Ja mu jos vjerujem al mora kuci malo ofanzivnije igrati protiv svih ekipa.po meni on snosi krivicu za prosutA dva boda.nadam se da vec u nedjelju vraca izgubljene bodovefender13 je napisao/la:Treba vjerovati treneru Magazinu pustit ga da radi, treba dobro se pripremit za semu iskoristiti njihov umor
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ti se bodovi ne mogu vratiti. Ono smo morali dobiti. I da uzmu tricu u gostima, opet ce bit zaljenja za proslom utakmicom jer bi s tih 6 bodova bili blizi vrhu. Tako da, kako god okrenes, mozemo samo plakat za onim bodovima sto smo trebali uzet protiv Capljine
⭐
Plakat cemo mi dosta, kod nas nema ko gola dat, malo ozbiljnija ekipa od capljine nas ce rastavit na proste faktoretheboss_RD07 je napisao/la:Ti se bodovi ne mogu vratiti. Ono smo morali dobiti. I da uzmu tricu u gostima, opet ce bit zaljenja za proslom utakmicom jer bi s tih 6 bodova bili blizi vrhu. Tako da, kako god okrenes, mozemo samo plakat za onim bodovima sto smo trebali uzet protiv Capljine
Neki već plaču, kad vidimo na kakvom terenu igramo a donedavni premijer ligaš.Tkanton je napisao/la:Plakat cemo mi dosta, kod nas nema ko gola dat, malo ozbiljnija ekipa od capljine nas ce rastavit na proste faktoretheboss_RD07 je napisao/la:Ti se bodovi ne mogu vratiti. Ono smo morali dobiti. I da uzmu tricu u gostima, opet ce bit zaljenja za proslom utakmicom jer bi s tih 6 bodova bili blizi vrhu. Tako da, kako god okrenes, mozemo samo plakat za onim bodovima sto smo trebali uzet protiv Capljine
Ranieri vam je tata..
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Rezultati idu u nasu korist,jos bosna visoko izgubi,bilo bi idealno,sutra po tri boda i bosnu sledece kolo dokrajcit na banji 
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Idemo sutra momci pobijediti samo jako tri boda u Gradačac
:!:
Kako ga travnik ispusi u gorazdu a mi bili blizu tri boda.
Sutra sema pod imperativom,nadam se da cemo odigrati pametno i donijeti bodove
Sutra sema pod imperativom,nadam se da cemo odigrati pametno i donijeti bodove
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Steta velika, sto nismo izeli makar 4 boda iz prva dva kola, madavbarem po sansama smo to zasluzili, Gorazde pregazilo Travnika danas, Capljina Goska.... steta velika, ali sta je tu je sutra Abd uzeti 3 boda i onda imamo mir nekii... Svi igraci su sutra na raspolaganju, za nadati se...
Imamo li snage i kvaliteta pitanje je sad
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
batigol777
- Kontakt:
Danas pred 28 gledalaca veliki derbi na kosevu.
Sema se bori za opstanak u ligi i tesko ce biti danas do bodova , pogotovo sto Sema nije losa ekipa. Nadam se da ce nasi danas iznenaditi i nas i protivnika i donijeti tricu kuci. Ako vec uzmu tri boda nek ponesu i cevape iz Zelje bas bi legli
Sretno nam.
Sema se bori za opstanak u ligi i tesko ce biti danas do bodova , pogotovo sto Sema nije losa ekipa. Nadam se da ce nasi danas iznenaditi i nas i protivnika i donijeti tricu kuci. Ako vec uzmu tri boda nek ponesu i cevape iz Zelje bas bi legli
Sretno nam.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
Penal bravo sudije
Sta je ovo gubimo 2:0
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Pa koga cete pobijedit ako necete semu,bem ti klub i igrace,gdje u 2oo minuta nemogu dat gola. ...
2-3 na kraju iz 1 u 2
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
crvenobijeli
- Kontakt:
37 minut mujcic napolje,pored anisa devedzica ovaj mulac,kloc,bandera igra,...
ja stvarno ne znam ko gura tog Mujcica, jest on nase dijete al blage veze on nema...Devdzic solidno izguro polusezonu i sad na klupi ne znam koji je k... treneru...crvenobijeli je napisao/la:37 minut mujcic napolje,pored anisa devedzica ovaj mulac,kloc,bandera igra,...
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Treba nekom **** mamu dole,3 utakmice gola nismo dali
s igracem vise gola ne mozemo dat, teska, al teska borba za opstanak slijedi
Nurdo vrati se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.