeća 200% spremnim da može pomoći ekipi.
Željezničar za život cijeli!
Ja imam osjećaj da je on kad je Amar otišao i on odlucio da vise nece ostati, jer je i došao dok je Amar bio u klubu.SudoHusika je napisao/la: ↑18 avg 2021, 12:54Čudna situacija i oko kapitena. Niti jedna opcija od 3 ponuđene mu nisu odgovarale uz opasku da se više ne osjeća 200% spremnim da može pomoći ekipi.
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Ali su mu izaslu u susret maksimalno iskreno. U bilo kojem drugom klubu ne bi mu ovoliko dali prostora, vremana, opcija. Znaci po Nazifu on sad da kaze da hoce nazad prihvatili bi ga bez pola rijeci. Dobro sam ja rekao da je njemu prostor ostavljen jer niko i nije uzeo broj 14 cekajuci njegovu konacnu odluku. Drago mi je sto i Nazif lijepo prica o njemu, a i on nije ruzno nista rekao javno. Neka ovako u miru, na prijateljski nacin i nadju tu opciju koja je ok.SudoHusika je napisao/la: ↑18 avg 2021, 12:54Čudna situacija i oko kapitena. Niti jedna opcija od 3 ponuđene mu nisu odgovarale uz opasku da se više ne osjeća 200% spremnim da može pomoći ekipi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Hvala drug.

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Ispoštovali su ga najviše koliko su mogli u datom trenutku, nema govora. Šta god da bude, neka bude na ljudski način a ne da nam momci sa strane pokazuju kako se klub voli i poštuje.LjoZee je napisao/la: ↑18 avg 2021, 12:58Ali su mu izaslu u susret maksimalno iskreno. U bilo kojem drugom klubu ne bi mu ovoliko dali prostora, vremana, opcija. Znaci po Nazifu on sad da kaze da hoce nazad prihvatili bi ga bez pola rijeci. Dobro sam ja rekao da je njemu prostor ostavljen jer niko i nije uzeo broj 14 cekajuci njegovu konacnu odluku. Drago mi je sto i Nazif lijepo prica o njemu, a i on nije ruzno nista rekao javno. Neka ovako u miru, na prijateljski nacin i nadju tu opciju koja je ok.SudoHusika je napisao/la: ↑18 avg 2021, 12:54Čudna situacija i oko kapitena. Niti jedna opcija od 3 ponuđene mu nisu odgovarale uz opasku da se više ne osjeća 200% spremnim da može pomoći ekipi.
Bome fino ovo sve zvuci sto prica predsjednik, i za te investitore i za opcenito klub i reprogram dugova, igrace, svako svoj posao radi, trener jedno uprava drugo...valjda je sve istina i valjda ce ostati tako..necemol' i mi vise na zelenu granu.
Sto se tice Stilica, nece lik jednostavno, nema ni zelje i motiva. On bi da bude kapiten i glavni igrac, al da trckara, a posto zna da su navijaci i drugi tip trenera tu, to nece moci tako. A druga opcija mu je ocito ponizenje, da ulazi 15ak minuta ko tuce i aco...
Sto se tice Stilica, nece lik jednostavno, nema ni zelje i motiva. On bi da bude kapiten i glavni igrac, al da trckara, a posto zna da su navijaci i drugi tip trenera tu, to nece moci tako. A druga opcija mu je ocito ponizenje, da ulazi 15ak minuta ko tuce i aco...
Ma on je imao uzasnu polusezonu gdje je imao dva penala neiskoristena i to jedan za ulazak u polufinale kupa, drugi na derbiju. Ocigledno takve neke situacije su ga povukle na tu stranu da ne moze biti onaj stari. Ja opet mislim da bi on da je igra trenutno uz ovaj hajc na Grbavici od strane publike uz Mekica, Boju u formi i slicno opet bio onaj stari. Dobro rekose ovi mozda uz nekog sportskog dobrog psihologa ta barijera bi se mogla preci jer je ovo ocigledno vise sa psiholoske strane.Azzuri je napisao/la: ↑18 avg 2021, 13:01Sto se tice Stilica, nece lik jednostavno, nema ni zelje i motiva. On bi da bude kapiten i glavni igrac, al da trckara, a posto zna da su navijaci i drugi tip trenera tu, to nece moci tako. A druga opcija mu je ocito ponizenje, da ulazi 15ak minuta ko tuce i aco...
Poz, izvinjavam se na upadu
Neki govore da je Stilic dosao kod nas u Slobodu i da trenira, neki kazu da tek treba doci na nekakvu posudbu..
Zna li neko nesto vise?
Neki govore da je Stilic dosao kod nas u Slobodu i da trenira, neki kazu da tek treba doci na nekakvu posudbu..
Zna li neko nesto vise?
Furaju vas. Ne moze on u nasoj ligi nigdje vise biti registrovan cak i da ga posaljemo na posudbu jer je 13.8. zadnji rok bio da se registruju igraci sa ugovorom.
Promakao ti je dio o Zdravku Mamicu. Izgleda da je i kod nas "upetljao prste" u klub.

Jeste to istina za Mamica nema sta..tu je, komuniciralo se s njim, navodno je i sastanak ozbiljan bio nasih ljudi i njega...e sad kako sta i koliko utjecajno to niko ne zna.
- Bersaga
- Kontakt:
Vidio sam ali nisam htio pisati zbog porezne inspekcije i organa gonjenja jer Mamić nema dobre odnose s njima pa da nas šta ne povežu

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Ma Nazif će biti bivši kao i svaki do sad koji nas je radovao i lagao
Jedino nas Nazif moze uvaliti. Ne zna ocigledno slagati pa i ovim "prikrivanjem" kaze sve.

Spomenuo je i forume znaci prati. Prebaci ti karotetku na ovu glavnu da bolje uprati i prenese Ivkovicu.

Nazif me bas pozitivno iznenadio. Kad je izabran za predsjednika mislio sam da je ublehas jer je bio i u Cericevoj upravi(najlosijoj upravi u povijesti kluba)
Mnogo odlicnih stvari je uradio u jednom teskom periodu za klub. Otkocio je mnoge procese koje je glupi retard iz Londona zaustavio(tu mislim na sponzore), napravio je jednu finu atmosferu zajedno sa nekim drugim ljudima, pricao je i skupljao Zeljovce itd..
"Za ovaj period ima,vrlo zanimljivih, stiglo je petnaestak iskazanih interesa... ali se mogu izdvojiti 2 ili 3 iskazana interesa koji bi u narednom periodu mogli voditi ka dugotrajnom rješenju"
Nadam se da cemo imati i pameti i srece da izaberemo onog pravog investitora koji ce biti aktivan i direktno ukljucen u sva desavanja a ne da bude u svakom smislu pasivan poput ovih sto su bili u nasem komsiluku(Tan, Nam)i da pusti da mu neka domaca "sabrina" zgadi zivot..
Mnogo odlicnih stvari je uradio u jednom teskom periodu za klub. Otkocio je mnoge procese koje je glupi retard iz Londona zaustavio(tu mislim na sponzore), napravio je jednu finu atmosferu zajedno sa nekim drugim ljudima, pricao je i skupljao Zeljovce itd..
"Za ovaj period ima,vrlo zanimljivih, stiglo je petnaestak iskazanih interesa... ali se mogu izdvojiti 2 ili 3 iskazana interesa koji bi u narednom periodu mogli voditi ka dugotrajnom rješenju"
Nadam se da cemo imati i pameti i srece da izaberemo onog pravog investitora koji ce biti aktivan i direktno ukljucen u sva desavanja a ne da bude u svakom smislu pasivan poput ovih sto su bili u nasem komsiluku(Tan, Nam)i da pusti da mu neka domaca "sabrina" zgadi zivot..
Odvadite polako ljudi,svaki unazad je pricao ovako pa vidi gdje smo sad.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
https://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar ... eri/46203/FK Željezničar i Agencija SoftCon postigli su dogovor i potpisali ugovor o saradnji za tekuću sezonu.
Prema opisu ovi bi trebali biti ti sto rekao da su ih angazovali da osposobe BlockSport koji bi nam donosio novac.
Molim vas, nemojte lijepiti piratske isječke naših materijala na forum. Nema smisla, zaista. 

-
- Kontakt:
Ma normalno. Ali je potrebno pohvaliti što je čovjek odgovorio na sva goruća pitanja koja zanimaju sve navijače i simpatizere kluba.
Pa fino zvuci istina je ,i ja sam se iznenadio i to pozitivno ali ono uvijek odvadim jer svaki unazad je slicno pricao a vidi gdje smo,nek on uradi konkretno i eto pokrene ove investitore i ispast ce heroj i legenda,ja cu prvi namjestiti se da me posere i nagaza nogamaSudoHusika je napisao/la: ↑18 avg 2021, 15:48Ma normalno. Ali je potrebno pohvaliti što je čovjek odgovorio na sva goruća pitanja koja zanimaju sve navijače i simpatizere kluba.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Dofu, Mamba21, MrAmarOsim, NeSamSafetee, Orvel, Pablo11, riki46, WeekendOffender i 90 gostiju.