Ja bih na to dodao još da su i Nestorović i Elvedin Beganović također trenerski magovi za Husrefa. Kako si njih zaboravio pored toliko nabrojanih stručnjaka?bordopoeta je napisao/la:Bolji ti je Marinović, Dudić, Nalić, Slišković, Sedloski, Odović, a imaš boljeg i u sopstvenim redovima (Đeno). Nije ništa bolji ni od Žižovića i Starčevića.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- robertkosar
- Kontakt:
Cuj ludKrajisnikBosnjak je napisao/la:Lud je onaj koji prati klub koji nikad grupnu fazu neće izboriti i svakih 7 godina osvoji titulu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Na istom stadionu, isti uslovi, pa čak nekad i lošiji rezultati, pa je znalo biti više raje...KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nekvalitetan stadion, neuslovan je glavni razlog zašto je posjeta loša. Sa ovim rezultatima trenutnim i boljim stadionom (sa krovom) bi i protiv Tuzle imali barem 5.000 navijača.
Ja sam prvi budaletina.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Pidro na odmoru, Adukora nema zbog ramena, ostali najbolji igrači tu. Na gotovo svim pozicijama imamo širinu što mi se jako sviđa. Ozbiljan izbor igrača, znači ništa ne kalkulišemo idemo po pobjedu i prolaz.benko21 je napisao/la:U Čitluk je otputovalo slijedećih 18 igrača:
Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Bekić, Šabanović, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Tatar, Handžić, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Halilović i Rahmanović.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
nece biti lako ali idemo po prolaz aBdBordoSarajevo je napisao/la:Pidro na odmoru, Adukora nema zbog ramena, ostali najbolji igrači tu. Na gotovo svim pozicijama imamo širinu što mi se jako sviđa. Ozbiljan izbor igrača, znači ništa ne kalkulišemo idemo po pobjedu i prolaz.benko21 je napisao/la:U Čitluk je otputovalo slijedećih 18 igrača:
Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Bekić, Šabanović, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Tatar, Handžić, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Halilović i Rahmanović.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- StariGrad071
- Kontakt:
Cudo niko ne napisa da je sklonio pidru i da ce ga upropastiti 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ko li će zaigrati na lijevom beku, Šaban ili Bekić.. 
FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
Staje ovo ljudi ova dvojica Sofranec i Crepulja vazda putuju nikako da igraju. Kao da su svetski putnici a ne fudbaleribenko21 je napisao/la:U Čitluk je otputovalo slijedećih 18 igrača:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- SedrenikHz
- Kontakt:
Šofranac je od prve u Mostarurobertkosar je napisao/la:Staje ovo ljudi ova dvojica Sofranec i Crepulja vazda putuju nikako da igraju. Kao da su svetski putnici a ne fudbaleribenko21 je napisao/la:U Čitluk je otputovalo slijedećih 18 igrača:
Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Bekić, Šabanović, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Tatar, Handžić, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Halilović i Rahmanović.![]()
![]()
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Joj ovog idiota. Svi pricaju o stadionu, pritisku, on udari pravdati Husrefa. Yebo te on posred pickee, izgleda da ti je to najveca zelja.
Sabrine mi moje!
oni su kondukterirobertkosar je napisao/la:Staje ovo ljudi ova dvojica Sofranec i Crepulja vazda putuju nikako da igraju. Kao da su svetski putnici a ne fudbaleribenko21 je napisao/la:U Čitluk je otputovalo slijedećih 18 igrača:
Kovačević, Džafić, Šofranac, Dupovac, Bekić, Šabanović, Mujakić, Stanojević, Crepulja, Mustafić, Hebibović, Tatar, Handžić, Ahmetović, Velkoski, Šišić, Halilović i Rahmanović.![]()
![]()
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta je s ljudi na forumu ??
Ja sto poznajem navijace Sarajeva one koji dolaze na utakmice nemaju ovakvo misljenje o klubu,treneru,stadionu,igracima Sarajeva .
Ovo vise nije kritika ovo prelazi u mrznju prema svemu sto je vezano uz FKS .
Ja sto poznajem navijace Sarajeva one koji dolaze na utakmice nemaju ovakvo misljenje o klubu,treneru,stadionu,igracima Sarajeva .
Takvih je samo 1000-2000, a na forumu 10.000bordobijeli je napisao/la:Sta je s ljudi na forumu ??
Dobrodoslo u jos uvijek topli i suncani Mostar. Ocekujem jednu dobru i kvalitetnu utakmicu. Vama je cilj guratibsto dalje kroz kup, nama je cilj da vec sada igramo ozbiljnije utakmice sa premijerligasima da vidimo na cemu smo. Nasi mladi momci ce sve dati od sebe da vas pobijede, a vi s nekim iskustvom ste i favoriti naravno. Spoj iskustva i kvalitete protiv spoja mladosti,volje i zelje daje sigurno dobru utakmicu. Opet se nadam pobjedi Veleza. Vidimo se, jedva cekam da pocne utakmica starih prijateja i rivala
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj šuti i ovdje je sunčano, mogu misliti kako je dole.shaman7 je napisao/la:Dobrodoslo u jos uvijek topli i suncani Mostar. Ocekujem jednu dobru i kvalitetnu utakmicu. Vama je cilj guratibsto dalje kroz kup, nama je cilj da vec sada igramo ozbiljnije utakmice sa premijerligasima da vidimo na cemu smo. Nasi mladi momci ce sve dati od sebe da vas pobijede, a vi s nekim iskustvom ste i favoriti naravno. Spoj iskustva i kvalitete protiv spoja mladosti,volje i zelje daje sigurno dobru utakmicu. Opet se nadam pobjedi Veleza. Vidimo se, jedva cekam da pocne utakmica starih prijateja i rivala
Bit će baš preteško jer je Velež jedna odlična ekipa iako igraju u drugoj ligi, mogli smo vidjeti vašu snagu prije 3 dana kada ste natamburali drugu/treću najjaču ekipu sa 7:0 što je fantastično. Ja sam mišljenja da ćemo proći na penale ili će biti recimo 1:2. Ne bi volio nešto drugo da se desi a realno, moguće je.
Pozdrav iz Sarajeva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordopoeta
- Kontakt:
Ne kažem ja da je najgori, ali je prevaziđen trener i svi su ga pročitali. Sa njim nećemo dalje od prosjeka ove lige. Kada si kod njega vidio plan "B". Nama treba mlađi trener, modernih poimanja fudbaske igre. Nemoj da misliš da ja mrzim Husrefa. Naprotiv, volim koliko i sve i sadašnje i bivše igrače našeg kluba. I mogu ti reći da je bio prosječan i kao igrač. 10 puta je na pr. bolji bio Zlatko Dupovac (isto igrao špica) zv. Ćuza. Ne znam da li si čuo za njega.StariGrad071 je napisao/la:Hahahahahhaa. Ma ja, imamo najgoreg trenera a igramo najbolje lopte? How? Prije bi rekao da se razumijete u fudbal ko nane.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UNFKS obavještava sve navijače da neće biti organizovanog prevoza autobusima za sutrašnje gostovanje u Mostaru.Shodno tome, molimo Vas da sami tražite prevoz.
Svi oni koji budu išli sa autima i kombijima,molimo vas da dođete na okupljanje ispred stadiona Koševo od 13:00h-13:30h
KUP JE NAŠ!
Svi oni koji budu išli sa autima i kombijima,molimo vas da dođete na okupljanje ispred stadiona Koševo od 13:00h-13:30h
KUP JE NAŠ!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Pitanje za ove "pljuvače" Husrefa, zanima me samo da navedu 2-3 razloga zasto im Husref nije trener za FKS? Mislim da sem Atalante, vezano za ovu sezonu nista ne mozemo zamjeriti Husrefu, ima moju podršku i nadati se da će ovako igrati svaku utakmicu do kraja. 
Bordo bijeli za život cijeli!!
Kojeg bi ti, mladjeg trenera da ima plan B. Naravno , ako taj trener hoce doci u Sarajevo.bordopoeta je napisao/la:Ne kažem ja da je najgori, ali je prevaziđen trener i svi su ga pročitali. Sa njim nećemo dalje od prosjeka ove lige. Kada si kod njega vidio plan "B". Nama treba mlađi trener, modernih poimanja fudbaske igre. Nemoj da misliš da ja mrzim Husrefa. Naprotiv, volim koliko i sve i sadašnje i bivše igrače našeg kluba. I mogu ti reći da je bio prosječan i kao igrač. 10 puta je na pr. bolji bio Zlatko Dupovac (isto igrao špica) zv. Ćuza. Ne znam da li si čuo za njega.StariGrad071 je napisao/la:Hahahahahhaa. Ma ja, imamo najgoreg trenera a igramo najbolje lopte? How? Prije bi rekao da se razumijete u fudbal ko nane.
-
bordopoeta
- Kontakt:
Marinović, Dudić, Uščuplić...fks74 je napisao/la:Kojeg bi ti, mladjeg trenera da ima plan B. Naravno , ako taj trener hoce doci u Sarajevo.bordopoeta je napisao/la:Ne kažem ja da je najgori, ali je prevaziđen trener i svi su ga pročitali. Sa njim nećemo dalje od prosjeka ove lige. Kada si kod njega vidio plan "B". Nama treba mlađi trener, modernih poimanja fudbaske igre. Nemoj da misliš da ja mrzim Husrefa. Naprotiv, volim koliko i sve i sadašnje i bivše igrače našeg kluba. I mogu ti reći da je bio prosječan i kao igrač. 10 puta je na pr. bolji bio Zlatko Dupovac (isto igrao špica) zv. Ćuza. Ne znam da li si čuo za njega.StariGrad071 je napisao/la:Hahahahahhaa. Ma ja, imamo najgoreg trenera a igramo najbolje lopte? How? Prije bi rekao da se razumijete u fudbal ko nane.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, ErosViverosViv, Terreasilver i 29 gostiju.