Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Nje mi jasno,rade BP vec 3 mjeseca i da naruce pogresne stolice(siguran sam da ta firma nije poslala pogresne stolice vec je neko ,pretpostavljam, od nasih nesto muljo u mutnom
) Treba traziti odgovornost onoga sto je narucijo ta pogresna sjedista jer je ovo stvarno blamaza da se posudjuju sjedista od Borca
.Kod nas nista ne moze proci onako kako Bog zapovjeda,uvijek neko iznenadjenje
.Na zapadu ovo nema sanse da bi se moglo desiti(da se desi slicno,ta bi firma bila tuzena od narucioca pa bi sjedista poslali dzaba samo da se odustane od tuzbe
) Ovdje je ocigledno narucioc kriv i ja mu hebem sve po spisku nesposobnu 
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
SA1946 je napisao/la:Emir ZENICA je napisao/la:De ako neko zna nek kaze
Ima grb Bojca,vidis prekrili da ih raja ne syebe.
Na prvu i sam sam pomislio da su poslali Borčeve, al' ovdje se dobro vidi da je na stolicama grb Čelika.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Samo se pitam kako ce ovo prekriti na utakmici....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Robijaši, evo vam posla.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Bola rečeno je da će do utakmice dopremiti stolice koje su trebale doći, ovo je samo zamjena do tad'.Ponos Torina je napisao/la:Samo se pitam kako ce ovo prekriti na utakmici....
Valjda
A i ako neće ovo ne treba predstavljati problem, bitno je da su ljudi izašli u susret...
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 06 sep 2012, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
wtf ? pa kad stizu stolice koje ce bit na bp ?
Greškom izvođača iz Njemačke došla je pogrešna narudžba stolica, evo govore da ipak neće biti dostavljene do utakmice, a kad' će to je do Švaba...Zekoo je napisao/la:wtf ? pa kad stizu stolice koje ce bit na bp ?
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa nebi djaba postavljali ove stolice da je tako*p!p!t@* je napisao/la:Bola rečeno je da će do utakmice dopremiti stolice koje su trebale doći, ovo je samo zamjena do tad'.Ponos Torina je napisao/la:Samo se pitam kako ce ovo prekriti na utakmici....
Valjda
A i ako neće ovo ne treba predstavljati problem, bitno je da su ljudi izašli u susret...
Neko ovdje nesto ozbiljno muti ili je vec uzeo pare pa sad zavlaci sa ovim stolicama,ili su se pare uzele u toku pravljenja terena,drenaze itd.... pa sad pokusavaju zavlaciti sto duze mogu....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kojeg vraga imaju prekrivati? Bosanski klub iz Premier Lige Bosne i Hercegovine posudio stolice za jednu utakmicu reprezentaciji Bosne i Hercegovine, lijep gest i hvala.Ponos Torina je napisao/la:Samo se pitam kako ce ovo prekriti na utakmici....
Od svega će pojedinci napraviti vijest i probati da za.eru riječima......pravite od miša slona bez potrebe..
- Ponos Torina
- Kontakt:
nepravim ja nista,niti mi smeta...ali ce neko drugi da od ovoga napravi ogroman problem i svasta moze da se desi,to sto su ljudi nesposobni da urade nesto jednostavno i da radovi prodju bez ikakvih problema to je druga stvar,taj sto je stolice narucivao treba mu usta razvaliti,ovo je ozbiljna stvar,nije narucivao wc solju pa da se ovo desava....Alucard je napisao/la:Kojeg vraga imaju prekrivati? Bosanski klub iz Premier Lige Bosne i Hercegovine posudio stolice za jednu utakmicu reprezentaciji Bosne i Hercegovine, lijep gest i hvala.Ponos Torina je napisao/la:Samo se pitam kako ce ovo prekriti na utakmici....
Od svega će pojedinci napraviti vijest i probati da za.eru riječima......pravite od miša slona bez potrebe..
a zbog cega da prekriva,ljudi su izasli u susret NSBIH i Reprezentaciji,ovo je sportski i ljudski gest. Kad cete vec jednom prestati traziti u necemu sto valja makar trunku onog sto ne valja,ovo je za pohvalu. A Celik ce svoju sljedecu utakmicu docekati na novim stolicama . Ovu utakmicu organizuje NSBIH,i to su njihove odluke. Stadion ce u subotu biti predat savezu i do utorka je pod njihovom kontrolom.Ponos Torina je napisao/la:Samo se pitam kako ce ovo prekriti na utakmici....
Celik u srcu
-
AboveTheLaw
- Kontakt:
Cuj prekiriti, zašto, Borac je iz Bosne i Hercegovine, u Europskim takmičenjima predstavlja BiH , ljudi posudili stolice državnom timu, svaka čast , lijep gest svakako .
S tim se u potpunosti slažemo. Baš sam na nekoj od prethodnih stranica napisao kometar u vezi "pogrešne pošiljke"Ponos Torina je napisao/la:nepravim ja nista,niti mi smeta...ali ce neko drugi da od ovoga napravi ogroman problem i svasta moze da se desi,to sto su ljudi nesposobni da urade nesto jednostavno i da radovi prodju bez ikakvih problema to je druga stvar,taj sto je stolice narucivao treba mu usta razvaliti,ovo je ozbiljna stvar,nije narucivao wc solju pa da se ovo desava....Alucard je napisao/la:Kojeg vraga imaju prekrivati? Bosanski klub iz Premier Lige Bosne i Hercegovine posudio stolice za jednu utakmicu reprezentaciji Bosne i Hercegovine, lijep gest i hvala.Ponos Torina je napisao/la:Samo se pitam kako ce ovo prekriti na utakmici....
p.s. nemoj šta zamjeriti.
Za koji moj ce im dodatno prosirivanje terena sa standardnih 105x68 koji se koristi vecinom.vivaILchelik je napisao/la:FK Čelik Zenica - Bilino polje je napisao/la:Teren Bilinog polja će biti u dimenzijama 105×68 metara, što je preporuka UEFE. Ukoliko dođe dozvola iz Nyona, moguće da se teren još dodatno proširi. Inače, linije travnjaka će biti dosta bliže tribinama nego inače, jer će novi teren Bilinog polja biti za četiri metra širi, a za 2,5 metra duži od ranijeg terena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
i ja se slazem da je lijep gest od FK Borac i treba im zahvaliti(nema veze grb ,sto da se prekriva ta i Borac je ko i Celik iz BiH),ali mislim cvrsto da ovo nije "sitnica" vec veliki propust narucioca(da sam mu ja gazda ne bi doceko jutro
)
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mogu ga samo produziti ali ne i siriti bar koliko ja znam,mislim da je linija sirine dosla vec do tribine,neka me neko ispravi ako grijesim(neko ko je blizu terena i ko prati radove mozda,sigurno bolje zna)mozda da ide u duzinu par metara ako ce se sjever i jug raditi...
- anonymousHD
- Kontakt:
Pre nekih sat vremena sam bio na stadionu. Stadion uopšte nije ocrtan, čak gol gde je postavljen čini mi se da je dalji od tribine (bio sam kod severa). Što se tiče stolica, postavljene su samo za jedan tim, bar kad sam ja bio, možda su sad i za drugi tim postavili.
Trava mi se čini okey, sinoć je padala kiša, ono super je sve...
Trava mi se čini okey, sinoć je padala kiša, ono super je sve...
Ma mogu ocratit travu na dan-dan prije utakmice nije to neki posao.
Vazno je sve spremno.
Vazno je sve spremno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Širina BP od ograde istoka do ograde zapada je 75 metara...tako da se širiti može...Ponos Torina je napisao/la:Mogu ga samo produziti ali ne i siriti bar koliko ja znam,mislim da je linija sirine dosla vec do tribine,neka me neko ispravi ako grijesim(neko ko je blizu terena i ko prati radove mozda,sigurno bolje zna)mozda da ide u duzinu par metara ako ce se sjever i jug raditi...
::::SAMO ČELIK::::
Trenutno korisnika/ca: ferroviere87 i 8 gostiju.