Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Samo navijac Juventusa poslije onakve pobjede svog kluba moze ovo napisati...Celikovac je napisao/la: Da sam na mjestu navijaca ovog smijesnog malog kluba, sakrio bi se u misiju rupicu i ne bi izlazio iz nje tri dana dok se sve ne smiri.
Beppe je napisao/la:Samo navijac Juventusa poslije onakve pobjede svog kluba moze ovo napisati...Celikovac je napisao/la: Da sam na mjestu navijaca ovog smijesnog malog kluba, sakrio bi se u misiju rupicu i ne bi izlazio iz nje tri dana dok se sve ne smiri.
Toti o derbiju :
„Godinama se iste stvari događaju. Juventus nas nije zasluženo pobijedio i taj klub treba imati svoju ligu u kojoj bi uvijek pobjeđivao milom i silom. Kako je moguće da su sva tri gola neregularna?“, pitao se Totti.
Dijelimo misljenje ...u stvari cijeli svijet ga dijeli, osim navijaca Juventusa.
Ma ja... cestitam na zasluzenoj pobjedi.JuveArena je napisao/la:Beppe je napisao/la:Samo navijac Juventusa poslije onakve pobjede svog kluba moze ovo napisati...Celikovac je napisao/la: Da sam na mjestu navijaca ovog smijesnog malog kluba, sakrio bi se u misiju rupicu i ne bi izlazio iz nje tri dana dok se sve ne smiri.
Toti o derbiju :
„Godinama se iste stvari događaju. Juventus nas nije zasluženo pobijedio i taj klub treba imati svoju ligu u kojoj bi uvijek pobjeđivao milom i silom. Kako je moguće da su sva tri gola neregularna?“, pitao se Totti.
Dijelimo misljenje ...u stvari cijeli svijet ga dijeli, osim navijaca Juventusa.
koji pacenik je ovaj Totti kao pojedinci na ovom forumu.
Ocekivana izjava covjeka koji nikad nije znao podnijeti poraz i dzentlmenski cestitati. I prosle godine se zalio na sudjenje i slicne stvari.
Jah bas luzerski mentalitet, najlakse otklonit konkurenciju skroz vec bit bolji od nje kao sto je to vec uradeno jednom. A sta reci za navijace Intera, i tu im je Juve kriv sto je njihov jadni klub nakon triplete 3 godine poslije pao na najnize moguce graneBeppe je napisao/la:
Toti o derbiju :
Trenutno korisnika/ca: Celtic, J1897, Jet2Holiday, realniTakticar, tuzlanskinacin i 12 gostiju.