I vuk sit i ovce na broju.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Prvo dobit Zelju posteno i sportski pa ako je Zelji toliko stalo da dobijemo i svinje, nek otpocnu pregovori za 2-3 pojacanja do godine, malo bonusa za igrace da se jos nabriju a i da vidimo mozemo li spasit onom glupanu Brkovicu karijeru u Velezu. A onda kad nam Zeljo rijesi problem napadaca.do godine, dobit zadnju tekmu fer i sportski.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ljubav prema Velezu ne moze slomiti jedna sumnjiva tekma koja nama nista ne znaci ali osjecaj da si skarao klub koji mrzis i da se ti isti kakaju u gace jer zavise od nas ulijeva mi toliko zadovoljstvo. Skarati ih do bola i napunit zadnju tekmu. Vidjeti bijele carape na pola koplja neprocjenjivo
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Pastrmka legendo!NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ljubav prema Velezu ne moze slomiti jedna sumnjiva tekma koja nama nista ne znaci ali osjecaj da si skarao klub koji mrzis i da se ti isti kakaju u gace jer zavise od nas ulijeva mi toliko zadovoljstvo. Skarati ih do bola i napunit zadnju tekmu. Vidjeti bijele carape na pola koplja neprocjenjivo
KraljuNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ljubav prema Velezu ne moze slomiti jedna sumnjiva tekma koja nama nista ne znaci ali osjecaj da si skarao klub koji mrzis i da se ti isti kakaju u gace jer zavise od nas ulijeva mi toliko zadovoljstvo. Skarati ih do bola i napunit zadnju tekmu. Vidjeti bijele carape na pola koplja neprocjenjivo
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ljudi moji vi pricate samo o Zelji i Zrinjskom,ja vece sanse dajem Sirokom za osvajanje titule,imaju ljudi najbolji raspored i po meni oni uzimaju 90% ako mi dobijemo Zelju i Zrinjski kuci.
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!
Tako je a imaju najbolju ekipu.Nek nas stimulisu da dobijemo obe utakmice i gotovo.Fafaron je napisao/la:Ljudi moji vi pricate samo o Zelji i Zrinjskom,ja vece sanse dajem Sirokom za osvajanje titule,imaju ljudi najbolji raspored i po meni oni uzimaju 90% ako mi dobijemo Zelju i Zrinjski kuci.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
IDEMO DANAS MOSTARSKI RODJENI
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Nema nas ko šta stimulisati, za koga igraju igrači majku im
Dosta je ! Diže mi se kosa na glavi od te priče.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Mi samo možemo sanjati o Evropi tako da bolje je sad gledati neke stvari za sljedeću sezonu.zizu1991 je napisao/la:Nema nas ko šta stimulisati, za koga igraju igrači majku im![]()
Bilo kome da daju ako će dobiti nešto za uzvrat, nije problem. Samo protiv šugavaca zapeti kao da je finale Lige prvaka. Kad smo ih trebali izbaciti iz lige, nismo i gledaj šta se dešavalo kasnije.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Libo me za njih, Travnik je na redu danas. Jako, i do nove pobjede.
Nazivat nekog sugavcem je prosto nisko nekulturno pa ako hoces i bezobrazno.Ja recimo nikad nisam nesto ruzno reko za Velez cak sta vise postujem ga zbog njegove tradicije i rezultata koje je postizo a bogami i igraca tipa Bajevic,Vladic Baka Vaha i ostali.Ruzno od tebe pasa moj treba u zivotu bit dobar duplo ti se vrati vjeruj mi.
Šugavcima je nazvao Zrinjski, a ne Željezničar, no svejedno. Veličina Zrinjskog se ogleda na način da im mi pridajemo pažnju koju ne zaslužuju. Ta utakmica treba da bude kao utakmica recimo ... pa ne znam s čim bi' je uporedio
kao utakmica sa Orašjem.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Tebra nije konto na Zelju nego medjugorceAlipasino je napisao/la:Nazivat nekog sugavcem je prosto nisko nekulturno pa ako hoces i bezobrazno.Ja recimo nikad nisam nesto ruzno reko za Velez cak sta vise postujem ga zbog njegove tradicije i rezultata koje je postizo a bogami i igraca tipa Bajevic,Vladic Baka Vaha i ostali.Ruzno od tebe pasa moj treba u zivotu bit dobar duplo ti se vrati vjeruj mi.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dobro to si u pravu. Mladi tim star 20-ak godina koji privlaci pozornost samo radi podsmjeha prema ruralnim dijelovima hercegovackog kamenjara odakle mu je kostur i struktura upravnog odbora. Ma skarat mali seljacki klubic zadnje kolo a onda se odmah pripremati za iducu. Siguran sam da ce Feja dobro skenirati sezonu gdje nam je najvise skripilo i na ta mjesta dovesti provjerene igrace plus dva napadacazizu1991 je napisao/la:Šugavcima je nazvao Zrinjski, a ne Željezničar, no svejedno. Veličina Zrinjskog se ogleda na način da im mi pridajemo pažnju koju ne zaslužuju. Ta utakmica treba da bude kao utakmica recimo ... pa ne znam s čim bi' je uporediokao utakmica sa Orašjem.
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobro to si u pravu. Mladi tim star 20-ak godina koji privlaci pozornost samo radi podsmjeha prema ruralnim dijelovima hercegovackog kamenjara odakle mu je kostur i struktura upravnog odbora. Ma skarat mali seljacki klubic zadnje kolo a onda se odmah pripremati za iducu. Siguran sam da ce Feja dobro skenirati sezonu gdje nam je najvise skripilo i na ta mjesta dovesti provjerene igrace plus dva napadacazizu1991 je napisao/la:Šugavcima je nazvao Zrinjski, a ne Željezničar, no svejedno. Veličina Zrinjskog se ogleda na način da im mi pridajemo pažnju koju ne zaslužuju. Ta utakmica treba da bude kao utakmica recimo ... pa ne znam s čim bi' je uporediokao utakmica sa Orašjem.
Nakon što produže ugovore igračima koji su nam potrebni a uz to su kvalitetni. Ono što nam očajnički treba jeste kvalitetan defanzivni veznjak, i kvalitetan napadač. Kada taj dio zadatka ispuni, neka dovede koga hoće što se mene tiče...NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobro to si u pravu. Mladi tim star 20-ak godina koji privlaci pozornost samo radi podsmjeha prema ruralnim dijelovima hercegovackog kamenjara odakle mu je kostur i struktura upravnog odbora. Ma skarat mali seljacki klubic zadnje kolo a onda se odmah pripremati za iducu. Siguran sam da ce Feja dobro skenirati sezonu gdje nam je najvise skripilo i na ta mjesta dovesti provjerene igrace plus dva napadacazizu1991 je napisao/la:Šugavcima je nazvao Zrinjski, a ne Željezničar, no svejedno. Veličina Zrinjskog se ogleda na način da im mi pridajemo pažnju koju ne zaslužuju. Ta utakmica treba da bude kao utakmica recimo ... pa ne znam s čim bi' je uporediokao utakmica sa Orašjem.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Danas nisam na utakmici,danas sam na radiju BH frekvencija.Fakin posao,nažalost.
Vidim na kladionicama 1,85 na Velež,opet nas podcjenjuju i sumnjaju,kao i protiv Rudara.
Idemo ih opet razuvjeriti,pa makar i 1:0.
Mada,mislim da ćemo da pocijepamo vezire.I u ovoj našoj jadnoj ligi,dvije klase smo iznad njih.
Sretno rođeni,samo hrabro i časno.
JURIŠ!!!
Vidim na kladionicama 1,85 na Velež,opet nas podcjenjuju i sumnjaju,kao i protiv Rudara.
Idemo ih opet razuvjeriti,pa makar i 1:0.
Mada,mislim da ćemo da pocijepamo vezire.I u ovoj našoj jadnoj ligi,dvije klase smo iznad njih.
Sretno rođeni,samo hrabro i časno.
JURIŠ!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
VELEŽ: Oštraković, Škaljić, Kodro, Okić, Ćemalović, Hebibović, Merzić, Janković, Blagojević, Letić, Maletić.
Opet nema Rase
u timu.
GOLOOOOVVVAAAAAAAAAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIII , GOLOOOOVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAA
P.S.Eto Varupe i Helvide,Travnickih butchera,pazite se povreda
Opet nema Rase
GOLOOOOVVVAAAAAAAAAAAAAAAA RODJENIIIIIIIIIIIIIIIIIII , GOLOOOOVVVAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ovo je mladji Varupa on se tek uči ...rodjak je napisao/la:VELEŽ: Oštraković, Škaljić, Kodro, Okić, Ćemalović, Hebibović, Merzić, Janković, Blagojević, Letić, Maletić.
Opet nema Raseu timu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.