Evo peru ruke od njega i PSG i City.
Ne bi mu loša destinacija bio ni MinKen
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Zato što ga nikad (pa ni sad) nisu planirali prodati.
Jer nisu znali da ce im ga La Liga ovako suknuti. Sve se vrti oko Superlige, nek odustanu danas i sutradan ce Messi biti registrovan.
Kako nisu? Laporta kaže sve smo znali, ali ne možemo ništa. Znali su da će imati ovaj problem, ali ne i kako ga riješiti.
Obaraju mu očekivanja i potraživanja ili je već gotovo sa neka od ta dva tima.Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:29
Ne bi mu loša destinacija bio ni MinKen![]()
Pa jesu sad, tj unazad 2 mjeseca, nisu prije godinu znali jer nije bilo CVCa tad koliko znam.Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:32Kako nisu? Laporta kaže sve smo znali, ali ne možemo ništa. Znali su da će imati ovaj problem, ali ne i kako ga riješiti.
City mozda i pere al za PSG nisam bas siguran. Već se lupaju neke ogromne cifre netto zarade a nije da im je FFP neka prepreka. Ne smijem ni zamisliti kako bi se sprdao protiv troyesa, nimesa, caenasljivo je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:33Obaraju mu očekivanja i potraživanja ili je već gotovo sa neka od ta dva tima.Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:29
Ne bi mu loša destinacija bio ni MinKen![]()
U Minken? Eno Haso miksa videa sa youtube, da ga prezentuje upravi.
Neće biti ni sad jer neće Real i Barsa, ali će biti salary cap. Mislim da su puno prije znali, da je i Barto znao da ide u bezizlaznu situaciju, pa je digao sidro.Finn je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:39Pa jesu sad, tj unazad 2 mjeseca, nisu prije godinu znali jer nije bilo CVCa tad koliko znam.Shategabri je napisao/la: ↑06 avg 2021, 15:32Kako nisu? Laporta kaže sve smo znali, ali ne možemo ništa. Znali su da će imati ovaj problem, ali ne i kako ga riješiti.
Ma dobro ja razumijem da je priča Messija u Barsi drugačija od CR-ove u Realu.
Ja nešto sumnjam, možda naredne sezone, ali eto u ovom biznis fudbalu je sve moguće i preko noći se stvari promjene, uvjerili smo se milion puta : )
Naredne sezone je džabe. Jedino da produži ugovor.
To ti govorim u ovo vrijeme, kad su svi nešto u minusu i problemima, lakše je potpisati neki predugovor i dovesti besplatno igrača, nego sad platiti za njega 80 - 100 miiona, nema smisla zaista.Shategabri je napisao/la: ↑07 avg 2021, 09:51Naredne sezone je džabe. Jedino da produži ugovor.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.