Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ahmic
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la ahmic » 19 sep 2009, 11:16

Da se frajer preziva Dzek onda bi ok bilo reci lopta je kod Dzeka,a obzirom da se Edin preziva Dzeko onda je ....LOPTA JE KOD DZEKE......

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 19 sep 2009, 11:21

ahmic je napisao/la:
neko_iz_mase je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:
Da bas tako, tako kako on kaze je ispravno. Lopta je kod Edina Dzeka, ili Dzeka.

Oni koji misle da komentator pogresno izgovara veliko ime (Dzeko Edin), varaju se i pod hitno da idu kod seoskih ucitelja da traze ostetu sto im nije preneo malo znanja, naravno ako je i sam imao isto. 8-)
U bosanskome jeziku ispravno je reci i Dzeke i Dzeka, tako da se ne moras praviti da si pokupio svu pamet svijeta.
Ma da,al para usi lopta je kod Dzeka...Ono nekeko narodskije vise kod Dzeke ....Dzekson je odusevio sinoc ,i prije golova bio je fenomenalan....
Ma ne,nisam ja rekao nista. I ja isto kazem "Dzeke" kao i 80% ljudi u BiH.
Nego odgovaram ovom gore choletu,koji se pravi pametan i hoce da kaze da smo svi retardirani, i da je jedino ispravo u genitivu i akuzativu reci Dzeka.

P.S Vazno je da je Dzeko zabio 2 komada, a sve ostalo je manje bitno :lol:
Zadnja izmjena: neko_iz_mase, dana/u 19 sep 2009, 11:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 19 sep 2009, 11:22

Evil Genius je napisao/la:Džeko
Džeke
Džeki
Džeku
Džeko !
(s) Džekom
o Džeki
Wolverine je napisao/la:
Mali Maestro je napisao/la:Ma boli me briga je li Džeka ili Džeko važno je da je počelo... :D :D

PS.Prirodnije je reći Džeko nego Džeka po meni.
nije on govorio "dzeka" u nominativu. nego nego npr. "lopta ide na dzeka", "sjajan gol dzeka", "dobar pas edina dzeka". bolje i tako nego, "lopta ide na dzeko", "dobar pas edina dzeko". valjda je u srbiji tako. ma **** to nek je dzeko proradio :D :D :D
hajde molim vas pametnjakovići sad vi pametni sto ste u 8. razredu radili padeže pa ovdje prenosite znanje..da se vise ne zamaramo neka čovijek govori sta hoce i to je to :)

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 19 sep 2009, 11:31

Ajd Jocker brini se o sebi i svojoj pameti,ne vrijedjaj nikog...Diskutuj na fin i kulturan nacin....A komentator i nije neki tak da mu ne haterim....

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 19 sep 2009, 12:34

pokusavas bit' smijesan ili . . .
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 19 sep 2009, 12:40

ahmic je napisao/la:Ajd Jocker brini se o sebi i svojoj pameti,ne vrijedjaj nikog...Diskutuj na fin i kulturan nacin....A komentator i nije neki tak da mu ne haterim....
ma ne vrijeđam vec kazem da prestanu o komentatoru jer ovo nije tema za to već o džeki ;)

bebek1
Kontakt:

Post Postao/la bebek1 » 19 sep 2009, 13:47

Ovo nije vezano za temu,zelim samo da se zahvalim nasim moderatorima.Na dan utakmice sa Turskom,je jedan gospodin na forumu pljuvao po nasoj reprezentaciji i naravno po cijeloj naciji,to vecina od vas i zna.Jedan sat je pljuvao po forumu i niko nije reagovao.Ja kao i vecina BH navijaca na ovom forumu smo reagovali na svoj nacin,ja sam isti dan bio iskljucen sa foruma(psovanje je zabranjeno,a izgleda pljuvanje i vrijedjanje jedne drzave je dozvoljeno!)To ne razumem i nikada necu razumjeti.Pozdrav :!:

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 19 sep 2009, 13:55

bebek1 je napisao/la:Ovo nije vezano za temu,zelim samo da se zahvalim nasim moderatorima.Na dan utakmice sa Turskom,je jedan gospodin na forumu pljuvao po nasoj reprezentaciji i naravno po cijeloj naciji,to vecina od vas i zna.Jedan sat je pljuvao po forumu i niko nije reagovao.Ja kao i vecina BH navijaca na ovom forumu smo reagovali na svoj nacin,ja sam isti dan bio iskljucen sa foruma(psovanje je zabranjeno,a izgleda pljuvanje i vrijedjanje jedne drzave je dozvoljeno!)To ne razumem i nikada necu razumjeti.Pozdrav :!:
imas temu komentari,sugestije,kritike i tamo napises ovo isto

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 19 sep 2009, 14:26

Sinoc DŽEKO ,danas VEDO .

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 sep 2009, 14:30

ibrakadabra je napisao/la:Sinoc DŽEKO ,danas VEDO .
;) naravno :)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 19 sep 2009, 14:51

ibrakadabra je napisao/la:Sinoc DŽEKO ,danas VEDO .
iz tvojih usta u bozije usi...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 19 sep 2009, 15:05

neko_iz_mase je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:
jocker123 je napisao/la:al' me **** onaj komentator kad kaze lopta je kod džeka
Da bas tako, tako kako on kaze je ispravno. Lopta je kod Edina Dzeka, ili Dzeka.

Oni koji misle da komentator pogresno izgovara veliko ime (Dzeko Edin), varaju se i pod hitno da idu kod seoskih ucitelja da traze ostetu sto im nije preneo malo znanja, naravno ako je i sam imao isto. 8-)
U bosanskome jeziku ispravno je reci i Dzeke i Dzeka, tako da se ne moras praviti da si pokupio svu pamet svijeta.
A odakle tebi da ja kazem da je Dzeke ne ispravno, pametnjakovicu?!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 19 sep 2009, 16:01

Jel' dosta vise gramatike i pravopisa?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 19 sep 2009, 16:43

Uprvavo je zavrsen cas Bosnaskog(gramatike)sijedite,pocinje Matematika :D))

Danas ucimo s jednom nepoznatom 2+x=6 :DD))D)D

Sta ste se uhvatili za to kako je rekao,"ko gladna godina za cigana"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 sep 2009, 18:40

Uhapsili Dzeku :mrgreen: :mrgreen:

U SAD uhapšena su dva bivša pripadnika jedinice "Zulfikar" - Rasema Handanović, zvana Zolja i Edin Džeko, porijeklom iz Gacka, i oni bi uskoro trebalo da budu prebačeni u BiH.

Današnji "Dnevni avaz" piše da se bivši pripadnici jedinice "Zulfikar" nalaze pod istragom zbog ratnih zločina u selu Trusina kod Konjica.

Džeko je živio u državi Vašington, na sjeverozapadu SAD, gdje je radio u fabrici avionskih dijelova, a Handanovićeva se nakon odlaska iz BiH udala i promijenila ime i prezime.

Bivši pripadnici jedinice "Zulfikar" potvrdili su "Dnevnom avazu" da su Džeko i Handanovićeva bili u njihovoj vojnoj formaciji.

U Tužilaštvu BiH nisu željeli ni da potvrde ni da demantuju da će biti izručenja, kao ni ministar pravde BiH Bariša Čolak, koji nije imao informacija o ovom slučaju.

"Ništa do sada iz Interpola nije stiglo, a oni će prvi imati informaciju", rekao je Čolak. (Srna)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 19 sep 2009, 18:48

miky_hz je napisao/la:Uhapsili Dzeku :mrgreen: :mrgreen:

U SAD uhapšena su dva bivša pripadnika jedinice "Zulfikar" - Rasema Handanović, zvana Zolja i Edin Džeko, porijeklom iz Gacka, i oni bi uskoro trebalo da budu prebačeni u BiH.

Današnji "Dnevni avaz" piše da se bivši pripadnici jedinice "Zulfikar" nalaze pod istragom zbog ratnih zločina u selu Trusina kod Konjica.

Džeko je živio u državi Vašington, na sjeverozapadu SAD, gdje je radio u fabrici avionskih dijelova, a Handanovićeva se nakon odlaska iz BiH udala i promijenila ime i prezime.

Bivši pripadnici jedinice "Zulfikar" potvrdili su "Dnevnom avazu" da su Džeko i Handanovićeva bili u njihovoj vojnoj formaciji.

U Tužilaštvu BiH nisu željeli ni da potvrde ni da demantuju da će biti izručenja, kao ni ministar pravde BiH Bariša Čolak, koji nije imao informacija o ovom slučaju.

"Ništa do sada iz Interpola nije stiglo, a oni će prvi imati informaciju", rekao je Čolak. (Srna)
vijest stara 10-tak sati... :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 19 sep 2009, 20:06

"Uprava Milana još uvijek je jako zainteresovana za usluge Edina Džeke, stoga planira tokom zimskog prijelaznog roka, ponovo pokušati dovesti Džeku u svoje redove. Spremaju novu ponudu za Džeku, koju će poslati Wolfsburgu tokom zime sa nadom da neće biti odbijena kao prethodne, doznaje Gazzetta Dello Sport."

Sta mislite hoce li konacno otic u Milan?

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 19 sep 2009, 20:19

fico45 je napisao/la:"Uprava Milana još uvijek je jako zainteresovana za usluge Edina Džeke, stoga planira tokom zimskog prijelaznog roka, ponovo pokušati dovesti Džeku u svoje redove. Spremaju novu ponudu za Džeku, koju će poslati Wolfsburgu tokom zime sa nadom da neće biti odbijena kao prethodne, doznaje Gazzetta Dello Sport."

da hoce vise da ga mogu normalno gledat na tvu

bubooty
Kontakt:

Post Postao/la bubooty » 19 sep 2009, 21:13

fico45 je napisao/la:"Uprava Milana još uvijek je jako zainteresovana za usluge Edina Džeke, stoga planira tokom zimskog prijelaznog roka, ponovo pokušati dovesti Džeku u svoje redove. Spremaju novu ponudu za Džeku, koju će poslati Wolfsburgu tokom zime sa nadom da neće biti odbijena kao prethodne, doznaje Gazzetta Dello Sport."

iskreno nebi volio da ode,...ici iz njemacke u slabiju ligu neide brate...ako konta ici il spanija il engleska,on u italiji nema sta trazit...

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 19 sep 2009, 23:23

Izgleda da Dzeko jos sanja o Milan-u

http://soccernet.espn.go.com/columns/st ... pe&cc=5901

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], perun, zikerrz21 i 22 gosta.