Svaka tebi cat za ovaj vid!!afa97 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Od 38:40 ide akcija za penal
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
Joj raja mene vec puca neka euforija, mogu samo zamisliti kakav cu biti u cetvrtak...ne mogu da iscekam!!! Svaka cast za grafit, ono kad se vidi ima da se gine na treningu
SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!!

SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU!!!
Svak cast uprav kluba za ove karte maloj djecu
I da li neko zna cisto onako informativno da li ce biti tv prijenosa sa AFH

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Ma hoce sigurno,al to ce ti zvanicno vjerovatno biti na dan utakmice,ista prica ko sa Zeljom
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 jul 2011, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
neadnanhz je napisao/la:Svak cast uprav kluba za ove karte maloj djecu![]()
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma nema sanse za ovo dobit penal u evropi u gostima(za nas tim).. da je njihov pao ovako 80% penal, tako da se oko toga ne trebate bezveze sikirati, ne bi nam ni reprezentaciji svirali ovako nesto protiv Svedjana, Norvezana vani...
medjutim vise se trebate nervirati za faul u napadu u narednoj akciji kada je lik mogao sutnut sa 17 metara otvoren prostor, vidi se da je i lijepo zamahnuo medjutim sudija ga prekide, a po meni je to bio ravnopravan duel(al jbg ja volim takav fudbal nista takvo nikad ne bi svirao
)
btw svaka cast za ove karte djeci, to svaki klub treba da radi na stalnoj bazi. To dijete ce doci sa ocem na utakmicu privuci jos kojeg druga, zavolit fudbal , pocet trenirat, zavolit ambijent pocet stalno dolazit... to je odlicna praksa a nasi klubovi to zanemaruju..napravit jednodnevni otvoreni trening za osnovce recimo, podijelit 200 karti za utakmice, od tih 200 smijem se kladit da bi 20 pocelo trenirat fudbal i jos 20 pocelo nagovarat roditelje da stalno dolaze na tekme ,i eto popularizacije igre i kluba. Tako jednostavno da se nekad stvarno zapitam ko radi marketing nasih klubova.. odoh ja offtopic da valja
medjutim vise se trebate nervirati za faul u napadu u narednoj akciji kada je lik mogao sutnut sa 17 metara otvoren prostor, vidi se da je i lijepo zamahnuo medjutim sudija ga prekide, a po meni je to bio ravnopravan duel(al jbg ja volim takav fudbal nista takvo nikad ne bi svirao

btw svaka cast za ove karte djeci, to svaki klub treba da radi na stalnoj bazi. To dijete ce doci sa ocem na utakmicu privuci jos kojeg druga, zavolit fudbal , pocet trenirat, zavolit ambijent pocet stalno dolazit... to je odlicna praksa a nasi klubovi to zanemaruju..napravit jednodnevni otvoreni trening za osnovce recimo, podijelit 200 karti za utakmice, od tih 200 smijem se kladit da bi 20 pocelo trenirat fudbal i jos 20 pocelo nagovarat roditelje da stalno dolaze na tekme ,i eto popularizacije igre i kluba. Tako jednostavno da se nekad stvarno zapitam ko radi marketing nasih klubova.. odoh ja offtopic da valja

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
[youtube][/youtube]
1:23:32 - 1:23:34

1:23:32 - 1:23:34

Naježio sam se ! Svaka čast momcima koji su uradili grafit. Volim te Saraj'vo !Deni_Hz je napisao/la:http://img717.imageshack.us/img717/3474/dsc00372y.jpg
http://img844.imageshack.us/img844/520/dsc00370z.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/2706/dsc00371ya.jpg
VRIJEDILO JE.....
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- ultra_CImanija
dobar grafit pravo nema sta.... LEGENDE NE UMIRU, LEGENDE ZIVE VJECNO ...Deni_Hz je napisao/la:http://img717.imageshack.us/img717/3474/dsc00372y.jpg
http://img844.imageshack.us/img844/520/dsc00370z.jpg
http://img219.imageshack.us/img219/2706/dsc00371ya.jpg
VRIJEDILO JE.....
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
UU tek sad i ja vidjeh grafit ,svaka cast momcima ,prava stvar da "bode" igrace na treningu 

Mi se ne furamo mi smo furka.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evo jos jedna!

- tarpi do bagro 3
- Kontakt:
NE ZNAM ZASTO,ALI OPET NE MOGU DA SE PRIJAVIM NA STARI ACC

Uploaded with ImageShack.us
Evo jedan od mene

Uploaded with ImageShack.us
Evo jedan od mene

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!
Hajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee poooocniiiiiiiii......
Joj kad im sjever zagrmi ...ima krv u zilama da im se zaledi. Sutra je opste ludilo,osjecam to...to se osjeti u zraku..gdje ghod sam hodao danas,i na poslu,i na kafi...svako malo oko sebe cujem kako neko prica o tekmi u cetvrtak.
Vakat je i da hordanje pocne,dugo nije bilo tribine...vrijeme je da napravimo show

Joj kad im sjever zagrmi ...ima krv u zilama da im se zaledi. Sutra je opste ludilo,osjecam to...to se osjeti u zraku..gdje ghod sam hodao danas,i na poslu,i na kafi...svako malo oko sebe cujem kako neko prica o tekmi u cetvrtak.
Vakat je i da hordanje pocne,dugo nije bilo tribine...vrijeme je da napravimo show

A tek utorak. Mene puca euforija kao da je veceras tekma. 

-
- Kontakt:
jeli vrijeme za promjenu potpisa ?BegAx je napisao/la:A tek utorak. Mene puca euforija kao da je veceras tekma.

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Ma ja i zaboravio na potpis. Uskoro ce doci novi!padobranac1978 je napisao/la:jeli vrijeme za promjenu potpisa ?BegAx je napisao/la:A tek utorak. Mene puca euforija kao da je veceras tekma.

Nocima ne spavam kunem se, jedva cekam taj cetvrtak 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- tarpi do bagro 3
- Kontakt:
HALO COVJECE JA SAM DOBIO PROLJEVDirk je napisao/la:Nocima ne spavam kunem se, jedva cekam taj cetvrtak

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE !!!