SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Zaista neznam na koji nacin se dolazi do ovi cifri gore za timove i igrace.Volio bi da mi to odgovori postavljac isti.Jer meni tu nema logike nikako.Uzmimo u obzir da se racuna ova zadnja sezona po mojoj skromnoj matematici Delfin ima 484KM a ne 1000KM.Mislim da nema smisla samo bubati neke cifre bez ikakvoga kriterija ili ja neznam taj kriteri.Po ovome sto je postavljeno dace se bodovati Delfin ima 484 a ne 1000KM.Da se razumijemo provjeravao sam samo Delfin jer su prvi na listi ostali imaju puno manje KM-ova 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
hahahaCartman je napisao/la:Jedinstvo bi rado priajteljsku, ali evo od feste nakon ulaska u prvu ligu, ne mogu nac Amela i forzu nigdje. Prica se da su obojica zavrsili u Brazilu i da su nastavili festu sa Adrianom i Robinhom.
Nego hocel biti neka prijateljska
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Eto ako je neko zainteresovan, bujrum.amEl_rooB je napisao/la:hahahaCartman je napisao/la:Jedinstvo bi rado priajteljsku, ali evo od feste nakon ulaska u prvu ligu, ne mogu nac Amela i forzu nigdje. Prica se da su obojica zavrsili u Brazilu i da su nastavili festu sa Adrianom i Robinhom.![]()
![]()
tu sam ja
davno se vratio iz Ria
Nego hocel biti neka prijateljska
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
pa ti si sam rekao da se ne racuna ova sezona, nego da cjene postavim pa da krenemo ispočetka123456 je napisao/la:Zaista neznam na koji nacin se dolazi do ovi cifri gore za timove i igrace.Volio bi da mi to odgovori postavljac isti.Jer meni tu nema logike nikako.Uzmimo u obzir da se racuna ova zadnja sezona po mojoj skromnoj matematici Delfin ima 484KM a ne 1000KM.Mislim da nema smisla samo bubati neke cifre bez ikakvoga kriterija ili ja neznam taj kriteri.Po ovome sto je postavljeno dace se bodovati Delfin ima 484 a ne 1000KM.Da se razumijemo provjeravao sam samo Delfin jer su prvi na listi ostali imaju puno manje KM-ova
hocemo!!!!!!!Hocete neceete???
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Red Bavarian je odlucila medjusobno odigrati 3 utakmice i tako vidjeti na cemu su grijesili ove sezone 
A C A B !
Ako sam dobro pročitao igram u kupu protiv moje bivše ekipe Grizzlies-Crazy Legs 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
hordas77 je napisao/la:pa ti si sam rekao da se ne racuna ova sezona, nego da cjene postavim pa da krenemo ispočetka123456 je napisao/la:Zaista neznam na koji nacin se dolazi do ovi cifri gore za timove i igrace.Volio bi da mi to odgovori postavljac isti.Jer meni tu nema logike nikako.Uzmimo u obzir da se racuna ova zadnja sezona po mojoj skromnoj matematici Delfin ima 484KM a ne 1000KM.Mislim da nema smisla samo bubati neke cifre bez ikakvoga kriterija ili ja neznam taj kriteri.Po ovome sto je postavljeno dace se bodovati Delfin ima 484 a ne 1000KM.Da se razumijemo provjeravao sam samo Delfin jer su prvi na listi ostali imaju puno manje KM-ova![]()
![]()
Onda se nismo razujeli.Neznam do koga je.Ako se neracuna ova sezona onda svi startamo sa o(nule).
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
ok, ali samo mi odgovori dali je dobro za ono bodovanje timova i igrača
ODG

ODG
Eh evo dva sahata na Photoshopu po prvi put u zivotu
naravno kritike necu da cujem

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Kako je dobra ta druga slika

- the scouser
- Kontakt:
Druga jaka pravo,i prva je solidna123456 je napisao/la:Eh evo dva sahata na Photoshopu po prvi put u zivotunaravno kritike necu da cujem
![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Nego mozel se kako prikljuciti tome cini mi se zanimljivo volio bih se okusati????
Mes Que Un Club
Nastavljam gde sam stao proslu prijateljsku,nema kod mene razlike izmedju tekmi,uhvacen Lille-Liverpool 1:0,a jos neko je uhvatio HSV,tako da je 2:0 a njima jos nista nije pocelo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Heroji 1-1 Delfin za sada.....dobra igra novajlija protiv Delfina

Samo da prijavim rezultat iz prijateljske utakmice Mislish Utd.-Klošari,da ne bi poslije bilo nesporazuma.Posto je par A.Lima-Juan Aurich se igrao nocas u 1:50 i zavrsen 2:0 za Limu,igrac Mislish Utd. Dubioza je prevarom pokusao doci do gola,tipujuci jutros oko 9 sati i stavio rezultat 2:0 bas kao sto je i zavrsio mec.
E sad,kolika je vjerovatnoca da nije vidio rezultat,nesto ne vjerujem u to.Dakle,sto se mene i moje ekipe Klosara tice,ovaj gol je neregularan i ne priznajemo ga,ipak je ovo prijateljska,nisu potrebna namjestanja i podvaljivanja
E sad,kolika je vjerovatnoca da nije vidio rezultat,nesto ne vjerujem u to.Dakle,sto se mene i moje ekipe Klosara tice,ovaj gol je neregularan i ne priznajemo ga,ipak je ovo prijateljska,nisu potrebna namjestanja i podvaljivanja
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Za sad protiv Delfina 1-1 sigurno, a ostala nam po dva para svima

Ako je tako onda sam ja sve to zezno kad sam stavljao rezultate. ja kad sam postavljao parove mislio sam da tek igraju večeras u 1:50 h. Evo vidim da je i vaš taj završio. A iskreno nevjerujem da je htijeo prevarit, ipak je ovo prijateljska
. Vidjećemo...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- __Liedson__
- Kontakt:
Sigurno neka greska Zagora,ali nije bitno,prijateljska je....samo nemoj nas prijavljivat savezu i sekretaru ogulit ce nas do gole koze !!scorpion je napisao/la:Samo da prijavim rezultat iz prijateljske utakmice Mislish Utd.-Klošari,da ne bi poslije bilo nesporazuma.Posto je par A.Lima-Juan Aurich se igrao nocas u 1:50 i zavrsen 2:0 za Limu,igrac Mislish Utd. Dubioza je prevarom pokusao doci do gola,tipujuci jutros oko 9 sati i stavio rezultat 2:0 bas kao sto je i zavrsio mec.
Posto je prijateljska,pa se moze pogledati kroz prste,inace bi se zalio FIFI i UEFI
Sve u svemu,vi ste zavrsili sve svoje parove,bez postignutog gola,nama su ostala jos 4 meca,idemo po pobjedu
Sve u svemu,vi ste zavrsili sve svoje parove,bez postignutog gola,nama su ostala jos 4 meca,idemo po pobjedu
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.