FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo napadaca koji za pola sata nijedan duel nije dobio. Ama bas nijedan...odron.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Mater im ****, vidi kad tek pustaju nase
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Samo nam fali gol, kad zabijemo gol i povešćemo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Izbacit ovog uhljupa Krpica odmah na pol, i s erminom probati da pobjedimo drugimo pol. Sve mu **** nesposobno...
Cuj krkana sto su se napalili kad udjose Manijaci.Orgasam dozivise ljudi.
Zooloski vrtAlipasino je napisao/la:Cuj krkana sto su se napalili kad udjose Manijaci.Orgasam dozivise ljudi.

HahahahahahahahahOsim13 je napisao/la:Samo nam fali gol, kad zabijemo gol i povešćemo
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Dokoljenko
- Kontakt:
Nismo potrcali kako treba. Napisao sam da bi moglo biti taktiziranja ali ovo nema veze sa onom igrom iz prve dvije. Tempo, pritisak, agresivnost, ideja, sve ispod prosjeka.
Ne igraju ni oni nista posebno, dobro Ljozee@ rece, takmicenje ko ce gore.
Ne igraju ni oni nista posebno, dobro Ljozee@ rece, takmicenje ko ce gore.
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Veselinovicu, ne mozes sam stadion pretrcati
Isto kao da ne gledamo istu tekmu, Krpic je imao 4-5 resinga na stopera i beka sam na njihovoj polovici i izborio je aut i novi napad za nas. Zracne duele je sasvim solidan. U ovim trkovima njegovim to budu sprintevi po 20-30 metara. Ne znam da li si gledao E. Zeca ikako, covjek nema snage za dva postena srinta od 30 metara, tako da to sto govoris nema veze s vezom.Bezideja je napisao/la:Izbacit ovog uhljupa Krpica odmah na pol, i s erminom probati da pobjedimo drugimo pol. Sve mu **** nesposobno...
On ce biti zvijer kada udje u formu, mislim na kondicionu jer je znalac. Moze eventualno ometnju napraviti zadnjih 15 minuta i ako bude u 16tercu da nadje sam sebi priliku u metar-dva da stvori sa sutem.
Mi s Kricem i bez njega smo dvije razlicite ekipe.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Najveci debil u ekipi je Krpic. Igrac manje na terenu. Evo debila sam na 5 metara ne zna osutati. Invalid obicni nafurani.. Sta ti gledas Boga pitaj, cuj sprint napravio 

Yebem li te usta golmaneeee hinjo
Pa **** li ti mater sudija kako ovo nije crveni
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Mislio sam da je Zaim najgori, al' ipak me Veseli najvise nervira po tom pitanju
Ovo je crveni golmanu picko jedna.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Zaim i bespotrebno guranje, pravi nerijesenu situaciju a mogao je biti crveni za golmana. Mislim stvarno, kakav genijalac.
Lose Amare. Nista nismo uradili.
Lose Amare. Nista nismo uradili.
Mi smo Željini, Željo je naš!
Očekivano tvrda i negledljiva utakmica, ovdje ko prvi zabije taj će i pobijediti. A mi ako hoćemo da zabijemo moramo malo smiriti igru na sredini i pokušati igrati kroz pas, ovo u prvom je sve bilo nešto izbij-nabij, muka gledati.
Zaim je ovdje zayebao što ga je gurnuo poslije, da ga nije dirao mislim da bi golman dobio crveni za ovo udaranje.
Zaim je ovdje zayebao što ga je gurnuo poslije, da ga nije dirao mislim da bi golman dobio crveni za ovo udaranje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"