FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

rodjenisa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la rodjenisa » 31 maj 2015, 23:57

MortemHz je napisao/la:Izgleda nista od njega Rodjenisa...ugovor mu istice sljedece godine
Buraz ,ono sto se kaze -posto kupio ,po to prodao ,al opet ti kazem frajer koji mi je to rekao nije nikakvo derle nego ozbiljan lik ,i prije bih mu vjerovao nego ne
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 01 jun 2015, 00:00

pijanBabo je napisao/la:
bordograd je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:Cestitam pitari na zasluzenoj tituli.
Najveci dojam juce na mene ste ostavili kad ste Husrefa ispostovali :clap: :clap: :clap:

AFERIM
Vahidin Musemić je bio član i najbolji strijelac šampionske generacije iz '67 godine, Husref one iz '85, kao član stručnog štaba osvaja titulu 98/99, i kao trener Sarajevu donosi titulu i kup, uspješno nas vodi u evropskim natjecanjima.. Uglavnom, Musemić uživa veliko poštovanje svih simpatizera i navijača Sarajeva i to je sasvim normalna stvar da bude ispoštovan na svome Koševu :)
Osim kad ste ga otjerali sa klupe :lol: koga ba vi lazete :lol:
Idi umij se pametnije ti je

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2015, 00:00

Ja licno ne vjerujem da mi mozemo dovesti golgetera Hajduka.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 jun 2015, 00:02

kanarinac je napisao/la:dobar mlad slabiji od benka,mozda bolji od krste ali njegove godine su prednost,ali nevjerujem u ovo
Krste je bolji od Maglice. Maglica je malo snazniji kao Benko sto je samo Krste je kompletniji napadac i upotrebljiviji na vise pozicija. Ne bi rekao da je bas Maglica potreban. Radije neke druge pozicije. Benko je za njega Pele :lol: :lol:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2015, 00:03

@ajax pohvale za avatar.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2015, 00:04

Sabinho je napisao/la:Ja licno ne vjerujem da mi mozemo dovesti golgetera Hajduka.
Bio je na meti mnogih klubova prošle godine, ali ga je Hajdukova transfer politika vjerovatno koštala transfera. Siguran sam da ovo ljeto napušta Hajduk.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2015, 00:07

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ja licno ne vjerujem da mi mozemo dovesti golgetera Hajduka.
Bio je na meti mnogih klubova prošle godine, ali ga je Hajdukova transfer politika vjerovatno koštala transfera. Siguran sam da ovo ljeto napušta Hajduk.
Da ali za cash ne kao slobodan igrac.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 jun 2015, 00:07

:thumbup: :thumbup: Ma nema teorije da je Maglica bolji od Krste. Maglica bi bio potreban samo u slucaju povrede Benke ili nesto slicno. Mislim da cak i HNL-u da bi Benko bio drugi napadac sada prema kvalitetu odma iza Henriqueza, posto Kramarica neigra vise tamo. Inace Kramaric je bio na klupi dok je Benko igrao tamo :lol: :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2015, 00:11

Ajax je napisao/la::thumbup: :thumbup: Ma nema teorije da je Maglica bolji od Krste. Maglica bi bio potreban samo u slucaju povrede Benke ili nesto slicno. Mislim da cak i HNL-u da bi Benko bio drugi napadac sada prema kvalitetu odma iza Henriqueza, posto Kramarica neigra vise tamo. Inace Kramaric je bio na klupi dok je Benko igrao tamo :lol: :lol:
Čovječe Benko ima 31 godinu, Velkoski 27. Maglica ima 23 i tržišnu vrijednost kao ova dvojica skupa.
Voli te tvoje Sarajevo.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 jun 2015, 00:12

Ajax je napisao/la::thumbup: :thumbup: Ma nema teorije da je Maglica bolji od Krste. Maglica bi bio potreban samo u slucaju povrede Benke ili nesto slicno. Mislim da cak i HNL-u da bi Benko bio drugi napadac sada prema kvalitetu odma iza Henriqueza, posto Kramarica neigra vise tamo. Inace Kramaric je bio na klupi dok je Benko igrao tamo :lol: :lol:
ma meni je benko vrh da mi je ko pricao kad je igrao sezonu karijere za rijeku i kad je igrao za hrvatsku protiv islanda u barazu zajedno sa mandzom da ce doci u Sarajevo :o :crazy: :bow:
Samo Sarajevo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 01 jun 2015, 00:13

Tesko je davati prognoze vezane za mladje napadace. Ja licno kazem da bi pogodili sa Maglicom ali nikad se ne zna i opet ponavljam ne vjerujem da ga mozemo dovesti.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 01 jun 2015, 00:14

Virtu4l je napisao/la:
Čovječe Benko ima 31 godinu, Velkoski 27. Maglica ima 23 i tržišnu vrijednost kao ova dvojica skupa.
Bojim se da je taj onda nemoguća misija za nas.

Vidim uveliko se počelo o dolascima i kako to obično biva FK Sarajevo je uvijek interesantno kada se radi o tome. Ja se samo nadam da ćemo ovaj prelazni rok biti znatno pametniji, kako oni koji su zaduženi za dovođenje igrača tako i mi navijači.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 01 jun 2015, 00:15

Virtu4l je napisao/la:
opet ispadaš glup virtuale.. 3,08 Mill. £ iznosi Tino Sušić a toliko si protiv njega i amidže mu, izgleda po toj tržišnoj vrijednosti je ovaj Sušić pakleni igrač ili ?

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 01 jun 2015, 00:16

Mi moramo dovesti neka mega giga pojačanja ako želimo u Evropi nešto napraviti. Dosta je sa srpskim polovnjacima.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 jun 2015, 00:17

Ma pusti faptarda Zastone ali kada bolje skontas mi moramo izdvojiti sredstva za makar 2 top igraca za nase uslove prije CL tako da..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 01 jun 2015, 00:17

Sabinho je napisao/la:Tesko je davati prognoze vezane za mladje napadace. Ja licno kazem da bi pogodili sa Maglicom ali nikad se ne zna i opet ponavljam ne vjerujem da ga mozemo dovesti.
Zasto drug ?
Sta bi bio iskorak za FKS ? Mozda ponovo prevrnuti region za slobodne igrace.Jasno je da igraci koji vrijede i koji jesu pojacanja ,da su pod ugovorima .Ako FKS ne pocne kupovati igrace ,slaba fajda u Evropi a i u PLBIH ponovo mrtva trka.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 01 jun 2015, 00:19

MortemHz je napisao/la:Ma pusti faptarda Zastone ali kada bolje skontas mi moramo izdvojiti sredstva za makar 2 top igraca za nase uslove prije CL tako da..
a šta ću kad mi je nešto drag momak, njegovi postovi su odraz oronulog štrumfa

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 01 jun 2015, 00:19

Virtu4l je napisao/la:Čovječe Benko ima 31 godinu, Velkoski 27. Maglica ima 23 i tržišnu vrijednost kao ova dvojica skupa.
A odkad je to Trasfermarkt jedino bitan. Benko u ovoj sadasnjoj formi je zvijer od igraca i puno je bolji od Maglice kojeg cak ni navijaci Hajduka ne vole nesto bas. Krste je upotrebljiviji igrac od Maglice, moze da igra i po krilu ako zatreba.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2015, 00:22

hilmo je napisao/la:Bojim se da je taj onda nemoguća misija za nas.
To ne znam. Dečko je već jednom napravio glupost jer je jedan od rijetkih koji je odbio Mamića, a ovaj ga je bukvalno preklinjao da dođe, ali Anton je vatreni navijač Hajduka i odabrao je screm. Možda je bio svjestan da se u Dinamu ne bi naigrao, ali opet, Dinamo je Dinamo.

Jedno je sigurno, da je momak mnogo dobar igrač, sjajan finišer i bio bi pravo pojačanje.
Voli te tvoje Sarajevo.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 01 jun 2015, 00:26

Od Maglice nema nista, suvisna rasprava. Hajduk ga nece dati za male pare a mi smo trenutno fokusirani na neke druge stvari (vracanje duga i akademija), tako da ne treba ocekivati da cemo tek tako iskesirati velike pare za transfere.

U napadu smo odlicno popunjeni i tu nam nisu potrebni novi igraci.
Ti si opet šampion !

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.