AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- spielführer_21
- Kontakt:
Re: AS Roma
Ne, ja poštujem Juventine starosjedioce na ovom forumu kao npr. Sarajliju, tebe itd. No, vaše mlade snage predvođene Bianconerom (btw. pogledaj njegov prvi komentar nakon tekme na ovoj temi) kvare sliku o vama, zato to riješite između sebe da vas ne bi sve percipirali kao trollove. Eto ti analiza od stručnjaka, idući put naplaćujem...juventus 0244 je napisao/la: @spiel jel i ovo trolanje kad si stručnjak za te stvari, da znam
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja sam ono namjerno napisao jer je @AllAbout došao na našu temu i napisao da ćemo proći večeras kao Cesena. Prvo gledaj svoje pa tuđe.
U svakom slučaju, stručnjače hvala ti što si nas prosvjetlio!
U svakom slučaju, stručnjače hvala ti što si nas prosvjetlio!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hahahahaahahahahaAllAbout je napisao/la:ma koja pobjeda juventusa..ne bi oni vidjeli pobjede da smo bili potpuni..i sa crvenim smo imali veci posjed..oni golovi su plod srece i individualizma
a Bogami vi niste dobro, al fakat.. ono citam i nevjerujem.. al eto bili ste bolji, ubili ste nas.. sto stanje i u kupu i u ligi pokazuje.. dominacija na sve strane..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-
prije svega, ko je gledao utakmicu (a ne livescore) moze podvrditi da ono sinoc nije bilo nikakvo razvaljivanje i dominacija od strane juventusa nego brainfartovi romine odbrane, greske i jos neki detalji koji su isli na ruku domacinu kao sto je jaca klupa i kvalitetniji /siri roster te samim tim bolje popunjavanje pozicija igraca koji su nedostajali u ondosu na romu. daleko od toga da je pobjeda nezasluzena i da juventus u ovom trenutku nije u boljoj formi od rome (pa nismo coravi, pogled na sinocnji rezultat i na tabelu dovoljno govori) al' da je roma inferiornija u odnosu na njih te da je losa toliko koliko je predstavljate je blago receno - djetinjasto
iskrene cestitke juventinima, uzivajte jer imate zbog cega. sto se tice rome, pa svi znamo sta je problem, zna to i LE, znaju to i sabatini i baldini i znajuci njih rjesenje ce stici ako ne ovog onda sljedeceg prelaznog roka sigurno. bekovske pozicije su vec duze vrijeme rak rana ekipe a bgm i stoperi to lagano postaju tako da su to neki prioriteti koji ce, siguran sam, bit ispostovani jer ne vidim kako se sa trenutnim rosterom mozemo nositi sa jacim rivalima. o pojedincima ne bih jer nakon par odlicnih partija, kiks protiv juventusa u kupu u gostima im oprastam
@all about - primjetio sam da si postao aktivniji i da si usao u tzv francesco totti fazu kao rezultat njegovih dobrih partija u posljednje vrijeme (zanemaricu ono sto si pisao prije toga) al' zamolio bih te onako ljudski da prestanes sa provociranjem jer trollovi jedva cekaju da rade ono sto najbolje znaju - trollaju. hvala

@all about - primjetio sam da si postao aktivniji i da si usao u tzv francesco totti fazu kao rezultat njegovih dobrih partija u posljednje vrijeme (zanemaricu ono sto si pisao prije toga) al' zamolio bih te onako ljudski da prestanes sa provociranjem jer trollovi jedva cekaju da rade ono sto najbolje znaju - trollaju. hvala

Roma sinoć nije bila ono što se očekuje od takve ekipe.
Znalo se, bilo je javna tajna, da će Conte zgusnuti vezni red i tako razvući igru zbog Rominih bokova koji nisu za pohvaliti.
Taddei je nekada bio ekstra igrač, zahvalan, borben ali trenutno je u padu forme koji izgleda ne staje nego se povećava. Simplicio je također odigrao ispodprosječno i mislim da on nije kapacitet za kluba kakav je Roma. Nekada je bilo ovako :
Zebina Samuel Chivu Panucci
Mancini Dacourt Emerson Lima
Totti Cassano
realno Simplicio i Taddei današnji ovoj ekipi nebi mogli ni vodu donositi, samo nesreća što su tada imali superjakog protivnika u vidu Rossonera Carla Ancelottija ih je spriječila da ne osvoje Scudetto te godine a realno su igrali najljepši fudbal u Serie A te godine (demoliranje Juvea 4:0 npr).
Mislim da je ovoj ekipi evropska liga najveći domet iako bih lično volio da dohvate treće mjesto, malo zbog toga što ovaj klub jeste, malo zbog Pjanića.
Znalo se, bilo je javna tajna, da će Conte zgusnuti vezni red i tako razvući igru zbog Rominih bokova koji nisu za pohvaliti.
Taddei je nekada bio ekstra igrač, zahvalan, borben ali trenutno je u padu forme koji izgleda ne staje nego se povećava. Simplicio je također odigrao ispodprosječno i mislim da on nije kapacitet za kluba kakav je Roma. Nekada je bilo ovako :
Zebina Samuel Chivu Panucci
Mancini Dacourt Emerson Lima
Totti Cassano
realno Simplicio i Taddei današnji ovoj ekipi nebi mogli ni vodu donositi, samo nesreća što su tada imali superjakog protivnika u vidu Rossonera Carla Ancelottija ih je spriječila da ne osvoje Scudetto te godine a realno su igrali najljepši fudbal u Serie A te godine (demoliranje Juvea 4:0 npr).
Mislim da je ovoj ekipi evropska liga najveći domet iako bih lično volio da dohvate treće mjesto, malo zbog toga što ovaj klub jeste, malo zbog Pjanića.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
romi treba jos jedan napadac... ne mogu lamela i bojan predvoditi napad...boriniju jos ne vjerujem, osvaldo nije los al ga povrede muce... nije ovo lose toliko, roma igra lijep fudbal i samo je potrebno par pojacanja, da neki igraci malo sazre (prije svih lamela) i da se potpuno priciknu na novi sistem igre... mislim ako ne bude nekih velikih propusta na ljeto da ce se ova ekipa naredne sezone boriti za titulu.
taddei juce beka igrao
nije ni bio los s obzirom na poziciju... s obzirom na tim kojim sada raspolaze roma mozda bi trebalo jos u januaru zakrpiti koju rupu ako su planirali da se ukljucuju u borbu za ligu prvaka.
onaj conte ima vise kose dana nego sto je imao prije 10 godina
taddei juce beka igrao

onaj conte ima vise kose dana nego sto je imao prije 10 godina
You are someone else I am still right here
Pa taddei igra citavu polusezonu beka....
a Conte je uradio transplataciju kose

a Conte je uradio transplataciju kose

ma nije do mene..zna se da su navijaci stare trebe najveca skupina, sami se javljaju niko ih nije zvao..a za tottija je uvijek sprdancija bila, samo eto treba i to skontat..kapetan je za mene uvijek legenda bioEvil Genius II je napisao/la:prije svega, ko je gledao utakmicu (a ne livescore) moze podvrditi da ono sinoc nije bilo nikakvo razvaljivanje i dominacija od strane juventusa nego brainfartovi romine odbrane, greske i jos neki detalji koji su isli na ruku domacinu kao sto je jaca klupa i kvalitetniji /siri roster te samim tim bolje popunjavanje pozicija igraca koji su nedostajali u ondosu na romu. daleko od toga da je pobjeda nezasluzena i da juventus u ovom trenutku nije u boljoj formi od rome (pa nismo coravi, pogled na sinocnji rezultat i na tabelu dovoljno govori) al' da je roma inferiornija u odnosu na njih te da je losa toliko koliko je predstavljate je blago receno - djetinjastoiskrene cestitke juventinima, uzivajte jer imate zbog cega. sto se tice rome, pa svi znamo sta je problem, zna to i LE, znaju to i sabatini i baldini i znajuci njih rjesenje ce stici ako ne ovog onda sljedeceg prelaznog roka sigurno. bekovske pozicije su vec duze vrijeme rak rana ekipe a bgm i stoperi to lagano postaju tako da su to neki prioriteti koji ce, siguran sam, bit ispostovani jer ne vidim kako se sa trenutnim rosterom mozemo nositi sa jacim rivalima. o pojedincima ne bih jer nakon par odlicnih partija, kiks protiv juventusa u kupu u gostima im oprastam
![]()
Unica grande amore
- JuveSissoko
- Kontakt:
Baldini ammette: «Risultato giusto: la Juve meritava»
TORINO - Nel dopo gara parla Franco Baldini: «Difficile sprizzare gioia dopo un 3-0 netto, nelle occasioni la Juve ha meritato. La sconfitta ci lascia qualcosa di buono: c'è l'identità. Il contesto era difficile: era forte e densa la Juve a metà campo. Non ci ha fatto palleggiare come al solito. Niente da dire: riconosciamo i meriti Juve e trarre la lezione del caso. La Juve è andata in gol dopo 6' e ha cambiato il canovaccio preparato: ma l'avversario stavolta era particolarmente ostico. Non c'è stato un problema mentale della Roma. Sergio Berti, il procuratore di De Rossi? Un osso duro, certo. In un certo mese di un certo anno… Scherzo… Le cose sono delineate, non c'è da aspettare molto. Non credo che la Roma sia troppo offensiva: la scelta tecnica è chiara, dobbiamo continuare a giocare così: serve solo più padronanza per avere più chance e meno rischi. Il gol preso in avvio? Un movimento sbagliato di qualche giocatore. Lo stadio Juventus fa un bell'effetto. L'espulsione di Lamela? La società si farà sentire».
TORINO - Nel dopo gara parla Franco Baldini: «Difficile sprizzare gioia dopo un 3-0 netto, nelle occasioni la Juve ha meritato. La sconfitta ci lascia qualcosa di buono: c'è l'identità. Il contesto era difficile: era forte e densa la Juve a metà campo. Non ci ha fatto palleggiare come al solito. Niente da dire: riconosciamo i meriti Juve e trarre la lezione del caso. La Juve è andata in gol dopo 6' e ha cambiato il canovaccio preparato: ma l'avversario stavolta era particolarmente ostico. Non c'è stato un problema mentale della Roma. Sergio Berti, il procuratore di De Rossi? Un osso duro, certo. In un certo mese di un certo anno… Scherzo… Le cose sono delineate, non c'è da aspettare molto. Non credo che la Roma sia troppo offensiva: la scelta tecnica è chiara, dobbiamo continuare a giocare così: serve solo più padronanza per avere più chance e meno rischi. Il gol preso in avvio? Un movimento sbagliato di qualche giocatore. Lo stadio Juventus fa un bell'effetto. L'espulsione di Lamela? La società si farà sentire».
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Da ti je post poslije utakmice bio realan, možda bi i povjerovao u ovo. A do tad uživaj kralju u mišljenju da je Roma nadigrala Juventus, da su Juventusovi golovi plod sreće, i da je Roma bila u polovičnom sastavu, a da Juventusu nije. I sa takvim postovima očekuješ da će "bagra iz Torina" ne javlja, i još da ti napišem da nemaš pravo nikog marškati sa bilo koje teme, jer je to protivno pravilima ovog foruma. Živio!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
ma zivjela Torinska mladez i kulturna rasprava..meni ne smetate toliko. ali se drugi bune, tako da je najbolje da ko ljudi zavrsimo ovu raspravu
Unica grande amore
Ako su pojedini navijaci juventusa prestali sa pisanjem glOOOposti...da mi vidimo sta ima dan posle utorka-jutarnji sati cetvrtka
-....
Sinoc su igraci imali zajednicku veceru...
Nastavak meca sa Cataniom igra se 7-februara u 20h:45min....
Novo ime koje povezuju sa Romom-Bosingwa...
Sad i definitivno nam stize Marquinho.igra-Attacking midfielder / Left wingback-podatak sa wikia...Pozajmica na 6 mjeseci sa pravom otkupa oko 3 mil....
Toliko za sad....pozzz...!!!

Sinoc su igraci imali zajednicku veceru...
Nastavak meca sa Cataniom igra se 7-februara u 20h:45min....
Novo ime koje povezuju sa Romom-Bosingwa...
Sad i definitivno nam stize Marquinho.igra-Attacking midfielder / Left wingback-podatak sa wikia...Pozajmica na 6 mjeseci sa pravom otkupa oko 3 mil....
Toliko za sad....pozzz...!!!
-
ne znam sta je gore: il' trpiti taddeija na beku il' dovesti bosingwu (koji je inace ponudjen igrac od strane chelsea nama i jos nekolicni klubova, eto o kakvom se fenomenu radi)
sto se tice marquinha, nadjoh u jednoj od biografija da je 'a cafu-type of player who can equally adapt to playing both in midfield position or at the left back'' i nesto kontam, brazilac, ofanzivno orjentisan bek koji moze igrati i u veznom redu i koji bezbeli nije ni c od cafua - pa doveli smo novog taddeija
doduse, nadjoh na rominom forumu nekog lika koji prati brazilsku ligu i kaze da se radi o dobrom igracu, ponajboljem iz fluminensea plus doveden je na posudbu pa me to nekako smirilo. iskreno se nadam da ce se raditi o kradji sezone i da se ispostaviti da je najvece nase pojacanje al' sanse da se to desi su ravne cassettijevom pozivu na sljedece europsko prvenstvo.

- spielführer_21
- Kontakt:
Gore je trpiti Taddeia, Bosingwa mi je sasvim solidan right back.. Što se Marquinha tiče, za koju poziciju ga dovodimo? Pretpostavljam lijevog beka, što bi značilo da će biti zamjena Angelu ili je i LE već izgubio vjeru da će od Angela izrasti dobar LB, pa će forsirati MArquinha? Ako neće na LB onda bi brazilac mogao igrati lijevo krilo, a negdje sam pročitao da može i ofanzivnog veznog igratiEvil Genius II je napisao/la:ne znam sta je gore: il' trpiti taddeija na beku il' dovesti bosingwu (koji je inace ponudjen igrac od strane chelsea nama i jos nekolicni klubova, eto o kakvom se fenomenu radi)sto se tice marquinha, nadjoh u jednoj od biografija da je 'a cafu-type of player who can equally adapt to playing both in midfield position or at the left back'' i nesto kontam, brazilac, ofanzivno orjentisan bek koji moze igrati i u veznom redu i koji bezbeli nije ni c od cafua - pa doveli smo novog taddeija
doduse, nadjoh na rominom forumu nekog lika koji prati brazilsku ligu i kaze da se radi o dobrom igracu, ponajboljem iz fluminensea plus doveden je na posudbu pa me to nekako smirilo. iskreno se nadam da ce se raditi o kradji sezone i da se ispostaviti da je najvece nase pojacanje al' sanse da se to desi su ravne cassettijevom pozivu na sljedece europsko prvenstvo.

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
-
prema ovome sto vidim, covjek je daleko od lijevog beka
[youtube][/youtube]
a sto se tice bosingwe, ne mogu biti pametan. on i taddei su mi tu negdje . . . daj boze da grijesim
[youtube][/youtube]
a sto se tice bosingwe, ne mogu biti pametan. on i taddei su mi tu negdje . . . daj boze da grijesim
ma i bosingwa je prilicno star za beka 30 god..ja bih volio da se na desnom beku forsira i dalje rosi, a tadei ili bosingwa mogu biti samo zamjena..a lijevog treba podhitno trazit..ne znam koliko se moze zakljucit na osnovu youtube videa, ali ono sto znam da su brazilci ofanzivni i vole ici naprijed..tako da bih volio vidjet ovog na pozajmici, pa da napravi koji prodor i centarsut, za razliku od angela, koji ni jednom nije centrirao do sad..nesto za promjenu 

Unica grande amore
Milim da je njegova prirodna poicija lijevo krilo, nešta slično Lameli, nako ako gledam da Enrike kopira barsu, onda bi on u kim kopiranjim bio nešta kao Pedro, pa manje više i sličan je Pedru.spielführer_21 je napisao/la:Gore je trpiti Taddeia, Bosingwa mi je sasvim solidan right back.. Što se Marquinha tiče, za koju poziciju ga dovodimo? Pretpostavljam lijevog beka, što bi značilo da će biti zamjena Angelu ili je i LE već izgubio vjeru da će od Angela izrasti dobar LB, pa će forsirati MArquinha? Ako neće na LB onda bi brazilac mogao igrati lijevo krilo, a negdje sam pročitao da može i ofanzivnog veznog igratiEvil Genius II je napisao/la:ne znam sta je gore: il' trpiti taddeija na beku il' dovesti bosingwu (koji je inace ponudjen igrac od strane chelsea nama i jos nekolicni klubova, eto o kakvom se fenomenu radi)sto se tice marquinha, nadjoh u jednoj od biografija da je 'a cafu-type of player who can equally adapt to playing both in midfield position or at the left back'' i nesto kontam, brazilac, ofanzivno orjentisan bek koji moze igrati i u veznom redu i koji bezbeli nije ni c od cafua - pa doveli smo novog taddeija
Moje mišljenje je da romi prije svega treba jak desni bočni, ostalo manje više može proći.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Nisam neki fan bosingwe, ali on je bolji od svih tih igrača koje ti nabroja, Romi treba neko pouzdan prije svega, Tadei malo malo pa greška koja ili košta gola ili je haman gol, Rosi se gubi u napadu lik ode gore i nema ga nazad, a niti jednom od njih 2 pozicija desnog počnog nije prirodna, što se može i primjetiti.AllAbout je napisao/la:ma i bosingwa je prilicno star za beka 30 god..ja bih volio da se na desnom beku forsira i dalje rosi, a tadei ili bosingwa mogu biti samo zamjena..a lijevog treba podhitno trazit..ne znam koliko se moze zakljucit na osnovu youtube videa, ali ono sto znam da su brazilci ofanzivni i vole ici naprijed..tako da bih volio vidjet ovog na pozajmici, pa da napravi koji prodor i centarsut, za razliku od angela, koji ni jednom nije centrirao do sad..nesto za promjenu
Rekoh prije da im treba desni bek, da dodam da im treba i neko odgovoran, lider...jer kada Totti ode, u veznom i u napadu nema ko da uzme loptu i da krene kad je gusto, sve se nekako "****.asti".
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
- harebianconero
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.