Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Zakljucak o GOATu se donosi nakon sto se sve 3 karijere ugase.Nema predikcije i parametra koji ce sada zaustaviti karijere i proglasiti kralja.
Jedno je sigurno jasno,do kraja teniske ere nece se pojaviti penetrator kao Rafael na RG.Nevjerovatno zvuci da je covjek osvojio jedan GS 12 puta.Blasfemija.
Umanjivanje uspjeha jednog na ustrb velicanja drugog rade hejteri i fanovi rivala , nikako ljubitelji tenisa.
Jedno je sigurno jasno,do kraja teniske ere nece se pojaviti penetrator kao Rafael na RG.Nevjerovatno zvuci da je covjek osvojio jedan GS 12 puta.Blasfemija.
Umanjivanje uspjeha jednog na ustrb velicanja drugog rade hejteri i fanovi rivala , nikako ljubitelji tenisa.
-
- Kontakt:
To je ono sto ja pricam zbog toga mi je Novak GOAT jer ce obojicu prije pobjediti na razlicitm terenima nego izgubiti od njih nisu samo GS odraz toga ko je GOATjapa je napisao/la:Navijac sam Nadala ali realno on protiv Djokovica van sljake nema sanse vidjelo se to na AO jedino da ovaj opet upadne u neku krizu. Oba su igraca veca od Federera to je davno postalo jasno svakome osim zaludjenim fanovima Federera, vjerujem da ce ga i oba nadmasiti brojem GSova i izbiti njegovim zaludjenim fanovima i posljednju slamcicu spasa za koju se hvataju non stop.
Nadal ako osvoji još jedan AO i završni je G.O.A.T Jel će postići što niko nije.
Samo će mu svi masteri faliti...
Samo će mu svi masteri faliti...
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I 70% titula na šljaci, jbg svi imaju realne argumente i za i protiv kako za jednog tako i za drugog i trećeg igrača. Ne postoji GOAT, ko zna kako bi ova trojka igrala u vrijeme drvenih reketa, kako bi ti igrači iz te ere igrali danas. Tako da uživajmo u bolesnim igrama, rušenjima historije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Al dje su mi pajdasi Fedovci nije zar da su se svi razbježali, Delinjo, ronaldo, AA23, nidje nikog ni da čestita
Eto Rafka na minus dva, za petama

Eto Rafka na minus dva, za petama
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Rafa ako se samo izjednaci s Federerom ce biti GOAT. Tako isto i Djokovic ako dodju do tog jer ga deru u medjusobnom plus vise Mastersa.
Sto se tice danasnjeg meca svi smo gledali, ocekivano sve. Nevjerovatno je kako covjek dize nivo tenisa na neki nerealni koji je nemoguce ispratit. Pogotovo kad mu zagusti,zainati se i pocne tamburat,sve stize.
Sto se Thiema tice,dobar prva dva seta al znao je poslije prvog da ce tesko do pobjede. Ipak skoro sam siguran da ce osvojit ovaj GS nekad.
Dalje ide travnata podloga, treba odbraniti polufinale barem. Po meni je treci favorit odmah iza Feda i Noleta. Ma da bi nijanse odlucivale kad bi se sastali. Samo je bitno ne navuci neku povredu tamo. Kako god po meni najrealnije polufinale preko toga je premija al sad svi navijaci Rafe gledamo na to s opustenoscu nekom jer se uradilo sto se moralo. US Open je velika sansa.
Novaku sad ide paklen period, covjek brani sve sto se moze braniti do kraja godine. Mogao bi se napast broj 1 lagano.
Napisao sam vec da moderatori moraju nesto poduzeti, okej je i shvatam hejt, ja licno ne hejtam ni jednog od konkurenata al vrijeme je da se pocnu pisati neke ozbiljne i realne stvari a ne ove gluposti i splacine. Jamie napravio profil da nam sere ovdje a pojma nema s pojmom. Effenberg ima znanja o tenisu jer se kocka naravno a inace nula bodova. Cisto hejtanje i debilizam, nikad nista normalno da napise. Gori ste vi sto citirate ovaj dvojac al nema veze uzivajmo gospodo..
12-ka je tu hvala Bogu, 18 GS nikad blize Fedji. Divan dan danas jedan od drazih. Idemo sad Forza Ferrari i Sebastian da uzme Kanadu pa da s osmijehom privedemo dan kraju. Ma da je osmijeh vec tu
Sto se tice danasnjeg meca svi smo gledali, ocekivano sve. Nevjerovatno je kako covjek dize nivo tenisa na neki nerealni koji je nemoguce ispratit. Pogotovo kad mu zagusti,zainati se i pocne tamburat,sve stize.
Sto se Thiema tice,dobar prva dva seta al znao je poslije prvog da ce tesko do pobjede. Ipak skoro sam siguran da ce osvojit ovaj GS nekad.
Dalje ide travnata podloga, treba odbraniti polufinale barem. Po meni je treci favorit odmah iza Feda i Noleta. Ma da bi nijanse odlucivale kad bi se sastali. Samo je bitno ne navuci neku povredu tamo. Kako god po meni najrealnije polufinale preko toga je premija al sad svi navijaci Rafe gledamo na to s opustenoscu nekom jer se uradilo sto se moralo. US Open je velika sansa.
Novaku sad ide paklen period, covjek brani sve sto se moze braniti do kraja godine. Mogao bi se napast broj 1 lagano.
Napisao sam vec da moderatori moraju nesto poduzeti, okej je i shvatam hejt, ja licno ne hejtam ni jednog od konkurenata al vrijeme je da se pocnu pisati neke ozbiljne i realne stvari a ne ove gluposti i splacine. Jamie napravio profil da nam sere ovdje a pojma nema s pojmom. Effenberg ima znanja o tenisu jer se kocka naravno a inace nula bodova. Cisto hejtanje i debilizam, nikad nista normalno da napise. Gori ste vi sto citirate ovaj dvojac al nema veze uzivajmo gospodo..
12-ka je tu hvala Bogu, 18 GS nikad blize Fedji. Divan dan danas jedan od drazih. Idemo sad Forza Ferrari i Sebastian da uzme Kanadu pa da s osmijehom privedemo dan kraju. Ma da je osmijeh vec tu

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Leclerc uzima.NadalRafa je napisao/la:Rafa ako se samo izjednaci s Federerom ce biti GOAT. Tako isto i Djokovic ako dodju do tog jer ga deru u medjusobnom plus vise Mastersa.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
@nadalRafa
Ne dize Nadal nivo tenisa time sto stize sve vec nacinom na koji se krece i udara lopticu.
U drugom setu je recimo bio pasivan i cekao je los trenutak Thiema , sto nije docekao.
3 i 4 set je upalio turbine i poceo hvatati ranije lopticu,mixati igru i igrati jako agresivno.Sta je dobio time ?
Dobio je Thiema koji na agresivno mora odgovoriti rizikom koji protiv Nadala u 90% situacija ne pali.Prosere te 2-3 gema , pa upadnes u seriju i bunaris se.
Nadal je prekompletan sa oba krila , dominantan u konstrukciji poena i zato ova cifra od 12 nije nerealna.
Napreduje svake godine , svjestan je da stari i da nije atleta kao nekada .Prije 10-tak godina je ovaj turnir mogao osvojiti trcanjem i ganjanjem loptice , danas ga osvaja surovim kvalitetom i nevjerovatnim tempom gdje na njegovu agresivnu igru do sada nije niko imao odgovor.
Ono sto raduje je njegov “flat” bekend koji je jos upgradovan.Ako bude nastupao na Wimbledonu , dobio je oruzje vise jer taj udarac na travi je mocnije oruzje od torhenda.Jasno se vidi kako njegova dijagonala klizi , a kada u penjaju uhvati paralelu ravna je kao nisan.
Da li ce igrati , vidjet cemo.Xisci bi se mogla yebati familija malo
Ne dize Nadal nivo tenisa time sto stize sve vec nacinom na koji se krece i udara lopticu.
U drugom setu je recimo bio pasivan i cekao je los trenutak Thiema , sto nije docekao.
3 i 4 set je upalio turbine i poceo hvatati ranije lopticu,mixati igru i igrati jako agresivno.Sta je dobio time ?
Dobio je Thiema koji na agresivno mora odgovoriti rizikom koji protiv Nadala u 90% situacija ne pali.Prosere te 2-3 gema , pa upadnes u seriju i bunaris se.
Nadal je prekompletan sa oba krila , dominantan u konstrukciji poena i zato ova cifra od 12 nije nerealna.
Napreduje svake godine , svjestan je da stari i da nije atleta kao nekada .Prije 10-tak godina je ovaj turnir mogao osvojiti trcanjem i ganjanjem loptice , danas ga osvaja surovim kvalitetom i nevjerovatnim tempom gdje na njegovu agresivnu igru do sada nije niko imao odgovor.
Ono sto raduje je njegov “flat” bekend koji je jos upgradovan.Ako bude nastupao na Wimbledonu , dobio je oruzje vise jer taj udarac na travi je mocnije oruzje od torhenda.Jasno se vidi kako njegova dijagonala klizi , a kada u penjaju uhvati paralelu ravna je kao nisan.

Cestitke Rafaelu,iako mi ne izgleda dominantan kao prije ali...Sad ide najbitniji turnir u tenisu,za Federerov legacy najbitniji.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
Jel moguce da ovaj levat rafa pise nekome kako pise gluposti, pa ti tamo po temi la lige i lige prvaka napisao toliko gluposti da se zapitam kako si se uspio registrovati sa takvim mozgom.
Inace Nadal danas ocekivano, kao i citavo takmičenje uostalom

Pa gledajuci prva dva seta Thiem ga je imao u saci, dokaz samo koliko je glava bitna. Thiem ima igru da naudi Nadalu i na RG sjajan igrac na sljaci ali nema glavu da odrzi taj nivo, ok vjerovatno je igralo ulogu i to sto je igrao cetiri dana zaredom ali opet on je u dvadesetim a Nadal ima 33 tako da to i nije neki veliki argument. Da dobijes Nadala na RG moras igrati na najvecem mogucem nivou svaki minut igre.
Kakav post, svaka castJoeBleck je napisao/la:@nadalRafa

@Unnoficialpage moze i on samo da se zakuha malo sezona

Lik koji mjesecima smara ostatak foruma glupostima tipa Pessi, Farca, jazavci, glupani itd - nekome govori da piše glupostienobarca je napisao/la:Jel moguce da ovaj levat rafa pise nekome kako pise gluposti, pa ti tamo po temi la lige i lige prvaka napisao toliko gluposti da se zapitam kako si se uspio registrovati sa takvim mozgom.

Rugao se lonac loncu a oba su suplja, crna ili kako veclet3 je napisao/la:Lik koji mjesecima smara ostatak foruma glupostima tipa Pessi, Farca, jazavci, glupani itd - nekome govori da piše glupostienobarca je napisao/la:Jel moguce da ovaj levat rafa pise nekome kako pise gluposti, pa ti tamo po temi la lige i lige prvaka napisao toliko gluposti da se zapitam kako si se uspio registrovati sa takvim mozgom.
Inace Nadal danas ocekivano, kao i citavo takmičenje uostalom![]()
kakav cirkus

Jazavci nije ovo za vas. Idite tamo pratit svog laznog goata umjesto sto upalite carobnjaka u vecerasnjem finalu.let3 je napisao/la:Lik koji mjesecima smara ostatak foruma glupostima tipa Pessi, Farca, jazavci, glupani itd - nekome govori da piše glupostienobarca je napisao/la:Jel moguce da ovaj levat rafa pise nekome kako pise gluposti, pa ti tamo po temi la lige i lige prvaka napisao toliko gluposti da se zapitam kako si se uspio registrovati sa takvim mozgom.
Inace Nadal danas ocekivano, kao i citavo takmičenje uostalom![]()
kakav cirkus

NadalRafa je napisao/la:
Jazavci nije ovo za vas. Idite tamo pratit svog laznog goata umjesto sto upalite carobnjaka u vecerasnjem finalu.Ja tamo nisam nista nerealno napisao sto se ovdje pise,nisam osporavao kvalitet Messija vec samo govorio da je Rona bolji. I to je to. Izgleda da vas jos deru frustracije. Nek vam je Bog na pomoci

Ne trebaš se opterecavati Pessijem i katalonskim jazavcima, cak i na ovim teniskim temama Grand Slama

-
- Kontakt:
Rafa Nadal ne brukaj se nisam vidio da si napisao ijedan pametan post jos ako vec ne znas pametno pisati pusti nas ostale a ti idi log out i uzivaj ha ya 

Sta cu se opterecavat tebra pa vidio si sve jellet3 je napisao/la:NadalRafa je napisao/la:
Jazavci nije ovo za vas. Idite tamo pratit svog laznog goata umjesto sto upalite carobnjaka u vecerasnjem finalu.Ja tamo nisam nista nerealno napisao sto se ovdje pise,nisam osporavao kvalitet Messija vec samo govorio da je Rona bolji. I to je to. Izgleda da vas jos deru frustracije. Nek vam je Bog na pomoci
![]()
![]()
Ne trebaš se opterecavati Pessijem i katalonskim jazavcima, cak i na ovim teniskim temama Grand Slamaiskuliraj malo

Jamie los si troll brate ohani malo

Vala, ako Roger uzme Wimbledon u 38. godini zivota, nabijem kompletnu tenisku konkurenciju na onu stvar, nek se svi penzionisu prije njega. Njemu normalno svaka cast ako uspije, ali bi to bio mozda i najveci podvig ikada. Nek je i Wimbledon, nek je uvijek bio najjaci na travi, ej, 38. godina...
Ne vidim da ce ga uzeti, tipujem na Noleta.
Ne vidim da ce ga uzeti, tipujem na Noleta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.