FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 15 sep 2018, 23:19

"Totalno smo neuigrani".. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 15 sep 2018, 23:36

BordoSarajevo je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Zamislite koliko bi ljudi došlo protiv Širokog Brijega kada bi prošli dalje u kupu i kada bi pobijedili Krupu.. :tokralju:
8-10 zavisno od vremena. Ako bi vrijeme poslužilo onda 10 milja, glat. Nadam se tom scenariju.
Ma kakvi, 5-6 hiljada maksimalno. Ne vraća se povjerenje preko noći.
Uz neku dobru kampanju i hajcanje, moglo bi to ići na 8 hiljada. Mada ne vidim potrebe da se iko posebno hajca protiv Lištice, 4.10.2009. treba svima da nam bude poziv na tu utakmicu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 15 sep 2018, 23:38

MortemHz je napisao/la:Zamislite koliko bi ljudi došlo protiv Širokog Brijega kada bi prošli dalje u kupu i kada bi pobijedili Krupu.. :tokralju:
Ima li neko na forumu ko poznaje ljude koji prodaju karte(sada ne znam da li se prodaju i na zapadu i na istoku). Bio bi jako interesantno znati koliko se karti proda(za Istok i Sjever).Ne mogu reci najdrazi,ali medju drazim igracima su mi strijelci danas. Izvinjavam se forumasima koje sam iritirao,ali ja pisem sto mislim ,kao i Vi,naravno ne slazem se sa svima i budem iziritiran.Pozdrav svim navijacima FKS ,bili pljuvaci,pozitivci,oni koji idu i koji ne idu na Kosevo iz bilo kojih razloga.Ne podcjenujte pobjedu,ovi su Lazne trebali dobiti u hendikepu. :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 15 sep 2018, 23:40

Opet ljepota pogledat tabelu, nadam se i da će tako i ostati. Idemo Radnik!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 sep 2018, 23:42

BordoSarajevo je napisao/la:Opet ljepota pogledat tabelu, nadam se i da će tako i ostati. Idemo Radnik!
Sa bodom sutra ostajemo prvi kao i prije dvije sedmice, idemo..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 15 sep 2018, 23:48

Ma kiksat će Radnik, vazda kad od njih nešto očekuješ, ispadne obrnuto. Uzeće ih Željo, mada ću razmisliti da igram X.

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 15 sep 2018, 23:51

slika
Ovakve hocemo u klubu :salut:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 15 sep 2018, 23:54

Odlicno, prvi put nakon tri godine da poslije uvodnih 6-7 kola nemamo zaostatak i da se treneru ne trese stolica. Dobra situacija, drzati ovaj tempo i vec sutra poceti raditi na produzenjima saradnje sa dva vrlo vazna igraca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 sep 2018, 00:03

taremuha je napisao/la:slika
Nemoj mi reci da prizivas bivse. Ne kontam Tatomirovic,Kovacevic? Daleko im kuca,kao Stojcevu,Velkoskom,pa i Saidu.@taremuha,pored Akademaca nam trebaju vrh stranci , ali ne sa Balkana. :thumbup:

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 16 sep 2018, 00:03

Sabinho je napisao/la:Odlicno, prvi put nakon tri godine da poslije uvodnih 6-7 kola nemamo zaostatak i da se treneru ne trese stolica. Dobra situacija, drzati ovaj tempo i vec sutra poceti raditi na produzenjima saradnje sa dva vrlo vazna igraca.
Ma šta se ne trese.. svaki kiks "usrefe odlazi" i tako to. Ne pamtim kad smo ovako dobro krenuli, ali pojedincima smeta Husref. Uredu jeste tvrdoglav, ali on ne zaostaje na tabeli zbog te tvrdoglavošču.
Prespremni smo znači prespremni igramo i lijep fudbal, što neko napisa ovi su trebali lažne uzet bar dva razlike i neko nađe govorit Tuzla City loša vako nako.
Ma mi smo **** ba kakvih nema, uvijek ćemo naći dlaku u jajetu.
Šta god se desi upravo ostavite Husrefa do kraja seone pa da vidimo, ne uzme li ništa noga, uzme li potpisati novi jak ugovor i nastavit
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 16 sep 2018, 00:12

Realan rezultat je trebao biti 3-4 0 .Prvo poluvrijeme prvih 20 min jalovi napadi , spor prenos lopte.U 2 druga prica , brza igra i pametnija.Odbrana odlicna , par puta je Mujakic pogrijesio ali sitno uglavnom.Bekovi veoma dobri , pogotovo naprijed.Velkoski van forme , treba tu igrati Sisic(btw sto njega nije bilo u kadru?) ili Resic.Nazalost od Halilovica nema nista ,i kad je usao nista nije uradio a nazad je ispadao.Ostali veoma dobri , dobra atmosfera na tribinama i nova 3 boda.Idemo po prolaz i pobjedu u Krupi :kafa:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 sep 2018, 00:19

SedrenikHz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Odlicno, prvi put nakon tri godine da poslije uvodnih 6-7 kola nemamo zaostatak i da se treneru ne trese stolica. Dobra situacija, drzati ovaj tempo i vec sutra poceti raditi na produzenjima saradnje sa dva vrlo vazna igraca.
Ma šta se ne trese.. svaki kiks "usrefe odlazi" i tako to. Ne pamtim kad smo ovako dobro krenuli, ali pojedincima smeta Husref. Uredu jeste tvrdoglav, ali on ne zaostaje na tabeli zbog te tvrdoglavošču.
Prespremni smo znači prespremni igramo i lijep fudbal, što neko napisa ovi su trebali lažne uzet bar dva razlike i neko nađe govorit Tuzla City loša vako nako.
Ma mi smo **** ba kakvih nema, uvijek ćemo naći dlaku u jajetu.
Šta god se desi upravo ostavite Husrefa do kraja seone pa da vidimo, ne uzme li ništa noga, uzme li potpisati novi jak ugovor i nastavit
Sve se slazem ,sem ovog jak ugovor.Solidno je ovo,ali nije sjajno. Sa ovim rosterom treba uzimati titule u nizu.Svakom treneru je obaveza titula.Ugovor godina za godinu , ni Murinju ne vise od godine.Kovacevic 3. utakmicu 0.Bravo malac.@bihuzur se ne javlja ,nas drug. :njanjanja:

taremuha
Kontakt:

Post Postao/la taremuha » 16 sep 2018, 00:19

Samozdravlje je napisao/la:
Nemoj mi reci da prizivas bivse. Ne kontam Tatomirovic,Kovacevic? Daleko im kuca,kao Stojcevu,Velkoskom,pa i Saidu.@taremuha,pored Akademaca nam trebaju vrh stranci , ali ne sa Balkana. :thumbup:
Mislim na pozicije u klubu, nekad. Recimo kao Emir Hadzic. Samo AKADEMIJA. :thumbup:
P.S. Volim vidjeti da bivsi igraci objave ovako nesto u vezi FK Sarajeva. Znaci da je ipak vise od kluba.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 16 sep 2018, 00:22

Meni ova pobjeda najslađa u ovoj sezoni, slađa i od one pobjede protiv mađara.

Dobro je bilo, stvarali smo prilike a oni se sa svim igračima branili. Nisam zadovoljan sa Velkoskim, čak je i Mujakić imo par grešaka, ostali dobri, mada ne zamjerim ni ovoj dvojici.
Jedino zamjerim pristup početkom drugog poluvremena. Obzirom da imamo 0:0 i da oni svaku priliku iskorištavaju da odugovlače moramo ih mi požurivati, trčati i dodavati im lopte da izvedu aut, malo ih natjerati da ubrzaju a ne, lopta ode u aut, oni se svi okrenuli i cekaju onog da nadje loptu, ma hajde ti je uzmi, daj je sup.ku, ubrzaj ga..

Velkoskog bi odmorio protiv Veleža, nije u formi nikako, protiv Krupe moze iza napadaca jer ce falit Rahman. Protiv Veleža bi stavio Tatara ili Halila lijevo a Šišića na desno krilo. I naravno, najbolju postavu, kup je VAŽAN!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 sep 2018, 00:26

Oj jedva čekam Mostar i braću Rođene. Kako je dobro vidjeti ih opet... :opaopa: :bih:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 sep 2018, 00:29

Dosta 200 ako nas ode, kontam tek prva runda kupa, radni dan i to ne možeš stići sve i da odeš poslije posla..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 sep 2018, 00:31

Zip je napisao/la:Vidim da se opet bodrilo na temi do 70 minute :lol:
Naravno, prednjaci pantelija :tralala: :tralala: inace veliki navijac koji ne propusta tekme :guz:

Inace, dobra utakmica.. rutinski... Malo smo se vise potrosili nego inace..
Sve je dobro, osim Musemica. Al sta je tu je :kafa:
Seljacino, sad je 2018. Godina, ljudi imaju 3G, u cg 4G , pa i 5G, ono nisi kuci nego pises sa stadiona, ne bi vjerovao :O
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 sep 2018, 00:31

MortemHz je napisao/la:Dosta 200 ako nas ode, kontam tek prva runda kupa, radni dan i to ne možeš stići sve i da odeš poslije posla..
Ja se idem okupat u Neumu pa na tekmu s mora. :lol:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 sep 2018, 00:31

taremuha je napisao/la:quote="taremuha"]slika
Nemoj mi reci da prizivas bivse. Ne kontam Tatomirovic,Kovacevic? Daleko im kuca,kao Stojcevu,Velkoskom,pa i Saidu.@taremuha,pored Akademaca nam trebaju vrh stranci , ali ne sa Balkana. :thumbup:[/quote]
Mislim na pozicije u klubu, nekad. Recimo kao Emir Hadzic. Samo AKADEMIJA. :thumbup:
P.S. Volim vidjeti da bivsi igraci objave ovako nesto u vezi FK Sarajeva. Znaci da je ipak vise od kluba.[/quote]

Znas da te cika @Samozdravlje voli , ali foleri su to.Kakva ljubav,suplja sine ,uhljebi.Drugo su ovi iz pionira/juniora ti su zatrovani bordo bojom.Nikad vise nikog , ko je otisao.Daleko im kuca.Jedva cekam snimak da gledam,kad pobjedimo gledam iz pocetka po 3/4x. :thumbup: :njanjanja:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 16 sep 2018, 00:37

Olako se pustio Adnan, odličan i primjeran igrač u svakom pogledu , pogotovo za naše lige. Ne pratim kako mu ide u Poljskoj, ali prepostavljam dobro, čim se nije vratio u BiH nakon pola sezone kao mnogi.

Ovo ti sve govori kakav smo klub.. Imaš milion ovakvih primjera gdje igrači i kad odu dalje, nastave pratiti FKS. Imaš Kovačevića i Tatomirovića koju svaku prate, pa Duljević isto tako, a bilo ih je još dosta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 10 gostiju.