FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
- Kontakt:
Jel se može sa savezom provjeriti to u vezi Džanića, je li moguće da, ukoliko su pogriješili isprave tu grešku kako bi Džanić mogao nastupiti i kakve su šanse?
1921
1989
1989
Lično smo danas sekretar i ja zvali Savez. Oni trube neku svoju pjesmu, a taj momak što je glavni za COMET sistem, mislim da se Damir zove, samo ponavlja "radim ono što mi je naređeno..."
Kakva je situacija sa ostalim klubovima, jesu li i drugi igrači imali zaračunate kartone protiv kladušana? ili je samo po nama?Zoom088 je napisao/la:Lično smo danas sekretar i ja zvali Savez. Oni trube neku svoju pjesmu, a taj momak što je glavni za COMET sistem, mislim da se Damir zove, samo ponavlja "radim ono što mi je naređeno..."
-
- Kontakt:
Drug kad će video biti pošto vidim ovi sa TV Lukavac su bili isto........Zoom088 je napisao/la:Darko Vojvodić: “Malo je reći da smo desetkovani, ali vjerujem u pozitivan rezultat!”

-
- Kontakt:
Možda mi nećeš vjerovati na ovo što ću napisati, ali bih te zamolio da sagledaš malo logički. Prvo pogledaj stanje na tabeli PL, trenutno je GOŠK (uz Gradinu koja je već davno otpisana) na poziciji za ispadanje. Obzirom da je Travnik samo bod iznad GOŠK-a i on je u kandidaturi za ispadanje. Ukoliko GOŠK ispadne, onda Vitez ulazi, a ukoliko Travnik ispadne onda ulazi Radnički ili Sloboda. Možemo mi nagađati koliko god hoćemo, ali naša država je takva da moraju držati omjer "bošnjačkih, hrvatskih i srpskih" klubova. Kad bi GOŠK ispao, ostali bi samo Zrinjski i Široki Brijeg od hrvatskih klubova - od ukupno 16 klubova. Možda ovo zvuči kao one teorije zavjere ili nešto slično, ali to je naša realnost. I to ti je razlog zbog čega se čeka na ponedjeljak, a potvrdu si mogao i vidjeti u izvještaju dva bošnjačka člana glasala za tri boda Slobodi, a dva hrvatska člana za ponovno igranje.
PS. neka se niko ne uvrijedi.[/quote
Ma neće Gošk ispasti jarane izvuće se oni na kraju, prije će Travnik mada ni Velež nije daleko od zone ispadanja, kao i Rudar ako mu Slavija ne dadne sad bodove u Istočnom Sarajevu, Travnik ima dva vezana gostovanja i to baš jedno od njih Gošku pa zatim i Borcu.....
PS. neka se niko ne uvrijedi.[/quote
Ma neće Gošk ispasti jarane izvuće se oni na kraju, prije će Travnik mada ni Velež nije daleko od zone ispadanja, kao i Rudar ako mu Slavija ne dadne sad bodove u Istočnom Sarajevu, Travnik ima dva vezana gostovanja i to baš jedno od njih Gošku pa zatim i Borcu.....

Pa tuzlaci su i trazili na ovoj temi da se ne pravimo blesavi i da pisemo sve sto cujemo. Ti ko padobranac sad obrnutodjulba je napisao/la:
To čuo od nekog da je taj neko čuo od nekog ne pije vode.
kako bi ti registrovao utakmicu koju prekinu neke osobe ( navijači zrinjskog) i počnu tuči i navijače i igraće jer domaćin nije doveo više od dva policajca na utakmicu. Da to nije slobodina greška možda pa nju treba kaznit.
Jesi li ti vidio da je amerikanac nekom nešto platio.okani se ti ptica.
Znam da vam je kriza sad malo ali ste previsoko poletili, malo smirite tenzije vi ste u glavama već bili ušli u premijer ligu.
Sretno.

inace ?
Najvise bih volio da i Radnicki i Sloboda idu u PL pa da ova prepucavanja barem budu na nivou, kako dolikuje 

inace ?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Možda mi nećeš vjerovat', al' ovo je već viđeno:Coraco je napisao/la: Možda mi nećeš vjerovati na ovo što ću napisati, ali bih te zamolio da sagledaš malo logički. Prvo pogledaj stanje na tabeli PL, trenutno je GOŠK (uz Gradinu koja je već davno otpisana) na poziciji za ispadanje. Obzirom da je Travnik samo bod iznad GOŠK-a i on je u kandidaturi za ispadanje. Ukoliko GOŠK ispadne, onda Vitez ulazi, a ukoliko Travnik ispadne onda ulazi Radnički ili Sloboda. Možemo mi nagađati koliko god hoćemo, ali naša država je takva da moraju držati omjer "bošnjačkih, hrvatskih i srpskih" klubova. Kad bi GOŠK ispao, ostali bi samo Zrinjski i Široki Brijeg od hrvatskih klubova - od ukupno 16 klubova. Možda ovo zvuči kao one teorije zavjere ili nešto slično, ali to je naša realnost. I to ti je razlog zbog čega se čeka na ponedjeljak, a potvrdu si mogao i vidjeti u izvještaju dva bošnjačka člana glasala za tri boda Slobodi, a dva hrvatska člana za ponovno igranje.
PS. neka se niko ne uvrijedi.
http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... 0-2011/185
- SiggySinatra
- Kontakt:
takodjer i prosle godine je vidjeno (:DukeOfWellington je napisao/la:Možda mi nećeš vjerovat', al' ovo je već viđeno:Coraco je napisao/la: Možda mi nećeš vjerovati na ovo što ću napisati, ali bih te zamolio da sagledaš malo logički. Prvo pogledaj stanje na tabeli PL, trenutno je GOŠK (uz Gradinu koja je već davno otpisana) na poziciji za ispadanje. Obzirom da je Travnik samo bod iznad GOŠK-a i on je u kandidaturi za ispadanje. Ukoliko GOŠK ispadne, onda Vitez ulazi, a ukoliko Travnik ispadne onda ulazi Radnički ili Sloboda. Možemo mi nagađati koliko god hoćemo, ali naša država je takva da moraju držati omjer "bošnjačkih, hrvatskih i srpskih" klubova. Kad bi GOŠK ispao, ostali bi samo Zrinjski i Široki Brijeg od hrvatskih klubova - od ukupno 16 klubova. Možda ovo zvuči kao one teorije zavjere ili nešto slično, ali to je naša realnost. I to ti je razlog zbog čega se čeka na ponedjeljak, a potvrdu si mogao i vidjeti u izvještaju dva bošnjačka člana glasala za tri boda Slobodi, a dva hrvatska člana za ponovno igranje.
PS. neka se niko ne uvrijedi.
http://www.sportsport.ba/tabela/Premije ... 0-2011/185
EDIT: nebi me cudilo ni da zvjezda ispadne ove godine.. :S
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Mislim da se i GOŠK broji u tu kvotu.SiggySinatra je napisao/la: takodjer i prosle godine je vidjeno (:
EDIT: nebi me cudilo ni da zvjezda ispadne ove godine.. :S
-
- Kontakt:
Evo sloboda zijanila kući. Jedinstvo uzelo bodove u Gračanici, samo da mi odradimo Viteza, i ja sam ubijeđen da je gotovo sve!
Sretno vama dečki. Da odradite tu utakmicu na najbolji mogući način pa da dodjete onda u Bihać da napravimo nešto jako.
Vitez ima kuci samo docekat Slobodu i ima prelagan raspored... Malo smo se preracunali i mi i Sloboda
Sutra ako ne dobijemo , sanse izgledaju vrlo male
inace ?
-
- Kontakt:
I ja se pribojavam sutrašnje utakmice, pobjedom puno toga dobijamo, dok remijem i porazom dosta gubimo.
Sutra se očekuje velika podrška sa tribina, koja će nadam se biti veliki motiv igračima da poginu i osvoje tri boda.
Sutra se očekuje velika podrška sa tribina, koja će nadam se biti veliki motiv igračima da poginu i osvoje tri boda.
1921
1989
1989
Sretno sutra, dokažite da ste bolji i da zaslužujete Premijer ligu. Pa se vidimo za par godina tamo.
Salihović danas najbolji igrač Budućnosti, pored svih ovih igrača koji su rođeni i ponikli u ovom gradu momak je pokazao najveću želju i volju.
Salihović danas najbolji igrač Budućnosti, pored svih ovih igrača koji su rođeni i ponikli u ovom gradu momak je pokazao najveću želju i volju.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Za naše fudbalere večeras je organizovana zajednička večera i druženje, a nakon toga idu u karantin do početka utakmice.
I nije se ovdje niko ništa preračunao. Mi igramo svaku utakmicu da pobijedimo i ostvarimo povoljan rezultat. Radnički je već sada najprijatnije iznenađenje sezone i šta god da se desi do kraja prvenstva momcima treba skinuti kapu i aplaudirati.
I nije se ovdje niko ništa preračunao. Mi igramo svaku utakmicu da pobijedimo i ostvarimo povoljan rezultat. Radnički je već sada najprijatnije iznenađenje sezone i šta god da se desi do kraja prvenstva momcima treba skinuti kapu i aplaudirati.
-
- Kontakt:
Sutra dolaze nama. Ide neugodnoj Iskri i Goraždu gdje vrlo lako mogu kiksati. Dolazi im Sloboda i Gračanica, naše komšije koje će nam, nadam se pomoći da ih stignemo (ukoliko Sloboda otpadne iz trke).JohnLowe je napisao/la:Vitez ima kuci samo docekat Slobodu i ima prelagan raspored... Malo smo se preracunali i mi i Sloboda
Igraju kući još protiv Krajine i Banovića, Banovići ukoliko planiraju ostati moraće i oni zapati.
Što se nas tiče sutra moramo dobiti.
Jedinstvo je dobilo u Gračanici, fino smo ih ugostili i imaćemo sigurno pošeno suđenje gdje možemo do bod(ova) ukoliko ne bude problema sa kartonima i povredama.
Onda idemo komšijama, oni će do tada sigurno znati na čemu su, ukoliko izgube šanse za PL vidjećemo kakve su komšije

Sve je do nas.
Zadnja izmjena: VolimRadnicki, dana/u 27 apr 2013, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
1921
1989
1989
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Da ti kažem. Vitez i Sloboda su očigledno izgubili kod kuće od Rudara, a Radnički je s Rudarom igrao nerješeno u gostima. Po meni Radnički potencijalno može da uzme više bodova od Viteza do kraja u svakom slučaju, bolji je, to je sigurno. Vitez je krajnje neuvjerljiv, ne vidim za njih ni jednu laganu utakmicu s obzirom na formu, a potvrdu ove priče bi mogao dobiti već u Bugojnu, o sutrašnjem meču da i ne govorim.JohnLowe je napisao/la:Vitez ima kuci samo docekat Slobodu i ima prelagan raspored... Malo smo se preracunali i mi i Sloboda
Ovako ja to vidjoh, 3 tekme igraju protiv ekipa koje su vec ispale (hajmo reci) to su Gorazde, Banovici i rasuta Krajina, po meni sigurni bodovi. Kuci igraju protiv Gracanice kojoj nista ne treba, gostuju Iskri koja ce se osigurati tako da to mogu i kupiti bodove ako im bude trebalo, a trebat ce.VolimRadnicki je napisao/la:Sutra dolaze nama. Ide neugodnoj Iskri i Goraždu gdje vrlo lako mogu kiksati. Dolazi im Sloboda i Gračanica, naše komšije koje će nam, nadam se pomoći da ih stignemo (ukoliko Sloboda otpadne iz trke).JohnLowe je napisao/la:Vitez ima kuci samo docekat Slobodu i ima prelagan raspored... Malo smo se preracunali i mi i Sloboda
Igraju kući još protiv Krajine i Banovića, Banovići ukoliko planiraju ostati moraće i oni zapati.
Sve je do nas.
Ostaje samo Sloboda teska tekma, a i to kod kuce ubit ce ovu djecu bit ce penala ko da gledam

inace ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.