Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

baboedindzeko09
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la baboedindzeko09 » 19 jan 2026, 11:47

Nije Kairat nego Aktobe ali Klixov AI ne radi kako treba.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

eleGancy
Kontakt:

Post Postao/la eleGancy » 19 jan 2026, 13:51

Znaci ako bi igrao redovno, mogao bi se vratiti u repku jer igra na istom nivou kao nas Ivan. reprezentativnom nivou…

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 19 jan 2026, 14:00

eleGancy je napisao/la:
19 jan 2026, 13:51
Znaci ako bi igrao redovno, mogao bi se vratiti u repku jer igra na istom nivou kao nas Ivan. reprezentativnom nivou…
Ako ce trcati kao Ivan, a ne samo setkati se na terenu, nek se slobodno vrati.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 19 jan 2026, 14:31

Rado bih ja njega vratio u reprezentaciju, ali da igra zadnjih 20-30 minuta. To je najbolji veznjak kojeg je Bosna ikad imala. Ok, zaboravio sam Misketa.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 19 jan 2026, 14:54

aezakmi je napisao/la:
19 jan 2026, 14:31
Rado bih ja njega vratio u reprezentaciju, ali da igra zadnjih 20-30 minuta. To je najbolji veznjak kojeg je Bosna ikad imala. Ok, zaboravio sam Misketa.
Ma kakav Miske, jest bio fenomenalan igrac ali Pjanic je i dalje Pjanic.

Daleko nas najbolji veznjak, pogledaj samo gdje sve igrao pa poredi s Misketom. Imao je i Miske dobru karijeru, ali igrati u Juventusu 5 godina, u Romi 5 godina, LP finala dva puta, Barsa, Cetiri Scudeto, izbacio Reala kad je bio 19 godina na Bernabeu itd. A uvijek bio kljucni igrac osim eto u Barsi, ali iskreno nije bas ni dobio pravu sansu od Koemana.

Vjerovatno bi i dan danas ako bi krenuo neki super trening jedno 6 mjeseci mogao sigurno igrati prije Tahirovica i Sunjica, trka se moze popraviti ali talenat je tu i dalje. Nije on toliko bas ni star igrac, bas se prerano oprostio od repke nazalost.

Drugi svijet za Misketa.

aezakmi
Kontakt:

Post Postao/la aezakmi » 19 jan 2026, 15:46

Edincapitano je napisao/la:
19 jan 2026, 14:54
aezakmi je napisao/la:

Daleko nas najbolji veznjak, pogledaj samo gdje sve igrao pa poredi s Misketom. Imao je i Miske dobru karijeru, ali igrati u Juventusu 5 godina, u Romi 5 godina, LP finala dva puta, Barsa, Cetiri Scudeto, izbacio Reala kad je bio 19 godina na Bernabeu itd. A uvijek bio kljucni igrac osim eto u Barsi, ali iskreno nije bas ni dobio pravu sansu od Koemana.

Vjerovatno bi i dan danas ako bi krenuo neki super trening jedno 6 mjeseci mogao sigurno igrati prije Tahirovica i Sunjica, trka se moze popraviti ali talenat je tu i dalje. Nije on toliko bas ni star igrac, bas se prerano oprostio od repke nazalost.

Drugi svijet za Misketa.
Općenito je Pjanić bolji igrač od Misketa, ali ja sam gore govorio o reprezentativnoj karijeri. Stekao sam dojam, što je moje osobno mišljenje da je Miske u reprezentaciji bio značajno bolji igrač od Pjanića.

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 19 jan 2026, 16:23

aezakmi je napisao/la:
19 jan 2026, 15:46
Edincapitano je napisao/la:
19 jan 2026, 14:54
aezakmi je napisao/la:

Drugi svijet za Misketa.
Općenito je Pjanić bolji igrač od Misketa, ali ja sam gore govorio o reprezentativnoj karijeri. Stekao sam dojam, što je moje osobno mišljenje da je Miske u reprezentaciji bio značajno bolji igrač od Pjanića.
Dobro, to je onda vise stvar ukusa.

Ako se porede Pjanic i Miske po statistici, Mire ima oko 30 utakmica vise, kao i vise asistencija u reprezentaciji (29 prema 22), dok je Miske zabio 7 golova vise.

Mire je vecinom igrao osmicu, znaci malo vise povucen, dok je Miske bio klasicna desetka odma iza spica.

Ona tekma u Parizu protiv Francuza, kako je odigrao Pjanic tu utakmicu, luda partija. Fenomenalan igrac.

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 22 jan 2026, 14:18

Jedan i drugi prilicne ljencuge.

Pjanicu se poslije Barce vise nije dalo. Sta ces u Barceloni nakon 5 godina Juventusa. Tek u to vrijeme kada je Barca kao sa neba pala. Otisao kod beduina dici pare i zavrsio svoje.

Miske da nije naletio na Magatha, Bayernova druga ekipa bila bi mu vrhunac karijere.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 22 jan 2026, 14:34

Drum je napisao/la:
22 jan 2026, 14:18

Pjanicu se poslije Barce vise nije dalo. Sta ces u Barceloni nakon 5 godina Juventusa. Tek u to vrijeme kada je Barca kao sa neba pala. Otisao kod beduina dici pare i zavrsio svoje.
Cuj sta ce u Barceloni?
Poziv Reala i Barce se ne odbija, to je kruna karijere.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 jan 2026, 12:53

Nakon odlaska iz CSKA iz Moskve, Miralem Pjanić je slobodan igrač i objavljeno je da je okačio kopačke o klin, te se posvetio menadžerskom poslu.

Sada se ipak vraća iz penzije i potpisat će za Aktobe, prvaka Kazahstana gdje će potpisati historijski ugovor gdje bi trebao postati najplaćeniji igrač u historiji lige.

Osim njega, stiže i legendarni portugalski fudbaler Nani. Jasno je da će dolasci njih dvojice značiti i veliku promociju za klub.
Daj ga za baraz. Svakako je i sad nas najbolji veznjak.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Coolpanda24
Kontakt:

Post Postao/la Coolpanda24 » 25 jan 2026, 18:13

Veličina :bih:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 jan 2026, 18:48

I sad je bolji od nekih veznjaka u Juventusu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

231983
Kontakt:

Post Postao/la 231983 » 25 jan 2026, 18:51

E 'vako kako plačemo za Miretom, sutra ćemo za Džekom. Ako se Baždaru ne desi neka "luda" ili ne privolimo Pejčinovića, crno nam se piše što se pozicije btoj 9 tiče.
Ako smo osuđeni na Tabakovića, teško nama. S Demirovićem nikad nismo nacisto.

FerdinandF
Kontakt:

Post Postao/la FerdinandF » 26 jan 2026, 20:07

Ja bih ga zvao protiv Velsa i Italije.
Nek odigra još to. To je jedina pozicija koja nam šteka.
S njim bar pola sata imamo sanse i protiv Italije.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 jan 2026, 20:26

FerdinandF je napisao/la:
26 jan 2026, 20:07
Ja mislim da vi zaboravljate sta znaci u profesionalnom fudbalu toliko vremena biti bez trenaznog procesa. Cisto sumnjam da bi on ista mogao da unaprijedi u nasoj igri u ovom momentu.

Objektivno, ne vjerujem da ce strucni stab to uopste razmatrati.

Subjektivno? Kakav bi to bio oprostaj da odigra jos jedno veliko prvenstvo :pray:
naprijed rejal

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 26 jan 2026, 20:36

Četiri godine za redom u timu sezone Serie A, može bit da je mogao duže trajati i šteta što nije, on je ipak najbolji vezni igrač koji je nastupao pod zastavom BiH.

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 26 jan 2026, 20:42

chily-rz je napisao/la:
26 jan 2026, 20:36
Četiri godine za redom u timu sezone Serie A, može bit da je mogao duže trajati i šteta što nije, on je ipak najbolji vezni igrač koji je nastupao pod zastavom BiH.

Kad gledas ovaj intervju i vidis koliko mu je tesko sastaviti recenicu na nasem shvatis kolko je sati sa novim djecacima u repki, pricat ce na engleskom na okupljanjima. :D

edvaE2
Kontakt:

Post Postao/la edvaE2 » 27 jan 2026, 08:15

Čuj treba ga zvat za baraž... :damn: Šta sve ovdje nećeš pročitat

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 27 jan 2026, 08:41

Sveti je napisao/la:
26 jan 2026, 20:26
FerdinandF je napisao/la:
26 jan 2026, 20:07
Ja mislim da vi zaboravljate sta znaci u profesionalnom fudbalu toliko vremena biti bez trenaznog procesa. Cisto sumnjam da bi on ista mogao da unaprijedi u nasoj igri u ovom momentu.

Objektivno, ne vjerujem da ce strucni stab to uopste razmatrati.

Subjektivno? Kakav bi to bio oprostaj da odigra jos jedno veliko prvenstvo :pray:
Ljudi na ovom forumu su totalno nerealni. Kakav Pjanic i ozbiljan fudbal? Kao da pricaju o FIFA igrici.Nije on igrao ozbiljan fudbal vec nekoliko godina, ali da ga sad ubacis direktno u baraz nema nikakvog smisla.

Da je na jesen presao u solidan klub iz top 5 liga u Evropi i ozbiljno se pripremao za baraz, mozda bi se moglo razgovarati o nekoj minutazi. Ali ovako, dva mjeseca prije baraza, bez pravog ozbiljnog fudbala, nema sanse da zaigra i donese nesto repki. Realno, covjek je vec za penzije i kraj.

Beko
Kontakt:

Post Postao/la Beko » 27 jan 2026, 10:10

on bio sjeo u Schalke 04 pravo
dobre guzove ima Belma

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Confiance, CudanLik, HariTz, Micron, MiranGlasnic, Zglavkar, zikerrz21 i 52 gosta.