Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Nije Kairat nego Aktobe ali Klixov AI ne radi kako treba.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Znaci ako bi igrao redovno, mogao bi se vratiti u repku jer igra na istom nivou kao nas Ivan. reprezentativnom nivou…
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ako ce trcati kao Ivan, a ne samo setkati se na terenu, nek se slobodno vrati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Rado bih ja njega vratio u reprezentaciju, ali da igra zadnjih 20-30 minuta. To je najbolji veznjak kojeg je Bosna ikad imala. Ok, zaboravio sam Misketa.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ma kakav Miske, jest bio fenomenalan igrac ali Pjanic je i dalje Pjanic.
Daleko nas najbolji veznjak, pogledaj samo gdje sve igrao pa poredi s Misketom. Imao je i Miske dobru karijeru, ali igrati u Juventusu 5 godina, u Romi 5 godina, LP finala dva puta, Barsa, Cetiri Scudeto, izbacio Reala kad je bio 19 godina na Bernabeu itd. A uvijek bio kljucni igrac osim eto u Barsi, ali iskreno nije bas ni dobio pravu sansu od Koemana.
Vjerovatno bi i dan danas ako bi krenuo neki super trening jedno 6 mjeseci mogao sigurno igrati prije Tahirovica i Sunjica, trka se moze popraviti ali talenat je tu i dalje. Nije on toliko bas ni star igrac, bas se prerano oprostio od repke nazalost.
Drugi svijet za Misketa.
Općenito je Pjanić bolji igrač od Misketa, ali ja sam gore govorio o reprezentativnoj karijeri. Stekao sam dojam, što je moje osobno mišljenje da je Miske u reprezentaciji bio značajno bolji igrač od Pjanića.Edincapitano je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:54Ma kakav Miske, jest bio fenomenalan igrac ali Pjanic je i dalje Pjanic.
Daleko nas najbolji veznjak, pogledaj samo gdje sve igrao pa poredi s Misketom. Imao je i Miske dobru karijeru, ali igrati u Juventusu 5 godina, u Romi 5 godina, LP finala dva puta, Barsa, Cetiri Scudeto, izbacio Reala kad je bio 19 godina na Bernabeu itd. A uvijek bio kljucni igrac osim eto u Barsi, ali iskreno nije bas ni dobio pravu sansu od Koemana.
Vjerovatno bi i dan danas ako bi krenuo neki super trening jedno 6 mjeseci mogao sigurno igrati prije Tahirovica i Sunjica, trka se moze popraviti ali talenat je tu i dalje. Nije on toliko bas ni star igrac, bas se prerano oprostio od repke nazalost.
Drugi svijet za Misketa.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Dobro, to je onda vise stvar ukusa.aezakmi je napisao/la: ↑19 jan 2026, 15:46Općenito je Pjanić bolji igrač od Misketa, ali ja sam gore govorio o reprezentativnoj karijeri. Stekao sam dojam, što je moje osobno mišljenje da je Miske u reprezentaciji bio značajno bolji igrač od Pjanića.Edincapitano je napisao/la: ↑19 jan 2026, 14:54Ma kakav Miske, jest bio fenomenalan igrac ali Pjanic je i dalje Pjanic.
Drugi svijet za Misketa.
Ako se porede Pjanic i Miske po statistici, Mire ima oko 30 utakmica vise, kao i vise asistencija u reprezentaciji (29 prema 22), dok je Miske zabio 7 golova vise.
Mire je vecinom igrao osmicu, znaci malo vise povucen, dok je Miske bio klasicna desetka odma iza spica.
Ona tekma u Parizu protiv Francuza, kako je odigrao Pjanic tu utakmicu, luda partija. Fenomenalan igrac.
Jedan i drugi prilicne ljencuge.
Pjanicu se poslije Barce vise nije dalo. Sta ces u Barceloni nakon 5 godina Juventusa. Tek u to vrijeme kada je Barca kao sa neba pala. Otisao kod beduina dici pare i zavrsio svoje.
Miske da nije naletio na Magatha, Bayernova druga ekipa bila bi mu vrhunac karijere.
Pjanicu se poslije Barce vise nije dalo. Sta ces u Barceloni nakon 5 godina Juventusa. Tek u to vrijeme kada je Barca kao sa neba pala. Otisao kod beduina dici pare i zavrsio svoje.
Miske da nije naletio na Magatha, Bayernova druga ekipa bila bi mu vrhunac karijere.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Cuj sta ce u Barceloni?
Poziv Reala i Barce se ne odbija, to je kruna karijere.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Daj ga za baraz. Svakako je i sad nas najbolji veznjak.Nakon odlaska iz CSKA iz Moskve, Miralem Pjanić je slobodan igrač i objavljeno je da je okačio kopačke o klin, te se posvetio menadžerskom poslu.
Sada se ipak vraća iz penzije i potpisat će za Aktobe, prvaka Kazahstana gdje će potpisati historijski ugovor gdje bi trebao postati najplaćeniji igrač u historiji lige.
Osim njega, stiže i legendarni portugalski fudbaler Nani. Jasno je da će dolasci njih dvojice značiti i veliku promociju za klub.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Veličina
I sad je bolji od nekih veznjaka u Juventusu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
E 'vako kako plačemo za Miretom, sutra ćemo za Džekom. Ako se Baždaru ne desi neka "luda" ili ne privolimo Pejčinovića, crno nam se piše što se pozicije btoj 9 tiče.
Ako smo osuđeni na Tabakovića, teško nama. S Demirovićem nikad nismo nacisto.
Ako smo osuđeni na Tabakovića, teško nama. S Demirovićem nikad nismo nacisto.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ja bih ga zvao protiv Velsa i Italije.
Nek odigra još to. To je jedina pozicija koja nam šteka.
S njim bar pola sata imamo sanse i protiv Italije.
Ja mislim da vi zaboravljate sta znaci u profesionalnom fudbalu toliko vremena biti bez trenaznog procesa. Cisto sumnjam da bi on ista mogao da unaprijedi u nasoj igri u ovom momentu.FerdinandF je napisao/la: ↑26 jan 2026, 20:07Ja bih ga zvao protiv Velsa i Italije.
Objektivno, ne vjerujem da ce strucni stab to uopste razmatrati.
Subjektivno? Kakav bi to bio oprostaj da odigra jos jedno veliko prvenstvo
naprijed rejal
Četiri godine za redom u timu sezone Serie A, može bit da je mogao duže trajati i šteta što nije, on je ipak najbolji vezni igrač koji je nastupao pod zastavom BiH.
Kad gledas ovaj intervju i vidis koliko mu je tesko sastaviti recenicu na nasem shvatis kolko je sati sa novim djecacima u repki, pricat ce na engleskom na okupljanjima.
Čuj treba ga zvat za baraž...
Šta sve ovdje nećeš pročitat
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ljudi na ovom forumu su totalno nerealni. Kakav Pjanic i ozbiljan fudbal? Kao da pricaju o FIFA igrici.Nije on igrao ozbiljan fudbal vec nekoliko godina, ali da ga sad ubacis direktno u baraz nema nikakvog smisla.Sveti je napisao/la: ↑26 jan 2026, 20:26Ja mislim da vi zaboravljate sta znaci u profesionalnom fudbalu toliko vremena biti bez trenaznog procesa. Cisto sumnjam da bi on ista mogao da unaprijedi u nasoj igri u ovom momentu.FerdinandF je napisao/la: ↑26 jan 2026, 20:07Ja bih ga zvao protiv Velsa i Italije.
Objektivno, ne vjerujem da ce strucni stab to uopste razmatrati.
Subjektivno? Kakav bi to bio oprostaj da odigra jos jedno veliko prvenstvo![]()
Da je na jesen presao u solidan klub iz top 5 liga u Evropi i ozbiljno se pripremao za baraz, mozda bi se moglo razgovarati o nekoj minutazi. Ali ovako, dva mjeseca prije baraza, bez pravog ozbiljnog fudbala, nema sanse da zaigra i donese nesto repki. Realno, covjek je vec za penzije i kraj.