Juve mi je zanimljiv. Volio bih da izvuku Porto, Real Monaco a ovi nek se kolju.

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

a znaš i sam na kome ce se svi ovi promašaji vratitigeoxx je napisao/la:Hart polomio. Messija ce sanjati igraci Cityja, odlican veceras ali ne pamtim goru realizaciju. Imao je 10 suteva najmanje.
Juve mi je zanimljiv. Volio bih da izvuku Porto, Real Monaco a ovi nek se kolju.
Sarma: BVB van forme kuknjava kuknjava kuknjavabianconeros je napisao/la:Cekamo sarmu i pepku. Da cujemo njihovo
U nedjelju je poraz vec upisan. Mi bacamo sve karte na ćempions ligu gdje je digic svoj na svom.let3 je napisao/la:a znaš i sam na kome ce se svi ovi promašaji vratitigeoxx je napisao/la:Hart polomio. Messija ce sanjati igraci Cityja, odlican veceras ali ne pamtim goru realizaciju. Imao je 10 suteva najmanje.
Juve mi je zanimljiv. Volio bih da izvuku Porto, Real Monaco a ovi nek se kolju.![]()
![]()
vazda Iker nayebe, ni kriv ni dužan![]()
ali jest Hart pokidao veceras![]()
nije normalan
Chinaglia je napisao/la:prije ili poslije će se dokazat' da je Dortmund-Rube namještena tekma

HahahahahahahahahahahahaRomariooo je napisao/la:i ova utakmica veceras pokazuje da je barca nakon nekog vremena ponovo prvifavorit za titulu,dobar je juve,pariz odlican,real peomjenjiv,atletico madrid patnja svakome, ce biiti,bayer ko zemlja...
ali niko od njih nema mesija,najboljeg igraca svih vremena koji je nevjerovatno dominantan i kompletan kad je nabrijan za igru,ova je sezona ponovo njegova i tesko da ga iko ovakvog moze zaustaviti
kakvo sprdanje s prvakom engleske,barca je ponovo ekipa zbog koje se svima tresu gace
Čudi me.Pogba je napisao/la:Da budem iskren, ništa mi ne bi bilo draže nego da se zatvori neki krug Real-Barca-Bayern-Atletico/PSG i da se te ekipe ponište u 1/4 finalu.
Premiership nikad u svojoj historiji nije bio jaci, cak ni onda kad su imali po 4 kluba u polufinalu liga nije bila ovako jaka, pitanje godine je kad ce Liga Prvaka biti slabija od Premiershipa...sajo10 je napisao/la:
Djabe vam svi arapi i rusi, od 2012:e godine samo tri puta su englezi imali klub su u cetvrtfinalu. Dva vise nego kiparski gigant APOEL. Svaka cast, kvalitetna liga nema sta!![]()
![]()
P.S. Svaka cast Hartu na vecerasnjoj tekmi, kao Barcin navijac sam izludjivao... Ter Stegen majstore!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.