ja se isto bojim albanije kao spanije sveg miharishp je napisao/la:Ja sam vazda bio optimista i sve nekako ide prema optimizmu.
Medjutim imam neku blesavo ruznu suhvu da cemo tanko proci u ova dva meca.
Nesto kao onaj dvomec Francuska-Albanija.
Niko sretniji od mene da ne budem u pravu.
BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Thomas Müller - Fußballgott
Pravi ljubitelji repke BiH u ovom dvomecu ne mogu niti u jednoj kombinaciji izgubiti 

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Brutuseharishp je napisao/la:Ja sam vazda bio optimista i sve nekako ide prema optimizmu.
Medjutim imam neku blesavo ruznu suhvu da cemo tanko proci u ova dva meca.
Nesto kao onaj dvomec Francuska-Albanija.
Niko sretniji od mene da ne budem u pravu.

Ma , ja se pribojavam, uslovno rečeno, meča s Albanijom, znaju brate igrati bunker ko malo koja repka u Evropi, a iz kontri su jako opasni kao i iz prekida. Oni i Bjelorusi su mi i prije početka bili najnezgodniji protivnici. Nek ne zavara nikog njihova tekma s Luksemburgom, biće nam teško s njima igrati. Historijski, uvijek smo teško izlazili s ovim ekipama iz bivšeg sovjetskog bloka, ne samo mi, nego uopće ekipe iz bivše Juge, bilo rep. bilo klubovi. Ko god je ubjeđen da ćemo s njim lahko nek pogleda njihove tekme protiv Hrvatske iz prošlih kvalifikacija...**** su tvrd orah.
Rekao sam to i prije negdje, nismo odavno imali dvije nezgodnije, a loše rangirane ekipe u grupi.
Ima i ta mjestaPravi ljubitelji repke BiH u ovom dvomecu ne mogu niti u jednoj kombinaciji izgubiti

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma yebo Marcusa Juniusa Brutusa kad suhva yebe buve. 
P.S reci da niti u jednoj kombinaciji ne mogu izgubiti,sta je u slucaju poraza.
Ako neko tako razmislja nije ljubitelj BIH repke,vec kreten.

P.S reci da niti u jednoj kombinaciji ne mogu izgubiti,sta je u slucaju poraza.
Ako neko tako razmislja nije ljubitelj BIH repke,vec kreten.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 01 jun 2011, 09:39, ukupno mijenjano 3 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Petak 03.06.2011. u 20 h imaš na TV1Number1 je napisao/la:kad se tačno utakmica igra, datum i vrijeme
P.S. Ljudi, večeras moramo gledati U-21, otiđite tamo ima tema i link gdje će biti

Čelik Zenica 1945
BiH
---------------------------------------Hasagic--------- -------------------------
--Mujdza---------------Mravac-------------------Spahic- -------------Lulic---
---------------------------------------Rahimic--------- -------------------------
---------------Pjanic---------------------------------- --Medunjanin-----------
----------------------------------- Misimovic-------- ---------------------------
-----------------------Ibisevic------------------------ -Dzeko------------------
RUMUNIJA
--------------------------------------Tatarusanu--------------------------------
--Sapunaru-------------Papp-------------------Tamas- -------------Rat------
-------------------------Bourceanu-------Muresan-----------------------------
---------Torje-------------------------------------------------Zicu--------------
-
----------------------Marica--------------------------Mutu--------------------
Cijeli vezni red iz Zenice promijenjen
Ne brani im Pantilimon 
---------------------------------------Hasagic--------- -------------------------
--Mujdza---------------Mravac-------------------Spahic- -------------Lulic---
---------------------------------------Rahimic--------- -------------------------
---------------Pjanic---------------------------------- --Medunjanin-----------
----------------------------------- Misimovic-------- ---------------------------
-----------------------Ibisevic------------------------ -Dzeko------------------
RUMUNIJA
--------------------------------------Tatarusanu--------------------------------
--Sapunaru-------------Papp-------------------Tamas- -------------Rat------
-------------------------Bourceanu-------Muresan-----------------------------
---------Torje-------------------------------------------------Zicu--------------
-
----------------------Marica--------------------------Mutu--------------------
Cijeli vezni red iz Zenice promijenjen

Čelik Zenica 1945
Ako ovaj čovjek ne zaslužuje da bude među prva tri golmana u Rumuniji, onda ne znam...
[youtube][/youtube]
Znal' neko šta je s Jasminom danas? Igral'?
[youtube][/youtube]
Znal' neko šta je s Jasminom danas? Igral'?
Čelik Zenica 1945
Bekovi su im vrlo dobri. Marica nije igrao puno ove sezone, ali vidjeli smo njegov potencijal u Zenici kad je iz nicega dao gol. Mutu ako ima dan, vrlo je opasan, ali sumnjam da je on u nekoj formi. Ovaj vezni red je ja mislim njihova najslabija karika. Za ovog Pappa nikad nisam cuo, a Tamas nije ni blizu prve postave u WBA. Sve u svemu, dosta losa ekipa. Poraz je ogroman neuspjeh.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- NoName
- Kontakt:
Ako se već nećemo braniti, onda ih treba napasti svim sredstvima. Evo formacije:

Rezultat: 3-5

Rezultat: 3-5

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
-
- Kontakt:
Pandža igra,jao Boze
- NoName
- Kontakt:
Jao izvini, sad ću ja Ramosa da turim.Madridista18 je napisao/la:Pandža igra,jao Boze
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
kakav pandža, mravac ima prednost nad pandžom.
- NoName
- Kontakt:
Ma Pape već usvojio ovu formaciju koju sam predložio, sad ću ga nazvat' da mu kažem da Mravac ima prednost, pa da ih zamjeni.pacovi_tu_ima je napisao/la:kakav pandža, mravac ima prednost nad pandžom.
Jadno je da imamo 4 igraca koji mogu bolje igrat centar-halfa od Mravca i Pandze, a nisu ni na spisku. Mislim naravno na Bunozu, Cocalica, Nadarevica i Papka.
- NoName
- Kontakt:
Pandža i Mravac su tu negdje, ne znam što bi to Mravac morao imati prednost ispred ovog. Za Nadarevića i Papca se slažem, ovu drugu dvojicu nisam nikada gledao pa ne mogu ništa da tvrdim. Isto tako, žao mi je što u kadru nema Jahića, momak je uvijek igrao dobro i sa srcem ali eto.Cartman je napisao/la:Jadno je da imamo 4 igraca koji mogu bolje igrat centar-halfa od Mravca i Pandze, a nisu ni na spisku. Mislim naravno na Bunozu, Cocalica, Nadarevica i Papka.
Potpuno se slazem, isto tako moze igrat na skoro svim pozicijama. Ali ocito je da su se on i Nadarevic nesto posvadjali sa Susicem. Jer bili su vazan dio ekipe pod Cirom, pogotovo Nadarevic, a sad ih nema nigdje.NoName je napisao/la:Pandža i Mravac su tu negdje, ne znam što bi to Mravac morao imati prednost ispred ovog. Za Nadarevića i Papca se slažem, ovu drugu dvojicu nisam nikada gledao pa ne mogu ništa da tvrdim. Isto tako, žao mi je što u kadru nema Jahića, momak je uvijek igrao dobro i sa srcem ali eto.Cartman je napisao/la:Jadno je da imamo 4 igraca koji mogu bolje igrat centar-halfa od Mravca i Pandze, a nisu ni na spisku. Mislim naravno na Bunozu, Cocalica, Nadarevica i Papka.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
i meni je zao Sanela momak je igrao odlicno pa smijem se usudit i rec bas kao i Lulic al ettt jbg kao nije standardan u klubu ....trebo je ga Pape pozvat ...NoName je napisao/la:Pandža i Mravac su tu negdje, ne znam što bi to Mravac morao imati prednost ispred ovog. Za Nadarevića i Papca se slažem, ovu drugu dvojicu nisam nikada gledao pa ne mogu ništa da tvrdim. Isto tako, žao mi je što u kadru nema Jahića, momak je uvijek igrao dobro i sa srcem ali eto.Cartman je napisao/la:Jadno je da imamo 4 igraca koji mogu bolje igrat centar-halfa od Mravca i Pandze, a nisu ni na spisku. Mislim naravno na Bunozu, Cocalica, Nadarevica i Papka.
nije me bilo dugo tako da i neznam sta se desava ovdje na forumu upratio sam malo da je Sejo povrjeden

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- Principatus
- Kontakt:
Cudno da im ne brani onaj Pantilimon, pa covjek je skinuo nekoliko suteva. Ovako novi stoper, novi golman koji je tek dva puta branio za Rumuniju (Pantilimon 10 puta).
Oros nece biti stoper, nego Paul Papp. Mlad, 21 godinu, visok 1.88 m.
Sapunaru pocinje kao desni bek.
Oros nece biti stoper, nego Paul Papp. Mlad, 21 godinu, visok 1.88 m.
Sapunaru pocinje kao desni bek.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Mravac je visočiji i brži od Pandže vjerovatno je to razlog. Nadarević otkako je preselio na klupu u Turskoj zaista je u lošoj formi, protiv Francuza je bio totalno izgubljen...drag mi je momak još iz vremena dok je igrao i živio u Sarajevu, , ali ono što je odigrao u ovom ciklusu uključujući i prijateljske je bilo loše, ruku na srce.NoName je napisao/la:Pandža i Mravac su tu negdje, ne znam što bi to Mravac morao imati prednost ispred ovog. Za Nadarevića i Papca se slažem, ovu drugu dvojicu nisam nikada gledao pa ne mogu ništa da tvrdim. Isto tako, žao mi je što u kadru nema Jahića, momak je uvijek igrao dobro i sa srcem ali eto.Cartman je napisao/la:Jadno je da imamo 4 igraca koji mogu bolje igrat centar-halfa od Mravca i Pandze, a nisu ni na spisku. Mislim naravno na Bunozu, Cocalica, Nadarevica i Papka.
Jahić već pola godine, ako ne i više, muči se s povredama...pitanje je koliko je spreman. On kad je spreman, je pouzdan igrač i dobro bi nam došao...
Ne znam, spisak mi je manje-više ok, jedina prava zamjerka je što Ljevakovića niko ne prati. Momak je nevjerovatna radilica, vjerujem da bi bio bi dostojna zamjena za Rahimića. Boljeg DM-a nemamo sigurno.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.