Pa on je banovan sa ytDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 maj 2023, 11:47Sneako
Poslije se prešaltao na lajvanje i reakcije, vidio gdje su pare.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa on je banovan sa ytDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑12 maj 2023, 11:47Sneako
Često spominju i prozore koji se mogu otvoriti na kant, oduševljeni time.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:47upravo nedavno citao thread o tome na redditu, a i gledao emisije, desi se pucnjava u ulici - strada neko dijete u sobi dok spava a metak prodje kroz 4-5 zidova koji su kod njih vecinom od drveta i rigipsaMarsal je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:23Puno gledaš filmove i slušaš babske priče.akisarajevo92 je napisao/la: ↑12 maj 2023, 12:21u Americi puhne vjetar i odnese ti kucu, Amerikanac dodje u Evropu i divi se najobicnijim pvc prozorima, ta njihova i najobicnija lopta razbije u hiljadu komada
jos ako neki metak zaluta bez problema prodje kroz svaki zid u kuci i mozda nastradas dok spavas
Na youtube mi nedavno izbaci video: Posjeta najopasnijem gradu u USA, kad ono St Louis.
Nije grad uopšte toliko opasan nego neka ghetta i dijelovi grada koji su udaljeni desetinama kilometara od St. Louisa. Mislim da se onaj Ferguson gdje su bile one demonstracije broje kao dio grada zapravo a udaljen je od St. Louisa 25 kilometara. Tako nekako.
Ma kakvo Celje, prvih 15 skoro sve UK i Francuskafeniksptica je napisao/la: ↑12 maj 2023, 14:38Po kojim parametrima oni određuju opasnost grada ??
Pa Celje medju najopasnijim gradovima u Europi, dosta put bio tamo...da procito nisam pojma ne bih imo
Šta bih dao da sam bio u grupi kad i on...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.