SaltCityAttack je napisao/la:sad mi valja slusat sranje od Radio ESPN sad ce probit mi glavu

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
SaltCityAttack je napisao/la:sad mi valja slusat sranje od Radio ESPN sad ce probit mi glavu
BIHfan je napisao/la:Zanimljivo da sad svi postavljaju tu blokadu Lebrona, a niko da postavi blokade nad Jamesom u toj istoj utakmici koje su bile spektakularne. Ako neko ima gifove kad je Splitter blokirao Jamesa, neka postavi.
Ne kazem ja nista, upravu si ti al brate eto ukucaj na google nigdje ne mozes naci tu blokadu nad Jamesom gdje ga je Green pa Splitter blokirao, a cim James napravi jednu takvu odlicnu blokadu trubi se ovdje na forumu a i u Svijetu.lumani je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Zanimljivo da sad svi postavljaju tu blokadu Lebrona, a niko da postavi blokade nad Jamesom u toj istoj utakmici koje su bile spektakularne. Ako neko ima gifove kad je Splitter blokirao Jamesa, neka postavi.
jbg,Centar treba da lijepi i da kuca protiv nizih,manjih igraca...Ne znam, kritikovao sam Tiaga i prije blokade,sve nesto sporo brate mili.
Ti ako to zaista mislis,uz svo postovanje,nemas pojma o kosarci...Usput,otkad je to Lebron 'manji i nizi igrac'...Pa covjek je tezi i jaci od Splittera 2 puta,a moze skociti 3 puta vise od njega!?Uostalom,cesto igra i PF,tako da ga je ne ubrajam u nize igrace...lumani je napisao/la:Tiago je zezci levat,njega bi Ovcina blokirao
Nije levat, vec veoma dobar igrac sa visokim kosarkaskim IQ-um. Odlican pick & roll igrac, jako dobro se krece i snalazi na parketu. Jedino ako on pod levat mislit to sto je Tiago soft, pa i Gasol stariji je soft pa je majstor, Bosh je soft pa je majstor. Ne znaci ako je igrac mekan da je odmah levat.NEZALAGANJE je napisao/la:Ti ako to zaista mislis,uz svo postovanje,nemas pojma o kosarci...lumani je napisao/la:Tiago je zezci levat,njega bi Ovcina blokirao
Upravo tako,mada i po brojnim forumima SA citam kako ne radi ovo,ne radi ono,a ne vide koliko covjek znaci za ekipu.Neki pisu,kako to da ima samo 1 skok,pa on to prepusta Timmyu i Kawhiu da kupe,dok on gradi ljude i to i jeste fundament kosarke...Carlo je napisao/la:Splitter doktorirao košarku za sve big mane heata osim bosha.
Soft, soft, pa soft.BIHfan je napisao/la:Nije levat, vec veoma dobar igrac sa visokim kosarkaskim IQ-um. Odlican pick & roll igrac, jako dobro se krece i snalazi na parketu. Jedino ako on pod levat mislit to sto je Tiago soft, pa i Gasol stariji je soft pa je majstor, Bosh je soft pa je majstor. Ne znaci ako je igrac mekan da je odmah levat.NEZALAGANJE je napisao/la:Ti ako to zaista mislis,uz svo postovanje,nemas pojma o kosarci...lumani je napisao/la:Tiago je zezci levat,njega bi Ovcina blokirao
Eto sad i ti mozes reci da je James levat, sigurno ce te pitat isto sto i ti njega u vezi Splittera. Znaci lumani je navijac Jamesa, zato takve postove i pise pa mu nemoj care zamjeriti.
nisu bile spektakularneBIHfan je napisao/la:Zanimljivo da sad svi postavljaju tu blokadu Lebrona, a niko da postavi blokade nad Jamesom u toj istoj utakmici koje su bile spektakularne. Ako neko ima gifove kad je Splitter blokirao Jamesa, neka postavi.
Ah, pa bilo bi cudno kad bi ti rekao da su spektakularne.LenBias je napisao/la:nisu bile spektakularneBIHfan je napisao/la:Zanimljivo da sad svi postavljaju tu blokadu Lebrona, a niko da postavi blokade nad Jamesom u toj istoj utakmici koje su bile spektakularne. Ako neko ima gifove kad je Splitter blokirao Jamesa, neka postavi.
Ti il si glup il se pravis glup. Jos jednom pogledaj sta sam napisao, post kompletan, cak sam obrazlozio za ove pilece mozgove da bolje razumiju.LenBias je napisao/la:hajde bar nisam rekao da su jamesa u primeu stigle godine
Procitaj moje izjave,prije i poslije sezone; pa odluciNEZALAGANJE je napisao/la:Upravo tako,mada i po brojnim forumima SA citam kako ne radi ovo,ne radi ono,a ne vide koliko covjek znaci za ekipu.Neki pisu,kako to da ima samo 1 skok,pa on to prepusta Timmyu i Kawhiu da kupe,dok on gradi ljude i to i jeste fundament kosarke...Carlo je napisao/la:Splitter doktorirao košarku za sve big mane heata osim bosha.
pricitao sam ja sve sto si napisao i skontao savrseno ali dzaba kada si ti napisao da su jamesa stigle godine, to za trenutno ubjedljivo najboljeg igraca lige njegovim najboljim godinama napisati u ne znam kojem smislu je prosto nevjerovatno, bas onako fascinantno da to neko moze napisatiBIHfan je napisao/la:Ti il si glup il se pravis glup. Jos jednom pogledaj sta sam napisao, post kompletan, cak sam obrazlozio za ove pilece mozgove da bolje razumiju.LenBias je napisao/la:hajde bar nisam rekao da su jamesa u primeu stigle godine
I onda se cudis sto vas niko ne voli na forumu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.