Ja ponavljam stalno.........Vedo nema loptu na vrijeme, a svaki napad se otkrije za loptu..............brljaju bzv po sredini.............calcio je napisao/la:ovaj gol sto su veceras dali je pao nakon prvog dobrog centarsuta ove sezone a vi nasli Ibisevica napadati. bas je bilo nekoliko situacija veceras, Eduardo ili neko drugi u poziciji da centrira, Ibisevic ceka ko zapeta puska u 16-tercu a ovaj levat krene driblati pa na kraju i sebe izdribla..... pojedinci u ovoj ekipi igraju za sebe a ne za ekipu, to im ne valja nikako. gdje im je onaj Weiss ili kako se zove?
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Vedad Ibisevic
Gledo sam samo 1. poluvrijeme i nisa znao da u Njemackoj moze biti onako domacinsko sudjenje 
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Koliko god nam on bio drag, moramo biti realni i priznati da je Ibisevic, u ovom trenutku, prosjecan napadac u dubokoj krizi koji vec mjesecima nije nista pokazao.
Ne lazu oni koji govore da su Dzeko i Muslimovic bolji od njega bar kada je reprezentacija u pitanju.
Ne lazu oni koji govore da su Dzeko i Muslimovic bolji od njega bar kada je reprezentacija u pitanju.
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Cuj kako znas da nece ponoviti a hoce li dzeko ponoviti 26 od prosle sezone????MinistaR je napisao/la:Pa, realno i objektivno, Vedo večeras nije ništa pokazao. Trudio se jest, ali trude se i ostali igrači, no jednostavno je svjetlosnim godinama od one forme kada je postigao 18 golova. Mislim da mu se to više nikada neće dogoditi.
Pa, fakat, da ne igra tu poziciju koju igra, možda ne bi na njemu bio ovoliki pritisak, ali kada predvodiš napad kluba jednostavno moraš stalno zabijati. Vedo to ne radi, Vedi nije mjesto u prvoj postavi Hoffenheima, a da ne pričam o reprezentaciji.
Nadam se da je ovo neka prolazna kriza, pa da će opet biti onaj stari i da će ga biti pune naslovnice svih medija. Do tada, imamo Džeku.
Ja bi rekao da nece isto tako ni dzeko ponoviti i opet cuje vedo nije ni za p[rvog tima hoffenheima a najbolji im strijelac jos uvjek iako gola nije dao od novembra , i pored te cinjenice on im je ove sezone najbolji strjelac sa 6 golova
Dzeko je u skoro istoj situaciji mozda i u goroj,ali razlika je opet drasticna.PIRKE33 je napisao/la:Ja ponavljam stalno.........Vedo nema loptu na vrijeme, a svaki napad se otkrije za loptu..............brljaju bzv po sredini.............calcio je napisao/la:ovaj gol sto su veceras dali je pao nakon prvog dobrog centarsuta ove sezone a vi nasli Ibisevica napadati. bas je bilo nekoliko situacija veceras, Eduardo ili neko drugi u poziciji da centrira, Ibisevic ceka ko zapeta puska u 16-tercu a ovaj levat krene driblati pa na kraju i sebe izdribla..... pojedinci u ovoj ekipi igraju za sebe a ne za ekipu, to im ne valja nikako. gdje im je onaj Weiss ili kako se zove?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
sahbaz2509
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Onda to nisu ni Misimovic,Pjanic,Salihovic...jer svi su van forme. Dzeko je prvi napadac repke i 80% lopti ide na njega.tax je napisao/la:vedad ibisevic NIJE kvalitet za repku forma mu je uzasna
ruku na srce on je limitiran igrac nema nista sem veliko srce
upravo tako majestic24, ali ovima je samo vedo nesto trn u oku nekontam zasto .
-
sahbaz2509
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Dzeko je u skoro istoj situaciji mozda i u goroj,ali razlika je opet drasticna.PIRKE33 je napisao/la:Ja ponavljam stalno.........Vedo nema loptu na vrijeme, a svaki napad se otkrije za loptu..............brljaju bzv po sredini.............calcio je napisao/la:ovaj gol sto su veceras dali je pao nakon prvog dobrog centarsuta ove sezone a vi nasli Ibisevica napadati. bas je bilo nekoliko situacija veceras, Eduardo ili neko drugi u poziciji da centrira, Ibisevic ceka ko zapeta puska u 16-tercu a ovaj levat krene driblati pa na kraju i sebe izdribla..... pojedinci u ovoj ekipi igraju za sebe a ne za ekipu, to im ne valja nikako. gdje im je onaj Weiss ili kako se zove?
e bas su 3 gola (dzeko 9 a vedo 6) drasticna razlika
- NoName
- Kontakt:
Da li je za vas uvreda konstatirati da neki igrač igra loše? Da li je to trenutno ili trajno ostaje da se vidi ali, po mom mišljenju, Vedad zaista igra loše ove sezone i to, ma koliko su statistike nezahvalne i netačne, slikovito pokazuju ocjene Vedadovih nastupa u svim njemačkim sportskim medijima.
6 golova da, tačnije jedan bljesak protiv Herte i 1 gol iz penala. Ostalo je skromno za jednog vrhunskog napadača.
Vjerovatno je loša forma Vedada Ibiševića uzrokovana lošim igrama ekipe u drugom dijelu sezone. Ali, ne zaboravite, Hoff je igrao veoma dobro u prvom dijelu sezone a Vedad ni tada nije briljirao.
Majestic, ti si me iznenadio, smatrao sam da si demokratičan forumaš i da poštuješ pravo da drugima da imaju svoje mišljenje.
6 golova da, tačnije jedan bljesak protiv Herte i 1 gol iz penala. Ostalo je skromno za jednog vrhunskog napadača.
Vjerovatno je loša forma Vedada Ibiševića uzrokovana lošim igrama ekipe u drugom dijelu sezone. Ali, ne zaboravite, Hoff je igrao veoma dobro u prvom dijelu sezone a Vedad ni tada nije briljirao.
Majestic, ti si me iznenadio, smatrao sam da si demokratičan forumaš i da poštuješ pravo da drugima da imaju svoje mišljenje.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
quote="calcio"]ovaj gol sto su veceras dali je pao nakon prvog dobrog centarsuta ove sezone a vi nasli Ibisevica napadati. bas je bilo nekoliko situacija veceras, Eduardo ili neko drugi u poziciji da centrira, Ibisevic ceka ko zapeta puska u 16-tercu a ovaj levat krene driblati pa na kraju i sebe izdribla..... pojedinci u ovoj ekipi igraju za sebe a ne za ekipu, to im ne valja nikako. gdje im je onaj Weiss ili kako se zove?[/quote]
Dzeko je u skoro istoj situaciji mozda i u goroj,ali razlika je opet drasticna.[/quote]
[/quote]
Idemo dalje u kupu DBF od dvije utakmice 2 gola,Vedo od cetiri jedan.
Da ne govorimo u Ligi shampiona cetiri gola,dok su ovi odmarali.
I plus ovaj ima i asistenciju vise.
Ali nije samo poenta u golovima vec i u igri.U tome su dva razlicita svijeta.
Mada iskreno bi volio da nije takva razlika ali fakat jeste.
O cijeni na trzisnom transferu je isuvisno pricati,znajuci da igraci samo svojom igrom to odredjuju.
Dzeko je u skoro istoj situaciji mozda i u goroj,ali razlika je opet drasticna.[/quote]
Mada iskreno bi volio da nije takva razlika ali fakat jeste.
O cijeni na trzisnom transferu je isuvisno pricati,znajuci da igraci samo svojom igrom to odredjuju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
majestic24
Svako ima svoje mišljenje i ovaj forum upravo za to i služi - da se iznesu raznorazna mišljenja. Tvoje je mišljenje da je Vedad dobar igrač, evo moje mišljenje je da on nije dobar igrač. Prema tome...
Post ti je izbrisan jer je neprimjerenog sadržaja, svaki naredni će ti "asistirati" ban, pa izvoli.
Svako ima svoje mišljenje i ovaj forum upravo za to i služi - da se iznesu raznorazna mišljenja. Tvoje je mišljenje da je Vedad dobar igrač, evo moje mišljenje je da on nije dobar igrač. Prema tome...
Post ti je izbrisan jer je neprimjerenog sadržaja, svaki naredni će ti "asistirati" ban, pa izvoli.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
sahbaz2509
- Kontakt:
NoName je napisao/la:Da li je za vas uvreda konstatirati da neki igrač igra loše? Da li je to trenutno ili trajno ostaje da se vidi ali, po mom mišljenju, Vedad zaista igra loše ove sezone i to, ma koliko su statistike nezahvalne i netačne, slikovito pokazuju ocjene Vedadovih nastupa u svim njemačkim sportskim medijima.
Cekaj bolan malo , kakva kosntatacija, zar ti zbilja ne vidis uvrede tipa da nije zasluzio ni da igra u prvoj ekipi hoffenheima ( kome god i kako god da je dao golove ipak je vedo najbolji srejlac te ekipe i to se zove CINJENICA), drugo zar nisi vidio uvrede tipa da ga treba poslati u vratnik da igra il da ga nikako ne treba zvati u repku.
I hajde na kraju krajeva sve i da jeste tako lose kako navodite ( i ja se slazem da je u mnogo slabijoj formi nego prosle sezone ali ja imam razumjevanja za to imam odgovore za to) pa zar u isto tako losoj ili jos goroj formi po meni nije i salihovic i misimovic i pjanic takodje je u losoj formi da nekazem da se i on previse uzdigao s obzirom na godine , jel i oni onda nebi trebali biti na klupi u repci a staviti nekog drugog mjesto njih kao sto za vedu predlazete i ako nije vec tako zasto onda to vazi samo za vedu???
Ostali su bili ciutavu sezonu zdravi pa dodju u ovu krizu i ovakvu krizu slabih igara , niko od njih nije imao ni blizu tesku povredu kakvu je vedo imao i opet su dosli u krizu a vi se uhvatili samo vede i haj sto ste se uhvatili nego odjednom vise nije dovoljno dobar ni za repke pa cak ni shugavog hoffenheima.Ma sramota i kad to sve procitam i razmislim cudi me da i ja ne pocnem i vam uvrede govoriti nego majestic24
-
sahbaz2509
- Kontakt:
harishp je napisao/la:quote="calcio"]ovaj gol sto su veceras dali je pao nakon prvog dobrog centarsuta ove sezone a vi nasli Ibisevica napadati. bas je bilo nekoliko situacija veceras, Eduardo ili neko drugi u poziciji da centrira, Ibisevic ceka ko zapeta puska u 16-tercu a ovaj levat krene driblati pa na kraju i sebe izdribla..... pojedinci u ovoj ekipi igraju za sebe a ne za ekipu, to im ne valja nikako. gdje im je onaj Weiss ili kako se zove?
Bravo pametni hariwse, jeste sve to tako kako napisa , samo pitanje da li bi bilo tako 'efikasno" sa dzekine strane da je nedaj boze kojim slucajem on imao istu onakvu povredu kao vedo, ja to cisto sumnjam.Al vidim dzeki uzimas u obzir i sampionsku ligu a vedo evropu uopstge nije igrao, uglavnom kad treba jednog hvaliti a drugog blatiti onda sve vidis pa uzmi u obzir onda i vedinu povredu hebo ga ti, budi fer nemoj biti jednostran
I Muslimovic je imao stotinu nezgodnih povreda u svojoj karijeri pa ipak nije propao za razliku od Vedada. Redovno zabija golove u grckoj ligi pogotovo kada se tek vrati od duge pauze od 2-3 sedmice.
- NoName
- Kontakt:
Sahbaze, ne čitamo se baš. Miske je u očajnoj formi zadnjih nekoliko utakmica, Sejo isto nije na nekom nivou, Pjanić također.
Uvreda da konstatujes za nekog da nije za prvi tim? Ovo ja ne mogu da shvatim. Ja za uvredu smatram nesto drugo, osim, vec sam se jednom salio na taj racun, ako ti nisi lično Vedad pa te se toliko dotiče.
Još jednu stvar nemoj da izgubiš iz vida: Vedad u reprezentaciji do sada nije uradio gotovo ništa, ako izuzmemo nebitnu prijateljsku utakmicu u Sloveniji. Za razliku od njega, Muslim, koga ti uvijek guraš na klupu (uvreda?) se nadavao golova i to u značajnim utakmicama. Stoga, sve tvoje konstatacije padaju u vodu.
Mene na kraju krajeva ne zanima toliko kako će igrač da igra u klubu koliko me zanimaju njegovi nastupi u reprezentaciji. Po trenutnoj formi ispred Vedada je Džeko (nemojte molim vas porediti ova dva igrača, poredite golfa i ferarija), Muslim ali i Zec. Obzirom da Vedad do sada u reprezentaciji nema nikakvih kredita a i na činjenicu da u klubu igra u očajnoj formi, sreća mu je pa su utakmice daleko, inače bi bilo debelih razloga da se u narednom periodu uopšte ne poziva.
Uvreda da konstatujes za nekog da nije za prvi tim? Ovo ja ne mogu da shvatim. Ja za uvredu smatram nesto drugo, osim, vec sam se jednom salio na taj racun, ako ti nisi lično Vedad pa te se toliko dotiče.
Još jednu stvar nemoj da izgubiš iz vida: Vedad u reprezentaciji do sada nije uradio gotovo ništa, ako izuzmemo nebitnu prijateljsku utakmicu u Sloveniji. Za razliku od njega, Muslim, koga ti uvijek guraš na klupu (uvreda?) se nadavao golova i to u značajnim utakmicama. Stoga, sve tvoje konstatacije padaju u vodu.
Mene na kraju krajeva ne zanima toliko kako će igrač da igra u klubu koliko me zanimaju njegovi nastupi u reprezentaciji. Po trenutnoj formi ispred Vedada je Džeko (nemojte molim vas porediti ova dva igrača, poredite golfa i ferarija), Muslim ali i Zec. Obzirom da Vedad do sada u reprezentaciji nema nikakvih kredita a i na činjenicu da u klubu igra u očajnoj formi, sreća mu je pa su utakmice daleko, inače bi bilo debelih razloga da se u narednom periodu uopšte ne poziva.
Pa nije Vedad propao! Nema on 30 godinaTarik14 je napisao/la:I Muslimovic je imao stotinu nezgodnih povreda u svojoj karijeri pa ipak nije propao za razliku od Vedada. Redovno zabija golove u grckoj ligi pogotovo kada se tek vrati od duge pauze od 2-3 sedmice.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
sahbaz2509
- Kontakt:
Tarik14 je napisao/la:I Muslimovic je imao stotinu nezgodnih povreda u svojoj karijeri pa ipak nije propao za razliku od Vedada. Redovno zabija golove u grckoj ligi pogotovo kada se tek vrati od duge pauze od 2-3 sedmice.
za kraj mi samo reci , koliko golova je muslimovic dao za paok , kad je vec tako redovan u zabijanju kao sto kazes , tesko da ces znati odgovoriti jer ces mortati da googlash.
Nije propao ali nije daleko od propast! Tesko da ce ikad ponoviti onu polusezonu kada je zabio 18 golova. Konkurencija za napadace je velika u reprezentaciji, on ce morati da se dokaze i nece mu biti nimalo lahko jel su trenutno Muslimovic i Dzeko svijetska klasa za njega.MinistaR je napisao/la:Pa nije Vedad propao! Nema on 30 godinaTarik14 je napisao/la:I Muslimovic je imao stotinu nezgodnih povreda u svojoj karijeri pa ipak nije propao za razliku od Vedada. Redovno zabija golove u grckoj ligi pogotovo kada se tek vrati od duge pauze od 2-3 sedmice.
- NoName
- Kontakt:
Ministre pravde
molim te da ubaciš jednu anketicu, da razjasnimo neke stvari, jer se ovdje odvija totalno nepovezana priča.
Vedad Ibišević je
1) Vrhunski napadač i igra na vrhunskom nivou
2) Vrhunski napadač ali neefikasan zbog posljedica povrede
3) Vrhunski napadač ali neefikasan zbog loše igre ekipe
3) Prosječan napadač
4) Loš napadač
Šahbaz nam čas priča kako je ovaj dobar a čas kako je imao povredu pa nije dobar. Onda je opet dobar pa nije dobar jer ekipa ne igra dobro. Nešto evo radim, treba mi čist mozak a ne mogu kad me ovaj zapetljava
Vedad Ibišević je
1) Vrhunski napadač i igra na vrhunskom nivou
2) Vrhunski napadač ali neefikasan zbog posljedica povrede
3) Vrhunski napadač ali neefikasan zbog loše igre ekipe
3) Prosječan napadač
4) Loš napadač
Šahbaz nam čas priča kako je ovaj dobar a čas kako je imao povredu pa nije dobar. Onda je opet dobar pa nije dobar jer ekipa ne igra dobro. Nešto evo radim, treba mi čist mozak a ne mogu kad me ovaj zapetljava
@sahbone
Sta bi ovaj Tagoe Prince rekao kojeg su iz kluba napravili totalno nesposobnim i da se vise nikad nece moci baviti sportom mijesecima ga vukli po laboratorijama i bolnicama.da bi ovaj u onoj crkavici minuta malo izgledniju sansu iskoristio kao sto je i Vedo radio ali vise ne radi.
Sta bi se onda reklo.
Izigravas advokata da bi svoj ego smirio,a i sam znas da ljudi sto pisu su vecinom u pravu.
Iako bi svi mi 100% bas svi od nas zelili da je Vedo onaj pravi ali nije i to je cijela istina.
Mozda nas i vise boli ta istina nego ove sto ga nazor brane.
Moze biti bolje i nadamo se da ce biti bolje,trenutno kako stvari stoje daleko je to od toga.
Sta bi se onda reklo.
Izigravas advokata da bi svoj ego smirio,a i sam znas da ljudi sto pisu su vecinom u pravu.
Iako bi svi mi 100% bas svi od nas zelili da je Vedo onaj pravi ali nije i to je cijela istina.
Mozda nas i vise boli ta istina nego ove sto ga nazor brane.
Moze biti bolje i nadamo se da ce biti bolje,trenutno kako stvari stoje daleko je to od toga.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 10 feb 2010, 01:44, ukupno mijenjano 2 puta.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kad imas 7-8 pauza od 2-3 sedmice zbog povrede onda se zaista moze govoriti o dugoj pauzi. Proslo je 7 mjeseci od kako se Vedo vratio na terenu, imao je dugo vremena da se dokaze. Ko mu je kriv sto nije iskoristio brojne prilike!?sahbaz2509 je napisao/la:Tarik14 je napisao/la:I Muslimovic je imao stotinu nezgodnih povreda u svojoj karijeri pa ipak nije propao za razliku od Vedada. Redovno zabija golove u grckoj ligi pogotovo kada se tek vrati od duge pauze od 2-3 sedmice.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
duga pauza 2-3 sedmice ja jake povrede boze dragi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
i to poredis sa vedinom povredom od pola godine.
za kraj mi samo reci , koliko golova je muslimovic dao za paok , kad je vec tako redovan u zabijanju kao sto kazes , tesko da ces znati odgovoriti jer ces mortati da googlash.