NBA Playoffs

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 jun 2013, 13:26

SaltCityAttack je napisao/la:sad mi valja slusat sranje od Radio ESPN sad ce probit mi glavu :)
:lol: Vrati se u Bosnu i slusat ces zvukove Kalesije :lol: :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 jun 2013, 14:19

Okanja mi jednog od najdražih muzičara. Đeš stavit Ringa u nickname. Belaj.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 jun 2013, 14:30

Zanimljivo da sad svi postavljaju tu blokadu Lebrona, a niko da postavi blokade nad Jamesom u toj istoj utakmici koje su bile spektakularne. Ako neko ima gifove kad je Splitter blokirao Jamesa, neka postavi. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 jun 2013, 14:36

Tiago je zezci levat,njega bi Ovcina blokirao ;)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 10 jun 2013, 14:41

Ode Tiago na poster 8-)

slika :D

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 jun 2013, 14:42

BIHfan je napisao/la:Zanimljivo da sad svi postavljaju tu blokadu Lebrona, a niko da postavi blokade nad Jamesom u toj istoj utakmici koje su bile spektakularne. Ako neko ima gifove kad je Splitter blokirao Jamesa, neka postavi. :)

jbg,Centar treba da lijepi i da kuca protiv nizih,manjih igraca...Ne znam, kritikovao sam Tiaga i prije blokade,sve nesto sporo brate mili.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 jun 2013, 15:45

lumani je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Zanimljivo da sad svi postavljaju tu blokadu Lebrona, a niko da postavi blokade nad Jamesom u toj istoj utakmici koje su bile spektakularne. Ako neko ima gifove kad je Splitter blokirao Jamesa, neka postavi. :)

jbg,Centar treba da lijepi i da kuca protiv nizih,manjih igraca...Ne znam, kritikovao sam Tiaga i prije blokade,sve nesto sporo brate mili.
Ne kazem ja nista, upravu si ti al brate eto ukucaj na google nigdje ne mozes naci tu blokadu nad Jamesom gdje ga je Green pa Splitter blokirao, a cim James napravi jednu takvu odlicnu blokadu trubi se ovdje na forumu a i u Svijetu.

Pa kad ga je Nate blokirao nije se toliko hampe diglo, blokada ko blokada.

Idemo game 3, mislim da ce Spursi uzet sledecu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jun 2013, 15:52

lumani je napisao/la:Tiago je zezci levat,njega bi Ovcina blokirao ;)
Ti ako to zaista mislis,uz svo postovanje,nemas pojma o kosarci...Usput,otkad je to Lebron 'manji i nizi igrac'...Pa covjek je tezi i jaci od Splittera 2 puta,a moze skociti 3 puta vise od njega!?Uostalom,cesto igra i PF,tako da ga je ne ubrajam u nize igrace...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 10 jun 2013, 15:54

Splitter doktorirao košarku za sve big mane heata osim bosha.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 jun 2013, 15:56

NEZALAGANJE je napisao/la:
Ti ako to zaista mislis,uz svo postovanje,nemas pojma o kosarci...
Nije levat, vec veoma dobar igrac sa visokim kosarkaskim IQ-um. Odlican pick & roll igrac, jako dobro se krece i snalazi na parketu. Jedino ako on pod levat mislit to sto je Tiago soft, pa i Gasol stariji je soft pa je majstor, Bosh je soft pa je majstor. Ne znaci ako je igrac mekan da je odmah levat.

Eto sad i ti mozes reci da je James levat, sigurno ce te pitat isto sto i ti njega u vezi Splittera. Znaci lumani je navijac Jamesa, zato takve postove i pise pa mu nemoj care zamjeriti. :D
FK DELFIN NEUM

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 10 jun 2013, 15:58

Carlo je napisao/la:Splitter doktorirao košarku za sve big mane heata osim bosha.
Upravo tako,mada i po brojnim forumima SA citam kako ne radi ovo,ne radi ono,a ne vide koliko covjek znaci za ekipu.Neki pisu,kako to da ima samo 1 skok,pa on to prepusta Timmyu i Kawhiu da kupe,dok on gradi ljude i to i jeste fundament kosarke...

ringostarr
Kontakt:

Post Postao/la ringostarr » 10 jun 2013, 16:03

BIHfan je napisao/la:
Ti ako to zaista mislis,uz svo postovanje,nemas pojma o kosarci...
Nije levat, vec veoma dobar igrac sa visokim kosarkaskim IQ-um. Odlican pick & roll igrac, jako dobro se krece i snalazi na parketu. Jedino ako on pod levat mislit to sto je Tiago soft, pa i Gasol stariji je soft pa je majstor, Bosh je soft pa je majstor. Ne znaci ako je igrac mekan da je odmah levat.

Eto sad i ti mozes reci da je James levat, sigurno ce te pitat isto sto i ti njega u vezi Splittera. Znaci lumani je navijac Jamesa, zato takve postove i pise pa mu nemoj care zamjeriti. :D
Soft, soft, pa soft.
Ma mislim nije frka, znamo šta znaci...ali ovaj amerikanizam je na silu. Pretjerujete brate ;) bez uvrede
Može se napisati i Mekan, nije neki težak posao....samo jedno slovo više.
Ne pišu ni jenkiji Mekan umjesto svojih rijeci.
Nemojte da se stidimo sopstvenog jezika.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 jun 2013, 16:10

nisu bile spektakularne
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 jun 2013, 16:16

LenBias je napisao/la:
nisu bile spektakularne
Ah, pa bilo bi cudno kad bi ti rekao da su spektakularne. :lol:
FK DELFIN NEUM

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 jun 2013, 16:17

hajde bar nisam rekao da su jamesa u primeu stigle godine

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 jun 2013, 16:27

Pa stigle su ga najbolje godine. :mrgreen:

Nisam gledao sinoćnji meč - nestalo mi signala na SK-u, a mrsko mi bilo dizati se iz kreveta i tražiti kojekakve streamove. Valjda će večeras reprizirati pa da se pošteno izvalim i odgledam meč.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

XConTroL7
Kontakt:

Post Postao/la XConTroL7 » 10 jun 2013, 16:30

pasivan je dzejms previse u ovoj finalnoj seriji , sinoc prilicno slabo odigrao do te zadnje cetvrtine medjutim rijeseno je sve bilo vec (calmers) ...jest da ispade da i nije trebala neka mega partija njegova al svejedno ocekujes od najboljeg igraca svijeta da bude agresivniji jbg
hit you with so many rights you gonna beg for a left

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 jun 2013, 16:34

LenBias je napisao/la:hajde bar nisam rekao da su jamesa u primeu stigle godine
Ti il si glup il se pravis glup. Jos jednom pogledaj sta sam napisao, post kompletan, cak sam obrazlozio za ove pilece mozgove da bolje razumiju.

I onda se cudis sto vas niko ne voli na forumu. :roll:
FK DELFIN NEUM

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 10 jun 2013, 16:41

Carlo je napisao/la:Splitter doktorirao košarku za sve big mane heata osim bosha.
Upravo tako,mada i po brojnim forumima SA citam kako ne radi ovo,ne radi ono,a ne vide koliko covjek znaci za ekipu.Neki pisu,kako to da ima samo 1 skok,pa on to prepusta Timmyu i Kawhiu da kupe,dok on gradi ljude i to i jeste fundament kosarke...
Procitaj moje izjave,prije i poslije sezone; pa odluci ;) Tiago je kao centar morao Jamesa da unese u kos,i nema tu druge,to je razlog zasto sam ga nazvao levatom..Dok drugi dizu u nebesa blokadu Jamesa,ja kazem ,da je bio Duncan ,Lebron bi sada bio na posteru.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 10 jun 2013, 16:41

BIHfan je napisao/la:
LenBias je napisao/la:hajde bar nisam rekao da su jamesa u primeu stigle godine
Ti il si glup il se pravis glup. Jos jednom pogledaj sta sam napisao, post kompletan, cak sam obrazlozio za ove pilece mozgove da bolje razumiju.

I onda se cudis sto vas niko ne voli na forumu. :roll:
pricitao sam ja sve sto si napisao i skontao savrseno ali dzaba kada si ti napisao da su jamesa stigle godine, to za trenutno ubjedljivo najboljeg igraca lige njegovim najboljim godinama napisati u ne znam kojem smislu je prosto nevjerovatno, bas onako fascinantno da to neko moze napisati :lol: ne cudim se ja sto neko nekoga voli ili ne, cudim se dvolicnosti nekih navijaca (vecinom bullsa) i ovakvim zakljuccima kakav si ti dao vezano za jamesa, sta mene briga koga neko voli na forumu od forumasa, urazumi se covjece :lol:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.