Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

invincible1921
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la invincible1921 » 06 okt 2014, 00:40

po meni iskreno nijedan penal danas nije bio, onda crveni morati :crazy: isto ko da ti prebijes fraera i oboica lezite u muriji :crazy: juve pobjedio jer je prevlika ekipa u odnosu na romu tj imaju puno veci mentalietet , za one sto ce ih dirnut ovo da je roma mali klub nek pogledaju broj pehara i sve ce im bit jasno, jednostavno nisu navikli osvajati i pobjedjivati...najrealnij je bio X , al kao sto rekoh juve je juve
=\_1921_/=

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 01:08

Vidim ima još materijala :kafa:

slika
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 06 okt 2014, 01:25

Samo da se zna linija je se sastavni dio kaznenog prostora :kafa:
slika

slika
Zadnja izmjena: berardi25, dana/u 06 okt 2014, 01:26, ukupno mijenjano 1 put.
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

JuventinoVero
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoVero » 06 okt 2014, 01:26

Ovu sam situaciju odma vidio..**** od komentatora je zasutio na par sekundi dok prodje ovaj usporeni snimak da ne bi slucajno prokomentarisao da je sumnjiva situacija.

Samo gazi, sto vise kmece to mi je pobjeda draza :-)
#ALLEGRIOUT

Inter123
Kontakt:

Post Postao/la Inter123 » 06 okt 2014, 09:06

Zanimljivo kolo puno cudnih desavanja,krenut cu sa mecem juve-roma-jos nemogu da zamislim da sudija koji ima mnogo mnogo iskustva kiksa 2 gola u takoj utakmici,stvarno nisam navijao ni za jedan tim al mi je bilo zao rome radi desavanja i vidjenje kradje,ali sta da se radi nego ici dalje i ne osvrtati se na proslost,moj inter realno daleko od forme mada treba biti objektivan i reci da treba interu 2 dobra krila ako zeli da se ukljuci u vrh,jer tim koji nema ni jednog takvog nema sta traziti u LP..svi znamo koliko su zastupljene formacije 442-433-4231 od kojih u velike zavise od krila a Inter to nema tako da se ne nadam mnogo.Drago mi je radi Lazia posto sam i prije rekao da oni imaju zaniljiv tim i nadam se da mogu nesto uraditi i pomrsiti nekome racune...Napoli se polako dize kao glavni konkurent za to 3 mjesto.Slijedi pauza ako se nevaram do 18 pa eto tu smo da prodiskutujemo i razmjenimo misljenja bez vrijedjanja i naglabanja jer nam to uopste nije potrebno Pozz :)

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 06 okt 2014, 09:15

Da je Rocchi iole ozbiljan sudac, Roma bi tekmu zavrsila sa 7 a ne s 10 igraca na terenu. Kao drugo, ono sto je najneregularnije bilo na cijeloj utakmici je penal koji nije sviran nad Marchisiom kod rezultata 0:0. Treca stvar, osim penala i gola, Roma je stvorila samo jednu jedinu priliku i to onu Pjanica, dok je Juve napadao cijelu utakmicu i pokusavao igrati fudbal za razliku Tottija&co koji su dosli u Torino provocirati i tuci se. Da sam na mjestu navijaca ovog smijesnog malog kluba, sakrio bi se u misiju rupicu i ne bi izlazio iz nje tri dana dok se sve ne smiri.

Kako sam sretan bio kad ga Bonucci zabi, zbog De Rossija i one proslave drugog Rominog gola. Juve je dokazao da je tim koji se ne predaje nikad i ni kod kakvog rezultata. Roma je izgubila sve duele protiv Juventusa u zadnje 3 godine i sad im nesto kao nije pravo, sad spominju sudjenje? Trebaju da se zabave sami sobom...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 06 okt 2014, 09:38

Celikovac je napisao/la: Da sam na mjestu navijaca ovog smijesnog malog kluba, sakrio bi se u misiju rupicu i ne bi izlazio iz nje tri dana dok se sve ne smiri.
Samo navijac Juventusa poslije onakve pobjede svog kluba moze ovo napisati...

Toti o derbiju :

„Godinama se iste stvari događaju. Juventus nas nije zasluženo pobijedio i taj klub treba imati svoju ligu u kojoj bi uvijek pobjeđivao milom i silom. Kako je moguće da su sva tri gola neregularna?“, pitao se Totti.

Dijelimo misljenje ...u stvari cijeli svijet ga dijeli, osim navijaca Juventusa.
Amar Osim selektor BiH

Inter123
Kontakt:

Post Postao/la Inter123 » 06 okt 2014, 09:41

Ja kao neutralni posmatrac sam vidio blago receno sramno sudjenje pa svidjalo se to nekome ili ne...Juve je bio bolji,imao visi posjed na utakmici ali 2 gola su postigli iz nepostojeceg penala.Samo to zelim da kazem da je sudija u velike osakatio Romu,to sto spominjes kartone oba tima su igrali porljavo na pravi italijanski nacin,ne zaboravi da je i Lichtsteiner mogao lagano pod tus..toliko o tome od mene :) tako sam ja vidio mec,mozda je neko vidio na drugi nacin ali tu smo da dijelomo misljenja za to je valjda napravljen forum :x pozdrav

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 06 okt 2014, 09:43

Ko o cemu, **** o postenju... Kakva je Totti osoba moze se raspravljati satima sa mnogo argumenata u pisanom i video obliku. Da nije njega ta Roma bi mi mozda nekad i bila simpatican klub, medjutim to simulatorsko, udaracko i pljuvacko smece predstavlja sve ono sto fudbal ne bi trebao biti. Za razliku od istinskih legendi Del Piera, Pirla, Buffona, Maldinija itd...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

JuveArena
Kontakt:

Post Postao/la JuveArena » 06 okt 2014, 09:44

Beppe je napisao/la:
Celikovac je napisao/la: Da sam na mjestu navijaca ovog smijesnog malog kluba, sakrio bi se u misiju rupicu i ne bi izlazio iz nje tri dana dok se sve ne smiri.

Toti o derbiju :

„Godinama se iste stvari događaju. Juventus nas nije zasluženo pobijedio i taj klub treba imati svoju ligu u kojoj bi uvijek pobjeđivao milom i silom. Kako je moguće da su sva tri gola neregularna?“, pitao se Totti.

Dijelimo misljenje ...u stvari cijeli svijet ga dijeli, osim navijaca Juventusa.

koji pacenik je ovaj Totti kao pojedinci na ovom forumu.

Ocekivana izjava covjeka koji nikad nije znao podnijeti poraz i dzentlmenski cestitati. I prosle godine se zalio na sudjenje i slicne stvari.
JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Beppe
Kontakt:

Post Postao/la Beppe » 06 okt 2014, 09:50

JuveArena je napisao/la:
Beppe je napisao/la:

Toti o derbiju :

koji pacenik je ovaj Totti kao pojedinci na ovom forumu.

Ocekivana izjava covjeka koji nikad nije znao podnijeti poraz i dzentlmenski cestitati. I prosle godine se zalio na sudjenje i slicne stvari.
Ma ja... cestitam na zasluzenoj pobjedi.
Amar Osim selektor BiH

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 09:58

Njegove reakcije kad je Roma taktički nadmudrena od Mourinha u finalu kupa gdje udara Balotelia ili kad prošle godine u Rimu ponaša se nesportski a druge udara u istom trenutku, pokazuje da sve te njegove izjave su odraz nedostatka liderstva kad je teško gdje je uvijek neko drugi kriv. :kafa:

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 06 okt 2014, 10:27

Beppe je napisao/la:
Toti o derbiju :

Jah bas luzerski mentalitet, najlakse otklonit konkurenciju skroz vec bit bolji od nje kao sto je to vec uradeno jednom. A sta reci za navijace Intera, i tu im je Juve kriv sto je njihov jadni klub nakon triplete 3 godine poslije pao na najnize moguce grane :oops:
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 okt 2014, 10:37

Ne kontaju da kmečanje neće promjeniti realnost, niti vratit vrijeme. :D

Inter123
Kontakt:

Post Postao/la Inter123 » 06 okt 2014, 10:58

Momci nema potrebe za tim vrijedjanjem tipa kmecenje i tako..volio bih al stvarno da poslije svakog kometara stavite broj godina da znam dali pisem sa nekom djecom ili sa zrelim ljudima..pa da mogu svatiti te rijeci od koga preizilaze.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 06 okt 2014, 11:05

slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 okt 2014, 11:09

u Serie D bi meni Juve igrao, a @IlCapitano bi moderisao forum Serie D :tralala: onako kako on zna kad se okrivljuju sudije, itd :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 okt 2014, 11:13

Ko gubi ima pravo da se ljuti :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 okt 2014, 11:24

Totti poludio nakon sinoćnjeg meča :lol:

slika

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 06 okt 2014, 11:25

Ja ne znam da li sam procitao vecu kolicinu gluposti da tako kazem, pa ljudi gledaj oko cega se vi svadjate i kako branite "svoje" klubove covjek bi reko imate koristi od njih ne znam ni ja kakve, a ustvari niko ne zna za nas... Ne znam zasto je tesko biti realan i reci sinoc je trebalo biti 1-1 i ni jedan penal nije trebao biti dosudjen zbog vaznosti utakmice ili zar je problem reci nije bio 2 penal za juve a ostali su diskutabilni? hoce li to sta promijeniti ako se kaze? Naravno da nece bodovi su upisani juventusu ali imali bi zdraviju komunikaciju i ne bi bilo vracanja na neke stvari od prije par godinu...ovaj forum je cisti odraz naseg drustva u cjelini, niko nece da bude realan i da prizna da grijesi i da je drugi neko upravu...ja prvi govorim da je uvijek bilo i uvijek ce biti navlacenja u svakoj ligi vecim klubovima u utakmicama sa slabijim ekipama i da ce se desiti da sudija ponekad svira nepostojeci prekrsaj,penal itd npr. protiv cesene,chieva, wigana,zaragoze itd itd. (i to je svaka ekipa dozivila bez obzira da li navijas za inter,milan ili juve) ali daj makar kad su "velike" utakmice kao ova sinoc ili juve-inter, juve-milan da bude sve uredu, a ne skoro svaki put cirkus :facepalm:
FORZA MILAN

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Celtic, J1897, Jet2Holiday, realniTakticar, tuzlanskinacin i 12 gostiju.